|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
25.5.2012 10:07:23   
KOKICA32
Ujela morje preko Kuponka user posted image :

http://www.kuponko.si/53-popust-za-8-dnevne-pocitnice-za-4-osebe-v-bungalovih-v-priljubljenem-biogradu-na-moru/

user posted image user posted image rezervirala in plačala! user posted image user posted image user posted image Zadnji teden junija!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
25.5.2012 10:11:48   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: wenzi

wow, to je največja športna trgovina, tudi veliko različnih vrst športnih in šport na prostem, velika prodaja zdaj: http://www.todo-color.com/

pa kaj se ti hecaš??user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wenzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
25.5.2012 10:14:23   
trezika
Drugače pa en lep dober dan....

Znorela bom... jutri gremo na Koroško, pa potem v Avstrijo na ohcet in sploh ne vem, kaj oblečt, kaj Maruši oblečt, moj itak tudi ne ve.... grrrrrrr.... pa to vreme je za en drek.... moram pa zdaj vse pripravit, ker delam do 22, zjutraj pa moramo čimprej štartat.... samo je pa kul, ko se bliža dan obiska mojih na Koroškem.... zakaj? ko Maruša ni pridna, ji samo zagorozim, da bo doma ostala, da ne bo šla k bici in dedanu, pa je že vse ok in je najbolj priden otrok na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image sem grozna ne? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
25.5.2012 10:18:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

http://www.kuponko.si/53-popust-za-8-dnevne-pocitnice-za-4-osebe-v-bungalovih-v-priljubljenem-biogradu-na-moru/

user posted image user posted image rezervirala in plačala! user posted image user posted image user posted image Zadnji teden junija!

user posted image  user posted image  user posted image  Sem pogledala in je super! Pa mislim, da je že pošlo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
25.5.2012 10:21:15   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
samo je pa kul, ko se bliža dan obiska mojih na Koroškem.... zakaj? ko Maruša ni pridna, ji samo zagorozim, da bo doma ostala, da ne bo šla k bici in dedanu, pa je že vse ok in je najbolj priden otrok na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image sem grozna ne? user posted image

Neeee, malo izsiljevanja včasih zelo prav pride in zelo poenostavi stvari.
Lahko bi se lepše izrazila pa bi rekla, da mora bit le prava motivacija pa so otroci pridni user posted image

Pa lepo se imejte na poroki!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
25.5.2012 10:51:34   
Natka23
Nič lep vikend vam želim, mi smo spakirani oz jaz sem vse spakirala, počasi greva z Žigijem po Tjašo, potem on poje kosilo, znosim v avto stvari, ate pride in pičimo za morje.HB da dela ob petkih do 13ih, se vsaj v lj izognemo gužve
user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
25.5.2012 10:58:09   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image  user posted image  user posted image  Sem pogledala in je super! Pa mislim, da je že pošlo user posted image

Aja! A že? Super, jaz sem bila res hitra ja....!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
25.5.2012 10:58:56   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Nič lep vikend vam želim, mi smo spakirani oz jaz sem vse spakirala, počasi greva z Žigijem po Tjašo, potem on poje kosilo, znosim v avto stvari, ate pride in pičimo za morje.HB da dela ob petkih do 13ih, se vsaj v lj izognemo gužve

Kam pa greste? Nič nisem vedela.

Uživajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
25.5.2012 11:06:44   
Natka23

Kam pa greste? Nič nisem vedela.

Uživajte! user posted image user posted image user posted image

Tole gremo za vikend.Smo( oz sva kao imajo polovico M. starši sam plačajo sam račune za elektriko, kredit ima pa Miha) 2l nazaj kupli apartma v Karigadorju(med Umagom in Novim gradom), tak da smo bolj ko ne skoz dol, ta vikend je najin, naslednji od M. staršev, potem sem pa spet jaz 2 tedna dol.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
25.5.2012 11:09:05   
KOKICA32
Aha, Natka, super. user posted image Pa imate blizu plažo?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
25.5.2012 11:09:10   
Natka23

user posted image user posted image user posted image Pa se s tem ne zafrkneš, mislim a imajo kake finte???

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
25.5.2012 11:12:09   
Natka23

150m stran tak da ni problema.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
25.5.2012 11:23:13   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Pa se s tem ne zafrkneš, mislim a imajo kake finte???

Upam, da ne! Sem ga klicala in še na mail mi je potrdil rezervacijo, tak, da. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
25.5.2012 11:23:49   
KOKICA32

Eh, to je super, sploh, če boš sama z otrokoma. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
25.5.2012 11:26:28   
Natka23

Upam, da ne! Sem ga klicala in še na mail mi je potrdil rezervacijo, tak, da. user posted image

Midva spremljava megabon, imava željo it z vlakom z otroci za 3 dni v Budimpešto, pa včasih je kar treba pogledat,M. potem primerja cene na booking. com.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
25.5.2012 11:30:00   
Natka23

Ja pa super je, ker so sami slovenci, no nekaj italjanov pa nemcov, amapk jih skupaj seštejem na obe roki, pa je ful aprtmajev doll, tak da Tjaša ima družbo no Žiga jo bo pa tudi imel.user posted image

Eh, to je super, sploh, če boš sama z otrokoma. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
25.5.2012 11:35:15   
KOKICA32
Megabon pa ne poznam!user posted image Ja, res je treba preveriti a ta moja varianta je poceni. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
25.5.2012 12:20:53   
Najaa
Dan.

Natka lepo se mejte na morju! user posted image

Ne vem, kaj sem misla še komentirat... pozabla sem. Neki sem čudna danes, kot da imam v glavi prepih. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
25.5.2012 12:22:30   
KOKICA32
Najaa, pridejo tudi taki dnevi! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
25.5.2012 12:38:44   
KOKICA32
TULIPAN? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.5.2012 12:39:17 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
28.5.2012 7:12:16   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Ponedeljek!

Nobene ni bilo okrog cel vikend.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
28.5.2012 7:50:01   
Nina00
Dobro jutro!

Jaz se samo na hitro javim.

V petek je prišel starejši z morja. Imeli so se zelo lepo. Glede na vreme se seveda niso kopali. Mu je pa že tam teklo iz nosu in začel je kašljati pa malo je rabil Ventolin. Na srečo, se je nato umirilo, tako da me niso klicali. No, v petek pred odhodom domov pa je bil spet bolj umirjen in ne čisto pravi. Doma je še vedno kašljaj in smrklje smo izpirali v obilju pa malo vročine je imel, tako da smo bili čez vikend kar doma. Mu je tudi pasalo, da se je naigral z bratcem in svojimi igračami user posted image  Danes pa sta oba šla še k babici, tako da upam, da ne bo konkretno zbolel, ampak, da bo šlo mimo.

Upam, da ste imele lep vikend user posted image  Se vidi po zatišju tu, kdaj je lepo vreme user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
28.5.2012 7:50:53   
Nina00
Kokica, kako je Julija? Je imela še kaj novih mehurčkov ali so samo še hrastice?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
28.5.2012 7:59:34   
KOKICA32
Ne, Nina, Julija je okej. Krastice ima že od petka, spet je stara Julija. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
28.5.2012 8:02:00   
Nina00
Super! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......