Jassika
|
Evo mene, še sem živa Tko da hvala vsem, ki ste mislile name Sem imela pa zdaj srečo, da sem dobila "tafajnega" dohtarja, tako da sem že v štartu zaupala, da bo tokrat narejeno dobro. In glej si ga zlomščka, očitno jih je dajala neka "slaba vest", ker so nama zrihtali nadstandardni apartma Je čisto prav prišlo, ker nisem nič mogla spat, pa sem vsaj tv gledala do odpusta. Pa pediatrinja, je "kar tako" prišla prečekirat našo malo, pa sestre so vakih 5 minut prišle pogledat, če kaj rabimo.... zanimivo a ne? No, važno, da je za mano vse skupej, pa da je počutje dobro. Tokrat skoraj nič ne krvavim, tko da mislim, da je šlo zdaj vse stran. ja pa da odgovorim še tebi sirenetta ja sej najprej sem res razmišljala, da bi šla kar v UKC, da me tam zrihtajo. Tudi G je rekla, da lahko, čeprav je "navada" da te zrihtajo tam kjer te "zašutrajo" (oz moja G je rekla, naj "popravijo"). Potem sem se odločila, da grem vseeno nazaj v matično P, ker imajo tam tudi rezulatate histologije pa vso dokumentacijo. Sicer pa bi se to lahko zgodilo tudi v UKC (se je moji prijateljici), ker pač abrazijo delajo "na slepo" in se zgodi. Redko, ampak se. Mah, nima veze, važno da je mimo in da smo vsi ok. Pa hvala za vse pikapoke - je delovalo švicanje ja mene je bilo prvič kar strah kaj je narobe. Najprej sem to pripisala previliki teži. No ko so mi povedali, da so hormoni, sem si kar oddahnila in izzvenelo je nekje po 1-2 mesecih. Tokrat pa ni tako hudo - je pa hecno da čutim potenje na vratu, ko dojim. Pa ni to pravi švic, samo vsa popasta ratam, tko čudno soor kremica za to je dakratin jaz sem imela to na začetku za "pretentanje" naše punce, če je začela panično jokatuin da se ni hotela pomirit, sem ji na dudo dala malo daktarina, pa jo je umirilo, da je zagrabila bradavico (trika so me naučili v P ) plenice mi smo pri sinu uporabljali samo pamperske, ker so bile edine, ki niso premočile, povzročale izpuščajev ipd. Ampak danes mi je pa kar malo žal, da smo uporabljali samo te. Zakaj? Ker je malemu tako fino v njih, da ga niti drekec ne moti. In niti slišat noče kaj o kalli ali lulanju/kakanju na školjko. Zanč mi je patronažna rekla,d a na splošno so današnji otroci glede teh zadev prav razvajeni, ker so plenice dobesedno predobre. Včasih jih je hitro začelo motiti, pa so se tudi hitreje odvadili. Tako da zdaj pri mali kupujemo plenice iz Hoferja ali Muellerja. Zaenkrat še nobenih težav. ursanok lepega fantiča imaš. Pa tako lepo že kravice pase oblačenje samo po filingu. Babice, tete in vse ostale smo se navadili dati na off, čeprav me včasih še kaj pogreje. ne vem no, a se res tko hočejo ljudje "bondat" al kaj? Ne vem, meni ne pade na pamet, da bi kdaj kaki mamici kaj rekla glede česarkoli (izzvemimo življensko ogrožujoče stvari). Se spomnim kake debate so bile pri nas, ko je bil sinko še mali, mi pa doma meli mačko. Ja najboljše, da bi jo kar uspavat dali. Danes pa se mi mačka včasih prav smili ko mali tako za njo leta ona pa se skriva pred njim (in tako že od rojstva). No, še najboljše pa so tiste, ko je "pametnih" več na kupu in ti v eni sapi govorijo, da moraš otročka slečt, ker mu je prevroče/in še malo oblčet ker se že kažejo oblaki in se bo prehladil cepljenje pri nas malega nismo cepili za rotavirus. Tokrat ne bomo ponovili napake. Mali ga je fasal in je bil tako bogi, da se mi je trgalo srce. Pa toliko antipropagande smo poslušali, da smo na koncu že verjeli. No, zdaj bomo malo 100% cepili, poleg tega gre sinko septembra v vrtec in bo naval virozic verjetno na višku. utrujenost zdaj pa ne vem, a sem jaz čudna al kaj, ker imam občutek da sme pri 2 manj zmatrana kot sem bila samo z 1. Sicer je res, da se veliko s sinom sedaj ukvarja mož, pa predvsem sem imela ene 1000 x lažji porod in sem bila kmalu fit, tako da verjetno zaradi tega. Ampak sem prepičana, da bo trajalo samo do takrat, ko bo še mala shodla. Potem bo pa menda pestro. No, mogoče pa sem zdaj samo bolj izkušena in gre zaradi tega lažje. No, pa da ne bom prehitro rekla, ker se čez noč lahko vse spremeni. Madona sem naklobasala. Ampak sem zih še kaj pozabila
|