|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
6.5.2012 19:49:57   
curly
Še tukaj: ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image
Jaz ne bom obupala! user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
6.5.2012 21:22:59   
talia28
julij82 cestitke..tudi jaz sem bila na drugem zdaj pa cakam na rezultat se dober teden:))

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
7.5.2012 8:34:53   
julij82
Hvala
curky in talia28 želim vama da čim prej postaneta user posted image ki in donosita!!!

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
7.5.2012 19:59:45   
andreja_p
čestitam julij82 user posted image user posted image user posted image sedaj pa srečno do konca.
kakšna zdravila si dobila,tablete al inekcije?In kaj je bil vzrok da ne gre naravno?Kakšno diagnozo so postavili vama?
Men ni uspel v IUI,tako da sem imela IVF.Pa tudi ni še nič.mi pa dajete voljo,da nekoč bo take ki vam uspe.
L.p.

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
8.5.2012 8:27:16   
julij82
andreja_p, pri meni po letu nezaščitenih odnosov dali napotnico za ginekološko. Hodim k g. Drobnič in sem ful zadovoljna z njim. on mi je našel polip, še prej mi je dal pregledat kri, moj je dal svoje borce in oba sva imela ok rezultate. Poseg histeroskopije in laproskopije. po tem mi je želel dati napotnico za umetno, samo sem rekla da po operaciji bi raje probala naravno, samo žal ni šlo. iz meseca v mesec razočaranje. Oktobra lansko leto prvi IUI, uspešen, samo žal se je končalo z ss v 11t (takrat sem zakrvavela, plodek je umrl nekje v 7 t) :(. Okrevanje po splavu in nova napotnica za IUI, v aprilu, pri katerem se je prijelo :)
Verjetno potrebujem samo malo spodbude, mal dodatnih hormončkov in da vso zadevo bolj približajo.... to je moje mnenje. vemo da lahko zanosim, sedaj pa rabim čudež za donosim!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
9.5.2012 0:36:55   
Barcula
Hey punce cestitke julijuser posted image user posted image user posted image a

spet se malo vracam po dolgem casu ja nasi testeki so bilii negativni dobila sem user posted image prvi uz v cetrtek bomo videli kaj bojo povedali

curly ze mas novi termin? drzim pesti da naslednjic bo user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
9.5.2012 10:10:34   
curly
Hej, Barcula. Nimam še. Pričakujem user posted image nekje po 22.5., ampak ni ziher, ker nimam rednih in ravno v takih primerih, ko jo težko pričakujem zamuja. user posted image
Držim pesti zate, da uspe v tem krogu! Javi se kaj oz. poročaj, kaj ti bodo povedali! user posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
12.5.2012 18:25:25   
Pikavelika
Pozdravljene punce, prvič se oglašam na tem forumu.....28.4. sem bilav drugem IUI....menstruacijo bi morala dobiti v četrtek pa je še sedaj nimam....v prvem postopku sem jo dobila točno, pa prsa so me bolela, trebušček itd, sedaj pa prsa bolijo in ne bolijo, trebušček pa je ves čas napet, ščipa me in imam občutek da jo bom dobila, merila sem BT katera pa je še visoka, je pa res da lahko tudi jutri pade...testa nisem naredila ker sem se zaklela da ga ne bom še vsaj do ponedeljka, z mojim se nisva zanašala samo na IUI sva bila na dopustu in sva se lepo imela rada, sedaj pa ne morem več od straha da bo prišla....jemala sem Femaro, morda katera ve če so morda tablete krive da zamuja ali samo moj stres, je pa res prvič da zamuja vedno vedno je bila točna, upam da je vse ok.....

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
13.5.2012 11:34:35   
curly
Pozdravljena Pikavelika!
Upam, da je to zadnjič, ko se javljaš na tem forumu in da izostanek menstruacije pomeni, da greš na sosednjega (nosečnost). Držim pesti zate, ti pa le javi, kako se je izteklo.
Jaz sem se zaklela, da naslednjič ne delam testa, ker sem ga nazadnje točno 14 dni po IUI in 15. dan sem dobila menstruacijo. Tako da, če menstruacije res dolgo ne bo (npr. 20 dni po IUI), grem delat test, prej pa ne!
Aja, teh tablet ne poznam. A si brskala kaj po netu/forumu, kakšne izkušnje imajo punce?
Če pa jaz prav razumem naše telo pa mislim, da bi 14 - 16 dni po ovulaciji morala priti menstruacija, če ne pride do oploditve. Načeloma velja, da je ovulacija vedno 14 dni pred menstruacijo, doba po menstruaciji pa je lahko veliko daljša, zato imajo punce različno dolge cikle...

(odgovor članu Pikavelika)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
13.5.2012 17:25:19   
Pikavelika
Ppozdravljena Curly, na žalost imam slabo novičko, včeraj je prišla danes pa že lije kot iz škafa...imam pa še dva postopka enega še v tem mesecu in drugega v juniju ker itak na IVF ne pridem pred poletjem....koliko IUI si pa dala skozi? kakšno stimulacijo pa imaš? danes me celo desni jajčnik boli prejšnji mesec pa nič....a misliš da ko veselo hodimo na te UZ v kolikor bi bilo kaj videt narobe da bi nam povedali, da nas nebi poslali v postopek? Hvala ti za odgovor

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
13.5.2012 19:08:42   
curly
Ooooo, user posted image , žal mi je za slabo novičko!
Jaz imam samo 1 postopek za sabo. Prejšnji mesec smo prvič dali to skoz. Lahko ti samo povem, da je bila žalost ob neuspehu nepopisna, zato sem si obljubila, da od zdaj naprej nimamo več velikih upov. Boljše je imeti majhna pričakovanja in bit presenečen, kot pa imeti velika pričakovanja in bit razočaran.
Jaz sem prvič imela Klomifen in drugič bom imela isto, zato smo morali en krog zdaj pavzirati, ker Klomifen tanjša sluznico in če je pretanka ne pride do vgnezditve, tako da zdaj čakamo, da pride naslednja menstruacija, da lahko spet gremo na UZ-je in v postopek. user posted image
Nama so dali napotnico za 3 IUI-je, tako da naju čakata še 2 postopka, potem pa IVF. Razgovor imava septembra. Kam pa ti hodiš? Jaz hodim v MB.
Glede na to, da hodiš na UZ-je, mislim, da bi (če bi kaj videli) ukrepali! Jaz sem imela preden sem šla na IUI neko cisto oz. tvorbo v maternici pa so rekli, da bo z menstruacijo šlo to ven. No, res je šlo - ko sem prišla naslednjič (po menstruaciji), je bilo vse v redu!
Torej ti greš že zdaj v nov postopek, takoj po M? Upam, da bo ta uspešen, v tretje gre rado! user posted image
Lep preostanek nedelje ti želim in naj M čim prej mine!

Neposredna povezava do sporočila: 5611
14.5.2012 6:23:56   
Pikavelika
Pozdravljejna Curly....včeraj me je cel dan bolel trebušček in desni jajčnik pa celo noč tako da danes ostajam doma....do sedaj nisem imela menstrualnih bolečin tako da me prav vse preseneča, 21.5 imam razgovor v Lj z dr. Drobničem pa bom povedala tudi to da sem imela bolečine....jaz sem bila pred 10 mseci operirarana za miome, imela sem dva kar velika, (klasična operacija) tako da sedaj živim v strahu da se mi bodo ponovili še preden bom zanosila user posted image ....drugače sva pa oba bp....jaz mislim da je to vse samo stres in ti povem da sem celo razmišljača da nebi več šla na IUI ker s temi tabletami samo zastrupljamo svoje telo in kot kaže ti postopki IUI niso nevem kako uspešni....mene je in prvič in drugič zelo potrlo ker sem res upala....vem da bo šele takrat ko bom dala možgančke na pašo in ne bom mislila toliko na to....kako to pa da imajo v MB različne stimulacije kot v Lj? A injekcij ne dajo več? Niti ta druge stopke v Lj ne dobiš več, samo šparajo :(

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
14.5.2012 8:20:14   
talia28
ojla punce..me zanima če ima katera podobno izkušnjo..prvič ko sem bila na iui nisem dobila nobene stop inekcije samo test ovulacije so naredili ko je bil folikel dovolj velik in naslednji dan iui, inekcija pregnyla pa za domou in 6 dni po iui sem si jo morala dati..pri drugem postopku pa nič niti stop inekcije niti pregnyla čez 6 dni...nič mi ni jasno..vse punce do sedaj so mi rekle da so dobile stopko pred iui in potem nič več,..jast pa v dveh mesecih dve popolnoma razčine zadeve...pomagajte mi najti odgovor plissss....pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 5613
14.5.2012 8:58:55   
julij82
evo mene...nisem vas še zapustila...vas spremljam. Sam ne obupat!!!!! žal je psiha zelo velik dejavnik pri zanositvi...meni naravno nikakor ni uspelo, niti po operaciji polipa, mi je pa uspelo po IUI ko zadevo mal spodbudijo in pripravijo boljše pogoje, da zadeva steče naprej!
Jaz sem Femara tablete....edino zaradi teh tablet se pred vsakim postopkom zredim za kake tri kile :S ker mi povečajo tek. So pa tile postopki zelo psihična preizkušnja. Lažje grem čez to, ko vsaj vem da se kaj dogaja, ko pa iz meseca v mesec doživljam razočaranje, ko dobimuser posted image . je pa red, da država špara...in aprilu, ko sem imela IUI sem dobila inekcijo za domov, po UZ ko so bili - bil folikel dovolj velik, za sporžitev ovulacije, po IUI pa nič več inekcije za podporo morebitne nosečnosti....
Želim vam da se vam čim prej prime in da postanete user posted image . Vem čez kak pekel greste in tega res nobenemu ne privoščim !!! OSTANITE MOČNE.

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
14.5.2012 9:45:36   
Pikavelika
Talia....jaz sem dala skozi 2 postopka IUI in sem dvakrat dobila stopko vendar samo eno ker smo mi povedali da druge vec ne dajejo pomoje ker šparajo, rekli so da je ne potrebujemouser posted image ....prvič sem bila na UZ v nedeljo in nisem rabila dat vodo dali so mi stopko za domov in to je to....drugič sem bila med tednom na UZ pa so mi vzeli vodo in videli da nisem imela svoje O zato so mi dali stopko in čez dva dni IUI....tako je v kolikor imaš svojo O ti ne dajo stopke ker je stopka namenjena sprožitvi O, nato greš takoj naslednji dan na IUI, tiste pa ki svoje O nimamo na dan UZ-ja pa dobimo stopko in gremo na IUI čez dva dni po UZ-ju.

Julija.....v katerem IUI ti je uspelo? koliko foliklov si pridelala in kakšne velikosti? jaz sem v prvem dva na desni strani 20 in 21 (12dan uz), v drugem postopku pa 11 dan UZ pridelala spet samo dva na desni strani 20 in 15....a je to slabo stanje? pa še en problemček imava z mojim, da se moj ne more sprostit ko mora oddat seme, pa mi vedno pove da je tega zelo malo, a mslite da je lahko tudi to težava. ker so mi rekli na GK da mora bit tekočine vsaj 2ml pa tudi če je tega malo vseeno naredijo, pač si že tam....glede nato da sem iz obale pa verjetno ne moreva prinest od doma....Hvala za odgovore

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
14.5.2012 9:47:05   
Pikavelika
Pozabila sem povedat, da imam še dva postopka, v kolikor ne bodo uspešni pa greva na jeseni na IVFuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5616
14.5.2012 10:40:31   
julij82
Pikavelika jaz sem imela dva postopka. Oba uspešna, samo žalse je prvi končal z ss v 11T :(. Aprila imel drugi IUI in imam naslednji teden pregled user posted image , da pogledajo kako se kaj razvija.
moj je zaradi službe (prvič in drugič) svoj pridelek oddal doma v lonček, ki ti ga dajo tam. in je bilo obakrat ok ker sem jaz zjutraj prinesla. samo prej moraš reči za lonček. Pri prvem IUI mi niso vzeli urina in dobila inekcijo je bil pa vikend....Drugič pa so mi vzeli urin in dali inekcijo za domov.
Pridelala sem pa PRVIČ en folikel in pri 22mm so me dali na IUI, sedaj so mi ga pa naredili pri 17mm (pvi in drugi dan UZ je bil enako velik) sva pa doma pridno user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 5617
14.5.2012 12:26:14   
Pikavelika
Ojla Julija....maš pa veliko srečo, jaz nevem če se 2× ne prime če ima še smisel očitno je nekaj narobe z namauser posted image ...midva sva tudi po IUI še veselo user posted image , pa tudi to ni pomagalo, pa še sva bila na dopustu in sem se kar sprostila pa nič :(....od kod pa si prinesla plavalčke? ker baje ne sme bit več kot 40 min ker vse pomre, midva pa imava iz obale do Lj dobro uro zato skoraj dvomim da bova lahko od doma, sem pa pisala sestri Tatjani če lahko pa še nisem dobila odgovora, drugi teden pa imam UZ in postopke če v tretje ki gre rado ne bo nevem če bom šla še v 4 bom se še z mojim pogovorila, čene pa na IVF pa bodo potem dvojčki user posted image a imaš kakšno bodro tehniko kako se sprostit, jaz bi rabila en gumbek na katerem piše off ga kupim takoj user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
14.5.2012 12:58:49   
julij82
prvič sva oba prišla na IUI pa so mi smi prej dal lonček, da tam ni treba in da gre hitreje...., pol sedmih ob pol osmih - osmih so pa tam prevzel. brez posebnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 5619
14.5.2012 17:58:53   
Pikavelika
Julija....iz katerega konca SLO pa sta prinesla seme? jaz pa sem dobila odgovor danes da pridem 21 v Lj to je moj 9 dan k dr. Drobniču UZ mi bo naredil on če ne bodo folikli dovolj veliki bom morala pridet čez dva dni nazaj, sedaj v tretjem postopku pijem še Femaro ker mi je ostala še ena tablica, potem pa sem bom 21 zmenila z dr. če lahko dobim kako drugo stimulacijo ker sem prosila zanjo :), Julija tebi pa želim veliko sreče in lepih dni v teh 9 mesecih user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
15.5.2012 7:58:45   
julij82
30km v eno smer.
Držim pesti da fajn opravite IUI. Pa čim bolj sproščeno...sama vem čez kak pekel je treba it, tako da držim pesti za vas!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5621
15.5.2012 8:56:47   
talia28
ojla punce..no jst sm učer nardila test pa je bil -:((((( a je možno da sm mal prehitevala učer bi mogla dobit tečko...prosim za odgovor..pozdravček

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5622
15.5.2012 9:59:42   
julij82
talia28...ne vem kaj naj rečem. Mi je žal zate. user posted image jaz sem šla dat kri 16. dan po inseminaciji (ker je bil lih petek) in je rekla da jo je strah če bo pokazalo dovolj hormonov... načeloma 17i dan pa že bolj pokaže. ne vem karteri dan si ti po iui? ne še obupat. počakaj kak dan ali dva, pa boš potem videla!
držim pestke

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
15.5.2012 11:24:10   
talia28
DANES JE 15 DAN PO IUI...POTEM ŠE OBSTAJA MOŽNOST???'

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
15.5.2012 19:04:36   
Pikavelika
Hvala Julija....jaz sem 100km oddavljena tako da dvomim da mi bodo dovolili od doma prinest.....sproščeno pa tako težko, nevem več kam bi glavo vtaknila da se nebi obremenjevala....user posted image , meni so te tablete naredile celo štalo, menstruacija se mi je podaljšala na 28 dni prej sem inela na 25 ter trenutno me prav boli trebušček ki me sicer nikoli ni, tako da se prav ne počutim v redu.....

Talia zate pa držim pesti da ti bo uspelouser posted image

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?