curly
|
Hej hej. Jaz sem dobro, pa ti? Ali bom spremljala O ali ne se še nisem odločila. Glede na to, da mi je bilo precej težko zdaj, ko je bil test negativen, se nagibam k temu, da bi ta mesec dala malo na OFF! Ker itak me potem čaka postopek, naravno pa poskušava že več kot 2 leti, tako da... Malo bom odklopila in poskusila ne razmišljat o plodnih dnevih ipd. Sicer pa itak ne vem, kdaj imam plodne dneve, ker nimam rednih , tako da... Testov pa ne bom delala, je bilo dovolj negative v soboto! To sem vedela, da nam pripada 6 IUI-jev, ampak pri meni so se odločili le za 3, ker moj nima 100% dobrih plavalčkov in v tem primeru se pač oni odločijo, kolikokrat bomo poskusili! Imam že datum za IVF razgovor, septembra! Naj bo rezerva! Jaz imam tudi v cilju še kakšen kg shujšati. Sicer sem od februarja na "bolj zdravi" hrani in mi je uspelo izgubiti že 4 kg. Mogoče celo 5 - zdaj se že več kot 1 teden nisem tehtala. Sem pa zamenjala belo moko s polnozrnato pa gibam se več pa več sadja jem (ponavadi dopoldan pojem kakšno jabolko) pa poskušam se NE nažirat! V bistvu sploh nimam občutka, da hujšam pa tudi trebušček je malo splahnel, tako da je večina opazila, da sem shujšala. Sploh si nisem mislila, da lahko nekdo opazi, če shujšaš 3 kg. HALO, to pa ja nič takega ni! Zdaj sem na teži, ki sem jo imela nekje lani poleti. Ampak cilj je tak, da bi še kakšnih 7 -10 kg dala dol, ampak tako, zeeeelooooo počasi. Jaz ne bom pavzirala med postopki - razen tistega, kar ti oni rečejo, da moreš. Z vsakim mesecem se mi zdi, da izgubim toliko časa... Ko pomislim, koliko časa se že trudiva, mi je kar hudo. Zato, če ne bo zdravstvene ali psihične potrebe po pavzi je ne bom imela. Nič zato, če si se izdala. Sicer pa.. saj bi lahko rolala. Meni so tam rekli, naj normalno živim naprej - saj to je tako, kot bi imela spolni odnos. Mislim, da počasi in previdno bi šlo. Odločit pa se moraš itak sama! Se počutiš kaj drugače? A krče še imaš (od inekcije)? Močno navijam zate!
< Sporočilo je popravil curly -- 25.4.2012 10:46:26 >
|