dreamhorse
|
Hojla punce, tudi jaz sem nazaj ... Počitnice preživeli, 2 dni v Italiji, potem pa kar doma, na ulici, z vodo in špricanjem.. Tudi jaz se ukvarjam s tem, kaj kupit Žani za rojstni dan.. kolo ima, poganjalca tudi, vse te plastike (igrače) mi pa ni za kupovat, ker ima vsega polno rit, in ji nič ni več zanimivo. Le konji, ki jih ima že za eno čredo. Mini, glede plenic ne vem kaj rečt, jaz tudi mislim, da se bo samo od sebe uredilo, kdaj pa, pa ne vem.. Zdaj bo toplo in bo lažje, tudi če se kdaj pa kdaj polula... samo ne mu več dajat plenice gor. S kakanjem je malo drugače, Žana je rabila kar nekaj časa, da je nehala zadrževat, potem ja kakala v plenico, in sedaj v stranišče že nekaj časa. tudi ponoči je suha, je pa res, da je od vsega začetka že povedala, da jo lulat... No, pred tem sem jo pač sama dajala na kahlo vsake toliko časa, ali pa na travico, ko je bilo lepo vreme. Sem hotela dodat fotko iz našega izleta, pa ne najdem nobene strani, da bi jo lahko zmanjšala. picnik.com pa več ne dela... Pa drugič. Lp
|