Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.4.2012 21:55:06
|
|
|
|
arabela*
|
Arwenko...srečno jutri
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 1:02:10
|
|
|
|
majakla
|
Piknik uspel. Sva kljub zamudi še pol urce čakala na meseka. Nik se je pol eno uro, celo uro, zamotil s tenisom - še zdaj ne morem verjet. Tenisom po njegovo, po naše imel je roza badbinton lopar in žogico in odbijal (po njegovo seveda). Lunapark je pri nas? Naš plan za jutri: s kolesi v mesto na sladoled, morda v park, ziher pa reko Dravo pogledat. Aaa... jaz pa sem mislila, da je ura okoli 23. ! Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:05:07
|
|
|
|
danyy
|
Jutro, končno imamo spet sonček.Včeraj je bilo super toplo, smo bili večino dneva zunaj- sma z možem malo okolico uredila, pa še na zelo dolg sprehod smo šli. Danes smo povabljeni k tašči na kosilo, popoldan pa gremo malo s kolesi naokoli. Počasi se moram spravit v trgovino, je hladilnik že čisto izropan. Pa za malega moram rokavčke nabavit - ve katera kje jih tak čas prodajajo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:08:17
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* dan Bili cel dan naokoli...kak je pasalo...na sončku šli zjutraj v LJ, je moj šel po en gsm...potem pa smo še v živalski vrt šli.....pa še neka nesreča je bila na avtocesti in smo eno ur v koloni stali Potem pa še v MC Drive po hrano in domov. Zdaj pa grev aakvarij malo spucat, potem pa tak otroke zrihtat počasi za spanje O živalsko vrt , ga tudi imamo v planu k kratkem obiskat, mi je naš zoo zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:22:57
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Auf že uf dolgo . Do dvanajstih ne delam nič, no ok, perilo poberem, pa novega obesim ker se ravno pere. Pol pa na ta naš super skrivnostni rojstni dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:25:11
|
|
|
|
karmen7
|
Majakla oni kontakt bi te prosila...leeepooo prosim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:45:31
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:46:56
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 s Teo-tom tudi že auf,kafe se pije,jaz pa net.Danes nič posebnega v planu,zaenkrat.Edino najbrž se bom spravla v omare.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 7:47:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy Jutro, končno imamo spet sonček.Včeraj je bilo super toplo, smo bili večino dneva zunaj- sma z možem malo okolico uredila, pa še na zelo dolg sprehod smo šli. Danes smo povabljeni k tašči na kosilo, popoldan pa gremo malo s kolesi naokoli. Počasi se moram spravit v trgovino, je hladilnik že čisto izropan. Pa za malega moram rokavčke nabavit - ve katera kje jih tak čas prodajajo? Se praska al zakaj rabita?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 9:13:05
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy Jutro, končno imamo spet sonček.Včeraj je bilo super toplo, smo bili večino dneva zunaj- sma z možem malo okolico uredila, pa še na zelo dolg sprehod smo šli. Danes smo povabljeni k tašči na kosilo, popoldan pa gremo malo s kolesi naokoli. Počasi se moram spravit v trgovino, je hladilnik že čisto izropan. Pa za malega moram rokavčke nabavit - ve katera kje jih tak čas prodajajo? Se praska al zakaj rabita? po moje rabi rokavčke za plavanje . če ja, jih imajo sigurno v intersparu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 9:16:07
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo tudi imeli otvoritveni piknik in je bilo fajn toplo. mali pa seveda ni hotel spat, ker se mu je preveč dogajalo v naravi. in potem je menda omagal ob 16.30 na vozičku za pol urce. zvečer pa je celo že ob 20.30 zaspal in je spal do 8h zjutraj. malo sem ga vmes budila in jezila s temi pumpicami, ampak ni bilo panike. danes še ne vem kaj bomo. mogoče bi tudi lahko šli malo na kolo popoldan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 9:20:23
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Včeraj po kavi odšla do mame. Tam naju je že moj čakal, se najedli in odšli k stricu na vikend. Kak je pasalo bit na sončku. Pa nasmejala sem se. Je stric ful faca. Spat pa odšli malo pred osmih. Nisem mogla več. Luka je danes spal do 8h. jaz pa še malo dremuckala do pol9h. Zdaj pa pijem kavo. Plani za danespa so: - v avtu poiskat vstopno kartic. Se je L včerej igral v avtu in je kartica izginila, - mamo peljat v trgovino in - bomo vidli kaj nam bo dan prinesel.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 11:01:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lunapark je pri nas? ja, pod Niagaro
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 11:02:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy Jutro, končno imamo spet sonček.Včeraj je bilo super toplo, smo bili večino dneva zunaj- sma z možem malo okolico uredila, pa še na zelo dolg sprehod smo šli. Danes smo povabljeni k tašči na kosilo, popoldan pa gremo malo s kolesi naokoli. Počasi se moram spravit v trgovino, je hladilnik že čisto izropan. Pa za malega moram rokavčke nabavit - ve katera kje jih tak čas prodajajo? Se praska al zakaj rabita? po moje rabi rokavčke za plavanje . če ja, jih imajo sigurno v intersparu. v šparu jih imajo vse leto
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 11:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
gremo malo v nakup..je hladilnik prazn... mi sploh ni doma za bit...pa tolk imam dela, pa samo odlašam... ...bi samo lutala nekje
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 11:04:40
|
|
|
|
arabela*
|
blagor tistim, ki so sedaj na morju....mi je full žal, da nismo zorganizirali...ampak kdo bi vedel, da bo tak lepo vreme letos
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 12:19:51
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy Jutro, končno imamo spet sonček.Včeraj je bilo super toplo, smo bili večino dneva zunaj- sma z možem malo okolico uredila, pa še na zelo dolg sprehod smo šli. Danes smo povabljeni k tašči na kosilo, popoldan pa gremo malo s kolesi naokoli. Počasi se moram spravit v trgovino, je hladilnik že čisto izropan. Pa za malega moram rokavčke nabavit - ve katera kje jih tak čas prodajajo? Se praska al zakaj rabita? po moje rabi rokavčke za plavanje . če ja, jih imajo sigurno v intersparu. Za plavanje ja , jih bomo drug teden rabili, ker v obroču itak noče bit, sem jih dobila v intersparu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 12:20:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy Jutro, končno imamo spet sonček.Včeraj je bilo super toplo, smo bili večino dneva zunaj- sma z možem malo okolico uredila, pa še na zelo dolg sprehod smo šli. Danes smo povabljeni k tašči na kosilo, popoldan pa gremo malo s kolesi naokoli. Počasi se moram spravit v trgovino, je hladilnik že čisto izropan. Pa za malega moram rokavčke nabavit - ve katera kje jih tak čas prodajajo? Se praska al zakaj rabita? po moje rabi rokavčke za plavanje . če ja, jih imajo sigurno v intersparu. Rabim nova očala,sem prebrala rokavičke!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 12:22:33
|
|
|
|
matcar
|
Mi se najedli,zaj pa spavanac(Maks bi rekel da gremo počivat) .Pol pa na kolo in po Maksa k tašči.Lea pa je šla na Pobrežje k babici do ponedeljka!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 13:33:11
|
|
|
|
ly117
|
Mi se tudi pravkar najedli.Čakam da se mi operejo L poletne stvari, pol pa malo pakiram rit na kavč. Bi pa šla malo spat. Očitno 12 ur ni bilo dovolj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.4.2012 22:33:00
|
|
|
|
arabela*
|
čer dan minil..spet hitro, prehitro.. dopoldne šli malo v Lidl (miško srečali v trgovini) ....vmes sem ju peljala še malo v lunapark..potem domov kuhat.. Popoldne pa malo doma, zvečer pa v Planet tuš se dogovarjat za rd..(me je moj končno prepričal, da ne bomo v Bumbarju)...tak da sem ji vzela bovling in igralnico...aja, pa še enkrta smo zvečer šli v lunapark se malo vozit in zaletavat z avtki ..kaj čemo...otročji smo zdaj pa spita obe, moj na wc-ju gleda moto gp... , jaz pa tukaj nadaljevanko še kaj... čau bau nočka
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.4.2012 8:08:54
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.4.2012 8:11:11
|
|
|
|
matcar
|
Mi že pokonci!Včeraj bli s kolesi okoli in v parku(Tabor),pol pa domov otroke zrihtat za spanje.Moj je šel na en sestanek za šiht in gre v sredo že za Nemčijo,tak da bomo 10 dni sami.Pol pa bo samo med tednom gori.Sem ga končno uspla prepričat. Bo pa delal z svakom!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.4.2012 8:12:39
|
|
|
|
matcar
|
Arabela-če mene vprašaš,je praznovanje RD-ja dosti boljše v Planetu kot Bumbarju.Sm enkrat peljala tja otroke na RD,pa se mi ni dopadlo,smo starši morali bit zraven,kot da ni praznovanje,kolegica pa še ful plačala vse skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.4.2012 8:19:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj je šel na en sestanek za šiht in gre v sredo že za Nemčijo,tak da bomo 10 dni sami.Pol pa bo samo med tednom gori.Sem ga končno uspla prepričat. Bo pa delal z svakom!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?