|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
26.4.2012 10:41:04   
GreTEJ
Zaspančkauser posted image močno držim pesti, da bo uspelo in da bom čez nekaj mesecev stisnila k sebi malo štručko. user posted image

Astrid1, user posted image da se izcedki končajo.

(odgovor članu biba.mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.4.2012 10:58:12   
Anonimen
Zaspancka, Astrid1 ... vse bo ok!!!!

user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.4.2012 11:03:54   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
5.10.
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS, NSuser posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
pikapoka86,26 let,1user posted image ,0user posted image ,? ,?,??
ashatka,35 let,2user posted image ,1user posted image ,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,NSuser posted image
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,NSuser posted image
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,KR,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
jarkica,30let,1user posted image ,0user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO, NSuser posted image
zabamara,30 let,3user posted image ,2 , ?, ??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , NSuser posted image
 SKUPAJ NAS JE user posted image :

72

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  12    user posted image user posted image : 4

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI oz. MF
:                                                  

4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
pikica010
8.5.
dalečoddoma
KM (amino.)
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
16.5.
balonchek
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
23.5.
myshm
24.5.
darchy
29.5.
princess13
31.5.
nelikaa
4.6.
biba.mala
7.6.
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.4.2012 11:15:08 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.4.2012 11:22:21   
Srčekgirll
Ž

Jst sm bla dns na zdravniškem pregledu za službo (po 3 letih).
Upam, da nism kej ga bikslna pri kateri glede datumov pregleda, drgač mi prosim povejte. K že rihtam ta seznam, sm pozabla že zanč sebe dat nazaj na 4.10., k je G rekla da bomo kr ta datum upoštevale.
Drgač pa, dns grem sam za 4h v šiht kr mi pripada 4h dopusta k sm mela zdravniškega, jeeeejjuser posted image
Vsem user posted image za uspešne preglede. Tiste k mate pa še amino. i.t.d., pa pošiljam velik user posted image user posted image user posted image in mislite pozitivno.
Zaspančka - lepo to da si nas pršla pogledat. Želim ti da bi čimprej ugledala user posted image in da bi se tokrat lepo končalo in kmalu držala v naročju svojo štručko. Aja, pa ne pozab sporočit nam vesele novice ko bo, hehe.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.4.2012 11:25:23   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Tako sem sita teh krvavih izcedkov. Zdaj je pa že več kot dva meseca, kar se mi dogajajo.
Štiri dni je bil mir, sem mislila, da se bo končno nehalo. Ne, spet je tukaj... Že tako sem ves čas pri miru, pa počivam ves čas. Kaj naj še naredim, da se bo to nehalo?

Res sem sita. Pa skrbi me, da sem čisto nora.

A imaš kakšne tablete ,ker meni je dala v prvi nosečnosti dabroston in se je potem nekako umirilo.Držim pesti da ti mine kmalu in da boš potem lahko uživala v miru do poroda;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.4.2012 11:51:25   
astrid1
Sonček85, Dabroston jem že več kot dva meseca. Kamorkoli pridem (gikekologija Celje, moja ginekologinja, na nuhalni pri dr. Levakovi), mi rečejo, da se mi to dogaja zato, ker sem stara...

Upam, da se bo le umirilo in da bo moje telo le zdržalo do konca. Je pa res, da me nepojasnjene medciklične krvavitve spremljajo že skoraj 10 let. Tudi, ko sem jemala tabletke, niso prešle.

Je pa zoprno, pa živce mi blazno para.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.4.2012 12:09:49   
darchy82
astrid1 user posted image user posted image user posted image

Jst pa drugače komaj čakam da bo konec tega delovnega dneva, ker sem potem frej do naslednjega četrtka, ker imamo v ponedeljek kolektivni dopust user posted image in upam da se bom končno mal naspala, ker sem še vedno grozno utrujena.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.4.2012 12:12:48   
pikapoka86
Hej nosečke!

Moram bit pridna in malo sodelovat, da me vzamete s sabo na zasebni forum. Torej tudi pikapoka86 je ZA.

Vsem ki čakate rezultate aminocenteze želim vso srečo na temu svetu in vam pošiljam enega pujska za srečo.user posted image

Redno vas prebiram in neprestano razmišljam o moji bebiki v trebuhu. Zadnje čase se sploh ne počutim nosečo, vse slabosti in glavoboli so izginili in sedaj res uživamuser posted image Dopolnili smo 16 tednov in že nestrpno pričakujem naslednji pregled čez tri tedne.

Nisem zasledila, da bi katera od vas že kaj kupovala za dojenčka...no saj tudi sama še nisem in si še ne upam, ampak se že zelooo težko upiram pogledom na te mejckene stvariuser posted image ...se vidi da sem prvič nosečkauser posted image

En lep pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.4.2012 12:23:05   
Bloocek
Zaspančka ja zelo lepo da si se namjavila! user posted image
Držim pesti,da res čimprej zagledaš plusek, potem pa obvezno javi,da se veselimo s tabo! user posted image

Pikapoka 86
ja mene tudi že malo mika nakupovanje,ampak se zadržujem. "Skrbi" me za mojo mamo,ker ne vem kako dolgo se bo še lahko upirala. user posted image Ona bi vse pokupila. Komaj ji dopovedujem,da bomo voziček kupili proti koncu...če ne drugega,zaradi garancije.

Drugače pa uživajte vse (z mano vred), ki se odpravljate na dopust. Midva se sicer v nedeljo vračama,tak da se v ponedeljek spet malo javim. Vse ki si boste pa cel teden privoščile,pa le konkretno izkoristite sonček! user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu pikapoka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.4.2012 12:45:37   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka86

Hej nosečke!

Moram bit pridna in malo sodelovat, da me vzamete s sabo na zasebni forum. Torej tudi pikapoka86 je ZA.

Vsem ki čakate rezultate aminocenteze želim vso srečo na temu svetu in vam pošiljam enega pujska za srečo.user posted image

Redno vas prebiram in neprestano razmišljam o moji bebiki v trebuhu. Zadnje čase se sploh ne počutim nosečo, vse slabosti in glavoboli so izginili in sedaj res uživamuser posted image Dopolnili smo 16 tednov in že nestrpno pričakujem naslednji pregled čez tri tedne.

Nisem zasledila, da bi katera od vas že kaj kupovala za dojenčka...no saj tudi sama še nisem in si še ne upam, ampak se že zelooo težko upiram pogledom na te mejckene stvariuser posted image ...se vidi da sem prvič nosečkauser posted image

En lep pozdravček vsemuser posted image

Hehehe, jst sm zanč v hoferju našla en kompletek (bela majčka in rjave pliš hlačke ( k paše za oba spola)) in se nism mogla upret in sm kupla in hitr skrila, da moj ne vidi, hehehe. Drgač pa, ja težko se uprem takim stvarem, kr drgač imam vse še od tamalih dveh, ampak kaj novga bom pa še kupila.

(odgovor članu pikapoka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.4.2012 12:54:11   
Aninchy
Živ'!user posted image

astrid, tudi jaz ti pošiljam user posted image in user posted image Verjamem, da ti je težko, mene že navadni izcedki ful motijo, kaj pa šele, če bi bli krvaviuser posted image

No, za ene ki med tednom bolj lenarimo, bo pa petek in prihodnji teden rahlo bolj noporenuser posted image Tako, da jst ga bom preživela službeno...

stvari za dojenčka - cjoo, nepoboljšljiva semuser posted image že ko nisem bla noseča in niti nisem planirala, sem še vedno čekirala vozičke, no, zdaj jih pa še boljuser posted image Vedno sem se zgovarjala, da je to kot pri moških avti - oni jih tud lahko cele dneve na avto.net gledajo, tud če ne mislijo novega kupituser posted image
Sicer kupla nisem pa še nič za novega člana, čakam, da izvemo spoluser posted image

Sem pa v ponedeljek dopolnila 16 tednov in v nedeljo začutila prve "prave" premike v trebuščkuuser posted image Zdaj se že kar pojavljajo sigurno enkrat na danuser posted image

zaspančka - lepo, da si se javilauser posted image in veliko sreče pri novem + user posted image user posted image

Men pa spet rr kr neki štrajka, takrat ko sem najbolj zagreta, mi sploh noče oknčka odpretuser posted image No, pa boljše to, kot pa da ful napišem, pa mi gre vse v malorouser posted image

Lepe počitnice vsem skupaj!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.4.2012 13:05:03   
Muri82
myshm - hvala za lepe želje.

astrid1 - koliko pa je bil tvoj rezultat. Jaz sem stara 33 let. A  tebi ne pripada Amniocinteza na napotnico, ali ne boš še stara 37 ob rojstvu? A imata vi2 tudi IVFovča?

Nelikaa - Pač zavarovalnica krije če je rezultat slabši kot 1:300. Ampak to še ne pomeni, da če je rezultat 1:400, da je pa ok. Kot v celotnem zdravstvu. Neki je, kaj je na napotnico,, neki je pa, kaj bi bilo res treba prekontrolirat. Pač glede na to da imajo ene npr. 1:6000 to pomeni da je moje tveganje 3x večje....Tudi moja G. pravi, da če je tveganje čez 1000 da je ok. Ne vem. Nekak sem se pomirila. Mirna pa itak ne bom do konca.

zaspančka - držim pesti, da vama čimprej rata. Pa kljub listkom ne pozabita na romantiko med slončkanjem...been there in ni fanj...

Imam še eno vprašanje. Kaj je tisti stolpec v materinski knjižici ko je utrip/gibi. Meni vedno piše +/-. Pa se je in na NS, po tem ko je pikico zbudu z UZ, premikala pa včeri se je tudi sama od sebe premikala. A to pomeni, če jaz čutim gibe al da se vidijo na UZ.

Lep dopust, tistim, ki odhajate na lepše. Ostale si pa lepo naredite doma.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.4.2012 13:09:16   
cebelica81
Otika, upam da se tvoje težave s hrbtenico čim prej umirijo. Vem, da je to zelo hudo, ker imam bližini kar nekaj takih, ki jih hrbtenica pošteno muči. Imaš kakšne vaje? Jih delaš? Nekaterim precej pomagajo.

astrid1 user posted image za izcedke. Res držim pesti, da čim prej minejo in boš lahko mirno uživala v nosečnosti.

zaspančka, ful lepo da si se javila. Uspešno pri user posted image , potem pa eno lepo in mirno nosečnost. Pa javi se kaj, bomo vesele novic.

stvari za dojenčka mi še ne kupujemo. Vse imamo že doma od prvega otročka, tako da bomo v večini kar to porabili, kakšno malenkost pa bom kupila proti koncu nosečnosti. Ker pa malčico počasi selimo v svojo sobo, bom začela pripravljati tudi sobo za dojenčka. Glede na to, da imam tako zelo malo časa bom itak rabila celo večnost, da kaj uredim.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.4.2012 13:18:00   
mamica^2
astrid1 sama sem imela v prvi nosečnosti tudi težave s krvavitvami... so mi predpisali buscopan ma se mi zdi da ni čisto nič pomagal.
po tem ko sem tako že 1mesec krvavela sem si rekla, zdaj pa dost, ne bom se obremenjevala,ne bom razmišljala.mala 2 sta ok in vse bo ok.
moja mami me je stalno spraševala če še krvavim in sem kar lepo rekla da ne, čeprav sem še. in res v roku 14dni se je zadeva končala.
tko da ne se sekirat, škoda živcev in voljeuser posted image user posted image

muri82 res, to pomeni za gibe,če jih ti čutiš. to bo prišlo v poštev dokaj kmalu :)

otroške cunjice ne gledam in kupujem ker niti ni potrebe,nekaj malega bom kupila ko bo čas.
otroški vozički...tu pa na veliko gledam,razmišljam,ocenjujem,iščem poceni možnosti... do zdaj sem že zamenjala kar nekaj modelov :)
upam, da se tale zadnji obdrži do konca user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.4.2012 13:19:49   
mamica^2
astrid1 sama sem imela v prvi nosečnosti tudi težave s krvavitvami... so mi predpisali buscopan ma se mi zdi da ni čisto nič pomagal.
po tem ko sem tako že 1mesec krvavela sem si rekla, zdaj pa dost, ne bom se obremenjevala,ne bom razmišljala.mala 2 sta ok in vse bo ok.
moja mami me je stalno spraševala če še krvavim in sem kar lepo rekla da ne, čeprav sem še. in res v roku 14dni se je zadeva končala.
tko da ne se sekirat, škoda živcev in voljeuser posted image user posted image

muri82 res, to pomeni za gibe,če jih ti čutiš. to bo prišlo v poštev dokaj kmalu :)

otroške cunjice ne gledam in kupujem ker niti ni potrebe,nekaj malega bom kupila ko bo čas.
otroški vozički...tu pa na veliko gledam,razmišljam,ocenjujem,iščem poceni možnosti... do zdaj sem že zamenjala kar nekaj modelov :)
upam, da se tale zadnji obdrži do konca user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.4.2012 14:48:15   
astrid1
Muri82, glede amnio je takole. nuhalno sem imela 10 dni nazaj, pregled pri ginekologinji pa imam šele 11. 5. Tako, da bo najbrž malo pozno za poseg. Rezultat je pod 1000, ker pa je rezultat (background risk) zgolj glede na mojo starost 1:157, je to izvrstno. Popravil se je po preiskavi skoraj za 4X, kar je odlično.
Otrok ima vse, kar mora imeti. Nuhalna je bila 1,6, ledvičke delujejo, nosna kost vidna...

Ker sem v čisti psihozi zaradi tega stalnega krvavenja, ne vem če bi sploh prenesla čakanje na amnio, sam poseg, pa potem še čakanje na rezultat. Mislim, da bi mi dosti bolj škodilo, kot če ne grem. Moj se z mano strinja. Bom videla, kaj bo 11. 5. rekla še moja ginekologinja. Če bo vztrajala seveda ne bom trmasta. Je pa dr. Levakova po nuhalni rekla, da nič hudega, tudi če ne grem...

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.4.2012 15:58:28   
Griotte
Tudi jaz držim pesti za vse, ki vas čaka amnio.

Midva sva že nekaj malega kupila za dojenčka-samo za gušt. user posted image

Srčekgirll, prosim če še mene dodaš na seznam: morfologija 29.5.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.4.2012 16:40:20   
Babyblue85
Živjo user posted image ,

Nekaj časa me ni, pa že ogromno zamudim,... Veliko dela me čaka, da preberem vse.
Takole je po treh dneh sem se vrnila iz bolnišnice :(
Staknila sem virus in totalno dehidrirala. Tam so me "nafilali" s tekočino in
me pozdravili. Z user posted image je vse OK in je živahen kot še nikoli.
Po temeljitem pregledu je zdravnik ugotovil, da ga dehidracija ni prizadela
in še vedno veselo dela obrate, prevale in veselo brca, srček pa mu bije normalno.
Tako da, sedaj pa počivanje, počivanje in počivanje....
Upam da bo vse ok!

Lep pozdrav, pa še naprej lep dan (sploh nisem vedela da je zunaj tako toplo) user posted image

(odgovor članu Griotte)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.4.2012 20:55:42   
zabamara
GreTEJ - a si mogoče sodelovala pri avgustovkah 2008? sama sem jih samo brala, čist od začetka, potem se je pa zgodilo ravno to, da so po kakšnih dveh letih pobegnile na zasebni forum. sem jih kar pogrešala, še zdaj se včasih spomnim na kakšno. zato sem se pa zdaj odločila, da se priključim - iz strahu, da spet ne bi ostala brez user posted image  zato seveda prosim, da me dodate na seznam zabamara ZA

ugotavljam, da sem totalno dolgočasna nosečka user posted image  kljub temu, da je to moja 3. user posted image , nisem do zdaj v vseh niti 1x bruhala (to sem itak v celem življenju samo 1x), niti šla ponoči na wc, niti me ni bolel križ... še strije nisem nobene dobila user posted image  no, saj sem jih mela dost na zalogi od prej. saj ne da se pritožujem, sem ful vesela user posted image

držim pesti za vse, ki še pričakujete kakšne rezultate.

uživajte!

(odgovor članu Babyblue85)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.4.2012 8:44:11   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Sonček85, Dabroston jem že več kot dva meseca. Kamorkoli pridem (gikekologija Celje, moja ginekologinja, na nuhalni pri dr. Levakovi), mi rečejo, da se mi to dogaja zato, ker sem stara...

Upam, da se bo le umirilo in da bo moje telo le zdržalo do konca. Je pa res, da me nepojasnjene medciklične krvavitve spremljajo že skoraj 10 let. Tudi, ko sem jemala tabletke, niso prešle.

Je pa zoprno, pa živce mi blazno para.

Aha .No meni je pomagal .Je pa res da bi te morali dasti na več testov da ugotovijo zakaj pride do večxnih krvavitev -10 let;(

Jaz sem tudi ZA user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.4.2012 9:21:00   
GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: zabamara

GreTEJ - a si mogoče sodelovala pri avgustovkah 2008? sama sem jih samo brala, čist od začetka, potem se je pa zgodilo ravno to, da so po kakšnih dveh letih pobegnile na zasebni forum. sem jih kar pogrešala, še zdaj se včasih spomnim na kakšno. zato sem se pa zdaj odločila, da se priključim - iz strahu, da spet ne bi ostala brez user posted image  zato seveda prosim, da me dodate na seznam zabamara ZA

Ja sem sodelovala in še zdaj sodelujem. Imela sem sicer drugačen nick, ker nisem želela, da me takoj vsi pogruntajo, da sem nosečka. Sicer še vedno zelo klepetamo. Ene 400 strani smo že naklepetale. Občasno se tudi vidimo. Večina že imajo zdaj 2 otroka, nekatere pričakujejo v kratkem. Res so super mamice.

(odgovor članu zabamara)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.4.2012 10:16:14   
archie
evo, dela prost dan, jaz pa delam user posted image ma, moram, če hočem bit med vikendom kaj frej (v ponedeljek so rodi za oddajo).

Septembrke 2010 smo tudi pobegnile za svoj forum. In še vedno smo skupina ene 15tih punc, ki se redno srečujejo (nekaj časa so se nekatere redno vsak teden na kosilo), ostale (ki nismo iz Lj) se pa pridružimo na kakšni večerji. Drugače smo se pa tudi nekajkrat srečala na kavi v času porodniške... Meni je bilo sicer precej daleč se vozit v Lj, ampak na vsake toliko časa pa paše user posted image

Astrid, držim pesti, da se ti izcedki kmalu ponehajo!!!! user posted image user posted image user posted image

Obleke za user posted image : jaz ne bom kupovala nič. Še za starejšo kupim komaj kaj (večino sem dobila).

Lep dan še naprej!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.4.2012 10:28:03   
nelinka
Pozdravljene nosečke user posted image

Najprej imam eno vprašanje, sej sploh ne vem kak naj vprašam, v glavnem v sredo zvečer ko sem se spravla spat me je v zgornjem delu trebuha, mislim da na zgornjem delu maternice full zabolelo, kot da bi me kdo brcnil od zunaj, res zabolelo, da sem na glas zajamrala... seveda sem cela prestrašena pomislila na vse najslabše. Se mi zdi da je ena oktobrka imela mpodobno situuacijo (ne vem sicer točno kje jo je zabolelo) in naj na naslednjem pregledu ne bi več bil srček. No ko sem se malo umirila sem razmišljala da mogoče pa ne more bit kaj narobe z otročkom, glede na to daje otrok trenutno še čist v spodnjem delu trebuha. Kakorkoli, zanima me če je možno da je bila tako močna brcika, čeprav premikov še ne čutim redno (sploh ne vem če jih), čeprav sem že v 18. tednu. Tak čudn občutek imam, ker se mi zdi da jih zdaj po tem dogodku še manj, če je sploh možno to user posted image

Veliko sreče vsem ki vas čaka amnio, pa vsem novim, pa čestitke vsem za dobro opravljene preglede...

Morfologijo imam 29.5.  (za seznam)

Uživajte v sončku...

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.4.2012 11:16:23   
darchy82
Mene tud občasno kdaj trebuh zaboli oz. me zateguje (tako nekje na robu maternice), sem tud ponavadi mal zaskrbljena, ampak ker imam doma AS, se potem vedno spravim user posted image poslušat in ko ga slišim se hitro pomirim. Jst mislim da ni to nič narobe in da so občasne bolečine normalne zaradi rasti maternice. Je pa mene pred časom mal trebuh bolel okoli popka, pa tam maternice sploh še ni, ampak je bilo vse ok.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.4.2012 13:47:36   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol  ,NS, MF

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,NSuser posted image ,
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,NSuser posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,NSuser posted image
loribu ,30 let,?user posted image ,?,LJ,
??
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,NSuser posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
Griotte
,23 let,1user posted image ,0user posted image , ,VE/SG/?,??
4.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,NSuser posted image
5.10.
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,NSuser posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,NSuser posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS, NSuser posted image
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
pikapoka86,26 let,1user posted image ,0user posted image ,? ,?,??
ashatka,35 let,2user posted image ,1user posted image ,? ,?,??
13.10.
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
Otika,29let,3user posted image , 1user posted image , LJ,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,NSuser posted image
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,NSuser posted image
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,KR,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
Jeanne77,35 let ,1user posted image , 0user posted image ,MB,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,NSuser posted image
18.10.

19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,NSuser posted image
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
Babyblue85, 26 let,1user posted image ,0user posted image , NM,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??

Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,NSuser posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

HelenaLena,?let,?user posted image , ?, ?,??
jarkica,30let,1user posted image ,0user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
astrid1,37let,2user posted image ,1user posted image , ?,
??
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
Maša76,? let,1user posted image ,0user posted image , LJ,??

30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO, NSuser posted image
zabamara,30 let,3user posted image ,2 , ?, ??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , NSuser posted image
 SKUPAJ NAS JE user posted image :

72

NS ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image  12    user posted image user posted image : 4

MF ,REZULTATI O NAPOVEDI SPOLA:

user posted image user posted image : ? user posted image user posted image : ?

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI oz. MF
:                                                  

4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
pikica010
8.5.
dalečoddoma
KM (amino.)
9.5.
tehtanka
Spela23
Jasminca 84
Babyblue85
10.5.
Aninchy
Jeanne77
11.5.
astrid1
15.5.
kris555
GregUr
16.5.
balonchek
17.5.
suzy85
18.5.
Srčekgirll
GreTEJ
21.5.
cebelica81
23.5.
myshm
24.5.
darchy
29.5.
princess13
Griotte
nelinka
31.5.
nelikaa
4.6.
biba.mala
7.6.
dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?