Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 9:48:17
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Jure spi, ker je imel danes budnico že ob petih zjutraj. Upam da bo tale spanec trajal več kot pa pol ure. Drugače pa bejbe: v petek je napovedan sonček, pa fuuuulllll toplo. A je katera za kako kavo na toplem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 11:07:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Se šele zdaj javljam, prej ni šlo. V službi, gužva, tamala v vrtcu, je zdrava, vse ok v glavnem. Drugače nič novega pri meni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 12:02:02
|
|
|
|
majakla
|
Dan Nik je boljši, uhice izgleda, da so vredu, vročine že včeraj več ni imel, jutri bo še doma, pa v četrtek verjetno tudi. Drugače pa novega nič...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 12:14:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Jure spi, ker je imel danes budnico že ob petih zjutraj. Upam da bo tale spanec trajal več kot pa pol ure. Drugače pa bejbe: v petek je napovedan sonček, pa fuuuulllll toplo. A je katera za kako kavo na toplem? Jaaaaaa!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 12:26:44
|
|
|
|
danyy
|
Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 13:09:27
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. dobrodošla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 13:38:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. Ja,itak,sploh ni debate.Ti se nam kr pridruži.Je pa večina iz okolice,nekaj pa nas je pristnih MB-čank! Dobrodošla!Aja,pa kaj povej o sebi,no.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:17:16
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Jure spi, ker je imel danes budnico že ob petih zjutraj. Upam da bo tale spanec trajal več kot pa pol ure. Drugače pa bejbe: v petek je napovedan sonček, pa fuuuulllll toplo. A je katera za kako kavo na toplem? Jaaaaaa!!!!!! Veselje za kafe al spanje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:17:58
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. dobrodošla podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:37:12
|
|
|
|
karmen7
|
Moj otrok spi Že drugič danes Sem že rekla, da moj otrok spi in to drugič že????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:53:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. dobrodošla podpis dobrodošla tudi od mene . se nam lahko kar pridružiš na kafetkanju .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:53:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj otrok spi Že drugič danes Sem že rekla, da moj otrok spi in to drugič že???? kaka faca si! drugače pa ti fuuul privoščim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:54:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Jure spi, ker je imel danes budnico že ob petih zjutraj. Upam da bo tale spanec trajal več kot pa pol ure. Drugače pa bejbe: v petek je napovedan sonček, pa fuuuulllll toplo. A je katera za kako kavo na toplem? Jaaaaaa!!!!!! Veselje za kafe al spanje? po moje bolj za kafe . drugače pa jaz sem tudi za kavo na sončku v petek dop. 10h Železničar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 14:55:47
|
|
|
|
bambixxx
|
joooojjjj bambi dvigni rit od računalnika, pa se spravi kuhat!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 15:13:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj otrok spi Že drugič danes Sem že rekla, da moj otrok spi in to drugič že???? kaka faca si! drugače pa ti fuuul privoščim Hihi hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 15:14:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Jure spi, ker je imel danes budnico že ob petih zjutraj. Upam da bo tale spanec trajal več kot pa pol ure. Drugače pa bejbe: v petek je napovedan sonček, pa fuuuulllll toplo. A je katera za kako kavo na toplem? Jaaaaaa!!!!!! Veselje za kafe al spanje? po moje bolj za kafe . drugače pa jaz sem tudi za kavo na sončku v petek dop. 10h Železničar? Zmenjeno Se pride še katera sončit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 15:30:49
|
|
|
|
ly117
|
Jutro/dan! Vstala pred eno uro cela povožena. Sem se pa dobro držala glede na to da nisem bila že 4 mesece v nočni. Čakam da prideta moja2 da dokončam kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 15:33:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. Dobrodošla.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 15:34:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj otrok spi Že drugič danes Sem že rekla, da moj otrok spi in to drugič že????
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 15:38:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Jure spi, ker je imel danes budnico že ob petih zjutraj. Upam da bo tale spanec trajal več kot pa pol ure. Drugače pa bejbe: v petek je napovedan sonček, pa fuuuulllll toplo. A je katera za kako kavo na toplem? Jaaaaaa!!!!!! Veselje za kafe al spanje? po moje bolj za kafe . drugače pa jaz sem tudi za kavo na sončku v petek dop. 10h Železničar? Zmenjeno Se pride še katera sončit Jaz,jaz,jaz.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 16:39:23
|
|
|
|
danyy
|
Hvala, ker ste me sprejele. . Da napišem nekaj o sebi, doma imam navihanega 19 mesečnika, zaposlena nisem - sem z malčkom doma, rada klepetam,....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 16:41:18
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. dobrodošla podpis dobrodošla tudi od mene . se nam lahko kar pridružiš na kafetkanju . Z veseljem, ko bo možno. Trenutno sem brez avta, upam, da ga kmalu dobim nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 16:59:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. dobrodošla podpis dobrodošla tudi od mene . se nam lahko kar pridružiš na kafetkanju . Z veseljem, ko bo možno. Trenutno sem brez avta, upam, da ga kmalu dobim nazaj. od kod pa si? mogoče te lahko katera pripelje, če si blizu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 17:01:48
|
|
|
|
bambixxx
|
joj kak smo se nažrli zdaj vsi trije . za kosilo je bilo: goveja juha z rezanci, štefani pečenka, pire krompir, zelena solata. in glede na to, da sem prvič delala to pečenko in moj zdaj leži na kavču ko crkjen krap , predvidevam, da je bilo dobro. aja, pa ob 15h sem komaj začela kuhat, zdaj smo pa že siti, tak sem turbo vklopla!
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 24.4.2012 17:02:44 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 17:05:33
|
|
|
|
danyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: danyy Pozdravljene mamice, jaz bi se tudi pridružila vašemu klepetu, če me seveda sploh sprejmete. Sicer nisem iz MB, ampak iz okolice - zdaj ne vem ali ve ste vse iz Mb ali se vam lahko pridružimo tudi me, ki smo od drugod. dobrodošla podpis dobrodošla tudi od mene . se nam lahko kar pridružiš na kafetkanju . Z veseljem, ko bo možno. Trenutno sem brez avta, upam, da ga kmalu dobim nazaj. od kod pa si? mogoče te lahko katera pripelje, če si blizu? bambixxx sem ti poslala zs. Saj v roku 2 tednov ga dobim nazaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?