Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:10:16
|
|
|
|
oktober11
|
jutro končno sonce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:11:21
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer kuhamo čez 38, pa tak dobro je že kazalo. Eh Samo malo vas pozdravim... Nič kaj nisem na računalniku. Imam žalostne dneve - umrla mi je babica in je en kup opravkov. Sem edina po njej in ostane vse na meni..... Bodite lepo. sožalje sožalje še od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:13:15
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no T. je včeraj tudi nekaj pokasiral, zaenkrat zgleda kot prehlad, teče iz nosa, kašlja, kiha, rahla vročina . upam, da se ne razvije dalje... majakla oktober11 tudi tvojemu škratu vse najboljše za polovičko svečke . mali škratek se zahvaljuje upam da je T ok, in da je mel bolj taki bolani dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:38:24
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:42:19
|
|
|
|
majakla
|
jutro je katera za kavo v sredo? Moram na borzo, pa bi mi pol komot kava pasala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:44:59
|
|
|
|
majakla
|
Jaznoseca: moje sožalje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:47:09
|
|
|
|
ly117
|
Jaznoseča moje sožalje za babico.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:54:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla jutro je katera za kavo v sredo? Moram na borzo, pa bi mi pol komot kava pasala. Jaz bi, pa spim takrat. No razen če je popoldan. In za Nika.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 8:58:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. jaznoseca...sožalje Drugače pa nič novega. Bojim se da bo tamala zakuhala, je tak mejna bila danes, ampak nima vročine in je šla v vrtec. Bomo videli kakšno bo stanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 9:20:45
|
|
|
|
ly117
|
Grem se jaz prelevit v čistilko Fato. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 9:36:29
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, T. je zaenkrat še v smrkljih, kihanju in kašljanju. ima spet ta mokri kašelj, ko se mu lušči sluz in resnično upam, da spet ne pristanemo na pumpicah. sva mislila it danes spet v vrtec, pa bova raje doma. jutri in v sredo imava terapije, tako da se za kavo priporočam v četrtek ali petek. lahko tudi popoldan. jaznoseca sožalje za babico . majakla še za Nika. matcar in karmen uživajta v CE . ly fajn pucaj, pa ne preveč .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 10:37:22
|
|
|
|
jaznoseca
|
Hvala vam vsem za izrečena sožalja. Ni lahko vse skupaj in pravzaprav se niti ne morem o tem pogovarjat - mi je lažje z vami delit, ker zraven pc-ja ne jočem toliko.... Ah, saj bo - življenje pač, kaj češ.... bambi upam, da se pozdravite in bo šlo brez pumpic . arwenko upam, da tud tvoja malička pride iz vrtca zdrava in bo vse ok. Tako čudno je to vreme zdaj , moja dva oba kašljata... oktober oooo 6 mesecev je že? Zdaj bo šlo ko šus, boš videla . ly upam, da te je prehlad zaobšel . majakla kako je Nik? botrca a v petek si tud bila na otroškem bazarju? Sem bila jaz tud, samo nisem nič kaj dosti gledala, ker sem mislila, da bomo šli še v soboto ali nedeljo, pa ni bilo pol nič iz tega... matcar in karmen a vidve imata pa isto stare otročke? Saj mate zato srečanje v CE, a ne? No, lepo se imejta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 11:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
morning maličke v vrtcu, šoli, mojega sem poslala malo naokrog...da imam mir, imam dela vrh glave, volje pa nič Za vse bolančke en kup Jaznoseča..sožalje še iz moje strani; te še kako razumem, smo mesec nazaj isto preživljali...pa še sedaj je hudo...pa tud sva vse sama imela prek, ker je moj njegov edini sin....M ima še sedaj probleme, res je težko razložit malemu otroku, ampak ju zato redno vozim na grob....saj bo nekako dan za dnem boljše Grem delat naprej, popoldne pa tak na predavanja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 11:07:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca bambi upam, da se pozdravite in bo šlo brez pumpic . arwenko upam, da tud tvoja malička pride iz vrtca zdrava in bo vse ok. Tako čudno je to vreme zdaj , moja dva oba kašljata... Podpis. IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca ly upam, da te je prehlad zaobšel . Zaenkrat še uspešno. Se morem malo pazit, ker je pri meni grlo kritično. Tak da nič hladnega pa bo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 11:08:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla jutro je katera za kavo v sredo? Moram na borzo, pa bi mi pol komot kava pasala. jaz imam tud borzo v sredo, samo šibam potem domov, da se malo na izpit pripravim
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 19:47:36
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 19:49:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Jaznoseča..sožalje še iz moje strani; te še kako razumem, smo mesec nazaj isto preživljali...pa še sedaj je hudo...pa tud sva vse sama imela prek, ker je moj njegov edini sin....M ima še sedaj probleme, res je težko razložit malemu otroku, ampak ju zato redno vozim na grob....saj bo nekako dan za dnem boljše Smo na istem vse tri.Pri meni bo v soboto 6 mesecev,pa se mi zdi,da ga zdaj šele pogrešam in vse za mano prihaja,sploh ko kake slike gledam,pa je gor,mi ful hudo postane,pa sem tudi redno 1-2x na teden na grobu.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 19:54:54
|
|
|
|
matcar
|
Drugače pa blo super danes,dan minil ko šus,prišle z Karmen okoli pol 4-h v MB,jaz sem pa tak samo avto sparkirala,Tea dala v vozek in šibala po Maksa in Saš-a v vrtec,pol pa je že moj prišel domov in je bla ura cajt,sem šla na predavanje enega specialnega psihologa za motnje vedenja in ene logopedinje.Organiziral je vrtec in je bilo super,mi sploh ni žal da sem šla to poslušat.Sta pa knjigo izdala skupno in še ta psiholog svojo in sem obe vzela.Tako,da če bote rable,lahko posodim. Ja,in je že večer.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 19:55:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca matcar in karmen a vidve imata pa isto stare otročke? Saj mate zato srečanje v CE, a ne? No, lepo se imejta! Jap,4 dni sta narazen.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 20:13:29
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 20:42:53
|
|
|
|
arabela*
|
čer Rihtam otroke za spanje....
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 21:10:49
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se počasi poslavljam. Nočko in čav bav.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.4.2012 21:36:50
|
|
|
|
arabela*
|
Obe spita...mir pr bajti.... jaz pa se nažiram z jabolčno pito,.... malo pospravim, potem pa grem nadaljevanko pogledat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 8:57:12
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 24.4.2012 8:58:17
|
|
|
|
matcar
|
Otroka v vrtcu,Teo spi,moj dela,Lea na športnem dnevu,jaz pa na compu malo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?