|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.4.2012 9:23:00   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

O Tulipanček. user posted image Kaj pol, se vidimo na Oskarjevem teku? user posted image

Si vas prijavila? Odkrito povedano, sploh še nisem šla nič pogledat v info... na kolko pa je za ženske? Za otroke si rekla, da je 400m, ne? Če bi vedela, da bo lepo vreme, sploh ne bi razmišljala!!! Moram si pogledat, do kdaj so prijave, pa ta, pa da se pridemo malo podružit!user posted image

Sej tudi če ju prijaviš in vas ni, ne bo nič hudega. Nobene kazni ali kaj takega, brez skrbi.

Kaj se to pogovarjata? Kje se bo to dogajalo in kdaj?

2.6. bo v Lj Tivoli DM tek za ženske in se menimo, če pridejo na Oskarjev tek, ki je za otroke. Je ful luštno, cel dan veselo. Pojejo pa Čuki pol na žurki. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.4.2012 9:25:09   
Najaa
V glavnem, luštno. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.4.2012 9:26:07   
Tulipan12

Tulipan, sta prodala parcelo? user posted image

Ne!user posted image Še!user posted image

Upam, da bo čimprej... še je borba!user posted image

Aja, ja težki časi so, ej na vseh področjih. Si rekla zadnjič na RD, da vama v nedeljo javijo, če bodo kupili.

Aha, ne tisti par je kupil eno drugo, ki jima je lokacijsko bolj ustrezala in so verjetno oni ponudniki ceno zbijali, ker so ti kolebali... mah, bo že! Nič nas ne stane, nič ne grize, mogoče bomo pa morali kak korenček pa solatko gor sadit za preživetje, kar pa tut ni slabo, da maš kak kos zemlje viška!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
24.4.2012 9:29:29   
Tulipan12
Aha, vidim, da je za ženske 5 in 10. 10ka tak al tak odpade, nisem tekla že od zadnjega maratona 2007user posted image user posted image , za 5ko bi pa tut mogla malo sprobat svojo kondicijo malo drugače kot letanje za pamži, ne?

Sem T.-ju že omenila včeraj, da bi šli malo na izlet v LJ, pa se malo pozabavat!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
24.4.2012 9:36:32   
KOKICA32
Bosta že prodala, in takrat bo vama tudi pasalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
24.4.2012 11:17:56   
Nina00
Upam, da bosta MČ in Benjamin čim prej doma. Se mi zdi, da je pri drugem otroku težje, če moraš biti dlje v porodnišnici, ker veš, da te prvi pogreša.

Tasa tale dieta je pa grozna, čeprav se mi zdi, da je lažje zdržat, ko veš, da je to zaradi otroka kot bi bilo, če bi bilo samo zaradi tebe. Vsaj pri meni je vedno tako user posted image  Bi rabila eno dodatno motivacijo, da bi šla malo dol s kg. Pa je ni. No, sem izgubila med zadnjo boleznijo, ki me je res zdelala, 3 kg. Pa se sedaj trudim, da vsaj to ne dobim nazaj. Insulina pa še nimaš? Se ne spomnim več točno, a pri L. si bila na insulinu? Za dieto se spomnim, ker si se mi prav smilila, ker sem jaz takrat imela polno luštov na sladko.

Trezika zakaj je pa za kak dan ne pustiš tam na počitnicah? Moj starejši je pravi ciganček in se je pri treh letih kar sam zmenil, da bo prespal pri babici. Enkrat pri eni, spet drugič pri drugi. Saj amo ga potem hitro naučili, da mora najprej naju vprašat user posted image  , ampak še zdaj se večkrat zgodi, da pove, da se je zmenu, potem pa doda svoj a lahko. Če pa se nama zdi prepogosto ali pa imava že druge načrte pa mu to poveva in takrat obvelja ne z obljubo, da se bomo zmenili za kdaj drugič.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.4.2012 11:23:28   
Nina00
Moja dva se tudi veselita morja pa se mi zdi, da jima ni jasno, da ne bo kopanja. Ampak mali je tako najbolj srečen, če ima kanglco in lopatko pa rije po pesku user posted image

Kokica jaz bi probala ostat. Če pa bi potem vidla, da ne funkcionira bi pa po enem dnevu spokala. Saj ti verjetno ni treba v naprej povedat do kdaj boste.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.4.2012 11:52:19   
tasa_m
Dober daaaaannn. Torek je user posted image user posted image jaz sem fraj.

Najaa imam prijavnico doma, tak da 90% da pridemo :) T. sicer pravi, da nebom mogla user posted image
laufat ampak on sploh ne ve kaj me zmoremo user posted image

Mala Čebelica vas lepo pozdravlja! Sva se pogovarjali, benjamin je še vedno pod lučko user posted image , upa da bosta čimprej doma, ker se ji počasi že meša.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
24.4.2012 11:56:30   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj pa moj cuker 7,2 po eni piedinji user posted image user posted image Pa tak se mi je zaluštala, saj sem vedla da nebo vredi samo vseeno 7,2 ni tak malo, če lahko 6,6 mam.

user posted image pa kaj sploh lahko ješ???

TVOJO FRANCOSKO user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4059
24.4.2012 11:56:32   
tasa_m

Upam, da bodo sprejeli zdaj za vrtec za 2. otroka tako kot se sedaj govori. Le 30% bomo plačali. user posted image Vsaj nekaj so dosegli, glede na to, da so hoteli, da plačujemo polno.

Pa za porodniške tudi ni slabo, ne?

Jaz tudi upam ja, tak dogovor bi bil super. Kaj pa je s porodniško? Prve 3 mesece 100% ali kako?

Ja, potem pa 9 mesecev 90%!

REEEESSSS? Se vidi da popoldan delam, da nisem nič na tekočem.
Če bo to res, pol vsaka jim čast user posted image Se bo še dalo živet user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.4.2012 12:03:11   
KOKICA32
Ahoj, midve sva nazaj iz trgovine in sprehodka. REs je bil ratek, ker tako čudno piha, da me je strah, da se Julija še dodatno ne sprehladi.user posted image

Tasa, super, da si doma. user posted image user posted image user posted image

MČ, upam, da boš čimprej doma. JA, zelo je težko tam noter biti, ko veš, da te tavečji doma ful čaka in potrebuje. user posted image
Pa saj bo, bolje tako, kot pa da moraš potem nazaj noter hoditi....

Ja, saj bom doli videla kako bo, če bom ostala al ne. LAhko, da bom že od treh dni tako utrujena, da mi ne bo ali pa bo slabo vreme al pa....?user posted image Bomo videli sproti. Ne, ne rabim prej rezevirati, ker imamo tak za 3 nočitve rezervirano, potem pa se tak tudi za Hrvate končajo prazniki pa ne bo neke gužve, tak da bom lahko komot produžila. Samo malo več oblačil bom pa morala zraven vzeti. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
24.4.2012 12:03:47   
KOKICA32

Upam, da bodo sprejeli zdaj za vrtec za 2. otroka tako kot se sedaj govori. Le 30% bomo plačali. user posted image Vsaj nekaj so dosegli, glede na to, da so hoteli, da plačujemo polno.

Pa za porodniške tudi ni slabo, ne?

Jaz tudi upam ja, tak dogovor bi bil super. Kaj pa je s porodniško? Prve 3 mesece 100% ali kako?

Ja, potem pa 9 mesecev 90%!

REEEESSSS? Se vidi da popoldan delam, da nisem nič na tekočem.
Če bo to res, pol vsaka jim čast user posted image Se bo še dalo živet user posted image

Ja, saj še ni sprejeto a rečeno je bilo, da je Janša moral popustiti.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
24.4.2012 12:07:18   
Najaa

Najaa imam prijavnico doma, tak da 90% da pridemo :) T. sicer pravi, da nebom mogla user posted image

Mala Čebelica vas lepo pozdravlja! Sva se pogovarjali, benjamin je še vedno pod lučko user posted image , upa da bosta čimprej doma, ker se ji počasi že meša.

user posted image user posted image Jeeeeeeeeej! user posted image Povej T.-ju, da bom jaz laufala, če ti ne boš mogla. Sicer pa če bo kot lani - vsi otroci so skupaj laufali, nobenih skupin ni bilo in seveda vsi starši z njimi tak da je bila strašna gužva, da smo zelo počasi hodili user posted image . Glavne so pa itak medalje na cilju. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.4.2012 12:09:14   
KOKICA32

user posted image user posted image Jeeeeeeeeej! user posted image Povej T.-ju, da bom jaz laufala, če ti ne boš mogla. Sicer pa če bo kot lani - vsi otroci so skupaj laufali, nobenih skupin ni bilo in seveda vsi starši z njimi tak da je bila strašna gužva, da smo zelo počasi hodili user posted image . Glavne so pa itak medalje na cilju. user posted image

user posted image user posted image user posted image A jo vsak dobi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.4.2012 12:10:38   
tasa_m

saj to sem jaz njemu rekla, da važno da medaljo dobi. Tak, da bom še njegove zraven nahecala da bi šli kar z njihovim avtom (imajo vinjeto, midva je še zdaj nimama, ker je ne potrebujema) in pol ni hudič da nebo popustil user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
24.4.2012 12:11:20   
tasa_m

Ja, saj še ni sprejeto a rečeno je bilo, da je Janša moral popustiti.user posted image

saj prav to, naj prvo sebi zmanjšajo dohodke ne pa za par centov kosilo dvignejo al kaj so si že dvignili...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
24.4.2012 12:12:02   
KOKICA32

saj to sem jaz njemu rekla, da važno da medaljo dobi. Tak, da bom še njegove zraven nahecala da bi šli kar z njihovim avtom (imajo vinjeto, midva je še zdaj nimama, ker je ne potrebujema) in pol ni hudič da nebo popustil user posted image

te bo pa tak več Štajercev tam kot močvirnikov! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najči, pa sorči tebi, ker tak vem, da nisi močvirnik!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
24.4.2012 12:13:44   
tasa_m

te bo pa tak več Štajercev tam kot močvirnikov! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
24.4.2012 12:14:01   
KOKICA32
Samo res, Tasa, nena se ti nekaj hecaj z laufanjem, noooo!user posted image Da neuš, ki mogla iti v LJ roditi, te pa bo imela  E. v rojstnem listu LJ napisano. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
24.4.2012 12:14:25   
Najaa

Ja, seveda dobi vsak medaljo. user posted image

Še dobro, da nisi rekla žabarji. Močvirniki je pravzaprav čist ok beseda, ker so jih res tako klicali pred davnimi leti, ko je bilo ful močvirje okoli.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
24.4.2012 12:14:42   
KOKICA32

saj prav to, naj prvo sebi zmanjšajo dohodke ne pa za par centov kosilo dvignejo al kaj so si že dvignili...

Ja, ja točno!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
24.4.2012 12:15:11   
KOKICA32

Ja, seveda dobi vsak medaljo. user posted image

Še dobro, da nisi rekla žabarji. Močvirniki je pravzaprav čist ok beseda, ker so jih res tako klicali pred davnimi leti, ko je bilo ful močvirje okoli.

vem to ja.....vedno tak rečem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.4.2012 12:15:14   
Najaa

Samo res, Tasa, nena se ti nekaj hecaj z laufanjem, noooo!user posted image Da neuš, ki mogla iti v LJ roditi, te pa bo imela  E. v rojstnem listu LJ napisano. user posted image

Ja to bi pa res bila huda kriza za tako hudo Viola privrženko. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.4.2012 12:15:36   
KOKICA32

Ja to bi pa res bila huda kriza za tako hudo Viola privrženko. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.4.2012 12:24:33   
tasa_m

No, no žabarka pa nebo user posted image

Pa bove magari hodle, saj ni problema. saj verejtno nebove edine user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......