KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ je še v P, Benjamin ima kar močno obliko zlatenice (običajno, če jo ima že prvi otrok), mogoče gresta jutri domov, če bo kri okej. Ma jooj, ta zlatenica... verjetno ji je fajn tečno že. Itak ga nima pri sebi, ne? Al kak je to, nimam teh izkušenj. Ker če ga nima, upam, da lahko vsaj spi, ker bo krvavo potrebovala ta spanec! Ne, je na intenzivni otrok, pa ga hodiš tja dojiti. Ja, spočiješ pa si lahko v tem času, samo bi jaz raje imela otroka pri sebi in bila izmučena, bila pa bi doma. No, moja dva sta jo oba imela. Julija ful močno, ker je vedno tako, da drugi otrok ima hujšo obliko. Zato sva bili z Julijo v P sedem dni. Pri MČ so vsaj hitro začeli z "obsevanjem", ker pač zdaj vsepovsod šparajo, pri Juliji pa se prve 3 dni ni nič dogajalo, bilorubin pa je kar rasel. Se spomnim, da sem bila ful jezna na zdravnike, ker sem vedela kaj sledi, pa bi lahko že prej kaj ukrepali. No, potem pa najprej blazinica, ko pa ta ni pomagala, pa intenzivna in to kontroliranje vrednosti, ko jim morajo kri jemat. Julijo so ful prepikali, pa vedno iz glavice, ker kao najmanj boli. Zgleda pa grozno. Ufff, ko se spomnim.
|