|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.4.2012 10:44:59   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tak, prva sem zdaj pa lahko grem user posted image
Tak sem lačna pa ne vem kaj naj jem. Ljubi bog, ko sem taka revica user posted image

user posted image piflarka!!!

Res si revica s to dieto!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
20.4.2012 10:45:36   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image pa glih sem Tasi napisala, da je piflarka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
20.4.2012 10:47:27   
Tulipan12
Jaz pa sem včeraj Lii odmontirala pomožna kolesca s kolesa, ker se s prsti že dotakne tal in sva imele divjanje po ulici. Ji je kar lepo šlo, edino, če bi bila ona malo bolj skoncentrirana in gledala naprej!!! No, o svojem križu danes ne bom...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3953
20.4.2012 10:50:20   
Nina00
Kar se vode tiče je naš dečko bolj ziheraš (ravno obratno od starejšega). Prve dni na morju namoči noge tam do gležnjev. Kasneje pa, ko se zaigra, tudi kaj več. Ko pa se končno sprosti, je pa čas za domov. Smo lani mislili, da bomo kaj več na bazene hodili, tako da ne bo letos isto, a je starejši dobil koprivnico prvič, ko smo šli na bazen, tako da potem nismo več hodili. Enkrat se bo že opogumil.

Neposredna povezava do sporočila: 3954
20.4.2012 10:58:21   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz pa sem včeraj Lii odmontirala pomožna kolesca s kolesa, ker se s prsti že dotakne tal in sva imele divjanje po ulici. Ji je kar lepo šlo, edino, če bi bila ona malo bolj skoncentrirana in gledala naprej!!! No, o svojem križu danes ne bom...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Pri nas je pa šele lani tik pred zimo sploh hotel zares probat poganjalca (kolo brez pedal). Prej se je gospodič raje vozil s triciklom user posted image
No, letos ves navdušen dirka z njim, a do kolesa mu še ni. Ga bo drugo leto nasledil od bratca, ki bo dobil večjega. Vendar mislim, da bo kar trajalo preden ga bomo pregovorili, da ga bo sploh probal. Saj pravim, čisti ziheraš in prav nič avanturista. Starejši pa tak avanturist, da me je velikokrat prav strah zanj. Posebno, ko pomislim, kaj vse še bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3955
20.4.2012 11:02:37   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Kar se vode tiče je naš dečko bolj ziheraš (ravno obratno od starejšega). Prve dni na morju namoči noge tam do gležnjev. Kasneje pa, ko se zaigra, tudi kaj več. Ko pa se končno sprosti, je pa čas za domov. Smo lani mislili, da bomo kaj več na bazene hodili, tako da ne bo letos isto, a je starejši dobil koprivnico prvič, ko smo šli na bazen, tako da potem nismo več hodili. Enkrat se bo že opogumil.

To se mi zdi kar klasična zgodba, je veliko takih! Pri 6ih pa ga boš lovila iz vode zaradi plavih ustnic!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
20.4.2012 11:05:03   
Tulipan12

user posted image  user posted image  user posted image  Pri nas je pa šele lani tik pred zimo sploh hotel zares probat poganjalca (kolo brez pedal). Prej se je gospodič raje vozil s triciklom user posted image
No, letos ves navdušen dirka z njim, a do kolesa mu še ni. Ga bo drugo leto nasledil od bratca, ki bo dobil večjega. Vendar mislim, da bo kar trajalo preden ga bomo pregovorili, da ga bo sploh probal. Saj pravim, čisti ziheraš in prav nič avanturista. Starejši pa tak avanturist, da me je velikokrat prav strah zanj. Posebno, ko pomislim, kaj vse še bo.

Lia je dobila kolo lani in ti povem, da je dosti raje zajahala poganjalčka, se mi zdi, da ji kolo ni predstavljalo nekega izziva, ker s poganjalčkom pa ga reeees šiba, kar malo preveč za neko deklico se mi zdiuser posted image ... eh, glavno je, da imajo vse na razpolago, pa naj se ukvarjajo s tistim, kar jih dejansko veseli, tak al tak je za vse še full časa!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
20.4.2012 11:05:45   
Najaa

Vidiš zaradi tega mene bazeni rahlo odbijajo. user posted image Moji dve sta pa navdušeni nad njimi, še posebej radi se namakata v tisti vodi, kjer si noge opereš. user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
20.4.2012 11:09:29   
Nina00
user posted image  user posted image  user posted image  
Ja, tista voda je zelooo zanimiva. Meni pa lase pokonci user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.4.2012 11:10:31 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
20.4.2012 12:34:54   
KOKICA32
Tulipan, tega imamo

http://www.konfidence.co.uk/acatalog/Konfidence_Jackets.html

kupili smo mu ga pri  1 letu, kot rešilni jopič za na čoln, ker se tako mali ne dobijo, sedaj pa ga prakticiramo za plavanje.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
20.4.2012 12:39:11   
KOKICA32
Tako, pa smo videle MČ in Benjamina, no pa atija tudi!user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pravi korenjak je in kljub kilažiin velikosti se mi zdi taaaak mali proti Juliji! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
20.4.2012 13:28:27   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, tega imamo

kupili smo mu ga pri  1 letu, kot rešilni jopič za na čoln, ker se tako mali ne dobijo, sedaj pa ga prakticiramo za plavanje.user posted image

Pa ga to drži kot rokavčki?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
20.4.2012 13:28:49   
Tulipan12

Tako, pa smo videle MČ in Benjamina, no pa atija tudi!user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pravi korenjak je in kljub kilažiin velikosti se mi zdi taaaak mali proti Juliji! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
20.4.2012 13:29:08   
Tulipan12
So vam kaj komplicirali v P?

Neposredna povezava do sporočila: 3964
20.4.2012 14:40:12   
Tulipan12
Kaj pa porod od MČ??? Ste kaj zvedele?

Neposredna povezava do sporočila: 3965
21.4.2012 13:30:01   
KOKICA32

So vam kaj komplicirali v P?

neeeeee

Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.4.2012 13:30:51   
KOKICA32

Ko so jo začeli resno jemat je bilo baje ultra hitro. Akupunktura. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3967
23.4.2012 7:28:59   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Ponedeljek je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
23.4.2012 8:43:50   
Tulipan12

Dober dan!user posted image

Ponedeljek je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Ploskaš, ker ni moških pri hiši?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
23.4.2012 8:45:28   
Tulipan12

Ko so jo začeli resno jemat je bilo baje ultra hitro. Akupunktura. user posted image

Super!user posted image V drugo je pa res vedno hitro! V akupunkturo še vedno ne verjamem, kot sem že rekla, imam 4 kolegice, ki so hodile, vse rodile kreeeeeeeeepkoooo čez rok!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
23.4.2012 8:46:55   
Tulipan12

Tulipan, tega imamo

Zdaj so jih imeli na Otroškem bazarju, pa se nisem mogla odločit... mi fajn zadevica zgleda!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
23.4.2012 8:51:19   
Tulipan12
Mi pa letos prvič odkar sva s T. skupaj, nimamo planov za prvomajske praznike... razen za 27.4. veva, da peljemo taščo, ki ima na ta dan RD, v Arboretum, ker obožuje cvetje, pa še fajn izlet si bomo naredili.user posted image Nekak se ji morava oddolžit za to, da nama toliko pomaga okoli otrok, pa so ta darila že tolko zlajnana, da sva rekla, da bomo malo drugače preživeli dan, potem gemo še na kako dobro kosilo in upam, da bomo vsi imela kaj od dneva.

Za preostanek praznikov, pa ne vem. Kako kopanje, še kak izlet, pa bo tak prehitro konec, ne?

Letos še niti za glavno morje nimava planov, se nama sploh ne sanja, kam bi šli.user posted image Kaka ideja???

Neposredna povezava do sporočila: 3972
23.4.2012 8:53:26   
KOKICA32

Tulipan, tega imamo

Zdaj so jih imeli na Otroškem bazarju, pa se nisem mogla odločit... mi fajn zadevica zgleda!

Res je super, ker samo odstranjuješ notranje blazinice, ko otrok napreduje....

Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.4.2012 8:55:10   
KOKICA32

Mi pa letos prvič odkar sva s T. skupaj, nimamo planov za prvomajske praznike... razen za 27.4. veva, da peljemo taščo, ki ima na ta dan RD, v Arboretum, ker obožuje cvetje, pa še fajn izlet si bomo naredili.user posted image Nekak se ji morava oddolžit za to, da nama toliko pomaga okoli otrok, pa so ta darila že tolko zlajnana, da sva rekla, da bomo malo drugače preživeli dan, potem gemo še na kako dobro kosilo in upam, da bomo vsi imela kaj od dneva.

Za preostanek praznikov, pa ne vem. Kako kopanje, še kak izlet, pa bo tak prehitro konec, ne?

Letos še niti za glavno morje nimava planov, se nama sploh ne sanja, kam bi šli.user posted image Kaka ideja???

Pojma nimam niti jaz....vem samo, da ne bi šla spet na riveriero Biograd na moru, ker smo sedaj 2 leti zapored tja hodili, pa res že vsak kotiček poznam. Drugače pa ti priporočam, ker je res lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.4.2012 8:55:45   
KOKICA32

Super!user posted image V drugo je pa res vedno hitro! V akupunkturo še vedno ne verjamem, kot sem že rekla, imam 4 kolegice, ki so hodile, vse rodile kreeeeeeeeepkoooo čez rok!

Oja, jaz pa! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......