|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
19.4.2012 10:45:28   
Najaa
Kokica luštna slika. user posted image Jaz tud moram mal menjat sam na rr ne bom dajala otrok, že tak sem preveč razpoznavna. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
19.4.2012 11:02:33   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, nisem mislila zaradi postave ampak zaradi let, se mi zdi, da je to bolj za najstnice. user posted image

user posted image user posted image user posted image Najstnice si tega ne bi gor dale, ker se popek ne vidi!user posted image

Po mojem bi ti full pasal!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.4.2012 11:05:09   
Tulipan12
http://www.c-and-a.com/si/sl/corporate/fashion/posebne-ponudbe/akcije/crazy-prices/

tega mam v mislih!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.4.2012 11:07:00   
Tulipan12
Te pa bom se probala naročit h G. Upam, da me vzame. Če ne bom pa rekla, da mislim, da sem noseča, pa me mora vzet!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3904
19.4.2012 11:56:08   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mavrica! user posted image user posted image user posted image

Sem še kar....pri nas je sonček, Julija spi, ko se zbudi pa greva v mesto. 

V šoping???user posted image
Jaz bi morala skočit v C&A, ker sem gledala en pajac v celem, pa me zanima kak bi jaz zgledala v tem!user posted image Tasa, mislim, da si ti to mislila, ko sva si zasnjič pisali...
Ampak čakam plačo, nam zamuja....user posted image

Ne, ne grem v šoping, ja v Lidl grem ja, po kruh in mleko.user posted image Pa ko jaz reče, da grem v mesto s tem ne mislim MB ampak B. user posted image Mi imamo tudi mesto. user posted image Če grem v MB pa rečem, da grem v MB! user posted image

user posted image podablaaaaa!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.4.2012 12:02:23   
Najaa

http://www.c-and-a.com/si/sl/corporate/fashion/posebne-ponudbe/akcije/crazy-prices/

tega mam v mislih!

Super je! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3906
19.4.2012 12:08:37   
KOKICA32

Te pa bom se probala naročit h G. Upam, da me vzame. Če ne bom pa rekla, da mislim, da sem noseča, pa me mora vzet!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3907
19.4.2012 12:09:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tega mam v mislih!

res je, samo kaj med nogami ima tisti podaljšan del?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.4.2012 12:10:26   
KOKICA32

Persida, nisem mislila zaradi postave ampak zaradi let, se mi zdi, da je to bolj za najstnice. user posted image

user posted image user posted image user posted image Najstnice si tega ne bi gor dale, ker se popek ne vidi!user posted image

Po mojem bi ti full pasal!user posted image user posted image

točno jauser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.4.2012 12:40:35   
Nina00
čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem bolj slabo s časom, tako da včasih malo pokukam, ampak zame čisto preveč pišete. Mi ne uspe vas spremljat, kaj šele, da bi kaj napisala user posted image  Sicer pa pri nas ni veliko novega. Lepo čvekajte še naprej! Pa upam, da vam ni nadledžno, če vas vsake toliko malo počekiram pa se kaj javim. Ker vidim, da ste ratale kar prijateljice, pa vam je mogoče zoprno, da jaz takole uletavam. Če vam je, kar povejte, pa ne bom več. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.4.2012 12:47:31   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem bolj slabo s časom, tako da včasih malo pokukam, ampak zame čisto preveč pišete. Mi ne uspe vas spremljat, kaj šele, da bi kaj napisala user posted image  Sicer pa pri nas ni veliko novega. Lepo čvekajte še naprej! Pa upam, da vam ni nadledžno, če vas vsake toliko malo počekiram pa se kaj javim. Ker vidim, da ste ratale kar prijateljice, pa vam je mogoče zoprno, da jaz takole uletavam. Če vam je, kar povejte, pa ne bom več. user posted image

Nina prijateljice smo ,ker se drugi z nami nočejo družit user posted image tak,da sama se odloči ,če se hočeš družit z namiuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.4.2012 13:00:35   
Nina00
Seveda se hočem družit z vami, samo se ne morem tako intenzivno kot se ve, ker mi enostavno časovno ne sfolga. Mi pa res paše (takrat, ko najdem malo časa) malo prebrat kaj počnejo ostali marčevci pa mogoče malo napisat kaj se nam dogaja. Mi je pa včasih malo čudno, ker vem, da se ve vse med sabo kar dobro poznate, potem pa jaz kar malo uletavam. No, če je vam to ok, bom to še naprej z veseljem počela user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
19.4.2012 13:22:48   
KOKICA32
Nina, ti kar vskoči, ko utegneš. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
19.4.2012 14:01:26   
Tulipan12

Nina, ti kar vskoči, ko utegneš. user posted image

Podpis!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
19.4.2012 14:01:55   
Tulipan12

tega mam v mislih!

res je, samo kaj med nogami ima tisti podaljšan del?

Ne vem. Tisto ni moj stil!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.4.2012 14:02:29   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Nina prijateljice smo ,ker se drugi z nami nočejo družit user posted image tak,da sama se odloči ,če se hočeš družit z namiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.4.2012 14:04:11   
Tulipan12
Da vas spomnim:

http://www.otroskibazar.si/maribor/domov/

Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.4.2012 14:05:58   
Tulipan12
Sem vam že povedala, da grem čez 2 tedna na eno dekliščino in bom živce zgubila zraven totih babnic, ki taaaaaaaaaaaaaak komplicirajo, da je joj!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.4.2012 14:11:18   
Tulipan12
No, še ena zanimivost, vse po 20 evrov:

http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=1010

Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.4.2012 14:30:21   
Najaa

Nina jaz sem tudi outsajder sam me sploh ne gane. Tudi če se ne srečujem z njimi, jih imam rada. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.4.2012 14:30:27   
Najaa

Da vas spomnim:

A boste šle??

Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.4.2012 14:45:20   
Tulipan12

Da vas spomnim:

A boste šle??

Mi gremo 100%, ker je tak blizu nas, da bi bil greh, da ne bi šli. V bistvu je na pol poti od mene do Tase.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.4.2012 18:32:19   
tasa_m

tega mam v mislih!

Ja, to je to, ko sem ti rekla, Tulipan user posted image
Jaz si ga bom kupla, naslednji mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
19.4.2012 18:32:58   
tasa_m

Da vas spomnim:

A boste šle??

Mi gremo 100%, ker je tak blizu nas, da bi bil greh, da ne bi šli. V bistvu je na pol poti od mene do Tase.user posted image

Ja, mi tudi. Kar v soboto bomo skočli, baje bo grdo vreme te pa bomo vsaj meli kam za dat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
19.4.2012 18:33:42   
tasa_m

Sem vam že povedala, da grem čez 2 tedna na eno dekliščino in bom živce zgubila zraven totih babnic, ki taaaaaaaaaaaaaak komplicirajo, da je joj!!!user posted image user posted image user posted image

P vdari po mizi, pa pika! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......