Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 12:38:55
|
|
|
|
curly
|
Alfi, iskrene čestitke!!! Iz srca ti privoščim, še posebej, ker si se tako dolgo trudila. Lepo, zdravo in mirno ti želim. Takšne zgodbice imam najraje, mi kar upanje vlijejo! Dajmo še kakšna stara borka je na vrsti. Naj bo čim več rozike do konca meseca!!! LS so nehali izcedki ali jih še imaš? Še vedno navijam! *viva*, si lulala danes? Pošilam vam pike poke za srečo!
< Sporočilo je popravil curly -- 17.4.2012 12:42:00 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 13:03:19
|
|
|
|
LittleSun
|
curly zaenkrat ni bilo več nič, mogoče malo rozasto, ampak je danes že 11 dan po O, tako da vgnezditvena ziher ni. Itak imam tako v službi in popoldan doma nekaj delamo, da nimam časa o tem razmišljat. Zdaj čakam na en dokument in ne morem druga delat pa sem hitro pokukala sem, če je kaj novega, se je kar odprlo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 16:20:08
|
|
|
|
Kliki
|
Punce hoj! Kako ste? Najpej čestitam in želim lepih 8mesecov. Vsem ki pa vas je obiskala pa veliko . Tiste ki pa čakate na pa navijam. No pri meni nič novega sedaj čakam da priteče in greva lahko naprej. Me je pa danes seznamček kar presenetil ko sem napisana na 20aprila. Sploh nisem vedla da smo že tik pred . ODKLOP res pomaga.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 16:43:32
|
|
|
|
curly
|
Bravo Kliki za odklop! Upam, da ti bo pomagal tudi do - držim pesti, ti nas pa le informiraj, kako pa kaj! LS, ne vem, če so informacije prave, ampak mislim, da pride do vgnezditve 7-10 dni po O, kar pomeni, da bi včeraj, na tvoj 10 dan lahko imela vgnezditveno krvavitev. Sem pa tudi že prebrala, da lahko traja po več dni... Hmmm... Kljub temu, da vztrajaš, da ni vgnezd. krvavitev, jaz upam, da je in da bo testek kmalu pokazal ! Še vedno navijam. Dajmo rozike, kje ste! Hitro lulat in polepšat naš seznam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 17:09:28
|
|
|
|
Zewa
|
Punce moje drage, se me še spomnite? Kako ste? Kaj je zdaj to? Jaz sem čakala pri novembrkah pa nič, potem sem začela čekirat že decembrke pa nič.. Sem morala pridet vas sem malo pogledat.. Punce, držim pesti za vse!!! Naj bo letošnje leto za vas uspešno!! Kako ste drugače? Veselo ? V glavnem, držim pesti, da bo čim več roz barve (čeprav vidim, da nekaj štrajkate s to roza barvo ) NAVIJAM ZA VAS!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 19:03:00
|
|
|
|
Sisley
|
Alfi čestitke srečno ter predvsem zdravo nosečnost! Monsy, še vedno ni tko da je še UPANJE Curly, ja sj se tolažim s tem, da eden pa aktiven pa je že dovolj za oploditev.. samo to čakanje, da sploh prideš do umetne.. joj, že to me zamori, ker si mislim kako težko mora biti to. Oreh, ja pri mojmu je bil 1. boljši spermiogram- cicer slab, sm zdj je bil pa porazen.. Ampak no, enkrat se bodo že zbudil te plavalčki upam itak jih boš pa ti začela preprodajat hihihih LS, mogoče pa je ugnezditvena bla.. sj veš, upanje umre zadnje Tko je treba res razmišljat, jz se še učim tega... Ja no ja.. drugače pa.. danes bi mogla pridt ta moja tečka.. ker je 14 dni od ovulacije, 28 dan ciklusa.. pa je kr ni.. sem pa delala teste in niso nič vzpodbudnega pokazali.. tko da.. No upam na jutrišnji jutranji urin.. če bo slučajno kj bolj "koncentriran".. Punce, še dobro da ste tukaj, da lahko skupaj UPAMO in prestajamo te "trenutke znakcev, psihiranja, spodbujanja, navdušenja,..".. Jaz pa upam na veliko v tem aprilu kar ga je še..
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 20:15:22
|
|
|
|
oreh
|
alfi čestitke, tvoja zgodba pa je vzpodbudna!!! no, katera je naslednja? Sisley, ja bo treba počakat, da zanosim, pol jih pa začnem v kondom lovit in preprodajat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 17.4.2012 23:16:47
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
berdy in alfi lepo in mirno nosečnost. Iskrene čestitke!!! Končno imamo tudi nosečke! Tiste, ki še čakate te dni na močno navijam za vas in vam pošiljam roj , da zagledate ti magični !
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 7:45:13
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro sisley kako je stanje?? stiskam pestke orešek si še kaj lulala? predlagam nov šport za olimpijske igre letos, hitrostno lulanje na testke ti si zagotovo med finalistkami zewica seveda se te spomnimo...lepo da nas prideš pogledat in spodbujat. Pri meni čudno stanje...prvič vse belo, drugič vse belo in tretjič vse belo malo šale, ves čas se počutim kot da me hoče malo zakuhat in grlo me začenja bolet, tako da me bo zgleda poleglo, ker če sem prehlajena mi gre na nos in glavobol, druga pa ne kaj, mogoče me žgečka v grlu, tako ko sem zdaj pa se ne spomnim kdaj sem bila. sem res malo bolana, tak da.... danes je "krasno" jutro, zbudim se z bolečim grlom, na poti v službo prišla na vsako možno rdečo luč, sem porabila namesto 20 min, več kot 30 min do službe, potem je mali kričal ko hudič ko sem ga predala babici (imamo varstvo za štrajk ) in potem sem po mizi polila še celo šalco kave, sej za mizo me ne skrbi, za vse tiste originalne dokumente pa ja bom rekla, da so na naravni rjavi papir printali no upam da se konča ta moja jutranja kalvarija
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 9:47:28
|
|
|
|
curly
|
LS, tole mi je zelooooo všeč. Upam, da nalulaš in bom lahko rekla: "SEM TI REKLA!"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:04:40
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly LS, tole mi je zelooooo všeč. Upam, da nalulaš in bom lahko rekla: "SEM TI REKLA!" haha, do sedaj sem imela skoraj vsak mesec krvav izcedek, kak mesec par dni pred M in sem potem kar dobila M, kak mesec par dni pred M, potem kak dan čisto in sem dobila M, tako da ponavadi je izcedek napovedoval M, tako da sem jaz že z mislimi v naslednjem ciklu če boš pa vseeno lahko rekla: sem ti rekla, bom pa najsrečnejši človek na svetu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:07:14
|
|
|
|
curly
|
Jaz bom tudi absolutno vesela zate! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:39:19
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Jaz bom tudi absolutno vesela zate! Držim pesti! hvala tudi jaz zate. kje ste pa ostale danes??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:42:19
|
|
|
|
curly
|
Pojma nima. Tukaj je tako zatišje, meni pa dolgčas. Po moje da stavkajo! Hvala za navijanje! Mi čakamo, kakšen bo rezultat IUI-ja in veliko upov polagamo na ta postopek. Upam, da ne bo razočaranja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:46:26
|
|
|
|
LittleSun
|
Kdaj je dan D? Kje pa je mladika?? se že ZELO dolgo ni javila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:51:39
|
|
|
|
oreh
|
Eto mene, ne nisem dans lulala, sem si mal na off vzela . mogoče jutri, mogoče pa v petek. ampak kolikor poznam svoje telo, bo kar prišla. prsi so me včeraj nehale bolet, pa tako je fajn kazalo in vse je tko kot da bo prišla. curly tudi jaz verjamem v tvoj postopek in res upam, da se ti nikoli več ne bo treba nacejat s pivom zaradi foliklov! LS kdaj pa ti lulaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:58:55
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh LS kdaj pa ti lulaš? Nimam pojma recimo da konec tedna NE pričakujem sploh se mi ne sanja kdaj je bila O, tako da sem v nevednosti pašeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 10:59:21
|
|
|
|
curly
|
Dan D? Kaj pa vem, načeloma bi v soboto že pokazalo, ampak ... mislim, da še ne bomo lulali v soboto, ker se je treba psihično pripravit, če bo slučajno negativen rezultat. Bomo videli, kakšno bo stanje do sobote in kaj bo moj kaj rekel... Jaz tudi pogrešam mladiko... Ne vem, kje je... uuuuuu, oreh, a danes bi morala že lulat pa še ni ? To je dobra novička. Mislim, da bi bil že čas, da se vse skupaj spokamo na sosednji forum!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 11:00:52
|
|
|
|
LittleSun
|
curly imaš kakšne znake?? kaj posebnega ta mesec??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 11:03:59
|
|
|
|
oreh
|
Ne jutri bi kao nej prišla. druge pa zgleda, da res štrajkajo no, pa še jaz se moram poslovit. lep dan!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 11:10:53
|
|
|
|
curly
|
LS popolnoma NIČ. To me malo skrbi. Iščem znake pa jih ni!? Mogoče ampak res mogoče je še prehitro za znakce... Včasih so me vsaj prsa bolela 2 tedna pred , ampak pri zadnjih dveh pa še to ne. In tudi zdaj me še ne bolijo, ko je 11. dan po O. Aja, mogoče je to - žejna sem, pijem veliko in posledično lulam veliko. Ampak to po moje ni znak. Itak sem te znake (kakšni so prvi že 100krat prečekirala na netu) pa sem čisto , ker nimam nobenega. Imam pa beli tok, ampak se ne spomnim, ali sem ga pri ostalih ciklusih po O tudi imela. Res se ne spomnim. Pa ti, imaš kakšne znakce?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 11:14:57
|
|
|
|
LittleSun
|
Tudi nič, ampak res pa je da se s tem niti kaj dosti ne ubadam, itak sem ugotovila da je psiha glavni krivec za vse moje dosedanje "znake"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 11:56:55
|
|
|
|
niinii
|
Ojla čvekice. Jaz bi pa sam spala. Že od nedelje naprej se mi sam spi, popoldne na šihtu se vlečem k megla, ne vem kaj mi je. Zjutri vstanem k gre moj na šiht, spijeva kavo, pol pa koma nazaj v posteljo. Si moram budilko naštimat, da ne zamudim na popoldanski šiht. Držim pesti, za čimveč nalulanih pluskov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 18.4.2012 13:34:47
|
|
|
|
curly
|
Utrujenost je baje tudi znak nosečnosti. A si noseča ali še ne veš, da si niinii? črtica, kako kaže pri tebi? Si že pozabila na nas in odjadrala na sosednji forum? Pogrešam rezultate od: IZVIRNO SPOROČILO: rozi55 17.4. *viva* (x. krog) Sisley Lorna4 (2. krog) Sem zelo radovedna in bi rada videla bolj rozast seznam!!! LS, glede znakov... Ja, vem, kako se počutiš. Glede na moje namišljene znake bi jaz morala biti noseča že vsaj 15krat. Bomo videli. Mogoče je pa to, da nimava znakov dobra novička za obe!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?