|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
17.4.2012 12:38:55   
curly
Alfi, iskrene čestitke!!! Iz srca ti privoščim, še posebej, ker si se tako dolgo trudila. Lepo, zdravo in mirno user posted image ti želim.
Takšne zgodbice imam najraje, mi kar upanje vlijejo! user posted image
Dajmo še kakšna stara borka je na vrsti. Naj bo čim več rozike do konca meseca!!!

LS so nehali izcedki ali jih še imaš? Še vedno navijam! user posted image

*viva*, si lulala danes?

Pošilam vam pike poke za srečo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 17.4.2012 12:42:00 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.4.2012 13:03:19   
LittleSun
curly zaenkrat ni bilo več nič, mogoče malo rozasto, ampak je danes že 11 dan po O, tako da vgnezditvena ziher ni. Itak imam tako v službi in popoldan doma nekaj delamo, da nimam časa o tem razmišljat. Zdaj čakam na en dokument in ne morem druga delat pa sem hitro pokukala sem, če je kaj novega, se je kar odprlo user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.4.2012 16:20:08   
Kliki
Punce hoj!

Kako ste?
Najpej čestitam user posted image in želim lepih 8mesecov.
Vsem ki pa vas je obiskala user posted image pa veliko user posted image user posted image user posted image .
Tiste ki pa čakate na  user posted image pa navijam.

No pri meni nič novega sedaj čakam da priteče in greva lahko naprej. Me je pa danes seznamček kar presenetil ko sem napisana na 20aprila. Sploh nisem vedla da smo že tik pred user posted image . ODKLOP res pomaga.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.4.2012 16:43:32   
curly
Bravo Kliki za odklop! user posted image Upam, da ti bo pomagal tudi do user posted image - držim pesti, ti nas pa le informiraj, kako pa kaj! user posted image

LS, ne vem, če so informacije prave, ampak mislim, da pride do vgnezditve 7-10 dni po O, kar pomeni, da bi včeraj, na tvoj 10 dan lahko imela vgnezditveno krvavitev. Sem pa tudi že prebrala, da lahko traja po več dni... Hmmm... Kljub temu, da vztrajaš, da ni vgnezd. krvavitev, jaz user posted image upam, da je in da bo testek kmalu pokazal user posted image ! Še vedno navijam. user posted image

Dajmo rozike, kje ste! Hitro lulat in polepšat naš seznam! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.4.2012 17:09:28   
Zewa
Punce moje drage, se me še spomnite?user posted image

Kako ste? Kaj je zdaj to? Jaz sem čakala pri novembrkah pa nič, potem sem začela čekirat že decembrke pa nič.. Sem morala pridet vas sem malo pogledat..user posted image Punce, držim pesti za vse!!!user posted image user posted image Naj bo letošnje leto za vas uspešno!!user posted image

Kako ste drugače? Veselo user posted image ?user posted image V glavnem, držim pesti, da bo čim več roz barve (čeprav vidim, da nekaj štrajkate s to roza barvouser posted image ) user posted image user posted image NAVIJAM ZA VAS!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.4.2012 19:03:00   
Sisley
Alfi čestitke user posted image user posted image srečno ter predvsem zdravo nosečnost!

Monsy, user posted image še vedno ni tko da je še UPANJE user posted image
Curly, ja sj se tolažim s tem, da eden pa aktiven pa je že dovolj za oploditev.. samo to čakanje, da sploh prideš do umetne.. joj, že to me zamori, ker si mislim kako težko mora biti to.
Oreh, ja pri mojmu je bil 1. boljši spermiogram- cicer slab, sm zdj je bil pa porazen.. Ampak no, enkrat se bodo že zbudil te plavalčki upam user posted image itak jih boš pa ti začela preprodajat user posted image hihihih
user posted image user posted image
LS, mogoče pa je ugnezditvena bla.. sj veš, upanje umre zadnje user posted image Tko je treba res razmišljat, jz se še učim tega...

Ja no ja.. drugače pa.. danes bi mogla pridt ta moja tečka.. ker je 14 dni od ovulacije, 28 dan ciklusa.. pa je kr ni.. sem pa delala teste in niso nič vzpodbudnega pokazali.. tko da.. No upam na jutrišnji jutranji urin.. če bo slučajno kj bolj "koncentriran"..

Punce, še dobro da ste tukaj, da lahko skupaj UPAMO in prestajamo te "trenutke znakcev, psihiranja, spodbujanja, navdušenja,.."..

Jaz pa upam na veliko user posted image v tem aprilu kar ga je še.. user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.4.2012 20:15:22   
oreh
user posted image user posted image user posted image alfi čestitke, tvoja zgodba pa je vzpodbudna!!!
no, katera je naslednja?
Sisley, ja bo treba počakat, da zanosim, pol jih pa začnem v kondom lovit in preprodajatuser posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.4.2012 23:16:47   
K_a_t_j_a
berdy in alfi lepo in mirno nosečnost. Iskrene čestitke!!! Končno imamo tudi nosečke! user posted image user posted image user posted image
Tiste, ki še čakate te dni na user posted image močno navijam za vas in vam pošiljam roj user posted image , da zagledate ti magični user posted image !user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.4.2012 7:45:13   
LittleSun
Dobro jutro
sisley kako je stanje?? stiskam pestkeuser posted image

orešek si še kaj lulala? user posted image user posted image predlagam nov šport za olimpijske igre letos, hitrostno lulanje na testke user posted image user posted image ti si zagotovo med finalistkami user posted image

zewica seveda se te spomnimo...lepo da nas prideš pogledat in spodbujat.

Pri meni čudno stanje...prvič vse belo, drugič vse belo in tretjič vse belo user posted image user posted image malo šale, ves čas se počutim kot da me hoče malo zakuhat in grlo me začenja bolet, tako da me bo zgleda poleglo, ker če sem prehlajena mi gre na nos in glavobol, druga pa ne kaj, mogoče me žgečka v grlu, tako ko sem zdaj pa se ne spomnim kdaj sem bila. sem res malo bolana, tak da....

danes je "krasno" jutro, zbudim se z bolečim grlom,  na poti v službo prišla na vsako možno rdečo luč, sem porabila namesto 20 min, več kot 30 min do službe, potem je mali kričal ko hudič ko sem ga predala babici (imamo varstvo za štrajkuser posted image ) in potem sem po mizi polila še celo šalco kave, sej za mizo me ne skrbi, za vse tiste originalne dokumente pa ja user posted image bom rekla, da so na naravni rjavi papir printali user posted image user posted image no upam da se konča ta moja jutranja kalvarija user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.4.2012 9:47:28   
curly
LS, tole mi je zelooooo všeč. Upam, da nalulaš user posted image in bom lahko rekla: "SEM TI REKLA!" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
18.4.2012 10:04:40   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, tole mi je zelooooo všeč. Upam, da nalulaš user posted image in bom lahko rekla: "SEM TI REKLA!" user posted image

haha, do sedaj sem imela skoraj vsak mesec krvav izcedek, kak mesec par dni pred M in sem potem kar dobila M, kak mesec par dni pred M, potem kak dan čisto in sem dobila M, tako da ponavadi je izcedek napovedoval M, tako da sem jaz že z mislimi v naslednjem ciklu user posted image če boš pa vseeno lahko rekla: sem ti rekla, bom pa najsrečnejši človek na svetu user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.4.2012 10:07:14   
curly
Jaz bom tudi absolutno vesela zate! user posted image user posted image
Držim pesti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 337
18.4.2012 10:39:19   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

Jaz bom tudi absolutno vesela zate! user posted image user posted image
Držim pesti! user posted image

hvala user posted image
tudi jaz zate.

kje ste pa ostale danes??

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.4.2012 10:42:19   
curly
Pojma nima. Tukaj je tako zatišje, meni pa dolgčas. Po moje da stavkajo! user posted image user posted image user posted image

Hvala za navijanje! Mi čakamo, kakšen bo rezultat IUI-ja in veliko upov polagamo na ta postopek. Upam, da ne bo razočaranja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
18.4.2012 10:46:26   
LittleSun
Kdaj je dan D?

Kje pa je mladika?? se že ZELO dolgo ni javila.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.4.2012 10:51:39   
oreh
Eto mene, ne nisem dans lulala, sem si mal na off vzelauser posted image . mogoče jutri, mogoče pa v petek.
ampak kolikor poznam svoje telo, bo kar user posted image prišla. prsi so me včeraj nehale bolet, pa tako je fajn kazalo in vse je tko kot da bo prišla.

curly tudi jaz verjamem v tvoj postopek in res upam, da se ti nikoli več ne bo treba nacejat s pivom zaradi foliklov!

LS kdaj pa ti lulaš?

Neposredna povezava do sporočila: 341
18.4.2012 10:58:55   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

LS kdaj pa ti lulaš?

Nimam pojma user posted image user posted image recimo da konec tedna NE pričakujem user posted image
sploh se mi ne sanja kdaj je bila O, tako da sem v nevednosti user posted image pašeeee

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.4.2012 10:59:21   
curly
Dan D? Kaj pa vem, načeloma bi v soboto že pokazalo, ampak ... mislim, da še ne bomo lulali v soboto, ker se je treba psihično pripravit, če bo slučajno negativen rezultat. Bomo videli, kakšno bo stanje do sobote in kaj bo moj kaj rekel... user posted image

Jaz tudi pogrešam mladiko... Ne vem, kje je... user posted image

uuuuuu, oreh, a danes bi morala že lulat pa še ni user posted image ? To je dobra novička. Mislim, da bi bil že čas, da se vse skupaj spokamo na sosednji forum! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.4.2012 11:00:52   
LittleSun
curly imaš kakšne znake?? kaj posebnega ta mesec??

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.4.2012 11:03:59   
oreh
Ne jutri bi kao nej prišla. druge pa zgleda, da res štrajkajouser posted image no, pa še jaz se moram poslovit. lep dan!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.4.2012 11:10:53   
curly
LS popolnoma NIČ. To me malo skrbi. Iščem znake pa jih ni!? Mogoče ampak res mogoče je še prehitro za znakce...
Včasih so me vsaj prsa bolela 2 tedna pred user posted image , ampak pri zadnjih dveh pa še to ne. user posted image In tudi zdaj me še ne bolijo, ko je 11. dan po O.
Aja, mogoče je to - žejna sem, pijem veliko in posledično lulam veliko. Ampak to po moje ni znak.
Itak sem te znake (kakšni so prvi že 100krat prečekirala na netu) pa sem čisto user posted image , ker nimam nobenega.
Imam pa beli tok, ampak se ne spomnim, ali sem ga pri ostalih ciklusih po O tudi imela. Res se ne spomnim.

Pa ti, imaš kakšne znakce?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.4.2012 11:14:57   
LittleSun
Tudi nič, ampak res pa je da se s tem niti kaj dosti ne ubadam, itak sem ugotovila da je psiha glavni krivec za vse moje dosedanje "znake" user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.4.2012 11:56:55   
niinii
Ojla čvekice.

Jaz bi pa sam spala. Že od nedelje naprej se mi sam spi, popoldne na šihtu se vlečem k megla, ne vem kaj mi je. Zjutri vstanem k gre moj na šiht, spijeva kavo, pol pa koma nazaj v posteljo. Si moram budilko naštimat, da ne zamudim na popoldanski šiht.

Držim pesti, za čimveč nalulanih pluskov.

Neposredna povezava do sporočila: 348
18.4.2012 13:34:47   
curly
Utrujenost je baje tudi znak nosečnosti. A si noseča ali še ne veš, da si niinii? user posted image user posted image user posted image
črtica, kako kaže pri tebi? Si že pozabila na nas in odjadrala na sosednji forum? user posted image

Pogrešam rezultate od:

IZVIRNO SPOROČILO: rozi55
17.4.
*viva* (x. krog)
Sisley
Lorna4 (2. krog)

Sem zelo radovedna in bi rada videla bolj rozast seznam!!!user posted image

LS, glede znakov... Ja, vem, kako se počutiš. Glede na moje namišljene znake bi jaz morala biti noseča že vsaj 15krat. user posted image Bomo videli. Mogoče je pa to, da nimava znakov dobra novička za obe! user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.4.2012 14:51:19   
LittleSun
curly morda pa res user posted image user posted image

to si poglejte: http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk
jokam ko dež user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?