|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
13.4.2012 21:06:09   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

pupe šele dobro sem domov prišla tko da sporočim jutri dopoldan, meni ob petkih ne znese tehtanje tko da bo kar ob sobotahuser posted image
Drugače je pa danes zame težek dan, namreč mineva 2 leti kar mi je umrl oče... ampak bomo že nekako....

Kaj ne znese predno skočiš v hlačeuser posted image user posted image  narediš kak korak več  da stopiš na vago in zvečer sporočiš svoje stanje user posted image user posted image user posted image  Saj si tako oreng naigrana in poskočna mačka user posted image user posted image user posted image user posted image

ne zjutraj ni šans, ker se tehtam na Wii-ju in se mi ne da prej ustat da ga prižgem user posted image vage pa nimam druge

Nič kar vstani mal prej in se zvagi tako da ni ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj si dovolj poskočna mačkauser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
13.4.2012 21:48:12   
Shorty_
LuLu ime mi je tako kot tvoji pokojni kolegici.... sožaljeuser posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
13.4.2012 21:52:41   
LuLu

In jaz enkrat, nekaj časa nazaj, malemu rečem, da bomo šli enkrat eni teti na obisk, ko še nista bila pri njej in da ima kock veliko... jap, mali se je danes spomnil in me vprašal, kdaj gremo user posted image
In, da veš, da tega ne bo hitro pozabil...

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
13.4.2012 21:56:59   
LuLu

Hvala. Je pa tako navihano ime. Do zdaj sem samo par Špel poznala in vse so rade govorile in bile vedno dobre volje. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
14.4.2012 0:18:35   
Barik@
Lulu, moje sožalje user posted image user posted image user posted image

jah nič, jaz sem iz obilne večerje ... zdej grem pa počasi spat

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
14.4.2012 0:19:34   
Barik@

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Hvala. Je pa tako navihano ime. Do zdaj sem samo par Špel poznala in vse so rade govorile in bile vedno dobre volje. user posted image

Jaz tudi poznam eno Špelo, navihano, nasmejano in dobrovoljko.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
14.4.2012 11:27:20   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Jaz tudi poznam eno Špelo, navihano, nasmejano in dobrovoljko.

bo raje Najaa mene opisala user posted image
za tabelo pa -0,2kg user posted image važn da ni plusa, mam pa natančno vagouser posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
14.4.2012 11:44:14   
Najaa
Špela mislim, da ustrezaš zgornjemu opisu Špel. user posted image user posted image Pa super za minus. user posted image

Kaj pa kuhate kej danes?
Mi smo povabljeni h tašči na kosilo. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
14.4.2012 11:50:41   
RAKICA1

In jaz enkrat, nekaj časa nazaj, malemu rečem, da bomo šli enkrat eni teti na obisk, ko še nista bila pri njej in da ima kock veliko... jap, mali se je danes spomnil in me vprašal, kdaj gremo user posted image

Ni problema vi kar pridite samo mor povedat prej kdaj da bom jaz vedela user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
14.4.2012 13:29:42   
LuLu

Ni problema vi kar pridite samo mor povedat prej kdaj da bom jaz vedela user posted image user posted image

Veš da. Fajn. Ko bo bolj toplo, pa bomo naredili en izlet. Super. Hvala. Pa ti v naše kraje v družbi otrok ali sama user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
14.4.2012 15:05:12   
LuLu

Veš da. Fajn. Ko bo bolj toplo, pa bomo naredili en izlet. Super. Hvala. Pa ti v naše kraje v družbi otrok ali sama user posted image

Sem pozabla dodati, da če boš pa še imela moža zraven, pa idi Barik@ na obisk. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
14.4.2012 20:33:27   
LuLu
Ojla, je katera kje blizu? Jaz sem ful slabe volje, ne morem verjeti, da sem ne dolgo nazaj imela tako voljo do hujšanja, zdaj pa mi je prav nerodno, kak mi za nič ni in bi samo jedla...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
14.4.2012 21:11:42   
Shorty_

Ojla, je katera kje blizu? Jaz sem ful slabe volje, ne morem verjeti, da sem ne dolgo nazaj imela tako voljo do hujšanja, zdaj pa mi je prav nerodno, kak mi za nič ni in bi samo jedla...

Tu sem LuLu :) kaj te muči? jz sem sicer povečerjala palačinko z domačo marmelado, meni so motivacija premale cunje in kopalke in ne boš vrjela premajhni modrci user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
14.4.2012 21:18:20   
LuLu

Tu sem LuLu :) kaj te muči? jz sem sicer povečerjala palačinko z domačo marmelado, meni so motivacija premale cunje in kopalke in ne boš vrjela premajhni modrci user posted image

Muči me marsikaj user posted image
Ej, jaz sem tudi razmišljala, da si bom nekam pred nos v stanovanju nastavla en kup ful dobrih hlač, ki so mi za 3 številke premale. Tolko sem denarja zmetala za njih, zdaj pa ležijo v omari... nekam si jih moram nastaviti. Včasih se na njih spomnim, ampak premalo.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
14.4.2012 21:24:32   
Shorty_
n kup ful dobrih hlač, ki so mi za 3 številke premale. Tolko sem denarja zmetala za njih, zdaj pa ležijo v omari... nekam si jih moram nastaviti. Včasih se na njih spomnim, ampak premalo.
mene najbolj mučijo premali modrci k zgleda obupno ko ga zapnem, same klobasice pa vse ven lezeuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
14.4.2012 21:34:35   
Najaa
Še ena taka, ki se sam baše že dva dneva. Včeri in danes palačinke za večerjo, zdej pa še nutela z žlico. user posted image Ah v kratkem moram M dobit... To je moj izgovor, dober je. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
14.4.2012 21:47:52   
LuLu
Samo je res za kozlat... tak sem sita, da mi na bruhanje gre, razmišljam istočasno o tem, kak sem sita in kaj bi jedla... TO JE za psihiatra user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
14.4.2012 21:55:41   
Najaa
Nimaš dna, bi rekla moja mama. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
14.4.2012 22:11:43   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nimaš dna, bi rekla moja mama. user posted image

Moja pa, da se ne znam s svojo rito menit in nič zmenit user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
15.4.2012 11:36:47   
Najaa
Dan.
No jaz se danes ne bom še nič nazaj držala, ker gremo na eno doooobro kosilo, posladek in še kaj... Od pon. pa začnem znova. user posted image LuLu vidiš, da nisi edina. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
15.4.2012 11:52:11   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan.
No jaz se danes ne bom še nič nazaj držala, ker gremo na eno doooobro kosilo, posladek in še kaj... Od pon. pa začnem znova. user posted image LuLu vidiš, da nisi edina. user posted image

Kaj za vas šteje nazaj držat? ker jaz edino kar počnem je to da se ne nažrem ko pujs ampak neham jest prej kot ponavadi, se pravi manj količinsko, ampak brezločevanja pa morda kak obrok več kot ponavadi. Tako e mi zdi da mi je najlažje pa seveda povečam miganje to pa obvezno danes zumba ali laufanje z Wii-jem.
Zdajle grem pa na obisk v Cerkniu k fantku za katerega zbiramo zamaške. Komaj čakam da ga malo pockrljam, naša Nika je pa itak čisto nora nanj,

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
15.4.2012 12:01:58   
Najaa
Uh zamaški... jih moramo jutro odnest... user posted image
Nazaj držat hehe, če bi me včeri vidla zvečer, bi vedla. Po kosilu sva oba z mojim padla na 300g čokolado in jo skor celo zmazala, za večerjo palačinke (jaz sem sam eno, no vsaj to), pol pa on piškote, jaz pa nutelo z žlico. Ja, čoko manijak sem. Na srečo sam ob pms-u pa še to ne vsak mesec. Danes bo scenarij verjetno podoben s tem. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
15.4.2012 19:10:52   
Poka
Sreča, da se je čokolino od leta 2007 do danes podražil za 58% in ga zdaj ne kupujem več... če ne druga iz principa... Otroke tako mislim navadit na ovsene kosmiče.

Trenutno si pa kuham špargljevo juho, njami...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
15.4.2012 19:23:23   
danyy
VIkend je skoraj že minil, je bilo toliko nekih opravkov, da sploh ni bilo časa misliti na hrano. Čeprav smo danes šli kar v gostilno na kosilo in sem pojedla malo več kot ponavadi (če že plačam, ne mislim puščat user posted image ), nisem pa pojedla sladice, ker mi jo je sinko - me je skoraj s stola vrglo, ker nisem tega navajena (ni ravno na sladkarije mahnjen).
Miganja je tudi bilo nekaj, voljo še nekako imam, čeprav je je v petek bilo zelo malo ( ker ni bilo nič minusa), no danes je prišla nazaj - hleče, ki so me pred kakšnim mesecem še tiščale v pasu so mi danes bile zelo ohlapne.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
15.4.2012 19:34:43   
danyy

Muči me marsikaj user posted image
Ej, jaz sem tudi razmišljala, da si bom nekam pred nos v stanovanju nastavla en kup ful dobrih hlač, ki so mi za 3 številke premale. Tolko sem denarja zmetala za njih, zdaj pa ležijo v omari... nekam si jih moram nastaviti. Včasih se na njih spomnim, ampak premalo.

Jaz pa sem vsem okoli mene razglasila, da hujšam in da tokrat čisto zares...tako, da mi mora uspet. Sestra je bila čisto navdušena (sama je suhica) in me zdaj vsak petek sprašuje, če sem kaj shujšala...tako, da pri meni to malo pomaga.user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?