*viva*
|
Hej babike, nisem bila ravno nekaj aktivna zadnje dneve (tedne)...bad bad me No, sem vas pa vseeno spremljala. vidim, da ne popuščajo samo meni živčki. in ja, tudi jaz imam težave, ko vidim vse okoli mene noseče... sem zeloo vesela za njih ampak.. jaz bi tudi Pri nas nič novega. Sicer me že cca 10 dni skozi nekaj špika, da me že skrbi, da se nisem prehladila, drugače pa ni še znanilcev , kot rečem izcedku ki ga običajn dobim par dni prej. Je že res da še dobra 2 dneva, pa vseeno...še vedno je belina. Zaželjeno bi bilo, da pride čim prej, da se neham obremnjevat ali je ali ne, ko si sploh ne upam razmišljat katera stran ima prav. In, ko zadnje dni sploh več ne vem česa me je bolj strah... al tega, da bom znova razočarana ali pa tega, da bodo moje želje uslišane in bo potem vsaj 8 tednov neprestanega trepetanja, da se zgodba izpred pol leta ne ponovi... Začaran krog. Sploh pa, ali je res dan pred pričakovano po najdaljšem ciklu prehitro za testek? Hehe, ko kakšna nevednica in novinka, vsakršna tolažba pride prav No ja, imava pa v četrtek pregled v nepolodnostni. No, prvič sva naročena, tako da bo to najbrž kar nekakšen pogovor... ne polagam prevelikih upov na ta termin...dolga pot še zna bit pred nama. Sem pa razmišljala, da bi dragemu nabavila Astasan, sej škoditi ne more, ali pač? Jo uporablja od katere dragi? Kake spremembe v počutju, kaki stranski učinki? Uživajte v tem deževnem vikendu in dajmo malo polivanja z ROZA, če ne bo ta seznam kot prvoaprilska šala