Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 22:26:07
|
|
|
|
majakla
|
No, te pa da ne začnem vedno z "mi" ... Bambi: super za vrtec Botrca: super za zdravje Fontana: mi ni všeč. Bioterme: smo bili poleti, fajn je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 22:28:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar popoldan pa,če bo bog dal,grem na otvoritev v Hoče! Čuj, toti bolj bogo kaj da, si raje sama zrihtaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 22:32:02
|
|
|
|
majakla
|
Eeej, petek 13. sledi. Sem hitra, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 5:57:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ima katera lepo prosim lino medvedke za 1,5kg rabim za majčko. Hvala. te pa fejst jejte čokolinote, saj je do konca maja za poslat ma kje pa..ne pojemo tolk tega
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 5:59:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Mi pa gremo kar ta vikend via morje (končno). Me pa tudi v arboretum in Lipico vleče, morda to takrat. lepo se imejte...v arboretum in lipico pa pojdite ko ne bo dežeka...moje priporočilo in izkušnje z izleti
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 6:00:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi pa že imamo majčko be beee. Linotov pa žal zmanjkalo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 8:29:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar popoldan pa,če bo bog dal,grem na otvoritev v Hoče! Čuj, toti bolj bogo kaj da, si raje sama zrihtaj. se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 10:29:09
|
|
|
|
majakla
|
Dan se javljam iz premiere in to lastne, sem prvič sama na kavi, mmm je dobra. Imela sem razgovor, zdaj pa se letim zavarovat, ampak po kavici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 11:08:14
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan se javljam iz premiere in to lastne, sem prvič sama na kavi, mmm je dobra. Bravo Hmmmm sem jaz danes tudi to razmišljala če bi šla, pa potem nisem. Zdaj mi je pa žal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:37:02
|
|
|
|
arabela*
|
Dan se vidi, da je 13, ni dobrega....sem že zjutraj imela laufarijo, ker mi nonstop samo mučkajo s temi odločbami. Sem dobila nakazila otroškega dodatka samo 12 eur, me je koraj kap ..in seveda kličem, pa baje delajo obračune, iz starih na nove odločbe, tak da ...brezveze....nimam besed.... pa v A sva šla nekaj rihtat, zdaj pa imam kosilo in sicer pečeno bugetko z maslom.. potem pa tak spet dalje, na pošto, pa v Muller moram nujno ...pa po otroke
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:37:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan se javljam iz premiere in to lastne, sem prvič sama na kavi, mmm je dobra. Bravo Hmmmm sem jaz danes tudi to razmišljala če bi šla, pa potem nisem. Zdaj mi je pa žal. sploh ne vem o čem vidve to
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:37:48
|
|
|
|
arabela*
|
matcar....kako otvoritev?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:47:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan se javljam iz premiere in to lastne, sem prvič sama na kavi, mmm je dobra. Bravo Hmmmm sem jaz danes tudi to razmišljala če bi šla, pa potem nisem. Zdaj mi je pa žal. sploh ne vem o čem vidve to o kavi, ja kaj pa drugega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:49:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla , zdaj pa se letim zavarovat, ampak po kavici. to morate čut, kaki asi, no, sem se šla končno zavarovat, ker mi je borza plačevala le dokler sem dobivala nadomestilo, torej do konca feb., zavarovala sem se danes, zavarovanje pa so BAJE morali naredit od 1. 3. - torej bom plačala za nazaj - kje je kaka logika ne vem, ampak ok. Me pa zanima kaj bi bilo, če bi bla v tem času pri dr., hmmm?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:52:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Dan se vidi, da je 13, ni dobrega....sem že zjutraj imela laufarijo, ker mi nonstop samo mučkajo s temi odločbami. Sem dobila nakazila otroškega dodatka samo 12 eur, me je koraj kap ..in seveda kličem, pa baje delajo obračune, iz starih na nove odločbe, tak da ...brezveze....nimam besed.... pa v A sva šla nekaj rihtat, zdaj pa imam kosilo in sicer pečeno bugetko z maslom.. potem pa tak spet dalje, na pošto, pa v Muller moram nujno ...pa po otroke Ja,fejst mučkajo.Jaz sem danes hodla na CSD vprašat,kaj za vraga se dogaja z mojo odločbo,pa sem samo za vrtec dala noter.Odgovor:še vedno ni bila rešena in naj počakam.Haloooo??????Kaj pa tota? Mama je dobila februarja domov izračun in datum,kdaj je že upravičena do penzije.Datum je imela 31.12.2011.Seveda je takoj dala novo vlogo noter in ji rečejo,da traja 6 tednov,da dobi odločbo.V sredo jih kliče,kaj je z odločbo,pa ji tam pove,da se gre naj takoj odjavit iz borze.Grema to danes rihtat in pazi zdaj to:upokojena je že od 31.8.2011.Pa sploh vedla ni nič.Pol veš,kak delajo. Odločbo pa bo dobila komaj na polovici maja!To je za njih 6 tedno!
< Sporočilo je popravil matcar -- 13.4.2012 12:53:07 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:53:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* matcar....kako otvoritev? Amalija ima odtvoritev lokala v Hočah!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:55:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla , zdaj pa se letim zavarovat, ampak po kavici. to morate čut, kaki asi, no, sem se šla končno zavarovat, ker mi je borza plačevala le dokler sem dobivala nadomestilo, torej do konca feb., zavarovala sem se danes, zavarovanje pa so BAJE morali naredit od 1. 3. - torej bom plačala za nazaj - kje je kaka logika ne vem, ampak ok. Me pa zanima kaj bi bilo, če bi bla v tem času pri dr., hmmm? Plačala bi,ti takoj račun domov pošljejo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 12:56:54
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Laufala okoli.Sem pa šla v BC na Titovo,imajo vse 50% znižano,ker zapirajo,je pa še samo do ju3,če katero zanima.Imajo pa še kr nekaj opreme,pa oblačil,ostalo pa je že pošlo bolj ali manj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 19:15:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Kje naj začnem...pester dan je bil danes... - najprej prva slaba novica, v službi dobili virus in so se nam vsuli vsi računalniki, v glavnem cel vikend bodo delali, pa poskušali rešit kaj se rešit da, me je kr malo stran vsega skupaj. - potem dobra novica, dobila odločno za vrtec in OD, vrtec sem v 6. razredu, kar je 43% cene in to je samo 3% več kot zdaj, tak da s tem sem kr zadovoljna, OD so mi pa celo zvišali iz 22 na po novem 30 eur. V glavnem tu je super. - tretja pa, da sme ugotovola da ko sem danes poplačala vse položnice, da mi v sredo za trajnike zmanjka 115 eur. In zdaj moram nekako sčarat pa it v torek na kreditno kartico dvignit gotovino, pa jo položit na račun, da se pokrijem V glavnem zabediralo me je do konca. Ampak bomo že nekako. Ta mesec me je hudičevo vžgal po žepu s tole menjavo avta Ampak hvala bogu po svoje, da sem to naredila, da imamo vsaj en vozen avto, drugega namreč še vedno nimamo doma, vprašanje kdaj bo sploh. - v glavnem to bo kr konec današnjega dneva...danes še mam za naredit eno poročilo malo, pa učit se, pa bo dneva konec, jutri je nov dan, upam da bo bolje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 19:40:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Laufala okoli.Sem pa šla v BC na Titovo,imajo vse 50% znižano,ker zapirajo,je pa še samo do ju3,če katero zanima.Imajo pa še kr nekaj opreme,pa oblačil,ostalo pa je že pošlo bolj ali manj. kaj pa dude pa tako, pa čevlji, še majo kaj, ali je vse izropano?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 19:41:59
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Laufala okoli.Sem pa šla v BC na Titovo,imajo vse 50% znižano,ker zapirajo,je pa še samo do ju3,če katero zanima.Imajo pa še kr nekaj opreme,pa oblačil,ostalo pa je že pošlo bolj ali manj. kaj pa dude pa tako, pa čevlji, še majo kaj, ali je vse izropano? čevljev že včeraj ni bilo nič, dud pa tega tudi ne. Igrač tudi praktično nič, oblek je bilo pa še kr nekaj včeraj no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 21:14:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Laufala okoli.Sem pa šla v BC na Titovo,imajo vse 50% znižano,ker zapirajo,je pa še samo do ju3,če katero zanima.Imajo pa še kr nekaj opreme,pa oblačil,ostalo pa je že pošlo bolj ali manj. kaj pa dude pa tako, pa čevlji, še majo kaj, ali je vse izropano? Mislim,da čevljev sploh nisem vidla nikjer,dude pa flaške pa so še ble,nekaj malega!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 21:16:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Laufala okoli.Sem pa šla v BC na Titovo,imajo vse 50% znižano,ker zapirajo,je pa še samo do ju3,če katero zanima.Imajo pa še kr nekaj opreme,pa oblačil,ostalo pa je že pošlo bolj ali manj. kaj pa dude pa tako, pa čevlji, še majo kaj, ali je vse izropano? čevljev že včeraj ni bilo nič, dud pa tega tudi ne. Igrač tudi praktično nič, oblek je bilo pa še kr nekaj včeraj no. Dude in flaške so bile danes,tam kot so plenice.Igrač pa tudi praktično nič.Meni je sicer uspelo celo nekaj za Saš-a najt,zadnji komad.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 21:16:30
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 13.4.2012 21:18:57
|
|
|
|
matcar
|
Z dedom sma se ruknila spet,mi je dvogno pritisk čez plafon. Tak,da kak je pri vratih stopo noter,sem Maksa pobasala,ga peljala k tašči in šla na otvoritev-SAMA!!!!!Prišla zdaj domov.Ded pa tak spi,Saš pa buden zraven njega! Sem se pa fiksno odločla,da grem k frizerju,pa če dam zadnji dnar.Tak ne dam nič na sebe,sem ko stara oma že pri 32-h,pa še tiste so bolj porihtane.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?