Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:44:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, Tini je pa tisti, kao napačni, odgovor priznala za pravilnega , sta se že sami zmenili ali po tvojem posredovanju?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 20:47:40
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tina. Je veselje hodit na take govorilne ure, ne? Petardito je tudi pisal matematiko brez napak . bubi je tudi pisal ta teden matematiko - brez napak Imeli so <, > in seštevanje to,kar je imel bubi, so imeli i rudi prejšnji teden. Tudi M rešil brez napake. A so naša deca matematiki ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 21:09:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, Tini je pa tisti, kao napačni, odgovor priznala za pravilnega , sta se že sami zmenili ali po tvojem posredovanju? ne, imela je že popravljeno kontrolko, mislim da je pretuhtala Tinine argumente (menda sta že včeraj debatirali )... Sama se tega niti ne bi spomnila omeniti , kaj šele, da bi se šla pogajat za take stvari . Četudi bi se mi zdela krivica (v tem primeru sem neodločena, pač sprejemam argumente obeh strani), bi otroku razložila, da "to je pač življenje, ni vedno pravično in prej ko se to naučiš sprejemat, lažje ti je". OK, zdaj za kako hujšo reč (ki se je trenutno ne domislim), bi pravgotovo šla 2v luft"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.4.2012 21:11:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
3x hura za matematiko naj le tako ostane vsaj še nadaljnjih 16 let
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 5:47:46
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa je bil včeraj spet en tak dan, ko se zamisliš nad življenjem.... po res dolgem času (nazadnje se mi je to zgodilo še predno sem v tretje zanosila) sem naletela na prizor, ki si jih v službi najmanj želimo in sicer na to, da sem našla enega gospoda mrtvega v postelji.... pa še urco nazaj sem bila pri njemu in se z njim pogovarjala, pa spil je kozarec čaja.... potem pa mi je nekaj reklo naj grem pred malico še 1x v tisto sobo in .... eh.... in potem še žalostno, ko nikogar nima, žena mu je umrla, sin lani tudi.... drugih sorodnikov nima..... Ampak to je pa res dolga doba. Sem bila prepričana, da se večkrat srečujete s tem. ne, ne, mišljeno je bilo, da v tako dolgem času nisem bila prva, ki je prišla okoli. ki ga je našla. smrti je bilo seveda več, kako naj rečem, 1 na mesec sigurno v povprečju, včasih več....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 8:36:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ 3x hura za matematiko naj le tako ostane vsaj še nadaljnjih 16 let ja, se mi zdi, da je matematika še kaj več kot 1+1
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 8:42:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ne, imela je že popravljeno kontrolko, mislim da je pretuhtala Tinine argumente se mi zdi čisto korektno. Jaz sem itak čisto preveč radodarna s točkami, še ko res ni prav razmišljam, če bi pa le bila kaka logična razlaga Evo, en primer: Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi _________, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi _________. No, pa dajte najprej same odgovorit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 8:44:04
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 13.4.2012 8:45:39 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 9:57:36
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ne, imela je že popravljeno kontrolko, mislim da je pretuhtala Tinine argumente se mi zdi čisto korektno. Jaz sem itak čisto preveč radodarna s točkami, še ko res ni prav razmišljam, če bi pa le bila kaka logična razlaga Evo, en primer: Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi omega 3, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi svinca?. No, pa dajte najprej same odgovorit a imam prav? za svinec nisem ziher, če je svinec ali kaj drugega, vem, da se neka svonjarija v morju nalaga na dno
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 13.4.2012 9:58:17 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 19:41:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, en primer: Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi tega, da prašički ne izumrejo, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi tega, da nam ne bi zrasle plavutke. No, pa dajte najprej same odgovorit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 19:42:29
|
|
|
|
petarda
|
Bubi daj še kakšno večerno (petkovo!) pijačko prištimaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 19:56:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, en primer: Redno uživanje rib je priporočljivo zaradi tega, da prašički ne izumrejo, prekomerno uživanje pa odsvetovano zaradi tega, da nam ne bi zrasle plavutke. No, pa dajte najprej same odgovorit petarda, sedi, odlično 5
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 20:35:37
|
|
|
|
ada2
|
kap me je skoraj..... odločbo za otroške sem dobila kao nespremenjeno, znesek celo za mislim, da 2 eur višji, kot lani, ampak ok, to je itak tista rast, bla bla bla, no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroške in seveda ugotovim šele ob 14.10, ko CSD več ne dela in na banki mi še povejo, da nisem edina, ki je prišla spraševat, da so danes imeli ene 15 takih strank.... WTF, kaj se grejo.... banda.... zdaj sem pa res huda. sem si mislila ok, so mi vrtec zvišali .... v bistvu kar za 100%.... ampak ok, so ostali otroški isti.... ja, zdaj pa to. grem v ponedeljek takoj preverjat kaj je narobe.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 20:53:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kap me je skoraj..... odločbo za otroške sem dobila kao nespremenjeno, znesek celo za mislim, da 2 eur višji, kot lani, ampak ok, to je itak tista rast, bla bla bla, no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroške in seveda ugotovim šele ob 14.10, ko CSD več ne dela in na banki mi še povejo, da nisem edina, ki je prišla spraševat, da so danes imeli ene 15 takih strank.... WTF, kaj se grejo.... banda.... zdaj sem pa res huda. sem si mislila ok, so mi vrtec zvišali .... v bistvu kar za 100%.... ampak ok, so ostali otroški isti.... ja, zdaj pa to. grem v ponedeljek takoj preverjat kaj je narobe. Taki primeri so bili pri nas že prejšnji mesec na banki. Res groza. Samo jaz mislim, da se ti glede na to, da imaš novo odločbo že v roki in je znesek celo višji...ni treba bati. Verjetno je bila kje napaka (danes) in boš znesek dobila naknadno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 20:59:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi daj še kakšno večerno (petkovo!) pijačko prištimaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:01:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroške res? Ker jaz sem dobila nakazano že včeraj. Aja, pa meni 110€ manj niti po pomoti ne bi mogli nakazat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:02:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda, sedi, odlično 5 si prepričana? Ker pol vama obema skupaj dam en cvek, pa si ga razdelita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:03:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a imam prav? za svinec nisem ziher, če je svinec ali kaj drugega, vem, da se neka svonjarija v morju nalaga na dno ja, kar težke kovine lahko rečemo.... res je... zato se mi školjke še bolj gabijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:05:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi daj še kakšno večerno (petkovo!) pijačko prištimaj Uh...preveč zame ... Danes smo v službi nazdravili s šampanjčkom, potem sem še en deci rdečega spila pri lubijevi babici, ki me je povabila na kosilo...in se mi zdi, da sem bila že malo .... Da tole zrediram...koma .... Aja...edin, če je za vse ....samo še ta bi bila težka, glede na to, da bi ti verjetno samo gledala Sem se zdaj spomnila na vse six packe, ki smo jih dale čez ....A smo končale s tem, al se javi še kakšna za navijat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:06:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a imam prav? za svinec nisem ziher, če je svinec ali kaj drugega, vem, da se neka svonjarija v morju nalaga na dno ja, kar težke kovine lahko rečemo.... res je... zato se mi školjke še bolj gabijo Mnjami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:07:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda, sedi, odlično 5 si prepričana? Ker pol vama obema skupaj dam en cvek, pa si ga razdelita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:29:31
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, potem mi pa danes nakažejo 110 eur manjše otroške res? Ker jaz sem dobila nakazano že včeraj. Aja, pa meni 110€ manj niti po pomoti ne bi mogli nakazat no, ok, pa včeraj.... sem mislila, da so danes nakazovali.... se pa pozna, da ste vi trije, nas je pa 5, pa pri plači je razlika, moja je za dva six packa večja od minimalca.... od pa za enega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:31:31
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda, sedi, odlično 5 si prepričana? Ker pol vama obema skupaj dam en cvek, pa si ga razdelita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 21:42:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uh...preveč zame ... kak si lahko sploh pomislila, da bi bilo vse zate? No, pri čem takem pa bi znala tudi jaz pomagat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.4.2012 22:23:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petarda, sedi, odlično 5 si prepričana? Ker pol vama obema skupaj dam en cvek, pa si ga razdelita Ja res, napaka, sori bubi... ...tiste plavutke na koncu so napaka ...pravilno je :škrge
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.