Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 6:10:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se pa brat vrača v A.So ga iz Starcoma nazaj klicali in pride domov.Plačo bo pa imel enako,kot v A.Pa še mojemu bo zrihtal šiht. misliš v SLO? po logiki napisanega sklepam, da si se zmotla Jap,napisat bi mogla iz ne v.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 6:15:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi sta že bila v vrtcu in kak je bilo? ja, včeraj sva bila 1,5 uro. kar fajn no, ni se nič bal vzgojiteljic, je šel z eno kar v drugo skupino in malo naokoli, brez joka. ko sem pa bila zraven v skupini pa je skozi k meni lezel in se postavljal na noge. otroci ga niso preveč interesirali, igrače pa še kar. jutri greva spet, v tisto skupino kjer bi naj potem bil. Ooo, super to. A imaš kakšno Petro za defektologinjo tam? Drugače pa se mi zdi je res najboljše, da čim prej otroka tam pustiš, ker se čisto drugače obnašajo, kot če smo mi zraven. To se je pri nas tak videlo, ko smo imeli popoldan za starše. za defektologinjo ne vem, še jih ne poznam vseh, če sma bila komaj 1,5h tam . ne morem pa ga prej vpisat dokler vrtec ne dobi potrditve od zavoda za šolstvo, da je v postopku tak da zaenkrat lahko samo tak hodima se malo igrat tja. Mi2 to tudi morama čakat.Čeprav pa sem že jaz kr vpisni list oddala zadnjič,ko sem šla na pogovor.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 6:16:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana. ja Fontana je blizu, samo ni pa za otroke nič primerna Kako da ne,če se jih ogromno hodi tja z otroci kopat? mi2 z malim sva ravno bila v četrtek na Fontani z mojo mamo, da smo se načofotali. in ja, je bilo kar nekaj mamic z otročki. ogromno jih hodi tja z malimi.Jih kr nekaj poznam.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 6:16:45
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 6:17:24
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 s Teo-tom že pokonci,moj je že šel delat.Zaj pa kafe.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 8:08:26
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro, Jaz že tudi pri kavi, ponoči spet zbujanje tokrat na vsako uro. Poleg zgornjih dveh zobkov, mu raste še spodnja dvojka Pa kot kaže niti ven ne bova mogla danes, včeraj sva šla na igrala in se je full smejal ko se je guncal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 9:16:30
|
|
|
|
arabela*
|
jutro zgodaj vstala....bile z A že točno ob sedmih v laboratoriju, da pregledajo holesterol Zdaj pa šibam v trgovino
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 9:17:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana. ja Fontana je blizu, samo ni pa za otroke nič primerna Kako da ne,če se jih ogromno hodi tja z otroci kopat? mi2 z malim sva ravno bila v četrtek na Fontani z mojo mamo, da smo se načofotali. in ja, je bilo kar nekaj mamic z otročki. ogromno jih hodi tja z malimi.Jih kr nekaj poznam. štekam ja to vse...sem tud sama dosti bila na Fontani in so bile mamice. Ampak malega bazena takrat ni bilo, da se otrok lahko notri sam igra. Je bil samo velik, tak da rabi vedno varstvo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 12:31:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* štekam ja to vse...sem tud sama dosti bila na Fontani in so bile mamice. Ampak malega bazena takrat ni bilo, da se otrok lahko notri sam igra. Je bil samo velik, tak da rabi vedno varstvo. saj ga še zdaj ni, so samo whirlpooli, da je bolj nizka voda. edino ona fontana na vrhu je bolj nizka, ampak je bilo dokaj umazano notri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 12:33:31
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 sva se spet naigrala v vrtcu, bo v fajni skupini Pikapolonic, kjer že skoraj vsi hodijo in govorijo in so malo starejši (3-5 let), tako da se bo lahko marsikaj naučil. pa tudi vzgojiteljici sta fajn, ena je celo defektologinja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 16:15:49
|
|
|
|
karmen7
|
Ej pupe imate kake plane za 1. maj? Greste kam, boste doma?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 16:56:10
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 sva se spet naigrala v vrtcu, bo v fajni skupini Pikapolonic, kjer že skoraj vsi hodijo in govorijo in so malo starejši (3-5 let), tako da se bo lahko marsikaj naučil. pa tudi vzgojiteljici sta fajn, ena je celo defektologinja. juhej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 16:58:20
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ej pupe imate kake plane za 1. maj? Greste kam, boste doma? bi šla z veseljem, ampak bomo verjetno kar doma moj ni kaj preveč navdušeni da bi šli kam, jaz se pa tolažim da bo itak gužva na cestah ter v hotelih ti, oz vi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 18:14:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ej pupe imate kake plane za 1. maj? Greste kam, boste doma? Mislim da bo kar 10 dnevni neplačan dopust in bomo kar lepo z L doma. Za mojega pa še ne vem ali bo z nama celih 10 dni doma ali bo pa delal 2 dni.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 19:15:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ej pupe imate kake plane za 1. maj? Greste kam, boste doma? bi šla z veseljem, ampak bomo verjetno kar doma moj ni kaj preveč navdušeni da bi šli kam, jaz se pa tolažim da bo itak gužva na cestah ter v hotelih ti, oz vi? Jaz bi šla na morje , ampak moj drugega že dela, tak da če bo sreča mila bomo samo prvega maja kam pihnili...zbiram ideje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 20:07:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Za prvi maj nič kaj. En vikend prej in oni vikend 4-6. je moj v vojski, vmes pa dela, oni vikend 28.-29. sigurno, za 1.-2. še ne vem, delovnike pa itak. Jaz bom imela one vmesne 3 dni dopust, če bo le izvedljivo v službi, ker se en projekt oddaja konec meseca ali bom pa doma kaj prčkala mogoče. Za kam ekstra it tak nimamo denarja, smo spet čisto broke, pa sploh še ne vem stroška za popravilo avtomobila, bo pa verjetno kar par sto evrov Upam če bo vreme na kak izlet, mogoče arboretum ali pa zoo ljubljana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 20:37:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* priporoča katera kako kopališče , da ni predaleč, z fajn toplo vodo in primerno za otroke? Smo v soboto same, pa študiram, da bi babnce morda kam peljala Fontana. ja Fontana je blizu, samo ni pa za otroke nič primerna Kako da ne,če se jih ogromno hodi tja z otroci kopat? mi2 z malim sva ravno bila v četrtek na Fontani z mojo mamo, da smo se načofotali. in ja, je bilo kar nekaj mamic z otročki. ogromno jih hodi tja z malimi.Jih kr nekaj poznam. mi tudi hodimo na fontano z Janom...ni se mi za tisti 2h kam daleč za peljat..malemu je pa itak vseeno kje plava, šprica, skače...samo da je voda
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 20:39:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ej pupe imate kake plane za 1. maj? Greste kam, boste doma? nič še ne vem...sem pa 10 dni fraj... od 27. do 6.5
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 20:40:35
|
|
|
|
botrca
|
Punce...mi smo zdravi...jeeeeee Jan je od srede v vrtcu...samo antibiotik morava 10 dni pit...ma bo že samo, da je zdrav. Ima katera lepo prosim lino medvedke za 1,5kg rabim za majčko. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 20:59:57
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 21:02:55
|
|
|
|
matcar
|
Dan minil ko šus.Dopoldan itak bluzla doma,pol šibala po Saš-a in k logopedu,pa po Maksa v vrtec.Moj je,HB,prišo malo prej domov,pa dnar je bil končno,tak da smo šibali po najnujnejše v štacuno,ker je bilo vse,ampak dobesedno,vse prazno že.Ju3 pa imam neko laufarijo spet,popoldan pa,če bo bog dal,grem na otvoritev v Hoče!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 21:14:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ima katera lepo prosim lino medvedke za 1,5kg rabim za majčko. Hvala. te pa fejst jejte čokolinote, saj je do konca maja za poslat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 22:06:20
|
|
|
|
majakla
|
Čer Mi pa gremo kar ta vikend via morje (končno). Me pa tudi v arboretum in Lipico vleče, morda to takrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 12.4.2012 22:22:33
|
|
|
|
majakla
|
Mi pa že imamo majčko be beee. Linotov pa žal zmanjkalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?