Paštetka
|
Jaz sem že na koncu z živci. Malega boli želodec že dobra dva tedna, če ne dlje tak zelo intenzivno. Vsaj 10 x na dan ( brez pretiravanja) mi pove, da ga boli trebušček. Ker kaže predel žličke, mi je jasno, da ga boli želodec. Ima ful čuden zadah, peče ga tudi višje v predelu požiralika že. Danes mi je že zjutraj rekel, da ga ful boli. Sem ga vseeno dala v šolo, ker več ne vem kako mu naj pomagam, kaj mu naj rečem. Kličejo me iz šole naj pridem po njega, da ga ful boli. Greva k dežurnemu, malega ni smela niti pipniti tako, ga je bolelo. Ker nama ne upa dati zdravil za želodec, saj naju čez mesec dni čaka kolonoskopija (lahko vplivajo na lažen rezultat) naju pošlje v bolnišnico na pihalni test na bakterijo pilori bakter. Da, če jo potrdijo, da nama da Ultop ali kaj podobnega. Pazi zdaj. Prideva v bolnico, mali se vse skupaj vleče in ko prideva k zdravniku ga ta pogleda (bajdovej splog ga ni v žlički tipal), in pravi, da ima vnetje ušes. Napiše antibiotik in calpol. Pa mu rečem, da ga po po tem še bolj olel želodec. Da ne bom pisala njegove reakcije. Jaz pa jok. Saj, vem da je zdravnik, mislim, svojega otroka pa tudi poznam. Nato še malega nekaj praša o fuzbalu, mali "eksplodira" potem pa gospod dokrot reče, da mali sploh ni videti prizadet, da ima željo iti takoj igrat fuzbal... Mislim...halooooo... Meni se bo zmešalo. Vsak drugi dan s z malimpri zdravnikih, vsi ga tako bajdovej pogledajo, a da bi pa kaj preiskali pa nič. En na drugega tiskajo, ta zadnji pa na prvega. Češ, če sva bila v LJ, naj naju naprej obdelujejo. Mislim halooo..a do takrat, ga pa naj vsak dan boli? Pa saj ne more tako živeti. Čist sem že obupana. Sem zdaj klicala, če se da ta test narediti samoplačniško. Plačam jim 2x in če kaj najdejo jih tožim za 20_x_. Žal testa ne moreš narediti samoplačniško. Kličem nazaj dežurno pediatrinjo, ji rečem, kako so naju v bolišnici odslovili in se je samo smejala. Hvalabogu je rekla, da se strinja z mano, da mu ne dajem antibiotika, če ga ne boli in nima vročine in da nama da sama tablete za želodec. Jokam že dve uri, ker me je strah, kaj je zdaj to z malim. Vsake toliko me prime in pomislim, da si res zmišljuje, vendar...ne vem no... Saj ga vidim, da res trpi. Zmešalo se mi bo. In potem mi gospod zdravnik reče v bolišnici, da sem nervozna (ko sem se skoraj zjokala, ko mi je tupil, da gre za vnetje ušes)in da svojo nervozo prenašam na sina, da ga lahko zaradi tega boli želodec. Pa kaj si ti nor.... Hvala, da ste mi dovolile, da sem se malo spraznila.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.4.2012 16:01:24 >
|