|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
5.4.2012 20:52:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Drugače pa...nas ne bo v prekmurje. user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.4.2012 20:58:39   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Drugače pa...nas ne bo v prekmurje. user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kje sipa to napisala, da nisem zasledilauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
6.4.2012 11:00:25   
Paštetka
drage moje: Prijetne velikonočne praznike vam želim, čim manj počenih jajc, debele šunke in močan hrenuser posted image

http://image.24ur.com/media/images/472xX/Apr2011/60656915.jpg

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.4.2012 11:06:15 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
6.4.2012 13:21:36   
*bubi*
Kukuc user posted image

Sem vam v eni pavzi že začela kavo kuhat, pa mi ni ratalo user posted image

user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
6.4.2012 15:51:05   
Paštetka
Jaz sem že na koncu z živci. user posted image user posted image user posted image
Malega boli želodec že dobra dva tedna, če ne dlje tak zelo intenzivno. Vsaj 10 x na dan ( brez pretiravanja) mi pove, da ga boli trebušček. Ker kaže predel žličke, mi je jasno, da ga boli želodec. Ima ful čuden zadah, peče ga tudi višje v predelu požiralika že.
Danes mi je že zjutraj rekel, da ga ful boli. Sem ga vseeno dala v šolo, ker več ne vem kako mu naj pomagam, kaj mu naj rečem. Kličejo me iz šole naj pridem po njega, da ga ful boli. Greva k dežurnemu, malega ni smela niti pipniti tako, ga je bolelo. Ker nama ne upa dati zdravil za želodec, saj naju čez mesec dni čaka kolonoskopija (lahko vplivajo na lažen rezultat) naju pošlje v bolnišnico na pihalni test na bakterijo pilori bakter. Da, če jo potrdijo, da nama da Ultop ali kaj podobnega.
Pazi zdaj. Prideva v bolnico, mali se vse skupaj vleče in ko prideva k zdravniku ga ta pogleda (bajdovej splog ga ni v žlički tipal), in pravi, da ima vnetje ušes. Napiše antibiotik in calpol. Pa mu rečem, da ga po po tem še bolj olel želodec. Da ne bom pisala njegove reakcije. Jaz pa jok. user posted image
Saj, vem da je zdravnik, mislim, svojega otroka pa tudi poznam. Nato še malega nekaj praša o fuzbalu, mali "eksplodira" potem pa gospod dokrot reče, da mali sploh ni videti prizadet, da ima željo iti takoj igrat fuzbal...
Mislim...halooooo...
Meni se bo zmešalo. Vsak drugi dan s z malimpri zdravnikih, vsi ga tako bajdovej pogledajo, a da bi pa kaj preiskali pa nič. En na drugega tiskajo, ta zadnji pa na prvega. Češ, če sva bila v LJ, naj naju naprej obdelujejo. Mislim halooo..a do takrat, ga pa naj vsak dan boli? Pa saj ne more tako živeti.
Čist sem že obupana. Sem zdaj klicala, če se da ta test narediti samoplačniško. Plačam jim 2x in če kaj najdejo jih tožim za 20_x_. Žal testa ne moreš narediti samoplačniško. Kličem nazaj dežurno pediatrinjo, ji rečem, kako so naju v bolišnici odslovili in se je samo smejala. Hvalabogu je rekla, da se strinja z mano, da mu ne dajem antibiotika, če ga ne boli in nima vročine in da nama da sama tablete za želodec.
Jokam že dve uri, ker me je strah, kaj je zdaj to z malim.
Vsake toliko me prime in pomislim, da si res zmišljuje, vendar...ne vem no... Saj ga vidim, da res trpi. Zmešalo se mi bo. user posted image user posted image user posted image
In potem mi gospod zdravnik reče v bolišnici, da sem nervozna (ko sem se skoraj zjokala, ko mi je tupil, da gre za vnetje ušes)in da svojo nervozo prenašam na sina, da ga lahko zaradi tega boli želodec.
Pa kaj si ti nor....
Hvala, da ste mi dovolile, da sem se malo spraznila.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.4.2012 16:01:24 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
6.4.2012 15:55:16   
Paštetka
Še to. Ko gospoda doktorja v bolnici vprašam, kaj mu naj dam za jest, ker več ne vem kaj mu naj kuham, ko ga vedno boli želodec, mi reče: to kar mu kuhate do zdaj. Nobene diete, razen laktozne, ki jo itak že imamo. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
6.4.2012 17:04:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Hvala, da ste mi dovolile, da sem se malo spraznila.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej hvala, da si delila z nami tvoje občutke...ravno toliko, da vemo, da smo vse lahko kdaj razočarane, žalostne, jezne.... Evo 1000 objemčkov ti pošiljam...mi je žal, da te ne bom tudi zares objela jutri. user posted image

Kar ne morem verjeti tvoji zgodbi in arogantnosti zdravnika user posted image . A on je pa edini v bolnišnici na tem področju? Če ni, bi jaz poiskala drugo mnenje. Kako pa je dežurna pediatrinja videla ušeska? Ali pa če greste zdaj popoldne še enkrat k zdravniku, da pregledajo ušeska user posted image ...da vsaj to izključite user posted image

Mislim...saj ni star leto, da ne bi znal povedat kaj ga boliuser posted image ....je pa ja malo razlike med ušeski in trebuščkomuser posted image .

Kaj pa so jedli v šoli, da ga je tako zelo zvilo? Kaj pa, če bi se malo s Tincci probala povezatuser posted image ...mogoče je kaka alergija, ona pa je itak že pravi strokovnjak...

Vsekakor ne odnehaj, išči drugo mnenje...ker tole te pa tudi MORAJO! razumeti, da si nervozna, če pa otrok tako pogosto jamra, da ga trebušček boli.... V skrajnem primeru povej, da boš šla v mediji, če te ne bodo jemali resno user posted image ...žalostno...ampak vsi smo samo ljudje in včasih se res NEMOGOČI ljudje znajdejo na položajih, ki res niso zanje...vem iz izkušenjuser posted image

Želim ti veliiiiko energije in dobrih živcev....skuhaj si metin čajček in se zvečer malo s tvojim pogovori, da se malo pomiriš....vem, da ti ni lahko, te razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
6.4.2012 17:19:15   
Paštetka
Saj zdaj, je moj šel nazaj k dežurni zdravnici, in nam je dala Ultop. Ja, ona je videla uho, in je rekla, da je tako malo, da zato ni nič rekla. Pa mali je tudi rekel one,u, da ga uho ne boli. Pa strinjala se je, da mu ne dajat antibiotika.
No, zdaj bo jemal Ultop in paracetamol svečke proti bolečinam. Problem je edino, da Ultop izbriše oz. zdravi precej želodčnih in črevesnih težav, in ne bo končnega rezultata endoskopskih preiskav, kaj je krivo. Ali gastritis, ali kisli refluks ali bakterija pilori ali kaj drugega. Da bi vedeli vnaprej. Ampak reveža ne moremo pustiti z bolečinami. Je pa bila ful prijazna in rekla, da se naj pokažemo za vikend, ker je dežurna.
Po moje ni kriva vrsta hrane toliko, ker ga skoz boli, po vsaki jedi in še zdaj vmes.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
6.4.2012 17:27:47   
ada2
user posted image user posted image  paštetka.
mi2 z adamom sva pa pravkar iz mb. moram napisat same pohvale za dr. Dolinškauser posted image
res si je vzel čas, pustil čas nama z adamom, da sva razmislila o vsem, med pregledom se je z adamom hecal, bil nežen tudi ob malo manj prijetnem delu pregleda... in čeprav je bilo adama zelo strah, ker ga je že prej ena zdravnica na ptuju tam zadaj pregledovala in ni bila glih nežna, je šel iz ordinacije z nasmehom. tudi za naprej nam je dal same vzpodbudne besede in res sem ful vesela, da sva šla tja. v glavnem, če po 1 mesecu zdravljenja z mazili težave ne minejo bomo šli dalje (kolonoskopija), ampak itak, da bo minilo.
sem si pa šla še po 1 dozo analgetkia predno sva šla v mb, kanilo so mi spet pustili do jutri, če pa ne bo treba jutri "koktajla", pa sem se zmenila, da si jo sama odstranim.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
6.4.2012 17:50:06   
NinaŠ
Paštetka user posted image user posted image user posted image ne bom zgubljala besed... kakšen odnos user posted image . Aroganca in brezdušje zdravnikov res nista na mestu user posted image Smo že izkusili oz. user posted image je...da včasih pomisliš, ali človeško življenje res ni nič vredno user posted image .

Ada, za vaju me pa veseli, da sta tako dobro zrihtala user posted image Mazila bodo pa pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
6.4.2012 19:36:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Ada, za vaju me pa veseli, da sta tako dobro zrihtala user posted image Mazila bodo pa pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
6.4.2012 19:38:14   
petarda

Je pa bila ful prijazna in rekla, da se naj pokažemo za vikend, ker je dežurna.

Hvala bogu, da se vedno najdejo kake protiuteži user posted image

Držim pesti, da mu bo zdravilo pomagalo. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
6.4.2012 20:01:49   
*bubi*
paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za Adama user posted image user posted image user posted image  itak da bo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
6.4.2012 21:09:43   
NinaŠ
Hm, jogurti Na planincah so res dobri user posted image ...samo reklame pa še vedno nisem zasledila user posted image , na yuotubu je pa tud ne najdem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
7.4.2012 7:47:37   
petarda
Dobro jutro.

Jaz jogurtov še nisem videla...reklame pa tudi ne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
7.4.2012 7:49:23   
petarda
Še

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
7.4.2012 8:25:19   
Paštetka

Dobro jutro.

Jaz jogurtov še nisem videla...reklame pa tudi ne user posted image

Moraš iti v trgovino user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
7.4.2012 8:33:35   
*bubi*

Še

user posted image

ta je še od včeraj ostala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
7.4.2012 8:34:22   
*bubi*
Kako ste vi, petarda?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
7.4.2012 21:16:22   
Paštetka
A ste pobarvale jajca?
Upam, da doma niste pobarvale modrih jajc, ampak na rdeče.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
8.4.2012 7:35:54   
NinaŠ

A ste pobarvale jajca?
Upam, da doma niste pobarvale modrih jajc, ampak na rdeče.

user posted image pri nas so vseh barv user posted image Smp bili včeraj z otrokoma v cerkvi, pri blagoslovu velikonočnih jedi in sta sklenila, da nikdar več ne bosta težila, da bi hodila k verouku user posted image (nekaj prijateljčkov hodi...) - ker potem bi morala vsako nedeljo k maši, ki pa jima ni bila všeč. Tina se je še nekako zamotila z opazovanjem okrasja v cerkvi, Anžetu je bilo pa čist mem user posted image

Ja pa dobro jutro user posted image in user posted image user posted image lep praznik vam želim user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
8.4.2012 7:36:34   
NinaŠ

Kako ste vi, petarda?

no?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
8.4.2012 8:32:39   
Paštetka
Nina, saj maš prav. Kasneje se modra spremeni v vijola, pa zeleno, rumeno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
8.4.2012 10:58:48   
petarda
Paštetka jaz te ne razumem s temi barvami? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
8.4.2012 10:59:23   
petarda

ta je še od včeraj ostala? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?