|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
3.4.2012 21:29:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Za šivanje kilskih vrat user posted image .
Bom predlagala, da počakamo za en mesec., imam upanje, da se zaceli, poleg tega je še zdaj ta kolonoskopija prišla vmes...

Zakaj pa mora na kolonoskopijo?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.4.2012 21:32:10   
Paštetka
Junior user posted image

Jaz sem pa imela včeraj govorilnp za našo čebelico. Mi je tudi malo zraslo, ko je vzgojiteljica rekla, da izredno rada pospravlja vse na svoje mesto igrače, da vedno vse pripravi za kosilo, malico, da izredno rada pomaga mlajšim, tistim, ki česa ne zmorejo.

No po drugi strani se pa, ko se skrega, gre mulit v kotuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.4.2012 21:35:17   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bom predlagala, da počakamo za en mesec., imam upanje, da se zaceli, poleg tega je še zdaj ta kolonoskopija prišla vmes...

Ker ga že od 2. Leta boli trebušček. Po laktozni dieti je bilo boljše, zdaj pa je kakšnih 3 mesece že spet vsak dan vsaj 4 x: mama trebušček me boli. In to takoj, ko se naje. Pa ves je napihnjen...
Pa saj sem to že pisala prejšnji teden user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.4.2012 21:54:35   
petarda

Ker ga že od 2. Leta boli trebušček. Po laktozni dieti je bilo boljše, zdaj pa je kakšnih 3 mesece že spet vsak dan vsaj 4 x: mama trebušček me boli. In to takoj, ko se naje. Pa ves je napihnjen...
Pa saj sem to že pisala prejšnji teden user posted image

Ja...samo zadnje čase bolj površno berem user posted image ... sem mislila, da so vse težave pripisane tisti poškodbi...da ima zaradi nje težave in mi potem ni šlo skupaj zakaj OP in kolonoskopija.... user posted image user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.4.2012 8:06:02   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.4.2012 8:29:19   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ada user posted image user posted image user posted image kaj ko bi namesto dopusta koristila raje bolniško user posted image a ni škoda dopusta, če si itak "nepokretna" user posted image

Paštetka user posted image user posted image user posted image za Muser posted image nič vam ne zavidam vseh teh preiskav in operacij user posted image

Bubi user posted image user posted image user posted image ah te viroze user posted image

Junior user posted image user posted image user posted image Petarda res si lahko ponosna na svoje fante user posted image

Tina je zdaj totalno razočarana, ker njen tečaj plezanja zaradi premalo prijav odpade user posted image . Pa tako se je veselila in jaz seveda z njo...
Danes imajo naši otroci kulturni dan, gredo v gledališče si ogledat dve user posted image igri. Spet ni šole, juhuuuu user posted image

Jaz sem pa prav vesela, da zunaj dežuje, da bom pred službo doma malo pospravila user posted image , saj ko je lepo vreme imam nekako slabo vest tičati notri user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.4.2012 8:31:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem pa prav vesela, da zunaj dežuje,

o čem ti to user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.4.2012 11:14:17   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem pa prav vesela, da zunaj dežuje,

o čem ti to user posted image

user posted image ni 1. april user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.4.2012 12:37:58   
ada2
evo, tako....
dobila en koktajl v žilo, jutri grem po novega, čez 1 uro grem na rentgen hrbtenice in naročim se za fizioterapijo,  popoldne se dogovorim za termin pri kiropraktiku. kanilo še imam v žili, počutim se pa bolje.... sem šla na sprehod s psom in sem lahko čisto normalno hodila, bolečina je popustila, samo ob kakem čudnem koraku (npr, ko sem sestopila iz pol metra visokega zidu), me je malo zabolelo.
mi je zdravnica rekla, da sem ob moji postavi podvržena bolečinam v križu, moje delo pa je samo še doprineslo, da so se težave začele že v mladostiuser posted image
aja, pa vprašala me je, če mislim še imeti kakega dojenčkauser posted image  ok, zaradi rentgena.

sem ostala kar na dopustu, mi je pa tudi zdravnica ponujala bolniško, ampak je to še itak lanski dopust, pa ga moram skoristiti, potem mi pa še ostane 35 dni novega....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.4.2012 13:23:13   
Paštetka
Ada, kaj naj ti napišem. Te čisto razumem, kako to boli. Lahto te samo user posted image .

Junija bo eno leto odkar spim brez bolečine, po kakšnih 9 letih bolečine. user posted image
Še zdaj se ne morem ven naspat in še zdaj vsak večer ko ležem v posteljo razmišljam, kateri polożaj naj zavzamem, da me bo manj sekalo. No ptem pa ugotovim, da je zdaj OK. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.4.2012 19:57:13   
NinaŠ
Uh Ada, tole še slišat ni prjetno, kaj šele doživeti user posted image  user posted image user posted image user posted image

Plezanje booooo, Tina je polna adrenalina user posted image , ne vem kako bo danes spala user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.4.2012 20:34:05   
petarda

Uh Ada, tole še slišat ni prjetno, kaj šele doživeti user posted image  user posted image user posted image user posted image

Plezanje booooo, Tina je polna adrenalina user posted image , ne vem kako bo danes spala user posted image

Oooo super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.4.2012 20:38:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi je zdravnica rekla, da sem ob moji postavi podvržena bolečinam v križu

Zakaj pa ob tvoji postavi? user posted image

Te pa razumem kako ti je....jaz sem imela kot nosečnica težave s hrbtenico....ampak samo v primeru, če sem recimo pomivala po tleh, dolgo sesala.... včasih se tudi premaknit nisem mogla...ponoči pa ne iz postelje vstat user posted image ... K sreči je po porodu minilo...sem pa zadnjič, ko sem vrt rihtala...potem to naslednji dan orng čutila user posted image

Ima pa moja mami tudi težave s hrbtenico...je bila tudi že na operaciji, pa ni nič boljeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.4.2012 20:49:24   
petarda
Bubi meni manjkata samo 105 in 106 user posted image  Sem jih pa dobila lep kupček...če katera kaj rabi, naj napiše user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.4.2012 20:53:48   
Paštetka
Rabim 105 in 121 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.4.2012 21:01:54   
petarda
Moja svakinja tudi rabi še 121 user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.4.2012 5:50:36   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Zdajle šibam na pregled k G... res delovnik začenja nečloveško uro - ob 6.30, a sem si sama kriva, da se tako zgodaj naročim user posted image .
Otroka bom pustila spati in ju nazajgrede odpeljem v šolo oz. jutranje varstvo user posted image . Upam samo, da sta si zapomnila, da bosta zjutraj nekaj časa sama user posted image in ne bo kake panike user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.4.2012 12:35:52   
ada2
jaz pa rabim 38, 39, 122 in 169.
pa ok, še v drugem albumu nekaj, samo se mi zdaj res ne da.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.4.2012 12:36:53   
ada2

Te pa razumem kako ti je....jaz sem imela kot nosečnica težave s hrbtenico....ampak samo v primeru, če sem recimo pomivala po tleh, dolgo sesala.... včasih se tudi premaknit nisem mogla...ponoči pa ne iz postelje vstat user posted image ... K sreči je po porodu minilo...sem pa zadnjič, ko sem vrt rihtala...potem to naslednji dan orng čutila user posted image

Ima pa moja mami tudi težave s hrbtenico...je bila tudi že na operaciji, pa ni nič boljeuser posted image

zato, ker sem velika in imam bolj dolgo hrbtenicouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.4.2012 12:38:45   
ada2

Ada, kaj naj ti napišem. Te čisto razumem, kako to boli. Lahto te samo user posted image .

Junija bo eno leto odkar spim brez bolečine, po kakšnih 9 letih bolečine. user posted image
Še zdaj se ne morem ven naspat in še zdaj vsak večer ko ležem v posteljo razmišljam, kateri polożaj naj zavzamem, da me bo manj sekalo. No ptem pa ugotovim, da je zdaj OK. user posted image

a bi nam še povedala, kaj je pomagalo, da te zdaj ne boli več?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.4.2012 16:20:36   
Paštetka
Hm..ada, nimam pojma user posted image
Nehala sem nositi petke, ker sem menjala službo. Verjetno je bilopovezano tudi s stresom,ker sem bila skoz zakočena...
Sprostila sem se in uživala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.4.2012 19:59:16   
ada2
ok, petk jaz ne nosim.... tisto drugo pa..... ja, nimam trenutno kaj spremenit, bo treba še malo počakat, da si bom lahko prebirala.
me je pa klicala prej od kiropraktika žena in potem me še 1x pokliče, da se do konca zmenimo.... pa priznam, da me je kar malo strahuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.4.2012 20:11:26   
petarda

zato, ker sem velika in imam bolj dolgo hrbtenicouser posted image

Ok...vsaj iz tega vidika nisem ogrožena user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.4.2012 20:17:03   
petarda
Drugače pa...nas ne bo v prekmurje. user posted image  Že itak smo premišljevali zaradi vremena...zdaj pa je dal piko na i še junior, ki je prejle bruhnil čez cel hodnik user posted image .... Že itak si z minijem podajata tele driske, k sreči nič resnega...ampak nista pa ravno za na počitnice... Tak da...se vidimo ob priliki user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.4.2012 20:17:59   
Paštetka

ok, petk jaz ne nosim.... tisto drugo pa..... ja, nimam trenutno kaj spremenit, bo treba še malo počakat, da si bom lahko prebirala.
me je pa klicala prej od kiropraktika žena in potem me še 1x pokliče, da se do konca zmenimo.... pa priznam, da me je kar malo strahuser posted image

Jaz sem bila na manipulaciji hrbtenice. Ok, mene je bolelo, ker sem imela poškodovane medrebrne živce.
Jao...nikoli več. Najprej mi je bilo nerodno, ker sem se morala sleči do modrca in gat in mi je noge narazen tudi potiskal, potem me je bolelo tako, da sem bila cela mokra tudi med nogami. Kako sem se pripeljala iz LJ se poti ne spomnim. Jokala sem kot dež celo pot domov.

Bila sem tudi na akupunkturi,kjer mi je je en doktor preluknjal pljuča. Tablet pa skoraj nobemih nisem prenašala. Sploh očem več pomisliti na to...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?