|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
1.4.2012 9:25:07   
Paštetka
Jaz bom pa danes z deco barvala jajčka. Delali bomo pikapolonice in čebelice.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.4.2012 9:28:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz bom pa danes z deco barvala jajčka. Delali bomo pikapolonice in čebelice.

To sem pa jaz delala 5 let nazaj...so ful lepe prišle, babi jih ima še zdaj spravljene user posted image

Je pa petardito zdaj po telefonu poklical babici in spodaj svakinjo....naj dajo hitro na SLO1, da so nekaj njegovo šolo snemali in da on nekaj govori.....so vsi hitro leteli gledat...potem je pa čez dve minuti poklical....1. april user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, kolk mu je hecno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.4.2012 18:14:24   
Paštetka
Ja, petarda, se mi močno zdi, da si eni 5 let nazaj kopirala od mene user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.4.2012 18:20:06   
Paštetka
A ste videle reklamo za jogurt Na planincah?
Mene ta družina ful spominja na našo Nino. user posted image user posted image user posted image
Mogoče zaradi vseh planin, ne vem...user posted image user posted image user posted image

Bajdovej...sem ji včeraj kupila, da probamo. In ko začnem jogurte dajat v voziček, mi je začelo igrati Na planincah pesem. user posted image user posted image user posted image

No, človek bi mislil, da je neka slovenska firma user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.4.2012 18:27:20   
Paštetka
Še poročilo za 1. April.
Jaz ful prijazna, kavico skuhala, cel dan se nasmihala....
In potem me vpraša kaj želim: viso ali diners user posted image
Jaz pa, da imam darilo zanj v kopalnici, na polički. user posted image
Ok, reakcije se ne da opisati user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej se mu je stemnilo, se je moral prijet za umivalnik, potem ga je začela koža pečt, roke so postale mokre.
No, potem le vpraša, kako? user posted image in seveda potem so še prišli prebliski moje priliznjenosti, ustrežljivosti...
Skoraj se je revež sesedel...
V glavnem, glede na reakcijo smo mi končali z reprodukcijo čisto zares. user posted image
Je rekel, da je začel, komaj zdaj malo dihat. Revež.user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.4.2012 18:55:37   
*bubi*

V glavnem, glede na reakcijo smo mi končali z reprodukcijo čisto zares. user posted image
Je rekel, da je začel, komaj zdaj malo dihat. Revež.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.4.2012 20:07:03   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.4.2012 20:08:57   
NinaŠ

A ste videle reklamo za jogurt Na planincah?
Mene ta družina ful spominja na našo Nino. user posted image user posted image user posted image
Mogoče zaradi vseh planin, ne vem...user posted image user posted image user posted image

Bajdovej...sem ji včeraj kupila, da probamo. In ko začnem jogurte dajat v voziček, mi je začelo igrati Na planincah pesem. user posted image user posted image user posted image

No, človek bi mislil, da je neka slovenska firma user posted image

user posted image hm, mimobežno sem z ušesi že ujela to reklamo, da bi pa kdaj uč vrgla nanjo pa še ne user posted image ... bom zdaj bolj pozorna user posted image ...pa potem poročam o podobnosti user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.4.2012 20:51:45   
Paštetka
A katera gleda x factor?
Danes bo nastopila prekmurka Tjaša, ki je bajdovej pela tu in tam pri bandu od mojega možeka. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.4.2012 21:39:20   
*bubi*

A katera gleda x factor?

hehe, za spremljavo ob likanju je čisto ok user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.4.2012 22:47:50   
petarda

A katera gleda x factor?

hehe, za spremljavo ob likanju je čisto ok user posted image user posted image

Jaz nisem. Ne gledala, ne likala. Jaz sem danes praznovala user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo se hecam na FB, pa mam prec obiske user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.4.2012 7:01:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

evo se hecam na FB, pa mam prec obiske user posted image

user posted image user posted image

Pa dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.4.2012 16:07:35   
petarda
Ideja za jajčka user posted image

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=202759933167203&set=a.129709540472243.23662.125249974251533&type=1&theater#!/photo.php?fbid=202759933167203&set=a.129709540472243.23662.125249974251533&type=3&theater

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.4.2012 18:42:39   
*bubi*
iiiiii user posted image

letos so pike menda moderne. Sicer se da tudi s prstki naredit, ampak te so res lepe. Sicer razmišljam, koliko bleščic bi bilo potem vsepovsod user posted image

Jaz še ne vem, kako ustvarjalni bomo letos. Se že zdaj bojim, da bo vikend prekratek za vse, kar bi radi počeli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.4.2012 7:34:03   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.4.2012 8:47:09   
*bubi*
jutro user posted image

ah, jaz ne vem, kaj je z mojim bubijem. Čez vikend je bil že čisto ok, celo v kino smo šli v nedeljo.
Potem pa spet neki vročičen, čeprav mu nisem namerila vročine, je bil včeraj doma... popoldan mi je kar spal na sedežni skoz user posted image  Danes spet nekaj jamra, da ga trebušček boli.... tak da nisem dovolj pametna, kaj naj user posted image  eh....
grem zdaj v službo, tole kavo še spijem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.4.2012 9:08:09   
ada2
mene pa že od petka pošteno trga v križu... včeraj sem se v službi komaj vlekla..... grem zdaj mojo zdravnico klicat kdaj bi se lahko pokazat prišla. sicer upam, da bo minilo do nedelje, ko spet delam, pa vseeno, preveč me je v petek bolelo, da bi tvegala.
sicer pa ob takem tempu itak ni čudnouser posted image

vsaj deca so ok. adam ima danes nastop z lutkovnim krožkom na območni reviji. in ker sem fraj, ga grem seveda gledat. pa da se še z nečakinjo pohvalim (da ne bom vedno samo njenega brata hvalilauser posted image ) - s sošolko sta zmagali na tekmovanju mladih raziskovalcev in se uvrstili na državno tekmovanje.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.4.2012 18:31:32   
Paštetka
Dan...
Prišla z Muser posted image iz LJ. 3. maja ima sprejemem na pediatrični zaradi kolonoskopije in gastroskopije. user posted image ?
Jutri pa greva naprej na cepljenje, potem pa takoj v krg ambulanto se zmenit za OP.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.4.2012 21:17:00   
petarda

ah, jaz ne vem, kaj je z mojim bubijem. Čez vikend je bil že čisto ok, celo v kino smo šli v nedeljo.
Potem pa spet neki vročičen, čeprav mu nisem namerila vročine, je bil včeraj doma... popoldan mi je kar spal na sedežni skoz user posted image  Danes spet nekaj jamra, da ga trebušček boli.... tak da nisem dovolj pametna, kaj naj user posted image  eh....

Bubi enako se je ta zadnja viroza kazala pri nas...dan, dva vročina, potem dan, dva brez, potem spet dan, dva, tri vročina... In enako se je ponovilo potem še pri drugem otročku, pa še pri nečakinji in nečaku... user posted image  Upam, da se kmalu rešite in da se še bubika ne naleze

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.4.2012 21:20:13   
petarda

Dan...
Prišla z Muser posted image iz LJ. 3. maja ima sprejemem na pediatrični zaradi kolonoskopije in gastroskopije. user posted image ?
Jutri pa greva naprej na cepljenje, potem pa takoj v krg ambulanto se zmenit za OP.

Ojoj user posted image  A to zaradi tistih bolečin v trebuščku? A kolonoskopija poteka enako, kot pri odraslih? Pa v živo ali mu kaj dajo?user posted image ... Za kakšno OP pa se gresta zmenit jutri?

Kakorkoli - polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vam pošiljam...naj pomagajo, da boste čim lažje dali vse čez. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.4.2012 21:20:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mene pa že od petka pošteno trga v križu... včeraj sem se v službi komaj vlekla..... grem zdaj mojo zdravnico klicat kdaj bi se lahko pokazat prišla. sicer upam, da bo minilo do nedelje, ko spet delam, pa vseeno, preveč me je v petek bolelo, da bi tvegala.
sicer pa ob takem tempu itak ni čudnouser posted image

vsaj deca so ok. adam ima danes nastop z lutkovnim krožkom na območni reviji. in ker sem fraj, ga grem seveda gledat. pa da se še z nečakinjo pohvalim (da ne bom vedno samo njenega brata hvalilauser posted image ) - s sošolko sta zmagali na tekmovanju mladih raziskovalcev in se uvrstili na državno tekmovanje.user posted image

Ada user posted image  še zate. In čestitke tvoji nečakinji. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.4.2012 21:22:23   
Paštetka

Bubi enako se je ta zadnja viroza kazala pri nas...dan, dva vročina, potem dan, dva brez, potem spet dan, dva, tri vročina... In enako se je ponovilo potem še pri drugem otročku, pa še pri nečakinji in nečaku... user posted image  Upam, da se kmalu rešite in da se še bubika ne naleze

Madona, če ne bo že enkrat sonce posijalo za naše otroke. [saj ne vem katerega smajlija naj prilepim)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.4.2012 21:25:42   
petarda
Moj junior pa je imel danes nastop v vrtcu za mamice, očke in bratce... Spet imam par kg viška, ker je takoooooooooo lepooooooo nastopal, da sem bila čisto paf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav vesel, razigran...pa toliko pesmic zna zapet in odplesat, da sem samo gledala...ker doma ponavadi poje samo dve, tri.... Je bil pa eden redkih, ki je hotel sodelovati, zato sva bila s petarditom še bolj ponosna, ko sva ga gledala, kako odrasel je že user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.4.2012 21:26:18   
Paštetka
Za šivanje kilskih vrat user posted image .
Bom predlagala, da počakamo za en mesec., imam upanje, da se zaceli, poleg tega je še zdaj ta kolonoskopija prišla vmes...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.4.2012 21:27:32   
petarda

Madona, če ne bo že enkrat sonce posijalo za naše otroke. [saj ne vem katerega smajlija naj prilepim)

Tega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?