|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
22.3.2012 12:29:23   
curly
Hej hej, se javljam, ker sem dobila M. user posted image user posted image user posted image
Naročena sem na 1.UZ v ponedeljek.
Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
22.3.2012 23:52:27   
Barcula
Hojla!

imam pco na obeh jajčnikih,neredne user posted image in bo letos aprila 2 leti odkar hodim v ukc-mb na preglede...Jemala sem 4 cikle klomifen z veliko število foliklov vendar ni prišlo do zanositve potem sem imela driling jajčnikov in laporaskopijo po tem posegu bi se naj user posted image uredila pa se tudi ni in letos januarja sem imela prvi IUI z klomifenom ampak ga je zdravnik prekinil saj sem imela 5 dovolj velikih foliklov za oploditev in bi lahko prišlo do večplodnostne nosečnosti zato so odsvetovali user posted image in prekinili IUI pa še sluznica je bila tanka.En mesec smo se čistili in sedaj bomo ponovno poskusili vendar imam tokrat gonal inekcije pikam si jih do nedelje in v ponedeljek 26.3 imam uz št.2 da vidimo koliko smo jih pridelali upam da jih bo manj največ 3 so lahko da gremo naprej.

Koliko časa pa ve hodite na zdravlenje oz. čakate da bi končno zagledale user posted image

Držim pesti za vse nas ki čakamo na user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5502
23.3.2012 8:59:18   
curly
Hej, Barcula!
Midva se trudiva že skoraj 2 leti, ampak se imava še za mlada. :D Jaz bom stara 26, moj pa 30. ;)
V ambulanto hodiva od junija 2011. Tam so mi naredili UZ, hormonske preiskave, THL (transvaginalno laparoskopijo) in ugotovili, da imam povišan prolaktin, zaradi katerega moram vsak dan jemati 1 tbl Bromergona (prvi dan sem bruhala, kasneje mi je bilo slabo, zdaj pa sem se jih že navadila), oba jajčnika PCO, ne vedo če imam ovulacijo, neredne M, včeraj sem dobila 1. letos pa še to s pomočjo KT. Imam pa lepo prehodne jajcevode in nimam pregrade, kot so sprva sumili. :)
Tudi jaz imam v ponedeljek UZ v MB, in sicer ob 11.30. To je moj 1. UZ za IUI. Komaj čakam, da izvem več. Najprej bomo poskusili s Klomifenom - če se bom odzvala, če se ne bom pa z inekcijami. Meni je vseeno, samo da pridemo do rezultata: user posted image
Mojmu so naredili spermiogram in dobili 2 malo različna rezultata. Rekli so, da je eden malo boljši, kot drugi, ampak ni pa to blesteč rezultat. Zato so se odločili, da bomo poskusili le z dvema IUIjema, potem pa gremo na umetno. user posted image
Zanima me, če si kaj posebnega delala, jedla glede na to, da si imela toliko foliklov? Mene je ravno teh skrajnih mej strah, da jih bo preveč ali pa nobenega. Ampak ostajam optimist. ;)
Močno stiskam, da ti tokrat uspe. ;) user posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
23.3.2012 10:02:32   
julij82
hoj obema :)
uf ja moja zgodovina se prične v začetku 2010 na ginekološki v Lj. že prej sva leto poizkušala, pa se ni prijelo, potem sem dobila napotnico za ginekološko, kjer so me najprej pregledali in vzeli kri. Naslednjič našli polip in ga odstranili, imela histero in lapro-skopijo. Na to sem čakala skoraj pol leta, ker je bilo poletje vmes. potem naravno še vedno ni uspelo, sem dobila napotnico za IUI, ki sem ga imela lanskega oktobra in zagledala user posted image ... bila happpy ful. Žal je prišlo do SS. Sedaj imam spet napotnico za IUI ker vemo da se mi prime, samo žal naravno se ne... tako da če dobim m grem v borbo aprila. komaj čakam.
Vama pa želim, da čim prej zagledata user posted image in držita pestke zame :)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5504
23.3.2012 13:35:54   
curly
julij82, žal mi je za tvojo pikico. user posted image
Držim pesti, da čim prej dobiš M in da čim prej zagledaš user posted image ! Potem pa srečno do konca! user posted image
A lahko pijem krvomočnico med postopkom? Mislila sem jo danes začet pit (imam 2.dan M). Imata kakšen nasvet?
Lep vikend vama želim!user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
23.3.2012 13:51:33   
julij82
Krvomočnico je fajn piti že kar prej, da se zadeve bolj odebelijo, med postopkom pa ne vem, bi morala pa v lekarni vprašati oz tam kjer si jo kupila.
Hvala za user posted image ke

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5506
23.3.2012 14:23:02   
curly
Čaj sem kupila že lani. user posted image
Če bi vedela, da bomo tako hitro prišli na vrsto, bi prej začela s čajem. Sem bila sigurna, da je čakalna vrsta pa sem se zmotila. Mogla bi se prej pozanimat. Pa saj... Kar bo pač bo. user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5507
26.3.2012 14:27:27   
julij82
tako, kar bo pa bo, držim pesti!!!! kdaj imaš?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5508
26.3.2012 14:47:58   
curly
Hej hej.
Danes sem imela 1. UZ. Rekla mi je, naj jemljem 2tbl Klomifena/dan in se vidimo v petek. Tako da ta petek ob isti uri grem spet, da vidimo, kako napredujemo. Upam, da bo kaj. Moram pogledat malo nazaj poste in še 1x prebrat, kaj se sploh vidi na 2. UZ, če se kaj. user posted image
Vprašala sem, če se Krvomočnica lahko pije zdaj pa je rekla, da lahko. (Če bo koga kdaj še to zanimalo)
Aja pa omenila je, da sta tako levi in desni jajčnik malo PCO.
To je vse z moje strani. Itak zdaj komaj čakam, da bo petek! user posted image

Barcula, javi, kako je bilo na 2. UZ, jaz sem ZELOOOOOO radovedna. user posted image
Mogoče sva se celo videli. user posted image

Lep dan vama želim. user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5509
27.3.2012 0:09:31   
Barcula
ojla jaz sem danes imela ob 10 uz pridelali smo en folikel velik je 12 v četrtek ponovno uz imam pa še do četrtka inekcije

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
27.3.2012 13:47:46   
curly
Hej hej. Jaz pa sem bila tam od 11.20 do 12.00, tako da se nisva mogli srečat. user posted image
Ful fajn, za folikel. user posted image
Misliš, da boš v četrtek že dobila stopko? Upam, da vama zdaj uspe prit do dejanskega postopka. user posted image
Držim pesti za uspešno razvijanje folikla, postopek in posledično user posted image .
Javi, kako je šlo. user posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
28.3.2012 22:57:16   
curly
Barcula uspešno jutri na UZ! Držim pesti za lep folikel. user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5512
29.3.2012 13:04:30   
Barcula
hej naš folikel ni nič zrastel še vedno je bil danes celo malo manjši 11.7 je rekel to se še mi ni zgodilo sem ful user posted image slabe volje ko dobim user posted image morem spet poklicat kaj pa bo pa še nevem ker je rekel da že vse skup predolgo traja... nisem niti sledila kaj še je povedal tak da čakamo na user posted image in potem bomo vidli.

Tebi pa želim veliko uspehov za jutri

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5513
29.3.2012 13:10:14   
curly
Barcula pošiljam en veeeeliiiiik in močan user posted image .
Tudi jaz sem žalostna zaradi tega. user posted image
Držim pesti, da user posted image čim prej pride, če že mora in da greste čim prej v akcijo.

Jaz nimam prevelikih pričakovanj za jutri. Malo me je strah, da se nisem odzvala na Klomifen in da še v tem ciklu nič ne bo. Raje imam nižja pričakovanja. Jutri pa definitivno sporočim, kako je bilo.

Drži se!

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 5514
29.3.2012 23:58:06   
Barcula
jaz držim za tvoje folklčke pesti jaz sem imela ob klomifenu in 2 tabl. na dan od 5 do 9 dne 6 foliklov

navijamo user posted image user posted image user posted image

javi se jutri user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5515
30.3.2012 0:00:22   
Barcula
hvala za vzpodbudo lepe besede in objemčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 5516
30.3.2012 9:32:32   
julij82
še jaz držim pesti za vaju :)!!!!

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 5517
30.3.2012 20:25:25   
curly
Pozdravljeni, punci!
HVALA, HVALA, HVALA za navijanje! user posted image
Danes, 9. dan cikla, sem imela 2. UZ.
Podatki so naslednji (prooooosiiiiiiim za interpretacijo, ker verjetno vidve več vesta):
- endometrij 6 mm
- L jajčnik 1x8mm + več manjših
- D jajčnik 1x8mm+ več manjših

Malo sem bila radovedna, zato sem dr. vprašala, če to pomeni, da sem se odzvala na Klomifen pa je rekel, da to bomo pa šele v torek videli.

Danes sem bila precej nervozna pred pregledom - moram se malo skulirat, ker tole ni ničemer podobno. A sta vidve tudi kaj živčni, ko čakata na pregled?
Želim vama lep večer še naprej pa se tipkamo! user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
3.4.2012 11:48:00   
talia28
pozdravljene...sem čisto nova,tko da se za kaksne napakice ze v naprej opravicujem. 27.3.2012 sem bila na prvem IUI.z mozem si res srcno zeliva dojencka..no sedaj pa me ze 3 dni boli v spodnjem delu trebuha in krizu kot da jo bom vsak cas dobila..imela katera podobne izkusnje?hvala za odgovor..pozdravcek

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5519
3.4.2012 13:42:13   
julij82
Talia28 pozdravljena. jaz sem po prevem IUI-ju mislilada bom dobila user posted image in vse me je bolelo, kot da se bo ravno kar ulilo...samo se ni in sem zanosila. tako da je vse možno.
Curly_ tu ti pa ne znam pomagati, ker jaz sem imela samo enega, kar so rekli da je za ta postopek bolje da je samo en, ker če ne rado do dvojčkov.

Danes sem dobila user posted image , kar pomeni, da bom šla v aprilu v postopek....sem potihem upala da bo uspelo naravno...

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
3.4.2012 15:49:20   
curly
julij82, pošiljam user posted image - pa stiskam pesti za postopek - a si že klicala?
Jaz sem danes imela 3. UZ in smo ugotovili, da en folikel ni zrastu nič, ta drugi pa je velik 11mm, kar je itak premalo. Endometrij je pa 7,5mm.
V petek morem it spet na UZ, tako da takrat bomo več vedeli, ali bomo prišli do postopka ali ne.
En glasek mi govori, naj se raje sprijaznem z dejstvom, da ta mesec ne bo nič, ta drugi pa pravi: saj bo zrastel, boš videla! user posted image
Naredite si kar se da lep dan - jaz se ne bom mulila zaradi slabih novičk, življenje je lepo samo, če ga živiš! user posted image
Se tipkamo! user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
3.4.2012 21:14:53   
talia28
julij82 hvala za odgovor:)))sm kr mal nervozna ze kje je sele 16.4 ko bom delala test ce prej ne dobimuser posted image .gdaj si prvic delala test po iui?pozdravcek

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5522
3.4.2012 21:31:23   
curly
Talia, stiskam pesti, da je uspelo! user posted image
Kje si bila na IUI?
LP

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
3.4.2012 22:56:06   
talia28
Curly pozdravljena..30.3 sm bila:)) sm kr mal v skrbeh mal po forumih brskam pa jih velika vecina ni uspela na prvem iui-ju.:((((ti si ze bila imas kaksne izkusnje?pozdravcek

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
3.4.2012 22:59:39   
talia28
aha na leoniscu sem bila pri dr.drobnicu..do sedaj je vse potekalo super..folikel je bil ze na drugem uzju dovolj velik isti dan dala vodo za testiranje ovulacije ovulacija bla tko da niti stopke nism dobila in takoj naslednji dan sla na iui..zdaj pa kr malo v strahu:((((

(odgovor članu talia28)
Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?