dreamhorse
|
Hojla punce... A pri vas tudi tako piha, kot pri nas... groza.... Smrketa, tudi jaz želim videt frizuro, al si moja prijateljica na fb? Tečka, bravo Srečkotu, da je tako priden in ubogljiv fant... Naša je tudi precej pridna in nezahteva, ampak ima pa kdaj kakšne svoje dneve, ko je vse ne in ko mi pribije kakšno (ki jo seveda sliši pri meni) da me kar na rit vrže. Zadnjič sva se nekaj pogovarjale in ona meni mami, ne govori tako grdih besed, seveda sva govorile čisto običajne stvari... potem jo prosim, če si obuje copatke in ona meni, ja razumem, skratka, dolžna mi ne ostane... (sem bila ista kot otrok) Jaz sem pa zaenkrat opustila projet novi stolček, ker ji je ta čisto komot, sploh zdaj, ko ni več toliko debelih oblačil. Manna, super,... fino, da je tudi operil pomagal.. in da si se vsaj malo naspala... In bravo, da si malega pustila očetu, vidiš, da gre.... Tečka, pri nas je bilo isto s kolesom, Žana je sukala pedala nazaj... in se jezila ker naprej ni šlo... Pa sem jo malo potisnila in zraven potisnila za koleno, da je dobila občutek, kako se to dela... in je dojela, pa se je začela vozit sama... Mi smo pa imeli včeraj pester večer, mala je jokala in se zbudila, da jo boli lulika... sem ji namazala, je bilo ok, potem zopet jok, spet namazala, je bilo ok... in spet jok, potem sem ji pa samo za dve sekundi dala mokro brisačo gor... nimam pojma kaj je bilo... ni bilo nič rdeče, nič... možno, da je kaj sanjala? ali da jo kaj boli od kolesa? Mi večkrat reče, da se več ne more vozit, ker jo bili lula... Trd sedež in to... No, dovolj za danes, jutri pa grem spet uživat.. (no, če se temu tako reče) prekrivat še en star tatu...
|