|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
29.3.2012 9:11:40   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

Kaj si pa zgrešla pri meni me prov zanima a si mislila da sem bolj okrogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja... vse sem si predstavljala, da so bolj debele od mene, ampak potem se spomnim tabele in da ene morate dati samo kakih 5 kil dol... to pa ni glih debelo. Pa manjša sem mislila, da si. Verjetno zato, ker imaš ime v pomanjševalnici user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.3.2012 9:13:20   
Barik@
Jutro

user posted image

Se vidimo poluser posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.3.2012 9:16:22   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Jutro

user posted image

Kaj pa je tebi tak smešno? Si kako kilo dol spravla? user posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.3.2012 9:20:17   
Barik@

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Jutro

user posted image

Kaj pa je tebi tak smešno? Si kako kilo dol spravla? user posted image

to pa ne bi vedla, ker je včeraj tamali zdemoliral tehtnico. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.3.2012 9:27:37   
LuLu

Joooj, kaki izgovori user posted image
A mu nisi dala vedeti, da se pa mami s tem igra user posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.3.2012 10:03:46   
Barik@

Joooj, kaki izgovori user posted image
A mu nisi dala vedeti, da se pa mami s tem igra user posted image

user posted image , bil je čas za spanje. Mali bi že moral spat, grem mimo sobe, vidim prižgano luč in normalno, da sem šla pogledat, kaj dela. In je lepo potrgal nogice stran.user posted image . Zjutraj je pa že gledal, kako bo dal nazaj in komentiral da "ne gle, zlomleno je. " user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.3.2012 10:05:18   
RAKICA1

Kaj si pa zgrešla pri meni me prov zanima a si mislila da sem bolj okrogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja... vse sem si predstavljala, da so bolj debele od mene, ampak potem se spomnim tabele in da ene morate dati samo kakih 5 kil dol... to pa ni glih debelo. Pa manjša sem mislila, da si. Verjetno zato, ker imaš ime v pomanjševalnici user posted image

Kako bi bilo fajn če bi imela samo 5kg dol ne pa 10kg še user posted image joj ki se sam spomnim mi je kar slabouser posted image user posted image user posted image user posted image sam počasi se daleč pride bom že počas dol spravilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.3.2012 10:38:32   
Alenčicaa
od mene pa zde dolgo ni bilo nic...par dni smo si privoscili dopust, potem sem bila v depresiji, zaradi kil in na koncu se ornk zbolela! sem sklenila, da imam dosti smiljenja sama sebi - punce se vam pridruzim pri tehtanju. to me bo vsaj spodbudilo. se pravi ob petkih a ne?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.3.2012 11:41:36   
RAKICA1
Alenčicaa dobro došla med nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ob petkih se vagamo aja to je že jutriuser posted image user posted image ta teden spet bo mal krize sam nažalost bo pa drug teden bolj pridna in bo potem že bolje kazalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenčicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.3.2012 13:21:38   
danyy
Pozdravljene, jaz še vedno vztrajam, sem se že kar navadila na svoj način prehranjevanja. Če se mi kaj prepovedanega zalušta, naredim to za kosilo, pa je.user posted image . Tudi rekreacije je kar nekaj, sicer še vedno ne toliko kot bi želela.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.3.2012 13:22:12   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: Alenčicaa

od mene pa zde dolgo ni bilo nic...par dni smo si privoscili dopust, potem sem bila v depresiji, zaradi kil in na koncu se ornk zbolela! sem sklenila, da imam dosti smiljenja sama sebi - punce se vam pridruzim pri tehtanju. to me bo vsaj spodbudilo. se pravi ob petkih a ne?

dobrodošlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.3.2012 13:23:50   
LuLu
Barik@,
daj mi napiši ali daj link do stiste FB strani za podarim... Hvala user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.3.2012 13:39:37   
Alenčicaa
ja, to je ze jutri. Hitro gre cas naprej, moje kilce pa tudi user posted image

Alenčicaa dobro došla med nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ob petkih se vagamo aja to je že jutriuser posted image user posted image ta teden spet bo mal krize sam nažalost bo pa drug teden bolj pridna in bo potem že bolje kazalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.3.2012 13:40:13   
Alenčicaa

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

IZVIRNO SPOROČILO: Alenčicaa

dobrodošlauser posted image user posted image

hvala lepa user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.3.2012 13:44:15   
Shorty_
Pozdravljene pa se vam pridružim še jaz ce smem user posted image

Znebila bi se rada 7 kg se pravi iz 57kg na 50kg, podatek 57kg me je na zdravniškem prejšnji četrtek kar streznil in čas je za akcijo. Sicer trenutno prebolevam gripo ali nekaj podobnega tko da rekreacije razen priprave zelenjavnega vrta ni, ampak mislim da bom že danes probala malo z Wii potelovadit user posted image
Jutri pa tehtanje seveda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.3.2012 15:04:02   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Pa kaj si nor user posted image
Jaz sem pa vedno mislila, da moram pazit, ker nas RR čekira in nadzira, pa je Shorty le zbirala pogum za sodelovanje user posted image
Dobrodošla!
In Alenčicaa tudi ti user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.3.2012 15:31:56   
Barik@
Ena skupina je tole http://www.facebook.com/groups/291861240866786/ (vsaj upam, da bo pravi link odprlo)
druga http://www.facebook.com/groups/144994375609047/

BTW. hvala za vrečo, vzamem vse, razen enih punčkastih hlač user posted image . Pa ceno povej. Za šuhe sta se skoraj stepla, pa so malemu fuuul preveliki, tavečji jih ima pa obute user posted image
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.3.2012 16:07:03   
LuLu

BTW. hvala za vrečo, vzamem vse, razen enih punčkastih hlač user posted image . Pa ceno povej. Za šuhe sta se skoraj stepla, pa so malemu fuuul preveliki, tavečji jih ima pa obute user posted image
user posted image

Cena pa je... Čaki malo. Zdaj bi ti jo dala zastonj, ko bom pa dobila odločbo od CSD v roke, pa ti javim... Bo tam neki od 1.000 do 1.500 eur. Premalo?
user posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.3.2012 16:13:39   
Barik@

user posted image

Cena pa je... Čaki malo. Zdaj bi ti jo dala zastonj, ko bom pa dobila odločbo od CSD v roke, pa ti javim... Bo tam neki od 1.000 do 1.500 eur. Premalo?
user posted image

hm, niso ravno gucci in dolče & gabana stvari. Pa dobro, kaj je to 1500 € za nas bogate slovence user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.3.2012 16:29:38   
LuLu

hm, niso ravno gucci in dolče & gabana stvari. Pa dobro, kaj je to 1500 € za nas bogate slovence user posted image

So pa Gap neki vmes (men se zdi user posted image ). Ej, če boš imela vse in bodo res vse nosli je ok, če pa so ti kake preveč, pa javi. Da dam še enemu pubecu.

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.3.2012 16:32:07   
LuLu
evo, zamislite si, da so tisti pravokotniki kalorije (to je majoneza, čokolada, kruh... pivo user posted image ), jaz pa sem puščica od miške... no, tako se jim ne morem nikak izogniti... upam, da link deluje user posted image

http://www.stumbleupon.com/su/1flwQb/bestiario.org/web/media/19/preview/index.php?id_proyecto=19/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.3.2012 16:35:02   
LuLu
Barik@
a ti na obeh straneh sodeluješ? Je katera bolj "resna" in se več podarja, kot prodaja?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.3.2012 16:38:44   
LuLu
RAKICA1 in najaa,

vajina oblačila so šla naprej in je zelo zadovoljna. Se vama zahvaljuje in me je vprašala, če je kaj dolžna?
****u, pa taki dobri ljudi, ni jih dosti, še podarjeno bi plačali.
Zato jo imam tak rada in ji z veseljem pomagam user posted image
Hvala obema še enkrat.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.3.2012 16:45:08   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Pa kaj si nor user posted image
Jaz sem pa vedno mislila, da moram pazit, ker nas RR čekira in nadzira, pa je Shorty le zbirala pogum za sodelovanje user posted image
Dobrodošla!
In Alenčicaa tudi ti user posted image

tudi kakšna z RR končnico ima kako kilo preveč, pa Najaa v živo poznam, pa me je bilo malo manj strah user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.3.2012 16:55:42   
LuLu

Ej, če boš imela vse in bodo res vse nosli je ok, če pa so ti kake preveč, pa javi. Da dam še enemu pubecu.

Ej, zdaj sem sama svoj post prebrala, pa tako zveni kot "kuma dala, kuma pojela" user posted image
Tako zalogo hlač bi jaz med 5 otrok razdelila, ker mojim sploh nisem hlač dajala , ampak samo trenirke, pa si mislim, da je 5 hlač fuuuul dosti user posted image
Joooj, sama se vedno bolj in bolj zapletam... Barik@, ne beri me več user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?