|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
26.3.2012 13:29:44   
lenci
no moja user posted image se je danes ulila tako da sedaj lepo počakam do četrtka ko grem po napotnico k doktorju pol pa naprej po zamrznjenčke oz. karkoli bo predpisal.

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.3.2012 15:44:18   
Anonimen
Lenci user posted image drži se in pogumno naprej

Andreja83 hvala za lepe želje, danes sta me pričakali dve pikici - blastocista in morula od ostalih pa ni nič ostalo, tako da sedaj vse stavim na moji borki. test mam 10.4. po velikonočnih praznikih...
Danes so bile na kliniki v ljubljani same take lušne pozitivke, je bilo prav zabavno čakanje na transfer. Srčno upam, da nam uspe, da vse pridemo čez pozitivno + na testu.

Tile dnevi se bodo znali malce vlečt... srečno
Vita

(odgovor članu lenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
26.3.2012 15:46:49   
latka
A ve mogoče katera, do katerega dneva po oploditvi se lahko celice delijo oz. da iz enega nastaneta dva?user posted image Če bi si dala vstaviti 2, da ne bi kje ratali 3 ali še več!
Ena znanka je namreč imela prenos 1 zarodka na 3 dan po punkciji, zanosila je pa s trojčki!!user posted image se pa nosečnost ni dobro začela in je splavila!user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 328
26.3.2012 17:53:20   
Anonimen
lep pozdrav punce,
spremljam vas že od kar sem zvedla , da bom mogla v postopek icsi. Za vse vedno držim pesti, da bi imele uspešne postopke. Včeraj sem neuspešno zaključila 1. postopek, ostala pa sta mi 2 zamrznenčka. Od zaročaranja sm danes bl slabo poslušala sestro. Vem , da mi je rekla da se morm sedaj za postopek z zamrznenčki prej naročit k svojemu ginekologu v leonišču, ne vem pa ali morm tudi kaj poklicat v ivf ambulanta za evidenčko št. oz. kam drugam ali se to šele po pregledu pokliče? Ali ste dolgo čakale na datum za pregled?

Res bi bila hvaležna za odgovore , ker bi rada čimprej šla v nov postopek, da se mi zaradi poletja, ko baje ne delajo ves čas, zavlekel postopek šele na konc leta.

l.p. S

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
26.3.2012 19:37:21   
cukica
Včeraj mela transfer. Grejem 2 pikici. Test pa imam 10.4. Če bo mela katera kaj časa lahko popravi seznam.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.3.2012 20:37:14   
latka
user posted image za pikici, sedaj pa ju lepo grej!!Sama sta se odločila za prenos 2 pikic ali pa so vam priporočali?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
26.3.2012 21:04:31   
andreja83
Vita jst močno držim pesti za tvoji pikici, da si najdeta tako eno prav luštno mesto, kjer te bosta razveselila čez user posted image !!!!!

Zate cukica tudi držim pesti, to bo veselo ko bosta obe nam sporočili da sta srečki user posted image !! user posted image

Anonimen S jaz sem lahko začela z postopkom za zamrzjenčka z drugo user posted image , imam pa stimuliran postopek. Ne vem pa kako imajo na drugih klinikah. Jst sem samo poklicala ( čeprav bi se menda morala prej prit pokazat user posted image pred drugo user posted image ), samo potem ni bilo nič narobe. Poklicala pa sem prvi dan user posted image . Jst na tvojem mestu bi še enkrat poklicala, pa vprašala kako in kaj.

Latka še malo pa začneš tudi ti user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.3.2012 22:10:04   
miška26
Cukica bravo,evo pa je čas kar hitro miniluser posted image

Kar se tiče pa dvojčkov sem zadnič gledala eno oddajo,baje da se
nekje tudi do 9. dneva od spočetja najkasneje lahko celice delijo,samo,
kasneje ko se bolj sta dvojčka skupaj,ena posteljica,...bolj je nosečnost
rizična,ali komplicirana... čisto na koncu pa sta sijamska dvojčka,tko
da to baje ni glih fajnuser posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.3.2012 22:22:50   
Anonimen
andreja83: hvala za odgovor. Na kateri kliniki pa si ? jest sm v ljubljani

S

(odgovor članu lenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
27.3.2012 6:23:44   
pin
danes sem imela 2. Uz pri Rešu.

Punkcija v četrtek 29.3.2012 v Postojni

Čeprav imam malo foliklov, bom user posted image Zdaj samo upam, da mi punkcije ne dela Reš, ker je zame rahlo grob.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.3.2012 7:27:48   
coala
Tudi jaz imam punkcijo pri dr.Rešu me takooooostrah ne vem če bom preživela jutriuser posted image nazadnje ko sem bila sem komaj prišla do avta in sem doma še tri dni ležala tolk me je bolelo.Zanimivo da prvičin drugič ni bilo tolk hudo,tretjič in četrtič pa groza.Pa saj bo vse se potrpi in vse se pozabiuser posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.3.2012 8:28:57   
andreja83
Anoninem S jst sem v mariboru user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.3.2012 11:53:15   
inan
Tian zelo mi je žal za tvoj neuspešen postopek, ampak glejmo z optimizmom naprej.Tudi jaz sem imela isti dan transfer kot ti in je danes 12 dan, pa še ni nč priteklo,upajmo na najboljše in na user posted image .

(odgovor članu Tian77)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.3.2012 19:15:06   
inan
Ojla punce,tudi jaz sem tukaj nova in upam da me boste sprejele v vašo klepetalnico.Transfer sem inela 16.03. in sem danes 11 dan po njem((prej sem napačno napisala dan),zaenkrat še nimam nobenega izcedka in res srčno upam,da mi uspe.
A mi lahko katera ki je dočakala user posted image pove, če jo je kaj špikalo tudi pri popku,ker mene velikokrat špikne,sicer pa sem imela 7.dan po ET full krče in sem bila že prepričana,da je vsega konec,res nevem kaj se vse skupaj dogaja.

(odgovor članu inan)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.3.2012 19:28:05   
coala
Inan seveda si dobrodošla tud mene je v zadnjem postopku tako okoli popka špikalo,tako globoko nekje notrsicer je bil test pozitiven kasneje čez dva dni pa konec pa krče sem tudi imela,me pa zanima ali si ti kaj vzela proti krčem,to je v bistvu vprašanje za vse punce ste kaj jemale tistih 14 dni proti krčem,je bil test kljub temu pozitiven?

hvala že vnaprej za odgovore

(odgovor članu inan)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.3.2012 19:39:47   
inan
Ne jaz še zaenkrat nisem vzela ničesar proti bolečinam,saj so še znosne in se da potrpeti,trebuh še imam nekoliko napihnjen predvsem po hrani, pa tudi rse me še bolijo.A je to lahko dober znak za user posted image ali zauser posted image .

Hvala za vse vaše odgovore.

Lp

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.3.2012 19:58:11   
coala
Ne bi vedela znaki so lahko za obojeuser posted image upam da so tvoji za user posted image držim pesti.

(odgovor članu inan)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.3.2012 20:35:00   
cukica
Jaz sem se za 2 odločila sama oziroma je potem tudi zdravnica tako rekla. Kar se tiče špikanja tud mene špika po jajčnikih. Krči če so prisotni je fajn vzet buscopan. Ostalih znakov pa za enkrat nimam razen špikanja in malo večjih prsi,bolijo me zaenkrat ne. Bomo videli kaj nas čaka

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.3.2012 0:24:16   
miška26
Vidim da se veliko dogaja pri vas in držim pest za vse.
inan kako pa to, da še nisi delala testauser posted image
če primerjam s svojimi znaki, se je meni podobno godilo, tko
da močno upam, da ti je res uspelo in si user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.3.2012 9:28:57   
rosse
Danes sem delala test, sicer še vedno mal prezgodaj, sam je bil plusek;) Tudi ostalim sotrpinkam želim enega ali pa dva pluska;)

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.3.2012 9:55:04   
inan
Rosse čestitam in srčno upam da se vse dobro konča.
Jaz res nimam poguma,da bi že delala test,ker se bojim razočaranja bom poskusila poćakat do petka pa bom videli,Na trenutke imam full dober občutek,včasih mi pa vse dol pade.

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.3.2012 10:34:27   
Anonimen
rosse čestitam user posted image user posted image zdej se veselje vseh 9 mesecev

inan - dobra si da zdržiš, jaz bi že naredila doma test...mam raje da doma izvem kot tam....držim pesti zelo močno user posted image

Ob krčih sem jaz v vseh postopkih jemala buscopan, do sedaj so mi ga vedno tud dale sestre, tokrat sicer nisem dobila, sem ga pa imela doma.

Končno se dogaja...jaz sem počasi nestrpna...pa sem komaj drugi dan po ETju...kje je še vseh ostalih 10-12..huh :D

lepo se imejte, pridno grejte pikice in čakam same lepe novičke
Vita

(odgovor članu inan)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
28.3.2012 10:50:50   
miška26
Čestitke za user posted image ali user posted image rosse
Inan ja jest tudi mislim, da je boljše, če izveš doma ne glede
na rezultat. Vem pa kako je to, ko pride čas testa, pa si ga
kr na enkrat več ne upaš naredit,prej pa tko čakašuser posted image
Kakorkoli, upam da ti uspe in srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.3.2012 11:01:46   
andreja83
Rosse čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm si tudi danes - predčasno nabavla test, pa čeprav imam šele v petek prenos zamrzjenčka user posted image , madoniša kk hitro čas mine, pa bo že tist dan D ki ga čakam že vse od februarja user posted image !!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.3.2012 11:41:46   
Felidae
Ojla punce,

Čestitke vsem novim srečkam nosečkam in objemčke tistim ki ni uspelo.

Midva sva imela transfer ene in edine pikice 25.3. in imava test 8.4.
Upam da se obdrži naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!