oreh
|
sa. je jaz se tudi to sprašujem rozi hvala za povabilo, a ne bom še animatorka, bom še nekaj časa bedatorka (jamrajoča babnica). sem bila s kolegico in njenim dojenčkom na kofetu v lokalu, ki zgleda privlači nosečke in vozičke, le en vsakodnevni pijanček je visel ob šanku, drugače je pa bil v zraku hcg hormon. za pop****it! no, ampak mi je pasalo, saj sem spet prišla do spoznanja, da nima smisla se žret in se mučit in v slabo voljo spravljat, saj na tak način ne bom pripomogla k večjim možnostim za zanositev. sam kva k se pol najde kaka taka nosečka, ki te začne spraševat, zakaj pa vidva nič ne delata na otročku, to je pa res najlepša stvar, ki se ti lahk zgodi.... mi je blo žal, da nisem šla mal prej pomagat pijančku šank podpirat. no, sem take volje, da bi zdej nahrulila prvega ki gre mimo, tako, da naslednja faza, pa je prebujenje in ponovna pozitiva, upam. rozi jaz pa mislim, da je prav, da si ji tako rekla, boš vsaj manj takih vprašanj v prihodnje dobivala. nič pa ni narobe, če ob tem jokaš, saj je boleče in jok je le posledica čustev. witch, morda ti misliš, da ti nič ne gre, o pa ti gre!! samo ozri se okoli sebe in boš videla, da je kar nekaj pozitivnih stvari, ki si jih ti naredila, kaj pa preostalih 47 izpitov, pa vajin odnos, pa tvoja moč.... vem, vem, zlajnane misli. mene je tudi razžiralo kaj sledi v neplodnostni, pa je rekel, da pri pco po klomifenu laparo, nato če ne rata umetna. danes bi pa res vse v 3pm poslala in šla na skalco ob morje sedet ter srkat kavico in pivičko. še katera?
|