|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
2.3.2012 11:07:09   
fluf
Otika ja zato bomo kupili marelo poleti in ne zdejle in samo zato da bomo mel še en voziček. mi je pa jasno ja, da za poletje bo pa zakon marelca, sploh če bo že vsaj malo hodila... bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.3.2012 20:24:14   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Noup.... Jaz sem že takoj rekla, da ne bomo kupovali nobenih marelc itd. Kupiš voz in fertik, ko otrok shodi, naj hodi...

Moja teorija exsactly ... samo potem greš pa na morje in ugotoviš, da v avtu ni prostora za tavelik voziček, brez vozička boš pa zvečer od 8ih naprej priklenjen na šotor. No pa je šla teorija po gobe, smo nabavili marelo, in smo bili vse večere naokoli. Tamala je hodila dokler je lahko, ko je bila pa zaspana sem jo dala pa v marelo spat, v šotoru sem jo pa samo preložila v posteljico user posted image

Mi smo šli lani 2x na morje, ena runda s košaro, druga s športnim delom, smo eni redkih družin k nimamo karavana ali enoprostorca, pa smo mel vse nabasano s sabo, pa še je placa ostal, tko da moja teorija še gvera user posted image . Letos pa, če bo vse po sreči 1x na avion, ostalo pa ne bomo rabil tolk robe. Edin strah me je za voz kaj bo na letalu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.3.2012 20:33:52   
Anonimen
JA prvo poletje s tamalo smo šli v apartma pa je bilo res brez problema tavelik voziček s seboj vzet ... samo za 14 dni it kampirat s šotorom je pa druga pesem: šotor za 5 oseb (v manjšega ne grem), arafat, stoli, miza, ležalnik, omarica za kuhinjo, hladilnik, prenosna posteljica, zložljiv jogi, cunje za vse, pripomočki za na plažo, poganjalec, kuhalnik, žar, posoda, turbomaksimusi, posteljnina, itd. itn. no in na vse to smo marelo komaj stlačili v avto (brez prikolice, samo tamala truga na strehi) user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.3.2012 21:09:49   
naja17

JA prvo poletje s tamalo smo šli v apartma pa je bilo res brez problema tavelik voziček s seboj vzet ... samo za 14 dni it kampirat s šotorom je pa druga pesem: šotor za 5 oseb (v manjšega ne grem), arafat, stoli, miza, ležalnik, omarica za kuhinjo, hladilnik, prenosna posteljica, zložljiv jogi, cunje za vse, pripomočki za na plažo, poganjalec, kuhalnik, žar, posoda, turbomaksimusi, posteljnina, itd. itn. no in na vse to smo marelo komaj stlačili v avto (brez prikolice, samo tamala truga na strehi) user posted image

Aaaa to je pa druga.... Mi smo pa prefini za kej tazga oz. nismo lih tolk fini, sam desc ma že v app en kup dela vsako noč, da vse žužke odstrani, predn grem jest spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.3.2012 21:15:12   
Anonimen
Jaz sem bila tudi dolgo "prefina" za kampiranje ... ampak ni lepšega kot imet takle razgled, ko se zjutaj zbudiš in stopiš iz šotora:

user posted image

potem narediš par korakov in zabredeš v morje ... čez dan pa pred šotorom v senčki z ležalnika opazuješ mularijo, ki skače po vodi ... noben apartma ne odtehta tega user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.3.2012 12:10:21   
fluf
Drage moje midva sva ša z 2 mesečnim dojenčko, torej košaro, kampirat za 10 dni... Smo bli nabasani. Ampak dokler je en bejbi bo šlo komot :D valjda s karavanom in trugo... kam bomo pa letos dal še igrače in vse ostalo pa ne vem, sam sej grmo v naravo neki ful igrač nima in jih namo nosil, sta mami pa oči iznajdljiva :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.3.2012 12:31:11   
nusi
otika - iz kje je ta fotka, js bi šla tut user posted image

fluf - glede marele je pr ns dejansko tko, da imamo mutsy-a, marelo pa še od prej,a mpak je ne uporabljam, ker plac itak oboje zaseda, zdej pa tamal že hodi, pa sploh nobenga vozička noče. mogoče edin za na morje marelo vzamemo, ker pač tistih par centi v avtu pridobimo, ki je že tko nabasan

< Sporočilo je popravil nusi -- 3.3.2012 12:33:51 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.3.2012 12:46:16   
Anonimen
Nusi, Straško je to user posted image

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
9.3.2012 9:07:44   
monita
zgleda res lepo, ampak nam šotori sploh niso všeč...ni komot... sicer pa kakor se navadiš...
drugače pa smo mi lani imeli isto kot vi, na korčuli hišico 20m od morja in ko si se vstal si šel na teraso in takoj videl morje... smo meli vse v steklu (dnevno in kuhinjo), tak da si ga tudi od tam videl.... ni bilo lepšega kot pa to... tak da tudi v apartmaju imaš lahko zelo lep pogled in bližino do morja... je pa res, da je to vse dražje če si tak blizu... ampak vredno vsakega evra :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
9.3.2012 15:29:54   
Anonimen
20m je meni že predaleč user posted image , ker tisto zgoraj ni pogled iz "naše" parcele, ampak je slikana "naša" parcela user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.3.2012 15:30:59 >

(odgovor članu monita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
9.3.2012 18:42:43   
monita
če bi bil tam apartma in ne šotor bi bilo perfektno... tako pa user posted image
vsak gre pač kamor mu paše in kakor mu paše user posted image
sicer pa niti ni to tema za tukaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.3.2012 8:08:15   
fluf
monita 100 ljudi 100 čudi... jest grem v apartma samo za 1. maj ko je prehladno ponoči za kampirat, pa če greva res kam potovat... pa še tod če se le da... šotooor :D

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
16.3.2012 22:15:10   
1čebela
Hej, hej! Pozdravljene ljubiteljice mutsy-jev.

Če slučajno katero zanima, čez  kakšen mesec bom prodajala  odlično ohranjeno košaro v barvi team dark kaki.

Pri nas je z odliko odslužila svojemu namenu user posted image .

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.3.2012 12:58:20   
monita
za mutsy sliderja ali 4 riderja???

(mi jo že imamo, ampak za druge, da vedo za kateri voziček)

(odgovor članu 1čebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.3.2012 21:31:48   
strelca
Katero previjalno torbo za mutsy voziček?

Te torbe so tako drage... ko žafran... a mogoče ktera ve če paše od DM previjalna torba na 4riderja?

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.3.2012 7:34:50   
Anonimen
Jaz sem imela pri prvi PP Skete torbo, ker so se mi ostale (sploh od Mutsyja) zdele predrage, pretežke in prevelike ... no ta moja mi je kmalu postala premajhna user posted image Tako da ko jo bomo naslednjič rabili bom šla naravnost v DMa po torbo. Na voziček itak da paše, ampak mi je skupaj z vozičkom praktično nismo potrebovali (razen za kako posvetovalnico in to, ko voziček pred vrati pustiš), ker sem imela stvari vedno spodaj v košari.

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.3.2012 19:01:03   
fluf
bom kr tle... a ma ktera marelo od mutsya? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.3.2012 19:58:56   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: strelca

Katero previjalno torbo za mutsy voziček?

Te torbe so tako drage... ko žafran... a mogoče ktera ve če paše od DM previjalna torba na 4riderja?

MIdva sva jo kupila z vozičkom vred. Je bla lih 40% cenejša in se je še nekako dalo. Je pa kar fajn.

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.3.2012 20:00:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mi jo imamo.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.3.2012 10:37:05   
Matkurja
Jaz sem pa nekam založila navodila za uporabo pa me zanima, tiste ki imate urban riderja, če se dajo kolesa dol snet in kako (če se).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.3.2012 20:25:29   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mi jo imamo.

Kerga pa maš? K še nsiem sigurna, ampak zna bit da bomo šli za 1. maj kr brez vozička in bi kupla mutsy marelo na končni destinaciji (nizozemska)... se še igram s to idejo... k če ji grem pr ns naročat jo do 1. maja nam dobila :d sej veste, dobavni roki v BC...
Maš tole: http://www.mutsy.nl/products/easyrider/options ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.3.2012 21:41:16   
Anonimen
Tole imam http://www.mutsy.nl/products/spider/options kupila sem jo za 100€ prek bolhe in smo bili zelo zadovoljni.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.3.2012 10:37:50   
monita
meni pa te marele od mutsya niso všeč...
a pa jih imajo v BC kje za videt??? ker v živo jih sicer še nisem vidla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.3.2012 21:47:41   
fluf

Tole imam http://www.mutsy.nl/products/spider/options kupila sem jo za 100€ prek bolhe in smo bili zelo zadovoljni.

3 kolesnik...nisem fen tega ;/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.3.2012 22:10:54   
Anonimen
Za tavelik voziček tudi jaz ne, samo za marelo sem si pa rekla ok, dajmo probat in nam se je res fajn obnesla in tudi presenetljivo stabilna je, ker ima zadnji dve kolesi dovolj narazen. Vsekakor pa nisem hotela imet klasične marele ala maclaren ali kaj podobnega ...

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?