ronja
|
Vprašanje: a ve svoje pri 1,5 letu date/ boste dale s starimi starši na morje? Nope. če kaj poznam svoje, se bo pri 1,5 letu še dojil . Pa tudi sicer - prvič si tudi babice ne bi upale vseh 3 za dalj časa , drugič tudi malidve še vedno radi zaspita pri nama oz. se še nista odločili, da bi spali kje drugje; smo se že pogovarjali o tem, sta bili za tako na splošno, ko sem pa vprašala, če bi danes šli,pa noben dan ni bil tapravi - silila ju ne bom, se mi zdi boljše, da gresta, ko si želita. Ronja si je na kmetijo želela it in so tam prespali in ni bil noben problem in letos gre spet. Z babicami smo se tudi že menili, malima sem takrat že kupila zobne krtačke s pokrovčkom, da jih bosta imeli za tja... pa smo že krtačke zrabli prej, hehe. Bomo enkrat izvedli, samo tik pred in tik po prihodu novega člana pa res ni pravi čas za prvič;). Tak da trnjulčica - jaz sem čist čudna, če te kaj potolaži . Tudi jaz mislim, da ni problem v tistem času, ko so tam, ampak da dobiš potem nazaj - vsaj pri mojih puncah - vse plačaš . Meni je zdaj že čisto vseeno, če mislijo, kar hočejo, zaradi mene sem lahko tudi posestniška mama, zato, da bojo lepše o meni mislili, ne bojo moji otroci trpeli, pika. In tudi meni se ne da potem par mesecev zezat z njima, zato, ker so mele babice svoje ideje. Tako da niti nič ne težijo. Vem, da si želijo, bojo prišli na svoj račun, ampak ko bojo otroci pripravljeni in ko ne bo nobenih pretresov na vidiku, pika.