printemps
|
hej dobro jutro vsem skupaj da vam povem mojo štorijo. Zadnjič me je tako držalo, da bi nekaj kupila za dojenčka in sem šla v Špar trgovino, kjer je tudi ena otroška trgovina (mislim da je obaibi). No in me takoj prodajalka zahaklja, če mi lahko kaj pomaga, pa sem rekla, da mi pa res lahko. So se ji kar učke zasvetile, ko je vidla, da ima pred seboj zelo potencialnega in dobrega kupca. In sem ji rekla, da iščem oblekce za novorojenčka, pa je rekla, seveda imamo veliko izbire. In me vpraša, ja za koga pa gledava, za fantka ali punčko? No tu se je pa zataknilo, odgovorila sem ji, da se ne ve spol oz. da ga s partnerjem nočeva vedeti. Vsa začudena me gleda in reče, a tako ja potem pa imava problem. Jaz sem si pa mislila, če si prodajalka ta prava, mi boš že kaj prodala. Po pregledu tistih sicer nadvse ljubkih oblekic, res ni bilo take izbire, da bi lahko bilo in za fantka in za punčko. Tako, da sem trgovino zapustila s prazno vrečko. Ampak, ker mi vest ni dala miru, sem šla pogledat še v C&A, kjer sem pa vidla, da imajo kar nekaj izbire za oba spola A ste že kaj razmišljale, kako boste dojenčka oblekle, ko boste šle iz porodnišnice? Jaz sem potem res že celo nekaj malega kupila (hlačke, mako majčko in eno jopico), ampak ne vem čisto dobro koliko bodo morali biti ti naši sončki poleti oblečeni? Je že imela morda katera od mamic kakšnega poletnega dojenčka?
|