|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
21.3.2012 7:48:43   
LittleSun
Dobro jutro

Na hitro pozdravim, pokukam če je že kak novi plusek. Sem danes zelo slabo,tako da se bom raje zatopila v delo.

Kje je zdaj 11 user posted image ? user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 776
21.3.2012 8:32:00   
Anonimen
baby check pravi, da sm js prva med unimi 11imi user posted image

lp, Iza

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
21.3.2012 8:35:11   
Katte
Čestitam!!!!!!!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
21.3.2012 8:53:02   
LittleSun
Iza čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.3.2012 9:00:19   
Anonimen
hvala punce... vse skupi je tko čudn, da še nism čis zihr kaj se dogaja...

2 dni nekih izcedkov rjavkastih (kot ene nitke) zdej pa belo in sm lufala (dobesedno!) po test v lekarno pa sm mela samo 5 € in sm kupla najcenejšega... pa sta se vseen pokazali dve lepi in debeli user posted image jutr ponovim... pol pa naprej...

seveda navijam za vse skupej in vsako posebej!!!

lp, Iza

Neposredna povezava do sporočila: 780
21.3.2012 9:39:43   
Sa.je
IZA user posted image user posted image user posted image čestitam! No, ta mesec pa dobivamo same take nosečke, ki so že prepričane, da to niso, pa navsezadnje le souser posted image
želim ti lepih preostalih 8 mesecev! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
21.3.2012 10:23:01   
Sisley
Iza, ČESTITKE user posted image user posted image

No moja user posted image pa je prišla v vsej svoji moči! user posted image No pa ne bomo preveč žalostni vseeno ne, je res dobro, tko kot si napisala ti LS, je vsaj tukaj prej kot ponavadi.. En teden krajši ciklus se še kako pozna, je takoj več šans na leto user posted image Sicer pa zdj samo komaj čakam 4.4 ko imam pregled, to bo ravno po oz. med ovulacijo nikje ( če seveda bo) in če ne drugega mi bo lahko ginekolog povedal če je kj vidno da je ovulacija bla oz. bo. Samo me pa nekaj zanima.. po izračunih bi potem mela ovulacijo nikje 3.4. Jaz pa imam 4.4 ginekologa.. Hmmm.. sj ni nič zato če user posted image večer pred pregledom? user posted image Vem da je mal smešno vprašanje.. samo me tko zanima, ker bo zdj pri meni bistven ta pregled kako in kaj za naprej.. Ali na laparo in histero,.. al kaj me čaka..

Drugače pa super da ste začele z prvimi user posted image od 11-stih. Le tako naprej!! user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.3.2012 11:35:25   
Žabica86
Hej punce!

Kljub sproščenemu mesecu in zavračanju RR, nama tudi tokrat ni uspelo ! žal je danes prišla user posted image ! user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam !user posted image user posted image user posted image   Veliko sreče vsem , ki še čakate na pluske user posted image user posted image user posted image

In srčno upam, da se vas čim manj seli v april !!!

Jaz pa vam pravkar (na žalost) bežim v nov mesec  poln upanja, čakanja in user posted image ! user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.3.2012 11:46:19   
Katte
Sisley in Žabica86 - user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.3.2012 12:10:08   
LittleSun
žabica in sisley user posted image user posted image

Tud jaz imam vedno bolj občutek, da bo ta mesec vendarle pritekla user posted image . Mozoljčka sicer še ni, ampak to nič ne pomeni, ni ravno znanstveno dokazan znak, le plod moje domišljije user posted image

v službi je za kozlat, najraje bi šla nekam med marjetice na sončka ležat.

Grem dalje delat, ker me čaka cela gora papirjev user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 785
21.3.2012 12:41:14   
Kliki
Punce lep sončen pozdrav!

Najprej veliko user posted image user posted image za tiste ki vas je obiskala user posted image .
Ne sekirajte se preveč, ko pa mine gremo pa v nov boj.

Srečkam user posted image iskrene čestitke in lepih 8mesecov.

Za vse ki pa še boste lulale pa navijam da zagledate user posted image .

No pri meni je norišica delam popoldne tko da vam v zadnjih dneh ne sledim. Danes sem sicer prosta pa me je moj prosil če mu pretipkam 4 strani. Tako da dela mi ne bo zmankalo.

Moja user posted image bo konec meseca zagotovo prišla ker nisva imela časa za user posted image . Pa se ne sekiram pavza prav paše.

Neposredna povezava do sporočila: 786
21.3.2012 12:54:39   
Sisley
LS, mogoče pa to da ni mozoljčka znak za user posted image , ma zihr je! Tko kot je bil znak pr multipraktiku špikanje v vratu user posted image user posted image

Kliki, ja se strinjam da včasih prou paše tudi to, da se ne obremenjuješ toliko s tem, sploh takrat ko veš da nisi veliko slončkal.. in potem ni taka živčna vojna ko čakaj kaj se bo zgodilo z user posted image . Tko kot pravi LS, mogoče je pa samo enkrat dovolj pa je user posted image user posted image

Žabica, bomo pa me drug mesec skupaj čakale in delale test na isti dan, pa bo zihr user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 787
21.3.2012 13:02:18   
curly
Čestitke, Iza. Mirno nosečnost želim! user posted image
No, katera pa je naslednja LS, dobro kaže, upam, da pomeni to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image
Pa kar nekaj še vas je do konca meseca, tako da je še čas za 10 novih nosečk, ki bodo popravile statistiko! user posted image
Jaz vam vsem iz user posted image privoščim!
Uživajte v lepem sončnem vremenu, user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.3.2012 13:08:39   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Sisley

Kliki, ja se strinjam da včasih prou paše tudi to, da se ne obremenjuješ toliko s tem, sploh takrat ko veš da nisi veliko slončkal.. in potem ni taka živčna vojna ko čakaj kaj se bo zgodilo z user posted image . Tko kot pravi LS, mogoče je pa samo enkrat dovolj pa je user posted image user posted image

Ja vem da je tudi 1krat dovol samo midva ta mesec tudi 1kret nisva in mi je čist OK. Bova pa naslednji mesec več v akciji.

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 789
21.3.2012 13:39:09   
Sisley
Kliki user posted image meni bi kakšen mesec tudi odgovarjalo da nebi nič.. včasih skoraj pride odveč, pa ne zato ker ti ne bi bilo do tega, ampak prideš preprosto preutrujen.. Ves ta psihičen napor in potem še tempo življenja.. Midva se včasih sploh ne spomniva kdaj sva nazadnje in potem ugotoviva da je minilo že tri tedne. Eh ja to je tempo.. Jz upam včasih že na brezmadežno spočetje user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 790
21.3.2012 13:39:50   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala punce... vse skupi je tko čudn, da še nism čis zihr kaj se dogaja...

2 dni nekih izcedkov rjavkastih (kot ene nitke) zdej pa belo in sm lufala (dobesedno!) po test v lekarno pa sm mela samo 5 € in sm kupla najcenejšega... pa sta se vseen pokazali dve lepi in debeli user posted image jutr ponovim... pol pa naprej...

seveda navijam za vse skupej in vsako posebej!!!

lp, Iza

Toooooooo, Iza, kak sem vesela! No vidiš, da ni treba pogosto user posted image ČESTITAM!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
21.3.2012 13:46:52   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Sisley

Kliki user posted image meni bi kakšen mesec tudi odgovarjalo da nebi nič.. včasih skoraj pride odveč, pa ne zato ker ti ne bi bilo do tega, ampak prideš preprosto preutrujen.. Ves ta psihičen napor in potem še tempo življenja.. Midva se včasih sploh ne spomniva kdaj sva nazadnje in potem ugotoviva da je minilo že tri tedne. Eh ja to je tempo.. Jz upam včasih že na brezmadežno spočetje user posted image

ja ne bi blo slabo sam škoda k se to ne da.
Pa sej bo tudi za nas posijalo sonce in postanemo srečke user posted image .

Helenčica lepo da is spet malo nazaj prišla. kako si?

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 792
21.3.2012 19:47:01   
*viva*
juhu, polivanje z roza barvo je očitno uspešno! [sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image

no, pri meni pa je prišla user posted image , tam esec še hujša kot prejšnji, bolečine za znoret, čez cel hrbet itd... Ampak drugi mesec imava pregled v ambulanti kar me malo tolaži, se bo vsaj nekam premaknilo, čeprav počasiuser posted image

LS sem prepričana, da si ti naslednja,a ne bi nam na ljubo lulala že jutri? ;) ;)

Drugače pa punce lepo prosim, držite pesti v petek. Imam razgovor za novo, boljšo službo in bi mi res koristilo, da bi jo dobila user posted image

Pošiljam še malo roza barve, očitno pomaga tako da se črtice začenjo kazat kot po tekočem traku!

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 793
21.3.2012 19:59:10   
witch
viva, sisly in žabica user posted image user posted image user posted image user posted image

Iza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
21.3.2012 19:59:16   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (5. krog)user posted image

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)user posted image

11.3.
thanchyka (1. IUI)user posted image

12.3.
štrumfek (x. krog)user posted image

15.3.
donini (8. krog)user posted image

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)user posted image

20.3.
Izabelina (x. krog)user posted image

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)user posted image
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)user posted image
anonimna (x. krog)
aischa1 (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)
LittleSun (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)user posted image

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)user posted image
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)user posted image
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČK: ___6___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 795
21.3.2012 20:22:59   
rozi55

Iza - iskrene čestitke user posted image Lepih 8 mesecev želim!

viva, sisly in žabica user posted image user posted image user posted image user posted image Ga bomo pa pri aprilčicah srale, saj bo fajn user posted image

Oreh in Vivaldi - za statistiko - prejle sem si nudila eno pivce za živce. Kaj naj rečem, pasalo je user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 796
21.3.2012 20:51:19   
*anushka*
Iza, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image

torej babnice, one down, 10 to go! Katera je naslednja? user posted image user posted image

Viva, vso srečo na razgovoru!!!!! boš vidla, ta mesec služba, naslednji mesec user posted image , in potem tvoje življenje ne bo moglo bit več boljše!!!

Pri meni nič novega. Me šraufa in špika, kot da bo M jutri, pa je še en teden ne bi smelo bit.

lep večer vsem!!!

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 797
21.3.2012 20:54:55   
LittleSun
Čer
viva mi zgleda ne bo treba, je bil prej rumeno roza izcedek. Sicer malo hitro, ampak sem že prejšnji mesec dobila zelo hitro M. Me je pa zdaj dva dni strašno šraufalo, tako da sem jo po tihem pričakovala. Javim jutri če se bo ulila user posted image

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.3.2012 7:35:54   
LittleSun
Dobro jutro,
zaenkrat je še vse čisto, ampak me zvija, tako da mislim da se bo nesramnica prikazala user posted image kaj čemo, ta mesec imam spet pregled pri moji G in upam, da mi da napotnice za naprej. Je že zadnjič rekla, da mi bo dala, pa me je potem na histeroskopijo poslala, tako da ni nič omenjala neplodnostne, ampak ta mesec ji bom pa kar sama rekla, če se ne bo spomnila. Upam, samo da če že mora čimprej priteče, da me spet ne hecajo izcedki, ker sem dala skoz že toliko, da bi bilo boljše, pa vse to moje slabo sprejemanje dabrostona in da nebi nič pomagalo nebi bilo ravno prijetno.
Sem malo zabluzila user posted image
Sem pa drugače danes kar dobro, včeraj sva bila s pikecom cel dan okol in sva se imela tako fajn, pa tako je sladko to moje bitje in mi je tudi to tolažba, da že imam sončka doma.

Danes pa super lep dan napovedujejo user posted image user posted image do 23 stopinj, juhuhuhu user posted image user posted image user posted image kako človek nebi bil dobre volje, ko pa že od jutra tako lepo sonček sije.
Naj vam sije cel dan.

Ajde punce še 10 user posted image čakamo. Katera bo naslenja??

polijem še malo roze, zgleda da pomaga
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
22.3.2012 7:44:42   
aischa1
Dobro jutro iz sončnega Kopra.Pri meni je tudi vse belo tako,da danes bom verjetno lulalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image user posted image .user posted image bi mogla pridet jutri.Prsa nis ne srbijo nimam nobenih znakov ni bomo vidli.Prejšnja 3 mesece pa so srbele en teden pred menstruacijo.Mogoče je to znak zauser posted image user posted image .user posted image .

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?