Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 8:39:10
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Včeraj prišla domov kar zmatrana. Sem 8h stala na mestu. Sem zvečer misla da mi bojo noge odpadle pa križ ven vtrgalo. Pol pa še zaspat nisem mogla takoj. Se bom že navadla, pol pa mi ne bojo pogodbe podaljšali. Pa uspeli so mi likalnik popravit, so rabli 2 meseca. Zdaj pa uživam ob in premišljujem kaj bi jedla danes.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 8:42:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Super za Saš-a Podpis. IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Kava...ob 10.30? Na sončku? Bo baje 20 stopinj spet EP, Železničar, So, mesto Astoria? Pojma nimam Lahko Železničar, sam jaz bi tudi ob 10h.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 8:47:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Včeraj prišla domov kar zmatrana. Sem 8h stala na mestu. Sem zvečer misla da mi bojo noge odpadle pa križ ven vtrgalo. Pol pa še zaspat nisem mogla takoj. Se bom že navadla, pol pa mi ne bojo pogodbe podaljšali. Pa uspeli so mi likalnik popravit, so rabli 2 meseca. Zdaj pa uživam ob in premišljujem kaj bi jedla danes. Sem čisto pozabla ob vsej moji zmešnjavi,da si delat začela. Saj se boš hitro vpelala nazaj.Pa bodaljšali ti tudi bojo!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 8:48:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-ti si dobila DM-bone te nove? Nisem Ti? Ja,že pred 1 tednom.Ful je dosti noter,še za DM-hrano so kuponi.Če boš dobila,bi te prosla za aptamilove bone,ker so tudi noter. Ja itak da jih dobiš, brez problema. Upam da niso pozabli na mene, ker so jih že vse dobile, jaz pa še nič. Kaj pa če jih kontaktiraš nekak?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:01:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa bodaljšali ti tudi bojo! Malo sarkazma. Pa pri njih se nikoli ne ve. Tak da zdaj delam, kak dolgo pa je pa
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:24:02
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Vsak dan se zbudim slabe volje, pa spat tudi grem težko, skoz o službi in denarju tuhtam, pa mi to vso voljo pobere, eh... bom raje tiho. Zdaj grem sestri v pisarno pomagat, ima 3 ne 1 kup papirjev, uf, to bo veselo. Je pa sonček, to pa je fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:27:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Vsak dan se zbudim slabe volje, pa spat tudi grem težko, skoz o službi in denarju tuhtam, pa mi to vso voljo pobere, eh... bom raje tiho. Zdaj grem sestri v pisarno pomagat, ima 3 ne 1 kup papirjev, uf, to bo veselo. Je pa sonček, to pa je fajn. majakla poznam to...tole razmišljanje o denarju je mene ubijalo zadnji dve leti ne. Trenutno je za odtenek bolje, čeprav včeraj sva plačevala položnice in sva spet morala 2 pustit za naslednji mesec (bodo že opomini prišli), ampak vseeno je precej boljše kot je bilo. Tako da vse se obrne, tudi pri vas se bo na boljše...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:32:07
|
|
|
|
ly117
|
No pa je na rr tudi prišla pomlad. Pa še pred minuto ali dve je bila zima.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:34:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Vsak dan se zbudim slabe volje, pa spat tudi grem težko, skoz o službi in denarju tuhtam, pa mi to vso voljo pobere, eh... bom raje tiho. Zdaj grem sestri v pisarno pomagat, ima 3 ne 1 kup papirjev, uf, to bo veselo. Je pa sonček, to pa je fajn. majakla poznam to...tole razmišljanje o denarju je mene ubijalo zadnji dve leti ne. Trenutno je za odtenek bolje, čeprav včeraj sva plačevala položnice in sva spet morala 2 pustit za naslednji mesec (bodo že opomini prišli), ampak vseeno je precej boljše kot je bilo. Tako da vse se obrne, tudi pri vas se bo na boljše... Jaz tudi. Še dobro da sem začela delat, da bo drugi mesec lažje položnice plačat. Pa L kupit nekaj novih hlač-trenerk. So revežu že vse premale po dolžini.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:35:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Drugače pa jutro. Jaz sem kr vredu, razen fizično se tak zanič počutim, da je groza Se me enkaj loteva, pa zebe me, čeprav je toplo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:36:57
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz tudi. Še dobro da sem začela delat, da bo drugi mesec lažje položnice plačat. Pa L kupit nekaj novih hlač-trenerk. So revežu že vse premale po dolžini. Joj, mi tudi rabimo za vrtec nekaj takega bolj poceni, ker tak umaže vse. Zdaj je neke legice imela, pa imamo samo trojne, od tega dvojne svetle in je premalo resnično. Bom neke poceni trenerkice probala nabavit, da jih tam drajsa. Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:44:04
|
|
|
|
arabela*
|
dan Doma..ob sladoledu.. sem hodla prej na csd, pa ene čevlje sem si šla kupit in M teniske. Zdaj pa tak vse kaj imam porihtam, pospravim, popoldne pa grem v Jarenino na pogreb, nato pa kar na predavanja
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:44:47
|
|
|
|
arabela*
|
ii moja lepa zelena
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:45:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:45:49
|
|
|
|
majakla
|
Jaz sem Niku tudi od začetka neke stvari samo za vrtec kupovala, pol pa ono za "nevrtec" ni ponosil, zdaj pa ga tudi v "lepih" hlačah tja spustim. - - - Saj ta mesec je še ok, v pon. vse položnice plačala, celo nekaj malega ostalo do totalnega minusa, a je že danes to šlo v DMu. Se pa naslednjega meseca bojim. Pa ne bom o tem, bo že. Ly: za jutri velja? Vprašam, ker imam skoraj vse drugo prestavljeno na naslednji teden, je ful otrok bolnih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:49:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:52:01
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem tak-tak...se tud sestavljam.....kup stvari še imava za uredit do petka...ampak bo že nekako, kaj čemo, tak je če si sam za vse Tud psihično vsa oba uničena, meni full paše da se s čim zamotim, da ne študiram o vsem skupaj...Težko je vse skupaj, ko nekdo "gre" tako nenadoma, težko dojeti...eh saj bo že bolje
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:52:50
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj pospravit, pa porihtta, ura je že deset.. lep sonček vsem
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:57:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz sem Niku tudi od začetka neke stvari samo za vrtec kupovala, pol pa ono za "nevrtec" ni ponosil, zdaj pa ga tudi v "lepih" hlačah tja spustim. Mi ta "lepih" stvari nimamo kaj dosti. To so v glavnem kavbojke sam v tem mi pa ga ni za v vrtec peljat. Se mi zdi trenerka bolj komot. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: za jutri velja? Ja.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 9:59:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon Pri pupah je lažje.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:00:01
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon No, pol pa rabim več legice, ker 3 so premalo. Sploh zdaj ko naša še plazi ne. So v takšnem katastrofalnem stanju vsak dan da je joj. Zdaj jo itak preoblačimo ne, je malo več dela zjutraj. Ker ji dam normalne hlače, pol pa jo preoblečem v legice/danes trenerko tam, ko bo pa še malo bolj toplo, bo pa k sreči lahko kr v legicah šla že zjutraj, pa se jo spet samo sleče. Mi je s tega vidika tak zoprn cajt zdaj. A preveč kompliciram?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:08:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon Pri pupah je lažje. ja saj striktno za pupe sem pisala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:10:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon No, pol pa rabim več legice, ker 3 so premalo. Sploh zdaj ko naša še plazi ne. So v takšnem katastrofalnem stanju vsak dan da je joj. Zdaj jo itak preoblačimo ne, je malo več dela zjutraj. Ker ji dam normalne hlače, pol pa jo preoblečem v legice/danes trenerko tam, ko bo pa še malo bolj toplo, bo pa k sreči lahko kr v legicah šla že zjutraj, pa se jo spet samo sleče. Mi je s tega vidika tak zoprn cajt zdaj. A preveč kompliciram? sploh ne kompliciraš. jaz tudi vse možno delam, pa je M že večja.Zdaj ko še je bilo mrzlo, sem ji kavbojke v vrtcu slačila, pa legice oblekla, tud sama je lažje se obula in vse če je bila v legicah. Pa jakne in pulovre tovorila sem in tja, enega za v vrtcu, pa za domov potem, če je bila peš...je treba komplicirat, ker drugače je cela štala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:10:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, pol pa rabim več legice, ker 3 so premalo. Sploh zdaj ko naša še plazi ne. So v takšnem katastrofalnem stanju vsak dan da je joj. Zdaj jo itak preoblačimo ne, je malo več dela zjutraj. Ker ji dam normalne hlače, pol pa jo preoblečem v legice/danes trenerko tam, ko bo pa še malo bolj toplo, bo pa k sreči lahko kr v legicah šla že zjutraj, pa se jo spet samo sleče. Mi je s tega vidika tak zoprn cajt zdaj. A preveč kompliciram? Mislim da ne kompliciraš, ker sem jaz tudi zdaj vsako jutro v dvomih če sem ga dovolj toplo oblekla. Ker zdaj mu ne dajem več štramplov.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 21.3.2012 10:12:05
|
|
|
|
arabela*
|
jaz ji sedaj dan spodaj tanke nogavičke, pa gor legice, spodnjico, kak puli , majčko in brezrokavnik preko. Se mi nekak najbolj to zdi in še sleče se lahko, če je prevroče faca mala si je celo včeraj dala na roke rokavice, ko so šli ven
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?