|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
21.3.2012 8:39:10   
ly117
Jutro! user posted image

Včeraj prišla domov kar zmatrana. Sem 8h stala na mestu. Sem zvečer misla da mi bojo noge odpadle pa križ ven vtrgalo. Pol pa še zaspat nisem mogla takoj. Se bom že navadla, pol pa mi ne bojo pogodbe podaljšali.
user posted image user posted image user posted image
Pa uspeli so mi likalnik popravit, so rabli 2 meseca. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa uživam ob user posted image in premišljujem kaj bi jedla danes.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.3.2012 8:42:05   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Super za Saš-a user posted image

Podpis.

Kava...ob 10.30? Na sončku? Bo baje 20 stopinj spet user posted image user posted image user posted image  EP, Železničar, So, mesto Astoria? Pojma nimam user posted image

Lahko Železničar, sam jaz bi tudi ob 10h.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.3.2012 8:47:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

Včeraj prišla domov kar zmatrana. Sem 8h stala na mestu. Sem zvečer misla da mi bojo noge odpadle pa križ ven vtrgalo. Pol pa še zaspat nisem mogla takoj. Se bom že navadla, pol pa mi ne bojo pogodbe podaljšali.
user posted image user posted image user posted image
Pa uspeli so mi likalnik popravit, so rabli 2 meseca. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa uživam ob user posted image in premišljujem kaj bi jedla danes.

Sem čisto pozabla ob vsej moji zmešnjavi,da si delat začela.user posted image user posted image user posted image Saj se boš hitro vpelala nazaj.Pa bodaljšali ti tudi bojo!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.3.2012 8:48:43   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Karmen-ti si dobila DM-bone te nove?

Nisem user posted image  Ti?

Ja,že pred 1 tednom.Ful je dosti noter,še za DM-hrano so kuponi.Če boš dobila,bi te prosla za aptamilove bone,ker so tudi noter.user posted image

Ja itak da jih dobiš, brez problema. Upam da niso pozabli na mene, ker so jih že vse dobile, jaz pa še nič.

user posted image Kaj pa če jih kontaktiraš nekak?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.3.2012 9:01:50   
ly117

Pa bodaljšali ti tudi bojo!user posted image

Malo sarkazma. user posted image user posted image user posted image
Pa pri njih se nikoli ne ve. Tak da zdaj delam, kak dolgo pa je pa user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.3.2012 9:24:02   
majakla
Jutro

Vsak dan se zbudim slabe volje, pa spat tudi
grem težko, skoz o službi in denarju tuhtam,
pa mi to vso voljo pobere, eh...
bom raje tiho.

Zdaj grem sestri v pisarno pomagat, ima 3
ne 1 kup papirjev, uf, to bo veselo.

Je pa sonček, to pa je fajn.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.3.2012 9:27:30   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutro

bom raje tiho.

majakla poznam to...tole razmišljanje o denarju je mene ubijalo zadnji dve leti ne. Trenutno je za odtenek bolje, čeprav včeraj sva plačevala položnice in sva spet morala 2 pustit za naslednji mesec (bodo že opomini prišli), ampak vseeno je precej boljše kot je bilo. Tako da vse se obrne, tudi pri vas se bo na boljše... user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.3.2012 9:32:07   
ly117
No pa je na rr tudi prišla pomlad. Pa še pred minuto ali dve je bila zima. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.3.2012 9:34:46   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro

bom raje tiho.

majakla poznam to...tole razmišljanje o denarju je mene ubijalo zadnji dve leti ne. Trenutno je za odtenek bolje, čeprav včeraj sva plačevala položnice in sva spet morala 2 pustit za naslednji mesec (bodo že opomini prišli), ampak vseeno je precej boljše kot je bilo. Tako da vse se obrne, tudi pri vas se bo na boljše... user posted image

Jaz tudi. Še dobro da sem začela delat, da bo drugi mesec lažje položnice plačat.
Pa L kupit nekaj novih hlač-trenerk. So revežu že vse premale po dolžini.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.3.2012 9:35:11   
Arwenko
Drugače pa jutro. Jaz sem kr vredu, razen fizično se tak zanič počutim, da je groza user posted image Se me enkaj loteva, pa zebe me, čeprav je toplo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.3.2012 9:36:57   
Arwenko

Jaz tudi. Še dobro da sem začela delat, da bo drugi mesec lažje položnice plačat.
Pa L kupit nekaj novih hlač-trenerk. So revežu že vse premale po dolžini.

Joj, mi tudi rabimo za vrtec nekaj takega bolj poceni, ker tak umaže vse. Zdaj je neke legice imela, pa imamo samo trojne, od tega dvojne svetle in je premalo resnično. Bom neke poceni trenerkice probala nabavit, da jih tam drajsa. Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.3.2012 9:44:04   
arabela*
danuser posted image

Doma..ob sladoledu..

sem hodla prej na csd, pa ene čevlje sem si šla kupit in M teniske.

Zdaj pa tak vse kaj imam porihtam, pospravim, popoldne pa grem v Jarenino na pogreb, nato pa kar na predavanjauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.3.2012 9:44:47   
arabela*
ii moja lepa zelenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.3.2012 9:45:05   
ly117

Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne?

Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.3.2012 9:45:49   
majakla
Jaz sem Niku tudi od začetka neke stvari samo za
vrtec kupovala, pol pa ono za "nevrtec" ni ponosil,
zdaj pa ga tudi v "lepih" hlačah tja spustim. user posted image
- - -

Saj ta mesec je še ok, v pon. vse položnice plačala,
celo nekaj malega ostalo do totalnega minusa, a je
že danes to šlo v DMu.
Se pa naslednjega meseca bojim.
Pa ne bom o tem, bo že.

Ly: za jutri velja?
Vprašam, ker imam skoraj vse drugo prestavljeno
na naslednji teden, je ful otrok bolnih.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.3.2012 9:49:20   
arabela*

Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne?

Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve.

mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakonuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.3.2012 9:52:01   
arabela*
Jaz sem tak-tak...se tud sestavljam.....kup stvari še imava za uredit do petka...ampak bo že nekako, kaj čemo, tak je če si sam za vseuser posted image

Tud psihično vsa oba uničena, meni full paše da se s čim zamotim, da ne študiram o vsem skupaj...Težko je vse skupaj, ko nekdo "gre" tako nenadoma, težko dojeti...eh saj bo že boljeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.3.2012 9:52:50   
arabela*
grem zdaj pospravit, pa porihtta, ura je že deset..

lep sonček vsemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.3.2012 9:57:51   
ly117

Jaz sem Niku tudi od začetka neke stvari samo za
vrtec kupovala, pol pa ono za "nevrtec" ni ponosil,
zdaj pa ga tudi v "lepih" hlačah tja spustim.

Mi ta "lepih" stvari nimamo kaj dosti. To so v glavnem kavbojke sam v tem mi pa ga ni za v vrtec peljat. Se mi zdi trenerka bolj komot.

Ly: za jutri velja?

Ja.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.3.2012 9:59:01   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakonuser posted image

Pri pupah je lažje. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.3.2012 10:00:01   
Arwenko

No, pol pa rabim več legice, ker 3 so premalo. Sploh zdaj ko naša še plazi ne. So v takšnem katastrofalnem stanju vsak dan da je joj. Zdaj jo itak preoblačimo ne, je malo več dela zjutraj. Ker ji dam normalne hlače, pol pa jo preoblečem v legice/danes trenerko tam, ko bo pa še malo bolj toplo, bo pa k sreči lahko kr v legicah šla že zjutraj, pa se jo spet samo sleče. Mi je s tega vidika tak zoprn cajt zdaj. user posted image A preveč kompliciram?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.3.2012 10:08:25   
arabela*

Pri pupah je lažje. user posted image

ja saj striktno za pupe sem pisalauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.3.2012 10:10:34   
arabela*

No, pol pa rabim več legice, ker 3 so premalo. Sploh zdaj ko naša še plazi ne. So v takšnem katastrofalnem stanju vsak dan da je joj. Zdaj jo itak preoblačimo ne, je malo več dela zjutraj. Ker ji dam normalne hlače, pol pa jo preoblečem v legice/danes trenerko tam, ko bo pa še malo bolj toplo, bo pa k sreči lahko kr v legicah šla že zjutraj, pa se jo spet samo sleče. Mi je s tega vidika tak zoprn cajt zdaj. user posted image A preveč kompliciram?

sploh ne kompliciraš.

jaz tudi vse možno delam, pa je M že večja.Zdaj ko še je bilo mrzlo, sem ji kavbojke v vrtcu slačila, pa legice oblekla, tud sama je lažje se obula in vse če je bila v legicah.
Pa jakne in pulovre tovorila sem in tja, enega za v vrtcu, pa za domov potem, če je bila peš...je treba komplicirat, ker drugače je cela štalauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.3.2012 10:10:58   
ly117

Mislim da ne kompliciraš, ker sem jaz tudi zdaj vsako jutro v dvomih če sem ga dovolj toplo oblekla. Ker zdaj mu ne dajem več štramplov.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.3.2012 10:12:05   
arabela*
jaz ji sedaj dan spodaj tanke nogavičke, pa gor legice, spodnjico, kak puli , majčko in brezrokavnik preko. Se mi nekak najbolj to zdi in še sleče se lahko, če je prevročeuser posted image

faca mala si je celo včeraj dala na roke rokavice, ko so šli venuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?