oreh
|
Dspela sploh ne vem, kaj naj napišem, upam, da se bosta z Niri bodrili preko ZS, ker le vidve tukaj vesta kako se človek ob tem lahko počuti, potem pa, da preiskave čim prej minejo in v nove boje! Predvsem pa obema želim, da čas do in med preiskavami ne zavržeta, temveč poiskušata tudi živeti na ostalih področjih življenja, čeprav vem, da je to lahko govoriti, pa malo težje storiti. ja, LS in kliki jaz temu rečem mega optimizem, človek potrjeno s strani ginekologa nima vsakomesečnih O, pa sanjari o dveh O na mesec in dvojčkih čez natanko 9 mesecev sem pa brala, da se 2 jajčeca lahko sprostita v roku 24 ur. tukaj tudi oblačna tuga, ampak grem kmalu po eno lušno oblekico, tako da mi vseeno sije sonček če pa ta mesec ne zanosim, pol pa res ne vem, zdej sem se že začela samo sebe opozarjat: halo!? stara, a veš, da delata na otročku, a lahk mal o tem razmišljaš prosim. počutje odlično, energijo usmerjam na čisto druge stvari... seveda je to le zato, ker se veselim lapare, saj je to nov korak k morebitni zanositvi. sej če pa spodleti, pa se bom spet v pijačo vrgla, a ne rozi55 (pa hvala za podatke pri aprilčicah, sem že zabeležila, po statistiki močnooooo vodiš!!!). helenčica čestitke za odklop od rr, o plusku pa le poročaj, z rozi sva že žejni!
|