|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
14.3.2012 14:12:02   
Vivaldi
dspelauser posted image user posted image user posted image Upam, da hitro ugotovijo, kaj je narobe, in vse porihtajo, da boš kmalu lahko pestovala svojega cukra ... Drži seuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.3.2012 14:56:49   
LittleSun
Pa se končuje delovni del tega dneva. Kako sem tega vesela. Je taki lepi sonček, da bova s pikecom cel popoldan lahko preživela na svežem zraku user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep preostanek dneva vam želim, izkoristite ga!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.3.2012 15:30:01   
Kliki
dspela tako mi je žal za tebe, bodi močna. Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ki vas je obiskalauser posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa tudi ve pogumno naprej.

novih user posted image pa ni kaj je sedaj to?

LittleSun lepo izkorisi ta dan.

Jest sem pa prosta danes pa se mi nič ne ljubi. še na sonček ne. Bom pa danes malo poležavala tudi to paše.user posted image Pa še dragega do devetih niuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.3.2012 18:48:52   
LittleSun
Punce kaj je to?? Tako me bolijo jajčniki in prsa, kot da bi imela O, ampak sem jo imela v nedeljo, je recimo da test pokazal (vsaj rastlo je in potem padalo), pa še sluz je bila prava. Mogoče pa imam dve user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.3.2012 19:09:14   
Kliki
LittleSun ja tako kot Oreh (če mam prov v spominu)prejšni mesec ko je sanjala o dveh Ouser posted image bi blo pa fajn.
Mogoče pa user posted image že aktivno v tvoja jajčnika šibajo.user posted image
Si uživala z malim na sončku?

Neposredna povezava do sporočila: 655
14.3.2012 19:10:40   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Kaj zda to punce? Samo modro barvam user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo druga polovica meseca bolj roza user posted image

S*, Ajcom1, cebela2 kako pa je pri vas?

Pri meni nič novega user posted image še ni, ma me že nekaj dni špika v jajčnikih, ma ne vem kaj me zdej heca in zakaj mi toliko zamujauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.3.2012 19:18:24   
Kliki
S* ti si pa pomojem user posted image . Si delala test že?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.3.2012 20:09:58   
Niri
Hej d spela...bom rekla vem kako ti je....ker najbrž res vem user posted image user posted image user posted image žal mi je, da je to doletolo tudi tebe user posted image
Pri nama so tudi poslali vzorec na genetiko, sva ful hitro dobila rezultate, kaj vem tam v roku 10 dni...najbrž zato, ker niso mogli nič delat ker je blo premal horionskih resic, da bi lahko kako raziskavo naredil.

Naročila sva se na genetsko posvetovalnico, to mava šele maja.
Midva sva rekla, da bova počakala vsaj 4 user posted image , ker sem imela zdaj v roku 4m 2 abraziji in hočem da se mi maternica umiri...pa tudi, da se jaz...ker je še vedno ful težko...ne rečem je bolje, ampak vseeno me kakšni dnevi popolnoma dotolčejo.

Če želiš se lahko tudi po ZS kaj zmeniva...nas ni veliko takih, ki imamo take izkušnje (na srečo ostalih!!!)...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.3.2012 20:11:51   
rozi55
dspela - iskreno sožalje ob izgubi pikice user posted image user posted image user posted image Držita se, izjokajta bolečino, dohtarji pa naj kaj pametnega pogruntajo, da bosta čim prej dobila svojo štručko user posted image user posted image user posted image
S* - ma si kar obetavna, me bi test pa dobre novičke user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.3.2012 21:02:36   
LittleSun
Kliki sem uživala na sončku ja. Ti pa le daj jutri, ker je superuser posted image user posted image

S* stikam pestke, da se M niti ne prikaže user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.3.2012 22:14:54   
Sa.je
S* si že delala testek? Joj, kako zdržiš?? Jaz bi že davno lulalauser posted image pa le kmalu poročaj! Močno držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

Dspela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 661
15.3.2012 7:40:45   
LittleSun
Dobro jutro pupe.

Kako ste kaj? Pri nas sonček šele kuka iza oblakov, upam da sledi krasen dan.

KJE SO user posted image user posted image ? Katera bo naslenja?? se katera javi user posted image user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.3.2012 7:46:08   
Vivaldi
S* hitro testek naredi in prileti k novembrkam!user posted image

Little Sun dvojčki se ti obetajo, juhuuuu!user posted image user posted image user posted image

Kliki, sem videla, da si pri oktobrkah omenila konjsko kremo proti krčnim žilam. Jaz sem tudi malo nagnjena k njim, pa še cele dneve stojim in kaj dvigujem - a to misliš PFERD BALSAM, ki se dobi tudi v DM-ju, Tuš drogeriji ... ? Sem slišala, da pomaga proti vsemu mogočemu, za to pa še ne!user posted image

Navijam za vse, ki boste lulale v teh dneh, dajmo punce user posted image user posted image user posted image

In še misel za moje najljubše Rozike, za lepši dan:

"Recite, da vam gre zelo dobro in da se počutite odlično, in Bog bo slišal vaše besede in poskrbel, da se bodo uresničile.
Ella Wheeler Wilcox

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.3.2012 8:06:20   
LittleSun
Sa.je še malo in lulaš user posted image kakšni znaki na vidiku??

Jaz sem od teh hormonov že zdaj polna "znakov", me bolijo prsi, špika me, križ me boli...tako da bom potem čisto mirna in ne bom upoštevala nobenega, saj so se še zdaj začeli. Sicer pa ko sem bila prvič noseča nisem imela nobenih znakov, tako da je najbrž to, da ni znakov najbolj znak user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.3.2012 8:26:16   
Sa.je
Hej punce!

pri nas ni ne duha ne sluha o sončku. Sem res mislila, da bo danes sončno pa zdej bolj slabo kaže. No mogoče se pa še prebije skozi.

Little sun res je, še malo pa bo spet mesec okoli. Kaj pa vem, itak imam vsak mesec 100 znakov, za katere se na koncu vedno izkaže, da niso nič pomenili. Tako, da svojim znakom ne zaupam.
Čeprav mi je dragi v zadnjem tednu že dvakrat rekel, da imam večje joškice user posted image pa tudi meni se zdijo mogoče malo večje user posted image ma glej, če bi hotela ti itak lahko naštejem 100 znakov, ampak bolje, da raje mislim, da ni nič, da ne bo preveliko razočaranje, če bo user posted image pritekla.

S* čakamo novičke!! user posted image

Vivaldi všeč mi je ta misel user posted image

Dajmo si vse rečt, da smo user posted image in Bog bo uslišal naše besede in bo poskrbel, da se bodo uresničile!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 665
15.3.2012 8:43:19   
*anushka*
Ciao punce!

Dspela, ko preberem zgodbe kot je tvoja, postanejo vsi moji problemi brez teže... Močno stiskam pesti za vaju, da se čimprej pobereta in vaju narava neha zezat ter vama že nameni zakladek, ki bo ostal!

S* in Sa.je, naviiiijaaaaam, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image Znaki gor ali dol, že statistično bi se morala zdej katera roza obarvat user posted image

LittleSUn, pri nas tud še ni sončka - je prav turobno sivo. Kako napreduje tvoje zdravo življenje? Jaz zaradi gužve v službi zdej 2 dni nisem prišla do laufanja (kaj šele do zdravega obroka), tko da moram danes nadoknadit za nazaj user posted image

Očitno mi drugega ne preostane, kot da se malo sama s sabo ukvarjam - mi je dragi včeraj nepričakovano (med viškom O) rekel, da je razmišljal če bi si vzela en mesec pavze. user posted image user posted image Da bi jaz malo preklopila in si spucala psiho, pa ker bo kao december res za oba neugoden mesec za dobit malo štručko (moj bo najverjetneje v tujini, jst zgubim službo). Na eni objektivno razumski ravni se seveda strinjam z njim, ampak še vedno - WTF? Jaz verjamem, da če bi ta mesec slučajno ratalo, bi že nekak sfolgala vse skupaj.

Ampak potem valda nisva user posted image , tko da razen če ne bom ena tistih vetrocvetk, potem ta mesec žal ne bo nič.

Ahja, kako je fajn že navsezgodaj jamrat user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa druge kaj?

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.3.2012 8:55:08   
oreh
Dspela sploh ne vem, kaj naj napišem, upam, da se bosta z Niri bodrili preko ZS, ker le vidve tukaj vesta kako se človek ob tem lahko počuti, potem pa, da preiskave čim prej minejo in v nove boje! Predvsem pa obema želim, da čas do in med preiskavami ne zavržeta, temveč poiskušata tudi živeti na ostalih področjih življenja, čeprav vem, da je to lahko govoriti, pa malo težje storiti.

ja, LS in kliki jaz temu rečem mega optimizem, človek potrjeno s strani ginekologa nima vsakomesečnih O, pa sanjari o dveh O na mesec in dvojčkih čez natanko 9 mesecevuser posted image sem pa brala, da se 2 jajčeca lahko sprostita v roku 24 ur.

tukaj tudi oblačna tuga, ampak grem kmalu po eno lušno oblekico, tako da mi vseeno sije sončekuser posted image

če pa ta mesec ne zanosim, pol pa res ne vem, zdej sem se že začela samo sebe opozarjat: halo!? stara, a veš, da delata na otročku, a lahk mal o tem razmišljaš prosim. počutje odlično, energijo usmerjam na čisto druge stvari... seveda je to le zato, ker se veselim lapare, saj je to nov korak k morebitni zanositvi. sej če pa spodleti, pa se bom spet v pijačo vrgla, a ne rozi55 (pa hvala za podatke pri aprilčicah, sem že zabeležila, po statistiki močnooooo vodiš!!!).

helenčica čestitke za odklop od rr, o plusku pa le poročaj, z rozi sva že žejni!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.3.2012 9:17:49   
multipraktik
Dspela in  Niri jst VEM da bo tudi za vaju obe posijalo sonce, da bo enkrat vse ok in bodo slabe izkušnje zaplavale daaleč zadaj v spomin....

kar se sončka tiče, sem bila danes že v Kr in nazaj v Lj, pa ga nikjer ni, sam neka čudna oblačnost. Pa sej bo še prišel.
Čakam tut jaz na rezultate od S*user posted image user posted image , ker mene je že 6 dni pred datumom user posted image pričelo trgat, danes sem sanjala, kako me je tiščalo lulat in to tolko, da nisem mogla zadržat, zato mi je ušlo?!?- v sanjah namreč....zjutraj me pa sploh ni na wc tolk hudo, tko da....bog ve kva je to.

in valda, psiha, da me neki špika-k me itak že od ov naprej, ampak joški pa nč ne bolijo, pa sm rekla, dejmo v lekarno zavit, k sm lih na poti, sej je še zjutri,..itak delala test, itak nč...in pol uni samogovori, ''kva ti je, sej je čist prekmal, zdrž vsaj do sobote, če ne do pondelka...'' itd,itd, dobr da zdle en majster pride, da se malo zamotim...groza.

dejmo roza...dejmo...lulat, dejmo čim več user posted image user posted image

aaaa, zdle sm vidla da mam hlače strgane pr fršlus...jao, lep daaaan!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.3.2012 9:25:30   
*anushka*
Multipraktik, sobota bo en-dva-tri tukej. Glede strganih hlač pa - sej veš da je raztresenost tud znak user posted image ?user posted image

Tud če strgana po svetu hodš, sam da bo na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 669
15.3.2012 9:49:56   
Sa.je
Joj Multipraktik vem kaj misliš user posted image Jaz se komaj zadržujem, da že ne grem lulat. Ampak sem se odločila, da bom tokrat lulala šele na dan D in čisto nič prej - torej, če je še ne bo, lulam v ponedeljek zjutraj.
Če je + me bo itak počakal do ponedeljka, če ne pa itak gremo naprej v nove boje. Saj potem, ko je enkrat M, se kar sprijaznim in sem vesela, da lahko spet veselo user posted image in upamo, da bo ta mesec pa končno uspelo. Najhujših mi je pa tistih 14 dni po O, ko samo čakaš kaj bo. Če bi lahko bi tistih 14 dni kar prespala in bi se zbudila na dan D.

Punce tale marčevska statistika je pa čisto porazna... a naj nebi bilo 25% možnosti vsak mesec, da uspe?user posted image Torej bi nas vsak mesec moralo iti med user posted image vsaj 25 %user posted image user posted image

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
15.3.2012 10:36:36   
LittleSun
Sem se napapcala (solatko) sedaj pa veselo na delo user posted image user posted image

Sa.je user posted image user posted image za mirnost, potrpežljivost in ne neučakanost user posted image user posted image jaz ne vem če bom do 25. zdržala s testom, glede na to, da imam doma kar nekaj testov, ker sm si nabavila, sedaj pa dva al tri mesece nisem potrebovala.

anuska
pri nas tut sonček samo kuka iza oblakov, ga ni v polnem sijaju, pa tudi zelo hladno je zunaj, niti sledu o tisih 18 ki so jih napovedovali. Moje zdravo življenje je sedaj malo pa pauzi, sicer jem še vedno enako pridno, za gibanje pa ne najdem energije, še za življenje ne, kaj šele da bi migala. Sej vem, da če bi se spravila bi se boljše počutila potem, ampak kot pravim še zjutraj se mi ne ljubi s postleje se skobacat in namazat. Ah bo že....samo da pojem še te hormončke, potem pa bo tudi zame posijal sonček. Si mislim, da mi lahko dabroston celo pomaga, da se če se je jajčece oplodilo lepo vgnezdi, tako da vzamem v zakup vse te sitnosti, ki jih imam zarad njega.
Jaz se strinjam s teboj, da se vse uredi...ko sva midva prvič zanosila, še nisva niti skupaj živela, on ni imel službe, potem pa se je vse uredilo. On je dobil službo, celo kupila sva stanovanje user posted image user posted image user posted image otrok ti da neverjetno količino energijo, sploh se ne zavedamo česa vsega smo zmožni, da omogočimo našim sončkom boljše življenje in lepo otroštvo.

orešek 25. marec bo NAJIN, boš videla, da bova pili samo še sokec user posted image user posted image user posted image tudi midva sva bila pridna in čira čara naj čimprej mine še teh 10 dni user posted image user posted image privošči si še kakšno pivo, ker ga potem 9 mesecev ne boš mogla!!!

multipraktik še malo in prideš tudi ti na vrsto, čas je da ena otovri roza začetek druge polovice marca in imam občutek da boš ti tista user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 15.3.2012 10:38:35 >

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 671
15.3.2012 11:29:10   
oreh
Katte, izvedenka za laparo, še eno vprašanje. se ti je prvauser posted image po operaciji kaj prestavila? če se prav spomnim si ti zaznala O kmalu po operaciji? v katerem delu cikla pa si imela laparo? hvala

nič letim v službo, lep dan!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 672
15.3.2012 12:19:55   
S*
user posted image user posted image user posted image
Punce ste face ej, ma hvala za vs lepe želje.

ne testa nisem delala, sem nekako prepričana da bo user posted image kmalu prišla. Ko sem bila prvič user posted image sem vedela, ma ne vem kako, ma nekako sem čutila že kakšen teden pred testom in res sem delala test takrat že nekaj dni pred datumom in je bil pozitiven.
Mislim da je krivda za zamudo samo psiha...Bom še kakšen teden počakala, sicer pa imam čez 1 teden ginekologinjo in bo povedala pri čem smo, če me prej ne preseneti.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.3.2012 12:36:20   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Kliki, sem videla, da si pri oktobrkah omenila konjsko kremo proti krčnim žilam. Jaz sem tudi malo nagnjena k njim, pa še cele dneve stojim in kaj dvigujem - a to misliš PFERD BALSAM, ki se dobi tudi v DM-ju, Tuš drogeriji ... ? Sem slišala, da pomaga proti vsemu mogočemu, za to pa še ne!user posted image

Ne vem lahko da se ji tudi tako reče. Na moji prav piše da je konska mast. Kupla sva jo pa v lekarni.
Ja meni je res ful pomagala, sem tudi najman osem ur na nogah pa tudi skoz nekaj dvigujem, pa še dedne imam tko da je skleda popolna.

Sa.ja jest sem takoj za da si vse rečemo da smo user posted image in nas bo Bog uslišal in poskrbel za to.user posted image user posted image

S* a še cev teden nas boš postila čakat.user posted image

Oreh ja seveda sva z LittleSun obtimistične, če prav veva da to skoraj ni mogoče ampak fenomeni se dogajajo.user posted image

No prinas tudi lepo sonček sije samo na žalostuser posted image moram v službo. Bom pa jutri spet prosta in bom uživala.user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 674
15.3.2012 12:39:30   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Katte, izvedenka za laparo, še eno vprašanje. se ti je prvauser posted image po operaciji kaj prestavila? če se prav spomnim si ti zaznala O kmalu po operaciji? v katerem delu cikla pa si imela laparo? hvala

nič letim v službo, lep dan!

Ti bom pomagala jast. user posted image po laparo se mi ni prestavila niti za dan. Sem pa potem imela vcikle en mesec 28dni, naslednji pa 31. Pa se je tudi to uredilo.
Laparo delajo panavadi po M. Jest sem jo imela 14dni po M.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?