![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.3.2012 11:49:59
|
|
|
|
witch
|
Nov datum x.4. bo pa to prvi krog po klomifenu (tiste ko imajo napisan prvi krog vedno uspe. tak da mogoče meni zdaj bo ) MOja M je danes prišla. Razočaranje pa je ja. Ampak ne preveč hudo, ker niseva bila preveč pridna ta mesec.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.3.2012 16:33:39
|
|
|
|
Katte
|
Oh, witch .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.3.2012 11:17:34
|
|
|
|
bernardica
|
Pozdravljene nosečke in bodoče nosečke. Ponovno se vam oglašam s svojo težavico. Testa za nosečnost še nisem naredila, jutri grem do svoje zdravnice, da mi pove svoje mnenje. Danes me tudi močno špika v spodnjem delu trebuha, včeraj me je malo in predvčerajšnjim tudi. Ne vem kaj je razlog tega, vendar so krči mogoče močnejški kot pred dnevi, mogoče je to znak da bo prišla . Ugotovila sem tudi, da iumam zjutraj manj napihnjen trebuh kot potem čez dan in zvečer. Upam, da kmalu izvem kaj se dogaja z mano. lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.3.2012 13:03:33
|
|
|
|
Katte
|
Punce, tudi jaz se spet prestavljam v nov mesec. Po pričakovanjih. O je bila zgodnja, zato je tudi M malo prej. Vsaj to. Sem v redu. Danes z upanjem začenjam nov krog.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.3.2012 13:07:17
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.3.2012 13:13:26
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Punce, tudi jaz se spet prestavljam v nov mesec. Po pričakovanjih. O je bila zgodnja, zato je tudi M malo prej. Vsaj to. Sem v redu. Danes z upanjem začenjam nov krog. Oh ne, Katte, žal mi je, res. Le kdaj bo prišel naš čas?
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.3.2012 8:40:15
|
|
|
|
bernardica
|
Punce, ponovno se vam oglašam. Včeraj sem bila pri osebni zdravnici. Po pregledu me je naročila, da dam pregledat še kri in vodo pa napotnico sem dobila za ginekologa. Ne vem mogoče je kakšno vnetje...., ona ni vedla. Poj pa dons kličem, da se naročim za ginekologa in izvem da moram kljub temu da imam napotnico čakat 3 mesece ker je takam čakalna doba. Me je pa sestra skušala vezati ginekologinji na telefon, da bi mi povedala ali je potreben ginekološki pregled ali ultrazvok. Moram pa v vsakem primeru narediti še test nosečnosti, saj ima vsaka ženska drugačne znake. Vendar čutim da z mojim telesom nekaj ni najboljše, ker se mi to dogaja res prvič. Lep dan še naprej :):)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.3.2012 12:30:39
|
|
|
|
čebelica1984
|
VSE NAJLEPŠE OB DNEVU ŽENA VAM ŽELIM!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.3.2012 17:02:12
|
|
|
|
witch
|
ooo Katte naj bo april naš mesec. bernardica daj naredi že enkrat ta test. Tudi moje telo je vask mesec pred m drugačno. Tudi pri meni je bilo v začetku tisoč in en znak. Pa nosečnosti ni bilo. Počakaj do dneva d, naredi test in je to to. Več kot to ne moreš narditi. Čakaj in pridno slončkaj in je to to. Želim ti da vama je uspelo. Da si noseča. Ampak če boš tako nadaljevala... in če ne bo šlo v prvo se ti bo ženska draga zmešalo. Sprosti se! BEJBE MOJE ŽELIM VAM LEP DAN ŽENA Tiste stare borke (se je še verjetno spomnite), portorož vas vse lepo pozdravlja
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2012 8:33:07
|
|
|
|
Katte
|
witch, tvoj nečakec bo pa že eno leto star. Ja, hitro gre čas. Ravno eno leto bo starejši od moje/ga nečakinje/nečaka. To bo super, ko bova imeli svoja otročička in nama marsičesa ne bo treba kupovati, ker bova podedovali . Lepo ozdravljam nazaj našo portorož .
< Sporočilo je popravil Katte -- 9.3.2012 8:35:11 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2012 8:46:51
|
|
|
|
Zewa
|
Eko, poslavljam se od vas.. se selima med novembrke (juhuuu).. Sem pa vaša zvesta navijačica (s cofki in to )
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2012 8:52:14
|
|
|
|
Katte
|
Čestitke tudi tukaj, Zewa !
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2012 8:53:15
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2012 8:58:02
|
|
|
|
čebelica1984
|
Vavvv Zewa super, čestitam
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2012 13:55:00
|
|
|
|
witch
|
zewa čestitke še tukaj
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.3.2012 11:35:21
|
|
|
|
bernardica
|
Punce sporočam vam, da sem oprvila krvni test nosečnosi in je pokazal, da nisem noseča :(. Dala sem tudi kri in vodo, kjer so mi ugotovili povečane levkocite v urinu, tako da v ponedeljek k zdravniku. Imela naj bi okužbo sečnice, mehurja ali nožnice, zato te vse moje bolečine. Noseča nisem, vendar sem vedela, da se nekaj dogaja z mojim telesom, znaki so podobni vendar dokler ne narediš testa ne moreš vedeti. Je tudi od vas katera imela kakšno tako okužbo? No glede nosečnosti bom pa počakala dokler se ne zgodi, stara sem 23 tako da se mi še ne mudi zelo, čeprav bi rada imela malo pikoco :):). Lepo se imejte čawčaw
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.3.2012 16:15:55
|
|
|
|
witch
|
bernardica vnetje mehurja je pa ja taka izrazita bolečina da jo je enostavno prepoznati. Ni lepo ko ga imaš. Veliko čajčka, brusnice, pa kakšen primotren boš dobila pa bo hitro dobro. Drugače pa daj punca sporsti se. Na tak način se ti do nosečnosti res zmeša. Ne bom ti rekla mlada si še, bo že prišla nosečnost. Ker so to tudi meni govorili. In zdaj sem iz "premlade" za mamico, počasi že ... hja, tak pač je.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.3.2012 13:11:52
|
|
|
|
benji
|
Pozdravljene, že nekaj časa se nisem oglasila,..berem vas redno in močno navijam za vse,..predvsem zrele (stare se ne sliši dobro ) borke . Končno sem se opogumila, saj še kar ne verjamem, da vam sporočim lepe novičke. Jaaaa, nalulala sem en kup nato še močan plusek in tudi že videla majceni . Uspelo nam je v prvem postopku in zaenkrat kaže da je vse uredu. Sem v 7. tednu, prve slabosti mi že nagajajo, torej, tako kot mora biti . Upam da bo pikica pridna in da se nisem prenaglila. Počasi se sicer privajam na dejstvo da sem , vendar čisto brez skrbi nisem.... malo strahu da gre kaj narobe se prikrade sem ter tja,priznam. Seveda pa močno upam da bo vse uredu, božam trebušček in prepričujem pikolino da bom najboljša mama kar je možno . Upam da vam bo novička v spodbudo, da bomo vse "vztrajnice" nekoč mame. Čeprav je skozi cel postopek kazalo bolj slabo, se je na koncu potrdilo dejstvo,..dovolj je en pravi. En pravi folikel, ena prava celica, en plavalček,..in dobiš pravega . Še vedno se bom verjetno bolj redko oglasila, vas bom pa redno brala in še naprej vztrajno držala pesti.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.3.2012 13:32:51
|
|
|
|
Katte
|
benji ! Bravo, zrela (ne stara) borka. Vesela sem skoraj tako, kot bi bila zase. Saj veš .
< Sporočilo je popravil Katte -- 12.3.2012 13:35:43 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.3.2012 13:34:54
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.3.2012 20:03:28
|
|
|
|
dspela
|
Mene lahko spet brišete iz roza seznama. Na žalost nama tudi v tretje ni upeslo donosit . Danes sem začela krvaveti in šla na urgenco...začetek splava. Jutri moram iti v LJ, da bi tam naredijo čistenje in vse pošljejo na genetiko.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.3.2012 20:53:34
|
|
|
|
Jassika
|
dspela nimam besed A ni to zdaj že tretjič? no, kako je to možno? Na genetiki sta že bila? Kaj pravi G? No, verjetno ti ni, da bi sploh govorila o tem, mora bit prehudo Lahko ti le zaželim, da ugotovijo kaj je vzrok ss in ga odpravijo, da boš končno lahko stisnila svojega k sebi. Drži se dečva, želim ti da se čimprej zbudiš iz te more. Miljon sreče
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.3.2012 21:16:39
|
|
|
|
Katte
|
dspela, ni besed... Pošiljam ti samo objemčke in upam, da so lepši časi blizu.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.3.2012 7:44:02
|
|
|
|
Sa.je
|
Joj Dspela ne morem verjet, že v tretje? Tako zelo mi je žal Drži se in bodi močna, čeprav vem, da boli. Tudi ti boš stisnila k sebi svojega , samo ne obupat. Vem, da se sliši oguljeno, ampak za vsakim dežjem posije sonce.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.3.2012 12:24:27
|
|
|
|
dspela
|
jassika, ja to je že tretjič. Ne, na genetika še nisva bila. Zdaj nama pripada. Upam, da bodo čim prej ugotovili kaj je narobe. Izvide o genetiki plodu se čaka 4 tedne.. za naju pa nekje od 1 meseca do pol leta. Nekaj more biti narobe, ker je vse nosečnostih plod umrl okoli 8 tedna. Prvi pregled vse vredo, potem pa kar naenkrat umre. Hvala za tolažbo in lepe besede..te najbolj potrebujem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Strah ob uvajanjuAdminČesa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (
32%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
da me bo otrok strašno pogrešal (
5%)
![](/slike/poll/poll.gif)
da se bo otrok poškodoval (
3%)
da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (
8%)
da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (
10%)
da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (
42%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!