|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
9.3.2012 14:15:11   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Evo nas na dm teku:

Te številke na majici so številke mesta, ki smo ga dosegle po teku? Od 16.500 prijavljenih? user posted image

Važno je sodelovati

Jap, tudi glavni moto za to temo user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.3.2012 14:45:30   
pebs

[/quote]

Evo nas na dm teku:

user posted image

[/quote]
Ej punce, kera motivacijska fotkauser posted image . Pa še en kompliment,prov fajn zgledata,tkola nasmejane.user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.3.2012 14:55:08   
HHH
Meni se najbolj koralde dopadejo user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.3.2012 14:58:13   
pebs
Ja,kera si pa ti? Tok da vem,ker maš itak za vsako eno sliko v glav,pa ponavad čist napačnouser posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.3.2012 15:06:19   
diana 28
Ja, bi bilo pa zanimivo, da bi vsaka napisala kako si predstavlja določeno uporabnico.....

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.3.2012 16:27:11   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Ja,kera si pa ti? Tok da vem,ker maš itak za vsako eno sliko v glav,pa ponavad čist napačnouser posted image

Jasno, da sem tista s koraldami jaz, zraven je pa Lulu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.3.2012 17:04:55   
HHH
evo mene na dm teku drugo leto

user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.3.2012 18:59:01   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Valjam se od smeha... Sam punci dam spat pa pridem nazaj, če bo kera tu.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.3.2012 19:11:44   
majčica1508

user posted image

Ojla.......Kaj pa moja slika dela tukaj gor???user posted image user posted image user posted image
No v bližnji prihodnosti,želim vsaj prbližno tako zgledatiuser posted image

Velika 171cm,76kg,željna teža na 65kg........Me sprejmeteuser posted image
Neki se trudim ločevat,čeprav mi ne gre najboljše....Včeraj imela post,bila sam na vodi,čajih..uf težka je bila
Lulu....ste pa veliko natipkaleuser posted image ,ko sem se želela pridružit sta bile 3 strani,pol sem zbolela in zdaj zaidem gor in natipkanih veliko strani.....BRAVOOOOO

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.3.2012 19:19:16   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image Valjam se od smeha... Sam punci dam spat pa pridem nazaj, če bo kera tu.

Evo našo Najo.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pejt lulat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.3.2012 19:37:23   
HHH
in našo Rakico

user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.3.2012 19:57:17   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

user posted image

Ojla.......Kaj pa moja slika dela tukaj gor???user posted image user posted image user posted image
No v bližnji prihodnosti,želim vsaj prbližno tako zgledatiuser posted image

Velika 171cm,76kg,željna teža na 65kg........Me sprejmeteuser posted image
Neki se trudim ločevat,čeprav mi ne gre najboljše....Včeraj imela post,bila sam na vodi,čajih..uf težka je bila
Lulu....ste pa veliko natipkaleuser posted image ,ko sem se želela pridružit sta bile 3 strani,pol sem zbolela in zdaj zaidem gor in natipkanih veliko strani.....BRAVOOOOO

Ja,dobrodošla! Če hočš shujšat,si na pravi temiuser posted image . Ti sam poglej našo tabelo,sami minusi. Začel se je za hec, zdej se že menjo/mo za dm tek, drug let bo že kakšen maraton, pol pa kaj veš,mogoče še kakšen dokumentarec o namuser posted image .

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.3.2012 19:59:51   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Ja, bi bilo pa zanimivo, da bi vsaka napisala kako si predstavlja določeno uporabnico.....

A veš,da se pa edin tebe ne predstavljam, ko vidm tvoj nick,se mi pred očmi namalajo evri,ker smo se enkrat na eni temi pogovarjal,kolk nam uspe privarčevat,pa si ti čist vodilauser posted image . Sej se prov spomnm,a neuser posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.3.2012 20:02:37   
HHH
pebs v elementu. Tukaj je še vodila in bi zmagala, ampak je morala na lulanje. tam pa vsi tisti štanti s prigrizki.... Eh, škoda, res...

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.3.2012 20:03:48   
HHH

pebs v elementu. Tukaj je še vodila in bi zmagala, ampak je morala na lulanje. tam pa vsi tisti štanti s prigrizki.... Eh, škoda, res...

zdej pa bo

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.3.2012 20:05:28   
HHH
še enkrat probam..

user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.3.2012 20:06:51   
Kliki
Punce kako vam gre?

Meni gre bolj slabo, saj kilogramčki ne gredo nikakor dol. Sem pa danes ful pila in sem se zdej tehtala in sem še malo težja. Se pa ful OK počutim od kar spijem najman 3litre na dan. Pijem pa predvsem vodo.
Zajterk: če sem doma je kak mali konček kruha z amrmelado ali pa medom, v službi pa kak rogljiček in kava.
Kosila
: ponavadi jem čisto enoko kot sem prej samo manjšo količino.
Večerja: kosmiči al kos malega kruha (do 18ure) ali pa nič

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.3.2012 20:10:04   
pebs
user posted image user posted image user posted image Sam res, tist o lulanju,ne rečm,da se mi nebi res zgodluser posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.3.2012 20:13:54   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Punce kako vam gre?

Meni gre bolj slabo, saj kilogramčki ne gredo nikakor dol. Sem pa danes ful pila in sem se zdej tehtala in sem še malo težja. Se pa ful OK počutim od kar spijem najman 3litre na dan. Pijem pa predvsem vodo.
Zajterk: če sem doma je kak mali konček kruha z amrmelado ali pa medom, v službi pa kak rogljiček in kava.
Kosila
: ponavadi jem čisto enoko kot sem prej samo manjšo količino.
Večerja: kosmiči al kos malega kruha (do 18ure) ali pa nič

Ah,sej bo. Pol ti bosta šla pa 2kg naenkrat dol, pa še ful piješ, in že to težo da.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.3.2012 20:17:09   
Kliki
Sej vem da bo šlo. V ponedeljek začnem še kolesarit potem pa ma da gre dol.user posted image
Ta teden sm imela samo priprave ker je blo treba mal noge ojačat da ne bodo preveč bolele.
Slikce so pa dobra motivacija.user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.3.2012 20:24:08   
majčica1508
Babiki spita,dragi tudi(prin nas gripa razsaja)sam jaz in mala se še otepava
Trenutno imam pred seboj skledo zelene solate z veliko česna(dober,da nebo nobenega lupčkanjauser posted image )
pred skledo je pa računalnik......In,ko tipkam objemam skledo,moja-moja..........

pebs....v to sploh ne dvomin,da nebi bila na pravi temi....sem si ogledala seznam...pridne
25.3 bo moja miška mala stara 1 leto.....Ko sem prišla iz porodnišnice sem imela 93kg....Danes 76kg
Jah bog pomagi,rada jem....

DM tek.....doma imam nov orbitrek za 400evrov in novo sobno kolo za 400 evrov in veste kaj že celo leto se
gledamouser posted image user posted image .........Kaka lenoba sem...A me lahko kera brce v tazadnjouser posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.3.2012 20:28:36   
majčica1508
Kliki....jaz imam včasih tudi 7 obrokov....pa mi gre dol....malice dodaj zraven...
Sevede bo šlo dol.........
Jaz sem pred davnimi,davnimi časi hujšala tako,da sem jedla 2 obroka na dan in pol sem se jezila,kaj za vraga
mi ne gre dol....In ni mi šlo,telo je vse skladiščilo v zalogo....pol so mi pa rekel,pa jej 5 ali več obrokov na dan,boš zaposlila telo,da bo delalo in nebo več zalog delalo in mi uspeva(brez telovadbe)

Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.3.2012 20:28:51   
rdečebela
jooj, vse se neki športate, jst mam slabo vest!! pa še dodatno slabo vest zarad teh kalamarov prejle, ampak šle smo na večerjo. babe...
okej, u pondelk začnem tudi jst z rekreacijo, kar po programu iz une knjige Tek za začetnike. (seveda že danes držim pesti, da bo slabo vremeuser posted image )user posted image
dobrodošla majčica1508 lepo da si se nam pridružila, mogoče nam še ti natrosiš malo dodatne motivacije. Bolj ko se bližamo vikendu, bolj se mi zdi, da podlegamo skušnjavam user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.3.2012 20:29:52   
Kliki
Majčica naslednji teden se spraviva na sobno kolo a je prav?
Mogoče pa res ne bi blo slabo da si omislim še kak obrok. Sam jest ne morem tolk jest že to da ko sem popoldne v službi da jem zajterk je cela znanost za mene. V svojih 30letih sem ga jedla vedno samo na dopustu.user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 9.3.2012 20:35:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.3.2012 20:34:04   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Babiki spita,dragi tudi(prin nas gripa razsaja)sam jaz in mala se še otepava
Trenutno imam pred seboj skledo zelene solate z veliko česna(dober,da nebo nobenega lupčkanjauser posted image )
pred skledo je pa računalnik......In,ko tipkam objemam skledo,moja-moja..........

pebs....v to sploh ne dvomin,da nebi bila na pravi temi....sem si ogledala seznam...pridne
25.3 bo moja miška mala stara 1 leto.....Ko sem prišla iz porodnišnice sem imela 93kg....Danes 76kg
Jah bog pomagi,rada jem....

DM tek.....doma imam nov orbitrek za 400evrov in novo sobno kolo za 400 evrov in veste kaj že celo leto se
gledamouser posted image user posted image .........Kaka lenoba sem...A me lahko kera brce v tazadnjouser posted image

Z veseljem, izvoli

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.