|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
7.3.2012 21:09:37   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Hvala. Saj včasih res malo sikam, ampak se samo delam pasjo user posted image

user posted image

(ps... jaz tudi)

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
7.3.2012 21:11:02   
HHH
Še Najino pivo odpri, pa boš zmagovalka user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.3.2012 21:11:59   
LuLu

Če si zraven še Najino pivo odpreš, boš pa sploh zmagala

Ej, v hiši ga ni...  ziher nisi še ti moje spila na skrivaj? Dužna si mi eno, če je to tak...
Če ga najdem, zaspim ko bebica, še malo grenčice je ostalo... pa jutri vse prespim... ih, preveč lepo, da bi bilo res...

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.3.2012 21:13:30   
LuLu

A si ti to dvakrat napisala ali že duplo vidim? user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.3.2012 21:14:18   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

A si ti to dvakrat napisala ali že duplo vidim? user posted image

Očitno je HHH spila kakega... pa nič delila z nami. user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.3.2012 21:14:59   
HHH
Ok, da pojasnim tole kolobocijo: najpej sem nekaj napisala, pa me je ven vrglo. Potem sem to še enkrat napisala - podobno. Nakar sem ugotovila, da prvo šlo čez in potem še drugo. In nekje vmes je Lulu našla pir.
Sem bila dovolj jasna?user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.3.2012 21:16:16   
HHH

Ok, da pojasnim tole kolobocijo: najpej sem nekaj napisala, pa me je ven vrglo. Potem sem to še enkrat napisala - podobno. Nakar sem ugotovila, da prvo šlo čez in potem še drugo. In nekje vmes je Lulu našla pir.
Sem bila dovolj jasna?user posted image

Al pa tud neuser posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.3.2012 21:17:42   
LuLu

Al pa tud neuser posted image

user posted image
Nič nisem našla...

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.3.2012 21:19:21   
LuLu
Ne dam dosti na ta forum, ampak ko me pa nasmeje, pa še to takrat, ko mi je slabo... neprecenljivo! user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.3.2012 21:24:14   
HHH
Izvoli. Naj ti sede, pardon steče

user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.3.2012 21:27:24   
Alenčicaa
zivjo punce. sem nova na forumu, no v bistvu prebiram ta forum ze nekaj casa, sedaj pa sem se odlocila, da se se prijavim user posted image
imam isti problem kot ve - prevec kg user posted image . ne gredo in ne gredo mi dol. ce mi ze rata cez teden lepo jesti, cez vikend vse dobim nazaj - ali pa se vec user posted image . probala sem ze vse mozne diete in mi ne rata. sej vem, v rekreaciji je ogromno, a kaj ko nimam volje. upam na to, da me boste ve kaj spodbudile - no nasmejale ste me ze - to pa je tudi nekaj pokurjenih kalorij user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.3.2012 21:32:22   
LuLu

Ej... dosta! Kaj ti mene poznaš? A si od vseh možnih pirov našla glih Hajneken, ki je moj najljubši?
Ne morem verjeti! user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.3.2012 21:33:43   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Alenčicaa

upam na to, da me boste ve kaj spodbudile

Ja, perspektivne smo od hudiča!!! user posted image
Dobrodošla.user posted image

(odgovor članu Alenčicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.3.2012 21:33:50   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Alenčicaa

, a kaj ko nimam volje. upam na to, da me boste ve kaj spodbudile - no nasmejale ste me ze - to pa je tudi nekaj pokurjenih kalorij user posted image

No, dobrodošla! user posted image
Pravi forum za tebe user posted image

(odgovor članu Alenčicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.3.2012 21:35:16   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ej... dosta! Kaj ti mene poznaš? A si od vseh možnih pirov našla glih Hajneken, ki je moj najljubši?
Ne morem verjeti! user posted image

Ne, samo ata gugl je imel pod urgenco samo Hajneken user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.3.2012 21:37:06   
HHH
Ej, jaz imam tudi jutri naporen dan (služba), pa grem kar spat. Nič čokolade pred spanjem!!!! Jasno? Lahko noč

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.3.2012 21:37:40   
LuLu

Ne, samo ata gugl je imel pod urgenco samo Hajneken user posted image

Google že ve... nasploh zdaj ko imajo "zgodovino" uporabnika naštudirano user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.3.2012 21:40:33   
LuLu

Ej, jaz imam tudi jutri naporen dan (služba), pa grem kar spat. Nič čokolade pred spanjem!!!! Jasno? Lahko noč

Ne bom jedla... me je minla kriza. Enega otroka sem dala spat, drugi še tu pri meni, ve ste me obvladale in to je to... mati pa že čaka na klepetu user posted image
Jaz tudi spat počasi... lahko noč tistim, ki gredo ležat user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.3.2012 22:02:08   
rozilu

Evo, jst mela danes naporen dan in jutri še en takšen... Čokolade danes ne sploh user posted image , prej okoli 9h sem sicer grozdje (ampak to je že boljše, ne??) user posted image Zdaj grem še malo knjigo brat, da me bo zazibala v spanje... moram malo odmislit službo...

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.3.2012 22:39:56   
Mimona29
bravo punce, super ste!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.3.2012 7:50:17   
ballerina
Dobro jutro!

Ste me že nasmejale user posted image .

Moj včerajšni dan je bil po planu, nobenih prekrškov, ter skurjenih dodatnih 528 kalorij pri zumbi.
Danes pa naprej:
Z: ovseni kosmiči, jogurt, naribano jabolko
M: 2 suhi figi
K v službi: rio mare insalatisime
K doma: solata, opečen zrezek
V: zumba

jutri pa tehtanje.

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.3.2012 8:36:44   
RAKICA1
Dobro jutro user posted image user posted image čas za kavico da pridem ksebi potem si pa pripravim nekaj za jesti da bom potem lahko zdržala na vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Punce vesel 8 marec vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa za vsako eno rožico želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu ballerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.3.2012 8:42:47   
jesensko listje
Jutro!

O Ballerina hvala, ker si me spomnila, da je jutri tehtanje! Sem čisto pozabila!!user posted image user posted image user posted image

Meni je včerajšni dan tudi kar uspel, tako da upam da bo jutri kakšen gram manj.

LuLu user posted image - da bo vse ok danes! (Mislim, da si rekla da imaš danes neke neprijetne zadeve).

Malo sem že dala spat, z večjim pa greva sedaj ven atiju pomagat. Včeraj se je spustil s kolesom po enem ogromnem klancu.user posted image user posted image user posted image Sem se tako prestrašila, da je bilo joj. Ampak je na srečo kmalu padel in se ni nič poškodoval - ni pa pokapiral, da se ne sme tako voziti... Mu je šlo kar na smeh, ko sem mu razlagala kaj se lahko zgodi, sedaj se pa samo bojim kdaj ga spet prešine kakšna sijajna zamisel. Strašno rad počne neumnosti, tudi če dobi kakšno buško. Pa s kakšnim vriskom se je pognal po klancu! Noge v zrak, pa greemooo!

A dejansko mislite, da smo tukaj takšne, ki bi ob raznoraznih težavah posegle po alkotu? Ker jaz se bolj nagibam k.... hrani! Čokolada je sijajna za reševanje problemov! Pa kadar sem nezadovoljna sama s sabo, takrat tudi, ja. In seveda, ko se nažreš, si še bolj nesrečen. Začaran krog.

Ve se hecate, rajši neham s pisanjem, da vas ne zamorim preveč!

Uživajte v soncu!

(odgovor članu ballerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.3.2012 8:46:15   
LuLu
PP:

Naj prehranjevanje, gibanje, odnos do sebe, svojega telesa in vseh okrog sebe spremlja vsak tvoj grižljaj, korak in gib. Bodi na prvem mestu VEDNO in POVSOD.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.3.2012 8:47:09   
Najaa
Dober dan.
Zelo zgodaj sem vstala, da izkoristim nekaj mirnih uric za pisanje diplome tako da predzajtrk je bila banana in bela kava, zajtrk bo pa verjetno kruh z maslom in mojo božansko marmelado user posted image pa še kak kofe, pol pa voda.

Ko imam probleme, posežem po hrani, to je jasno. Alko ala kakšen radler tu pa tam, doma reeees redko, poleti edino zvečer, drugače pa ne.

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.