andreja_p
|
Muri82,sej to me je begalo,ko nisem vedela kok dolg moram pit.Sej ni panike,sam bi pa zmanjšala za pol litra,ampak ne bom,ker se bojim,da bom ponovno kje v bolnici poslušala kaj moram in mi bodo načenjale živčke.Pijem čaj sladkan z natrenom in limono.Bom pa sedaj pila grenkega,da ne bo povečan sladkor v krvi.Vode pa ne morem pit,ne vem kok to,tud požirka ne spravim dol,že od nekdaj.Juhice so pa itak zakon,jih tud jaz jem,pa včeraj sem si naredila riž na vodi pa krompir,nič zabeljeno.Danes bom pa file osliča pa mal solate,ko moj pride sedaj iz sližbe,pa skupaj jeva.Moram pazit na prebavo,ker grem sam 2x na teden na potrebo,sedaj pa jem res lahko hrano da me ne zabije,ker gibanja pa itak nimam. Glede bolniške pa pojdi do svoje zdravnice pa naj ti jo da,Men jo je odprla teden pred punkcijo in ji ni problem podaljšat,al ti pa ginekolog naj napiše priporočilo,ki ga neseš k osebni zdravnici.Jaz ne grem do testa nikamor,v službo mislim.sej zato si pa pokasirala hiperco.So pa res eni pametnjakoviči,če se lahko tak izrazim.Ko gre pa kaj narobe si pa sam kriv,oni pa itak nikol.Eh brez veze,o tem debatirat,sam jezna ratam. Počivaj,čuvaj na pikico in misli da boš to prebrodila,potem bo pa najlepši del nosečnosti,ko bosta nabavljala za bebiko,....
|