posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: posh Recimo, da si jaz najdem moža št.1 in potem ugotovim, da rabim še moža št. 2, ker pač rada sexam z dvema...hkrati. In bi bilo zelo priročno, da živimo vsi pod isto streho, ker pač smo bolj srečna družina kot samo mama in 1 oče..., ker je mama dosti bolj sproščena, ima manj dela, posledično manj finančnih težav in in in ...in izrabim vsakih pet minut na tv-ju, da povem kako nam je lepo, čeprav smo v manjšini...in za nameček, prosim naučite svoje otroke, da Tine ima pač eno mamo in dva očeta(pa ni treba pisat, da se ta mama "žaga" kar z dvema). Ste pripravljeni sprejeti vsako obliko drugačnosti? Nepomembno. Tisto kar je pomembno je, da tudi v tem primeru, ce se tebi kaj zgodi ne bi otroka dali v neko povsem tretjo rejnisko druzino, ampak enemu od starsev s katerimi je zivel do tedaj. Da ima otrok pravico obiskati svojega starsa v bolnisnici, da le-ta lahko za otroka podpise v kolikor otrok potrebuje zdravniski poseg ipd.... Gre se za otroka, ki zivi in bo zivel v taksni skupnosti. Kaznovanje otroka za "grehe" starsev je svinjarija. Kaznevanje starsa s tem, da ne more pridobiti starsevske pravice je predvsem kaznovanje otroka in sopada v zgornjo kategorijo. Pa te toliko boli kdo je s kom v spalnici, da si pripravljena zrtvovat otroke? kaznovat otroke? Ce ne seksas samo misoonarsko in ce nisi cista (nedolzna) stopila v zakon imamo pravico kaznovat tvojega otroka zaradi tvojega nemoralnega obnasanja. Cmo zacrtat, da ce se tvojemu mozu kaj zgodi, ti nimas starsevske pravice, ker si nemoralna??? kako lahko vzgajas otroka, ce si necista , nemoralna in lahka... Posebej zenski otrok je na udaru, da ga bos pokvarila... Taksni primeri so bili v zgodovini - preberi si malo. Morda bos nasla paralelo, morda ne... vsakomur svoje. Premisli pa dobro ali je smiselno in eticno kaznovati otroke za tisto, kar nam ni vsec pri njihovih starsih... Zivis pa kakor koli hoces, s kolikor hoces moskimi. Lahko trudi paradiras - me ne moti. Edino v cemer smo si razlicni je (govorim individualno), da ne bom nikoli menila, da je za tvoj nacin zivljenja potrebno kaznovati tvoje otroke. In potem mi bo nekdo rekel, da so mu otroci na prvem mestu, da so otroci nase najvecje bogatstvo, da bi za otroke naredili vse.. bi... naredili bi jih za sirote a strase njihove pa na grmado... idilicna slika... pozdrav iz salema... Frodica, si se pa vžgala-ampak si me narobe razumela (kot drugi tudi). Nikjer ne pišem, da bi otrokom jemala kakršnokoli pravico, niti me ne moti, da se istospolni lahko poročajo, niti bi jim jemala pravice. Me ta mali procent ljudi sploh ne moti in me ne bo manj, če živijo kot živijo (ok za posvajanje je druga pesem, ampak razen tega ne vidim problema. Pisala sem o tem "posiljevanju" s to tematiko. Ne vem, ali samo jaz tako mislim, ampak a misliš, da so ljudje toliko butasti, da jim je treba skoraj vsakodnevno trobit o tem, da bodo s tem manj nestrpni?? Mislim, kdor je nestrpen, bo ostal nestrpen, ali bo to napihovanje v medijih kaj spremenilo? Mogoče pa res...
|