Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ Jo, TomTaylor - če sem prav razumela tvoj post potem to leti na pedofilijo oz. spolno nasilje očeta na hčerjo. Tega se pa res ne da primerjati z homoseksualnostjo!!! Pod nobenim pogojem. Zato ker gre pri istospolnih partnerjih za svobodno voljo obeh, da bosta živela skupaj, pri pedofiliji pa za nasilje enega nad drugim, ki sploh ne razume pomena spolnega odnosa ali nadlegovanja. Meni je pravljica všeč. Opisuje dva očka in njuno hčerkico. Saj ne piše, kako se zdaj onadva pa v postelji žagata ! Pri otrocih je treba začet spreminat svet, ali želimo res, da bi rastli v enem milnem mehurčku in še vedno vse delili na dobro in slabo na naravno in na nenaravno? Moja sestrica, trenutno stara 9 let, je seznanjena s tem, da ni narobe, če se imajo rade ženske med seboj ali pa fantje med seboj in da ni nič narobe, če želiš biti fant. V vrtcu je imela obdobje, ko je želela biti fant in smo jo seznanili s tem, da to ni nič narobe. Sedaj je čisto normalna punca, pa tudi če bi bila kako drugače usmerjena, bi jo imeli vsi radi in jo podpirali. Bolje tok, kot pa brco v rit pa čez prag vržt lastnega otroka, ker živiš v 19. stoletju. Drugače pa bi bilo dobro za tiste, ki imajo popačene informacije, ki teh nimajo dovolj ali podobno, kar seveda ustvarja strah in nerazumevanje, nestrpnost, da preberejo kakšne raziskave iz tujine o otrocih, ki so živeli v teh družinah, zrasli v normalno delujoče ljudi, ki nimajo nobenih težav z lastno identifikacijo. Niti niso istospolno usmerjeni, kot nekateri mislijo, da bodo, ker to pač ni gensko pogojeno oz. naučeno. Dejansko so enkrat predstavili tudi dvojčka, eden je bil heteroseksualen, drugi homoseksualen. Ja tako je pač prišlo. In če bojo moji otroci taki, tudi prav. In ja, želela bi, da bi imeli možnost, da imajo otroke. Ker če si istospolno usmerjen ne pomeni, da se moraš odpovedati želji po otroku, ker dejansko v taki skupnosti otroka ne bi mogel ustvariti po naravni poti, ampak želja seveda obstaja. In jaz bi jim jo uresničila. Seveda se gre pa pri zakoniku bolj za to, da bi tistih 100 otrok v Sloveniji pridobilo pravice, ki jim pripadajo. Ne pa da bi lahko kar povprek posvojevali otroke in se, kot nekateri mislijo, razmnoževali kot zajci in bi bilo tega potem vse polno. Aja, pa še to glede Cicibana: saj smo vedno brali zgodbice o srečnih družinicah. To je tudi posiljevanje, ker takih družinic tudi ni veliko. Sama sem rastla v enostarševski družini, brala o teh čudovitih zgodbicah, a ne bi zamenjala svoje družine za nobeno popolno slovensko družinico. Ker ne obstaja. Tako da starši, brez strahu, otrok ne bo imel nobenih posledic, če bo prebral zgodbico, bo pa mogoče manj nestrpen do drugačnosti, če ga bomo tega naučili že od malih nog. Odlicno povedano. Se strinjam z vsako besedo.