|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
6.3.2012 8:42:03   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
  princeska Tiauser posted image , 30, 1user posted image , 0user posted image , 6.3., ?, ?
just_meuser posted image , 24, 1 , 0 , 14.2., ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 21.3., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 26.3.,
?, ?, user posted image
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.3. , Lj, ?,

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?, user posted image
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 14.3.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, Mb, user posted image
joungLINAuser posted image , 17, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 7.3.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 19.3.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.3., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 12.3.,
Pt, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., Lj, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

11.8.
*pupika*user posted image , 25, 3 , 0 , 31.1., ?, Sg

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,
lady69user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Bleda, ?,
*Talija*user posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?,user posted image

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 15.3., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.4., ?, ?, user posted image
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., ?, ?
klavdi1 , 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.3., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 13.3., ?, ?

19.8.
Anita_suser posted image , 22, 3user posted image , 2user posted image , 13.2., Cerknica, Po

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 13.3., 7.3., UZ srčka, ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.3., ?, ?
ma_miuser posted image , ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?
kattkuser posted image , 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Nm, ?
Iz Lune , 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 22.3., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Ce, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 12.3., ?, ?
OranznaM , 31, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
Maeveuser posted image , 26, 1user posted image 13021303user posted image , ?, Kr, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?
Refrescouser posted image , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 26.3.,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.
Mojarožicauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , 9.3.,
?, ?
MADMAXuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomanka , 28, 1 , 0 , ?, ?, ?
Poletje2012user posted image , ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

NUHALNA SVETLINA:
marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

*mommy to be*    21.3.
printemps             22.3
skarabej_79        22.3.
proxima               26.3.
Evita12                26.3.
RedSonja             26.3.
*pika*poka*         29.3.

april:

*pupika*                  2.4.
activia                    5.4.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               28.2. user posted image
Maja T.                  28.2.

GLUKOZNI TEST:

proxima                13.4.

ICT:

proxima               10.5.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

81 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image
srečki user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 6.3.2012 8:57:56 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.3.2012 8:58:53   
crtek
jutro!

LINA dobrodošla user posted image čestitke za pogum, ker ga boš sigurno potrebovala. Med nami sicer ni nobene mlajše od 20 (razn tebe user posted image ) ampak smo vseeno vesele tvoje družbe. Moja dobra prijatelca je mela fantka, ko je bla stara 18let in pravi, da če bi se mela še 1x za odločat, bi se odločla enako, tako da...še enkrat čestitam za odločitev user posted image

joj punce sm vam fouš, ki že veste kdaj boste mele morfologijo...js morem počakat do 15. na naslednji pregled, da se bova dogovorile za morfologijo user posted image se mi zdi še taaaaakooooo daleč, čeprav je to že drugi teden user posted image bom pa takrat že v 19.tednu, tko da se vztrajno bližamo polovici nosečnosti user posted image sm pa tudi js tak firbec če je naša biba punčka al fantek user posted image ampak mene to ne ustavi, da nebi nakupovala...sm kupla 2pajacka, pa sigurno bom še kej, samo da to diplomo rešim, pol pa se kr lotim user posted image

Sm pa ugotovila, da je naša biba en velik crtek user posted image ko me user posted image objema in crta, se biba postavi čisto k trebušni steni, da boža še njo/njega, pol pa se nazaj skrije user posted image in muziko ma rad/a...js jo namreč ceučas poslušam al pojem in ko sm učiri ugasnla računalnik se je tolko časa premetaval/a in brcal/a dokler ga nism nazaj vžgala user posted image pravi mali kažinotvor bo to naše dete user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   [Brisano sporočilo]
6.3.2012 10:41:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu crtek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.3.2012 13:32:35   
Kratka
Ojla nosečke, ma je tudi mene malce sram, da sem kar malo opustila tale forum in sem bolj aktivna na FB. Pa ravno jaz, ko sem se tako "sekirala", da me boste pustile samo tu gor. Pa me je skušnjava premamila in sem vseeno šla na Fb. Sicer vas redno berem, ampak za pisat sem pa postala pravi lenuh user posted image .
Lina, vsa čast! Če sem prav prebrala si ostala sama in si se vseeno odločila za otročka? Kapo dol res, zelo si pogumna in sem vesela, da se nisi odločila za splav, tako kot bi se marsikatera, še starejša od tebe. Tudi moja mama je ostala pri tvojih letih sama in se je tik preden bi šla naredit splav odločila, da me bo vseeno imela in sva "prigurali". Ni bilo lahko, niti meni niti njej, pa vseeno mislim, da ji nikoli ni bilo žal, meni pa tudi ne, da "nimam" očeta. Tako je moralo biti. Če kdo v tej zgodbi kaj obžaluje je sigurno to oče.
Naš mali akrobat je tudi zelo aktiven cele dneve. Čutim ga pa že skoraj dva tedna. Zdaj je začel orng brcat na trenutke. Je pa smešen, ker vedno ko da moj roko na trebuh se umiri in noče nič migat, ko dam pa roko gor jaz takrat pa brca žogo kot pravi fuzbalerček user posted image mi prav trebuh dviguje gor user posted image Mi je tok smešno, ker jim ful dogaja tam notri user posted image
Kupila nisem pa še nič, ker si zaenkrat vseeno še nič ne upam. Gledam ja, kupim pa ne. Bom verjetno po morfologiji, če bom zdržala tako dolgo. Jutri imam pregled srčka. Držite pesti, da bo vse vredu. Me je malce strah.
lepo bodte pupe in božajte bušije

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.3.2012 15:39:20   
moč81
Dobrodošla LINA!!!
Jaz sem že tudikupla enga pajaceka za našga dojenčka, že okoli pusta ko sem hčerki šla po pustni kostum. Mam pa drugi teden pregled in ga komaj čakam ker me je malce strah, da ni kaj narobe z mojim dojenčkom, saj koliko vas berem že v večini čutite svoje dojenčke,...jaz še pa ne :-( in me je strah da je kaj narobe,... po večerih se tudi malce "pogovarjam"z njim ko božam bušija pa noče nič "sodelovat". Se spomnim mišike kako je delala ko sem božala bušija pa se pogovarjala,...ob muziki se je čisto pomirla ko pa je partner dal roko gor je pa migala tak, da je trebuh premikala,...mam lepe slike iz nosečnosti z njo, da ji bom lahko pokazala ko bo "večja".
Kratka držim pesti za pregled srčeka! Vse bo vsredu-boš videla!
Punce lepo se imejte, uživajte na sončku!!!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.3.2012 19:32:11   
*mommy to be*
moč81 nisi edina, v tem da ti biba še nič ne razgraja... :) jaz sem v 19. tednu in še tudi ne čutim gibov, ampak sem bla prejšnji teden na pregledu in sem slišala srčka, tako da se ne sekiram ker še nič ne čutim... Je pa res, da sem jaz prvič noseča, ti pa drugič... Ziher bo v kratkem, nič se sekirat, samo pozitivno razmišljat pa bo...user posted image
jaz se trenutno počutim enkratno... Prej sva z mamo šle en malo daljši sprehod v nekem normalnem tempu, pa mi je prav pasalo se nadihat svežega zraka user posted image vsaj tak malo migam, da se čisto ne polenim...user posted image v soboto sva si vzeli 3urno turo, da sem zvečer spala kot ubita... Saj boljše, ker zadnjih nekaj tednov se mi sanjajo take bedarije, da ne morem verjet, ko se zjutraj zbudim, moj pa se mi samo smeji, ko mu razlagam, pol me pa zeza... pač moški...user posted image
kaj ma še katera druga tako 'srečo' kot jaz, da se ji take kozlarije sanjajo? baje da je normalno da nosečnice več sanjamo, samo to kar se meni sanja, je pa res off the hook, da se zjutraj sama temu smejim... user posted image

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.3.2012 19:34:28   
*mommy to be*
aja pa dobrodošla LINA! čestitke, za tako pogumno odločitev, da boš, čeprav sama, obdržala in vzgojila svojo pupiko! za občudovat!user posted image user posted image

(odgovor članu *mommy to be*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.3.2012 20:38:48   
Evita12
Pozdravljene user posted image

Dobrodošlica LINI in čestitke za tvojo odločitev. Upam le, da imaš kakšno podporo tvojih najbližjih. In se strinjam s tem, kar je napisala kratka, edini, ki bo tu lahko kdaj kaj obžaloval, bo oče tega otroka. Čeprav so ljudje različni, moj oče ni nikoli obžaloval, da mojo mamo pustil samo v nosečnosti. Takšni ljudje sploh niso vredni, da bi se z njimi ukvarjali. Tudi meni ni nič hudo, ker "nisem imela" očeta!

Jaz že mojega fantka čutim dober teden. Najprej seveda nisem bila prepričana, da je to to, ker je pač prvič. Kasneje pa se je začelo ponavljati in mislim, da so to njegovi gibi. Sicer jaz tega nikoli ne bi opisala kot kakšne metuljčke ali mehurčke, ker kar konkretno brca.

Vidim, da nekatere že pridno nakupujete. Jaz še nisem ničesar kupila iz treh razlogov. Sobica še ni narejena (pohištvo sva komaj naročila in pride šele maja) in stvari sploh nimam kam dati. Veliko kolegic mi ponuja stvari, ki jih več ne potrebujejo in bom počakala, da vidim, kaj se mi bo vse nabralo, ker tudi denarja nimam toliko, da bi ga kar brezglavo razmetavala za stvari, ki mi jih bodo drugi podarili ali posodili. Mislim, da marsikatera stvar, ki jo ima dojenček le nekaj mesecev, še ni za deponijo in se lahko še lepo uporabi! Je pa vse od mojih kolegic in vem, da so s stvarmi lepo ravnale.

Poleg sobice pa bova obvezno kupila nov voziček, ampak sva ugotovila, da je nakup vozička težji od nakupa avtomobila user posted image . Je pa kljub temu fajn!

Lepo se imejte in lepo praznujte dan žena! Jaz grem jutri (časovno nam ne gre v četrtek) s prijateljicami v gledališče. Še prej pa malo plavat, ker končam prej v službi. Sem hotela nečaka nahecat, da gre z mano, pa se je odločno uprl. Je bil prejšnji teden enkrat z mano, moj nečak pa je star 20 let, za glavo in pol večji od mene in deluje bolj odraslo in je rekel, da so ga zadnjič vsi tak čudno gledali, ko je bil z nosečnico, kot da bo on očka user posted image Ubogi revež!

Lep pozdrav in božajte bušije!

Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.3.2012 8:14:37   
tapeta
Dobro jutro!

LINA dobrodošla med nami! Čestitke za pogumno odločitev.

Crtek, tudi mene v naslednjem tednu še čaka en pregled pred morfologijo. Tako da se bom še jaz tudi načakala.

Jaz še nisem nič nakupovala. Opremo imam še tako od prvega otroka. Sva takrat nakupila voziček in lupinico nalašč v takšni barvi, da je za oba spola. Tudi ostale opreme imam kar nekaj (posteljica, ležalnik, itd...). Oblačilc pa tudi imam veliko (za P), za fantka pa dobim nekaj. Nakupi bodo torej še kar nekaj časa počakali, da res vidimo kaj še potrebujemo in kaj ne. Sem pa trenutno še tako v B in niti ni možnosti za hodit po trgovinah.

Gibov tudi jaz še ne čutim kaj preveč pa sem drugič noseča. Ene parkrat se mi je zdelo, da me je nekaj požgečkalo, zdej pa že en čas nič. Upam, da bo začel kmalu mamico malo žgečkat in brcat, da bom vedla da je vse ok. user posted image Sem tudi prvič zelo pozno začela gibe čutit.

LP

(odgovor članu Evita12)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.3.2012 8:40:27   
princeska Tia
Dobro jutro nosečke,
evo za nami je še en pregled, vse tako kot mora bit. Nažalost UZja niso delal, se pa tolko bolj veselim morfologije, 19.03. smo naročeni in komaj čakam user posted image

Kar se sanj tiče se pa pridružujem enemu od prešnjih postov, vse mogoče stvari in čim bolj je naeumno tok je večja verjetnost, da bom to sanjala. Moj se tud samo smeje in čudi od kje mi taka domišljija in zakaj ne spim, zakaj se še v sanjah matram za brezveze.

Naša mala pikica se pa premika že kak teden, najprej je bil par dni nek občutek k da bi me nekdo žgačkal od znotraj, po treh dneh žgačkanja pa so se pojavili prvi gibi, je pa zelo nežna mala pikica. Ni blo nobene konkretne brce še, najbolj je aktivna ko sem za računalnikm user posted image

(odgovor članu tapeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.3.2012 10:06:32   
špica84
Kratka kako pa to,da imaš uz srčka.Pri komu si naročena.

Jaz ga imam tut 16.4 pri DR.Veselu.

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.3.2012 11:32:03   
Mavri.ca
Pozdravljene nosečke!

Že neki časa z veseljem berem vaše čvekarije:) In naj se vam še jaz pridružim! Rok imam 23. avgusta.
Sicer je bilo kar presenečenje, ampak zdaj se že veselim nove vloge in uživam nosečnost in komaj čakam morfologijo naslednji mesec, da vidim kaj naju čaka. In lahko začnem z nakupovanjem:)
Zaenkrat nimam še nobenih nosečniških tegob, tudi ne čutim še nobenega premikanja... razen vsako noč imam take razburljive sanje, da ko zjutraj vstanem si prav rečem What a night! :)

Uživajte v sončku*

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.3.2012 18:04:57   
Kratka
moč81, hvala za pestke! Pregled je za menoj. Ni sicer vse super, ampak nič pa še ni 100%, tako da bomo naslednjič kaj več videli, ko bo tudi srček že malo večji.
špica84 pri dr. Veselu sem bila. On je itak edini tukaj. Me spremljajo v tej nosečnosti zaradi srčne napake ploda v prejšnji. Zakaj greš pa ti?

Danes me je dr. Vesel še pod nujno napotil na morfologijo. Da ne govorim v kakšnem strahu sem čakala na uz. Ampak na koncu je bila morfologija vredu in še izvedeli smo, da bomo imeli user posted image user posted image

Aja, pa kupila sem že prvo stvar in sicer en bodi user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Kratka -- 7.3.2012 18:06:13 >

(odgovor članu Mavri.ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.3.2012 20:20:58   
špica84
Kot dojenček sem imela prirojeno napako srca.In morjo preverit,kako je z srčkom.Tut v prvo,ko sem bila noseča sem bila pr Dr.Veselu.
Sam hb z tamalo je vse kul,sicer bo imela tist dan,ko imam jaz uz tut njej ga naredil

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.3.2012 21:22:53   
*mommy to be*
Punce! Vsee najlepše za dan žena!! Danes pridemo vse v poštev! Naj vas vaše močnejše polovice feeeeejst razvajajo! user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.3.2012 11:28:43   
proxima
Heej nosečke, uživate v sprehodih po sončku?

Mi smo danes vstopili v 20. teden in smo že na polovici nosečnosti jupiiii! Mala biba pridno miga in nežno brca že približno tri tedne, prvega sem prvič začutila v 19. tednu, tokrat pa že v 17. Lušno je komunicirat z otročkom, probam mu potrkat po trebuhu, če se bo kaj odzval, pa zaenkrat še noče nič nazaj povedat user posted image

Komaj čakam na morfologijo 26.3. da spet vidimo malega lumpka ali lumpiko... najbolj lušno mi je ko se zjutraj valjamo po postelji in moj 15-mesečni navihanček poboža bušija in da lupčka dojenčku... no naslednjo sekundo bi šel pa že hodit po mojem trebuhu... tolk o tem, da se zaveda, da je noter dojenček user posted image

Se vidi, da je lepo vreme in da ni nobene tukaj, mi tudi uživamo v sprehodih, komisija mi je podaljšala bivanje doma, upam, da bo tako, do konca nosečnosti... komaj čakam morjeee... letos pičimo prvič za prvomajske praznike 10 dni, potem pa še konec junija za 14 dni, potem bom pa kampirala doma in čakala kdaj se bo bebač odločil pokukat ven... malega bova pa ta čas dala še malo na morje z babi in dedijem, ker bom jaz takrat najbrž že nepokretna bunka he, he...

Punce lepo se imejte, uživajte v sončku, čestitke vsem na novo prijavljenim in predvsem LINI za res pogumno in lepo odločitev! Pa pridite iz FB še kaj na RR, da bomo mele še tiste, ki nismo na FB kaj čveka! user posted image

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.3.2012 11:54:19   
printemps
hej hej se tudi jaz že dolgo nisem javila, ja zunaj je res že tk lepo spomladansko, da sem tudi jaz že veliko zunaj. dva tedna nazaj sem začela s telovadbo pilates za nosečnice in me je zelo presenetila tale telovadba, sem mislila, da je to bolj vzdih, izdih, leva rok gor in desna dol, ampak je kar fina telovadba, na kateri tudi kar fino delaš user posted image
Tudi jaz sem brce male bebice že občutila, ampak me pa vseeno malo skrbi, ker jih kakšen dan čutim, kakšen dan ne. Pri meni so to zeloooooo nežne brce tk da komaj vem, da je to to. Moj me pa tudi skos sprašuje, če kaj brca in če ne, sva že oba zaskrbljena. A pri vas partnerji že čutijo te brce dojenčka, če položijo roko na trebušček? Sem že začela razmišljat, da bi si tudi jaz kupila ta angel sound, da bi spremljala tole dete. Kaj pa ostale, ki že čutite brce, jih čutite vsak dan?
Lep vikend vsem srečkam nosečkam user posted image

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.3.2012 12:05:40   
proxima
Printemps zaenkrat so te brcike (vsaj pri nas) tako nežne, da jih še jaz komaj začutim (pa sej so tudi otročki še tako majckeni, da nimajo še ful šuta he, he), partner bo imel več veselja pri koncu nosečnosti, ko se bodo brcike močno čutile in tudi videle... prijateljici je tako valovil trebuh, da sem mislila, da jo bo bebač kar raztrgal in prišel ven kot v filmu Alien... OK tole se je slišalo grozno user posted image v bistvu je lahko čist lušno, mene je moj prejšnji največ šutiral dol v mehur, ki je bil že itak občutljiv in sem šla vsakih 15 min na WC... čist odvisno kako je otrok obrnjen, kdaj ma čas budnosti, pa tudi od plasti špehka čez buši - v tem primeru se malo slabše čuti, vem iz izkušenj user posted image brez skrbi se boš še smejala temu, da si bila zaskrbljena zaradi premalo brcik...
Ja, angelsound je fajn za pomiritev, da veš da srček lepo utripa... ampak mi ga uporabljamo res redko, ker se mi zdi, da malega ful moti, ker se zmeraj kam stran hoče umaknit...
Jaz brcike ponavadi začutim takole ko tipkam kaj po računalniku, pa zvečer, ko se stegnam na kavču pred tv-jem in malo umirim ali pa ko pretiravam z nutello na žlico user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.3.2012 12:09:16   
proxima
Aja pa še tole prodajam, če katero zanima:

http://www.ringaraja.net/forum/Prodam_parni_%C4%8Distilnik_5_v_1_-_H2O_MOP_X5/m_5898099/tm.htm

Idealno, če vas je že zagrabil gnezditveni nagon ali imate spomladansko čiščenje! user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu proxima)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.3.2012 12:17:56   
crtek
žiujo!

ja res je lepo vreme...KOOOOONČNOOOO tudi malo bol toplo, ki meni vsa ta zimska garderoba res že skoz uha vn gleda user posted image

glede user posted image gibov...js ga čutim vrjteno že kšna 2tedna, mogoče več (zdej sm 18t) ampak itak na začetku se mi je zdelo ful prešvoh, da bi to blo lahko to, pa sm bla itak sigurna, da je samo prebava, pol se je pa kr ponavljalo in ponavljalo in zdej vem, da je moja mini biba user posted image printemps tudi js user posted image ne čutim vsak dan ob istem času al kej podobnega, ga pa največkrat občutim, ko sm pri miru, kšn dan tudi sploh ne, ampak ne se sekirat. Z user posted image je sigurno vse ok, lahko se samo bol pogosto miga, ko si ti aktivna oz. ponoči, pa tega niti ne opaziš, so pa zdej te naše bibe vse še tko majhne, da je težko pričakovat, da bi vsak gib zaznale. Poskusi se recimo vlešt, z roko na trebuhu ugotovit na kirem koncu se nahaja user posted image in pol tm trebuh malo potrest, pa boš vidla, ki boš čutla premik. Ga pa tvoj dragi sigurno še ne bo začutu, edino recimo, če je najprej user posted image nagužvan k trebušni steni, pol pa se naenkrat odmakne, bo čutu samo razliko med tem, ko je pod roko in tem, ko ga ni več, prou brc pa sigurno ne. Samo ne paničarit, če ga kšn dan ne čutiš, ker s tem ne koristiš niti sebi niti user posted image . Počakaj še kšn teden, pol bo tvoja biba tudi že tolko velika in močna, da se boš spraševala, če maš not nogometaša user posted image

proxima super za odločitev komisije user posted image mi smo tudi gledali, da bi šli za 1.maj kam na počitnice ma se nismo še nič konkretnega zmenli...če bo lep september pa planiramo, da bi šli  takrat z dojenčkom user posted image joooooj že komaj čakam to našo bibo, pa še niti na polovici nism! user posted image sej vem, da gre čas tko hitro, ma vseeno...sm tak firbec kašn bo naš dojenček, komu bo podoben...HB mam ful dela, da se zamotim še s čim drugim, kot samo tuhtanjem o bibi user posted image še malo malo pa se lotim sobico rihtat user posted image

nič punce, lepo bodte, božajte bušije, pa se beremo user posted image

(odgovor članu printemps)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.3.2012 12:57:34   
OrangeMoon
Pozdravljene sonosečke!
Kakšno lepo vreme imamo, končno pomlad! Jst obožujem pomlad :)
Ravno si kuham špargljevo juhico in se že veselim regrata, ki bo kmalu.
Trebušček pridno raste.
Jst folne kisline ne jemljem več, sem brala na internetu (sicer so mnenja različna), da je bistvena v prvih treh mesecih.
Ne jemljem nobenih dodatkov in vitaminov, ker sem skeptična do farmacevtskih pripravkov, ki nam jih na veliko ponujajo.
Ve jo jemljete še naprej?
Jem pa zdej lepo čisto vse, kar sem jedla preden sem zanosila.
Sem namreč vegetarijanka in obožujem vso zelenjavo in stročnice, tak da jupi, da tudi dojenčku to paše.
Vmes, ko mi je blo slabo, mi veliko stvari ni pasalo, zdej sem pa presrečna ker se mi kar naprej lušta solate in skoraj nič sladkarij:)
Sem pa že tudi začutila prvo migetanje po trebuhu, ampak samo na kratko...
Naslednji teden imam pregled, grem dat kri in urin in poslušat srček.

Vsem želim lep vikend, naj trebuščki pridno rastejo in bibe pridno brcajo:)

p.s. Crtek, tudi jst koncujem z diplomo:)

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.3.2012 15:48:13   
wish87
Lep pozdrav,

Tudi jaz sem navdušena nas pomladjo, sončkom, toplimi temperaturami, sprehodih,... user posted image Še bolj pa komaj čakam poletje user posted image

No danes smo zakorakali v 16.teden in smo imeli tudi pregled...poslušali in šteli smo otročkov srčni utrip, en klepet z ginekologinjo, kratek UZ, novo slikico bejbija in pa laboratorij user posted image Vsi izvidi so super, otroček se lepo razvija in raste...velik je že 10 cm user posted image ugotovili pa smo da mu ni ušeč da ga motimo, namreč ko je sestra merila srčni utrip se nam je non stop izmikal in bežal stran user posted image levo, desno, gor, dol,... smo se prau nasmejali user posted image Tako da predvidevam da tudi če bi imela doma napravo za poslušanje srčka naši bibi nebi odgovarjala user posted image
Sem tako srečna in polna energije prišla domou, da sem že celo stanovanje pospravila od "nog do glave" user posted image tako da bom lahko jutri malo bolj uživala user posted image

Za seznamček pa: naslednji pregled imam 12.4. in to bo morfologija. Že komaj čakam da bomo spet malo zmotili našo bibo user posted image

Lep sončen petek vam želim in izkoristite vikend za uživanje in razvajanje user posted image

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.3.2012 18:18:43   
kattk
hej hej.. :) kako smo?? :)

mi smo bli ucerej na pregledu..nc nouga, razen to da ekstremno prehitro rastemo, sem v 16tednu in smo eliki 17cm :) cuvat se moram se vedno zaradi kile to je pa to. Ucerej sem imela ultrazvok, ker je g reku pa dejmo k je pac 8marec, da ti poklonim slikico :) res lepo :)

me pa zanima, zakaj na angel saundu nc ne najdem srcka?? =/ vceraj mi ga je posodila prijateljica pa ze skos probavam pa kar nc ni =/

uzivajte noseckice :)

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.3.2012 19:02:21   
skarabej_79
Živjo punce,

mi smo danes tudi zakorakali v 20 teden. Res ne morem verjet, kako čas beži, da sem že praktično na polovici. Še 2 tedna, pa bo morfologija user posted image
Konkretnih brcik tudi jaz še ne čutim. Sem pa tja čutim mehurčke, že kakšen dober teden. Po navadi čutim, ko sedim za računalnikom, zvečer ko se uležem in parkrat je bilo tudi zjutraj. Kaj bolj konkretnega pa kar noče in noče user posted image .
Trebuh mi pa kar hitro raste, se mi zdi da se iz tedna v teden ornk pozna.
Vreme je pa res super, se že zelo veselim poletja in morja. Se mi zdi da se ga bom letos kar naužila, vsaj junija, pa mogoče še v začetku julija, pol bom mogla bit pa že bližje domu.
Kdaj boste nehale delat tiste, ki ste v službah? Jaz sem se včeraj malo zanimala pri nas. Baje je po pravilih tako, da je treba še cel letošnji dopust izkoristit pred nastopom porodniške. Če bo tako, potem bom uživala lahko že ves junij user posted image

Lepo se imejte čez vikend!

(odgovor članu kattk)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.3.2012 21:04:24   
naia
moram se opravičiti, ampak meni je zelo lažje četati na FB-ju, zdaj tudi ne povezujem nick-e na RR-ju in imena na FB-ju, kaj pa vem...res mi je lažje na FB-ju se družit

printemps, brcike sem v tej user posted image  prvič začutila v 16.tednu oz. takrat niso bile še brcike, ampak balončki, zdaj v 19.tednu so pa že kar brcike, je pa res, da user posted image  čutim vsak dan, če ga čez dan nisem, sem se ulegla in dala roko na trebuh in se je "oglasil", zdaj me že kar butne, zadnjič je moj poslušal srček z AS in ga je direkt v AS butnu/butnla, da je dec ornk slišu oz. se prestrašu glasnega zvoka, zdaj me načeloma brca, ko sem za računalnikom in sedim, po možnosti, ko me hlače zategujejo ali pa zvečer, ko se uležem pred tv, no danes zjutraj me je začel/a še preden sem se zbudila, sem ležala na desni strani trebuha in k da bi/jo motil, me je začel/a rukat, naj se premaknem user posted image

OrangeMoon, jaz jemljem B vitamine in Omega maščobe, v B vitaminih je tudi folna kislina, Omega so pa tud zelo pomembne za razvoj, v prvi user posted image  sem bila tudi zelo proti "umetnim" dodatkom, sam se mi danes zdi bolje popiti "tableto vitamin" kot pa solato iz supermarketa ipd.

skarabej_79, načeloma je res treba letošnji dopust porabiti pred nastopom porodniške, le če se dogovoriš, da ga lahko v naslednjem letu pokoristiš oz. je narava dela vplivala, da ga nisi mogla pokoristiti, ampak mislim, da se tu lahko šteje bolj povečanje prometa oz. posla, s tem posledično potreba po svojih zaposlenih, v glavnem, če si ful ok z delodajalcem pa če bi ga raje prenesla v naslednje leto, se ga da, drugače je pa načelom, da moraš letošnji dopust porabiti do 30.6. naslednje leto, čeprav bi ti naslednje leto bolj prišlo tistih cca. 10 dni kot letos

drgač smo pa tudi mi zdaj več na sončku, po hčero grem, če se le da, kar po kosilu oz. vsaj tiste dneve k ne "fušam" user posted image

jutri se pa odpravljamo na izlet v ZOO Zagreb, zelo je žalostno, da je tam skoraj enkrat nižja cena za odrasle, otroci do 7.leta so pa zastojn, ne vem sicer, kakšen je, baje imajo pa drugačne živali kot pri nas, bo nam pasalo vsaj zaradi spremembe okolja in ZOO-ja, našega že na pamet poznamo user posted image

dobrodošla Lina, jaz iz njenega posta nisem nikakor razbrala user posted image , da gre sama čez user posted image , le da gre pogumno v to

Lep vikend in dobrodošle souser posted image  na FB...

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?