|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
1.3.2012 18:22:36   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa si sms na glas preberiuser posted image .
Aja, jaz ap tudi ne hujšam - nimam več diete, ker sva s Svitom že v dvoje:). Trenutno imam "dieto" 3 kids, no manuser posted image , pa kar dela zaenkrat...user posted image

A si nam prišla voljo dvigovati? Ali pa vseeno moraš kako kilco dol dati user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.3.2012 19:53:28   
ronja
Prišla sem se zabavatuser posted image . Če še komu zraven voljo dvignem, super, kar se pa kil tiče pa: trenutno jih imam dobrih 58 na 168 cm, torej imam še 2 kili do moje zimske oz. 4 kile do poletne teže - recimo da je ok za 1 mesec po porodu - pa upam, da bo šlo to samo dol, kot pri malihdveh - nisem še nikoli namensko hujšala, pa upam, da mi ne bo treba... Ne bi bil pa ravno konec sveta, če bi imela toliko kil: cote so mi vsaj zimske že prav (poletnih še nisem probavala, je še mraz...) Bi pa seveda vseeno rada prišla nazaj na svojo original (ok, ne original, to je blo 2,5 kileuser posted image ampak normalno od SŠ dalje) težo. Ampak nisem glih tip za diete - to delam samo za svoje otroke, kadar je zdravje v pitanju...

< Sporočilo je popravil ronja -- 1.3.2012 19:58:25 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.3.2012 20:10:50   
LuLu
Ti se kar zabavaj user posted image
Mi se tudi...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 803
1.3.2012 20:28:02   
Najaa
user posted image Ja, res je.

In kaj ste kej jedle za večerjo? Jaz se ponavljam s tem svojim prepečencem, ampak mi paše. user posted image zdej se pa borim sama s sabo, da ne odprem enga čokoladnega rogljička... mmmm, To be or not to ne? user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 804
1.3.2012 20:31:35   
diana 28
Jaz sem zmazala malo piščanca...prsa pečena user posted image in pomarančni sok sem si naredila. Me pa tudi mene nekam vleče, da bi pojedla nekaj sladkega, ne smem niti preveč razmišljat, ker bom kmalu napadla tisto čokolado... user posted image

Jutri sledi tehtanje al kaj? Na tešč?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
1.3.2012 20:44:51   
Najaa
Ma lahko se jutri tehtamo, če se že moramo. user posted image Da vidimo, kaj smo naredili ta teden.

Pojedla sem eno pomarančo in en kivi. Pridna jaz. user posted image user posted image

Aja, z mojim sva se zmenila, da bova začela laufat. Sam morva še pogruntat, kako uredit z varstvom, da bova lahko šla skupaj. Sam on je včasih ful laufu, jao jaz pa še nikol...

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 806
1.3.2012 20:46:25   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In kaj ste kej jedle za večerjo? Jaz se ponavljam s tem svojim prepečencem, ampak mi paše. user posted image zdej se pa borim sama s sabo, da ne odprem enga čokoladnega rogljička... mmmm, To be or not to ne? user posted image user posted image

Jaz sem enkrat in edinkrat imela kao neko dieto s prepečencem in pašteto. 10 let nisem mogla več tega potem jest. bljak mi je bilo.
Kaki rogljiček? Koliko se spomnim ima tam nekje od 300 - 1000 kalorij. Ne seri. To pojej jutri in konec...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
1.3.2012 20:49:00   
LuLu
Meni se je zdaj začelo... danes je mati prišla na obisk za 3 dni... sarma, pohana kura, sladkarije za deca, juha,... tu mač hrane prinesla. Se kar dobor držim. Nimam glih nekega apetita... bila na sodišče danes in bedno počutje.
Jutri sin roj. dan, v soboto jaz roj. dan... ah, torta še pride... res bo pestro!
Pravi test za mojo voljo user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.3.2012 20:51:28   
Najaa
LuLu ampak danes se prav čuti, da nisi neke vesele volje. Karkoli že imaš, upam da se ti čimprej reši in da daš to addacta.
Pa če maš RD boš pač mal grešila, sej to je normalno. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 809
1.3.2012 20:53:25   
LuLu

Ma lahko se jutri tehtamo, če se že moramo. user posted image Da vidimo, kaj smo naredili ta teden.

NE "Ma lahko..."... jutri SE tehtamo. Ti kar pogumno jutri (na tešče seveda user posted image ) stopi na  sovražnika in naj ti pokaže koliko ga mrziš. Čim manj tem bolje user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 810
1.3.2012 20:56:40   
LuLu

LuLu ampak danes se prav čuti, da nisi neke vesele volje. Karkoli že imaš, upam da se ti čimprej reši in da daš to addacta.
Pa če maš RD boš pač mal grešila, sej to je normalno. user posted image

Rešilo se nikoli ne bo... bivši bo vedno njihov ata user posted image
Za rojstni dan si je mali zaželel tisto čok. torto, ki jo ima rad (beri zaherca) ta pa je meni tudi naj... bo težko. Pa priznam, da je zdaj že 2 dni kaj nisem telovadla. Eh... saj bo. Samo, da se ne zredim, pa magari sem cel teden na tej teži, pa potem spet dol. Se mi ne mudi...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.3.2012 21:06:55   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

NE "Ma lahko..."... jutri SE tehtamo. Ti kar pogumno jutri (na tešče seveda user posted image ) stopi na  sovražnika in naj ti pokaže koliko ga mrziš. Čim manj tem bolje user posted image

Neeee, sploh je ne mrzim, prav rada jo imam. že kake pol leta, odkar ne kaže več takih astronomskih cifer. user posted image

No takole se zmenimo, za rojstne dneve se ne držimo nazaj. Jaz se ne bom. user posted image Vsaj kar se alkota tiče ne. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 812
1.3.2012 21:19:26   
LuLu

No takole se zmenimo, za rojstne dneve se ne držimo nazaj. Jaz se ne bom. user posted image Vsaj kar se alkota tiče ne. user posted image

Kaki alko? deca, jaz in mati bomo samo. Ni šans, da se ga napijem. V soboto pa še ata pride. Oba starša totalna anti alko tipa.
Ta vikend sta mi rojstna dneva za praznovanje čisto mimo. Mogoče kdaj kasneje, naslednji teden, junija,... vseeno enkrat ga bom že praznovala, ko bom bolj razpoložena.
Pa res že prav pogrešam eno babjo čago in pitje alkohola. Lani za novo leto 2010/11 sem se ga nazadnje napila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
1.3.2012 21:22:37   
Najaa
Jaz tudi pogrešam en dober žur. Ma ne sam alko, sej sploh ni treba, da je alko. Tak, da je fajn filing, fešta, muzika...
Kaj da bi šla v petek ali soboto ven žurat pa ne pride v poštev? Gčede na to, da maš mamo pri sebi.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 814
1.3.2012 21:26:53   
LuLu

Kaj da bi šla v petek ali soboto ven žurat pa ne pride v poštev? Gčede na to, da maš mamo pri sebi.

Zdaj, ko sem ti to pisala mi je kapnilo, da bi lahko user posted image
Čisto sem padla ven iz teh izhodov user posted image
V soboto imam obveznosti zjutraj že ob 8. uri, pa da moje kolegice skup zberem... so iste kot jaz postale... ne verjamem v uspeh user posted image
Bi morale vsaj kak mesec prej načrtovati user posted image ... sem pa že enkrat omenila, če si zasledila, da tu nimam kaj dosti znancev. večina v MB.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
1.3.2012 21:50:30   
Najaa
Ja pa pejdi v MB. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 816
1.3.2012 21:51:50   
LuLu

Danes sem bila... kaj se mene tiče dovolj za naslednjih 10 let

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.3.2012 6:50:54   
danyy
Jutro, kako ste?
Jaz sem včeraj zvečer jedla polnozrnati corn flaks z mlekom.
Sem se že tehtala in je pokazalo - 0,5 kg (od torka). Sem zadovoljna! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zajtrk danes bo rženi kruh+ kak namaz. Za kosilo še ne vem.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.3.2012 7:04:29   
RAKICA1
Dobro jutro evo pa je petek tukaj in naše prvo vaganje meni je pokazalo user posted image user posted image 71,10kguser posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem zelo vesela in zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image Vsem puncam čestitke za izgubljene kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi istim malo manj čestitke saj bo drug teden bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Sedaj pa peljem hčerkico v vrtec in potem je čas za jutranjouser posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.3.2012 7:07:43   
danyy
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Danes sem bila... kaj se mene tiče dovolj za naslednjih 10 let

Kaj pa je narobe z MB?user posted image Jaz sem iz okolice, no pa priznam da mi ni najbolj všeč, razen enega "sladoredarja" z odličnim sladoledom.user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.3.2012 7:12:04   
danyy

Jaz tudi pogrešam en dober žur. Ma ne sam alko, sej sploh ni treba, da je alko. Tak, da je fajn filing, fešta, muzika...

Jaz se tudi prav ne spomnim kdaj sem bila nazadnje kje veni, mislim da že kar kakšni 2 leti miniliuser posted image . Saj imamo kar veliko roj. dnevov in praznovanj, ampak to ni isto.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
2.3.2012 7:12:39   
cebela2
dobro jutrooooo. . res kar dobro, ratujeva počasi prijatelice z majo vago user posted image  mi je pokazala -1,5kg
sem se pa včeraj OOOGGRROOOMMMNNNOOOOO grešila.  .. v slubi sta dva praznovala rd in je bila pica in torta, tako da ..... mahhh. . sem že pozabla dan ko sem na vago stopila.
Danes bom pa pridna. . zdej mi ne paše jest ker sem sita še od včeraj. Malica bo kakšno sadje, kosilo ribica. . za večerjo pa še nevem. . Mogoče mojga nahecam pa greva vn jest . . na hobotnico iz žara

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
2.3.2012 7:14:11   
cebela2
IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Jaz pa kar grem vn z kolegicami, sicer ne se ga napit pa noret. . ampak večerjica mal vinčka pa bla bla bla bla user posted image

Jaz se tudi prav ne spomnim kdaj sem bila nazadnje kje veni, mislim da že kar kakšni 2 leti miniliuser posted image . Saj imamo kar veliko roj. dnevov in praznovanj, ampak to ni isto.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 823
2.3.2012 7:16:10   
danyy
cebela 2 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 824
2.3.2012 7:19:01   
cebela2
IZVIRNO SPOROČILO: cebela2

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

o sm pa jaz mal zaj.... user posted image
Jaz pa kar grem vn z kolegicami, sicer ne se ga napit pa noret. . ampak večerjica mal vinčka pa bla bla bla bla user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.