|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
1.3.2012 18:40:42   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

huh, jaz sem se pa celo popoldne igrala in sem Tiborju naredilo tisto knjigico, ko sem razlagala na kavi. user posted image
zdaj ga pa še porihtam za spanje, pol pa šibam na aerobiko po dolgem času.

A si dobila pol tiste ježke?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.3.2012 19:08:44   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

A si dobila pol tiste ježke?

ja, hvala, sem dobila v Müllerju

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.3.2012 20:44:13   
bambixxx
čer,

mater sem se našvicala, uf. zdaj pa vroči tuš, pol pa grem masažo žicat ... user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.3.2012 21:31:25   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.3.2012 22:08:38   
arabela*
čeruser posted image

Evo mene spet med živimi. rabila malo oddiha, ker je vsega preveč zadnje čase, no zdaj je že boljše.
Bolana še vedno, sedaj kašljam tako, da me glava od tega že boli, pa ne pomaga nič, jutri ne vem, če ne bom šla k zdrvanici, da mi nekaj da, ker tako ne gre.
Drugače pa, pester teden, vsega na kupu i problemi, i ostale stvari, za šolo dost, skratka...tak da sem celo shujšala od živcev. Ampak gre na boljeuser posted image

Botrca, še tukaj čestitke za službo, jaz tud upam, da se mi kaj prisveti čimprej....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.3.2012 22:14:56   
arabela*
Ve katera za kako zelo fajnno P na Vošnjakovi? Razen Melinkove? Za A bi rabila, ker bo počasi 7 stara in rabi šolskega zdravnika žeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.3.2012 6:01:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Ve katera za kako zelo fajnno P na Vošnjakovi? Razen Melinkove? Za A bi rabila, ker bo počasi 7 stara in rabi šolskega zdravnika žeuser posted image

Pojma nimam,katere so zdaj za šolske.Kaj ti je že kaj rekla? Ker kolko vem,lahko še ostane pri njej,samo zmenit se moraš z njo.Ima polno takih pacientov.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.3.2012 6:01:57   
matcar

čeruser posted image

Evo mene spet med živimi. rabila malo oddiha, ker je vsega preveč zadnje čase, no zdaj je že boljše.
Bolana še vedno, sedaj kašljam tako, da me glava od tega že boli, pa ne pomaga nič, jutri ne vem, če ne bom šla k zdrvanici, da mi nekaj da, ker tako ne gre.
Drugače pa, pester teden, vsega na kupu i problemi, i ostale stvari, za šolo dost, skratka...tak da sem celo shujšala od živcev. Ampak gre na boljeuser posted image

Botrca, še tukaj čestitke za službo, jaz tud upam, da se mi kaj prisveti čimprej....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.3.2012 6:02:26   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.3.2012 6:03:35   
botrca
Jutro...

bambixxx sem ti pisala na fb user posted image .
arabela daj mi naslov da ti tablete pošljem KT...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.3.2012 6:04:09   
matcar
Omagala včeraj na celi črti.Zmantrana sem pa bla tak,da se mi niti večerjat ni dalo.user posted image Pa še z mojim sma se shaklala spet.user posted image user posted image user posted image Sem ob 10-h že spala.Zdaj pa me je tak Saš iz postle vrgo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.3.2012 8:05:24   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.3.2012 8:13:57   
karmen7
Jutro!

Sej ne vem kaj napisat...jutranja rutina...potem ven...ob pol enih pa grem koooončno bon od rojstnega dneva za masažo izkoristi. V bistvu se tega najbolj veselim user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.3.2012 8:43:19   
Arwenko

Jaz sem imela svoj čas Žiberno. Če še dela, pa ne vem, je pa bila vedno tak fajn koliko se je jaz spomnim, da tudi nisem hotla stran, sem se šele na faksu pol prestavila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.3.2012 8:44:31   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Omagala včeraj na celi črti.Zmantrana sem pa bla tak,da se mi niti večerjat ni dalo.user posted image Pa še z mojim sma se shaklala spet.user posted image user posted image user posted image Sem ob 10-h že spala.Zdaj pa me je tak Saš iz postle vrgo.user posted image

Ah, midva sva se pa danes zjutraj z mojim. Pa čisto za brezveze spet. user posted image

Mimogrede, a bi katera kavo v mestu, tam okrog 14h? Jaz razmišljam, da bi šla prej iz službe in tamalo pobrala in bi se šle malo martinčkat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.3.2012 8:45:40   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Sej ne vem kaj napisat...jutranja rutina...potem ven...ob pol enih pa grem koooončno bon od rojstnega dneva za masažo izkoristi. V bistvu se tega najbolj veselim user posted image

super, jaz je nisem dobila včeraj user posted image . maser omagal user posted image .

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.3.2012 8:48:54   
bambixxx

Mimogrede, a bi katera kavo v mestu, tam okrog 14h? Jaz razmišljam, da bi šla prej iz službe in tamalo pobrala in bi se šle malo martinčkat.

čudna ura user posted image  mi2 imava do 11h FT v ZD, pol sma načeloma fraj do 12h. potem pa je treba spat, ker si vidla včeraj, da ni mira na kavi user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.3.2012 8:53:08   
Arwenko

čudna ura user posted image  mi2 imava do 11h FT v ZD, pol sma načeloma fraj do 12h. potem pa je treba spat, ker si vidla včeraj, da ni mira na kavi user posted image

Ja, vem da je čudna ura, ne morem kaj dosti prej po tamalo v vrtec, ker ona tudi spi user posted image Tako da če se vama bo po spanju dalo še nazaj v mesto user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.3.2012 8:59:46   
ly117

Ja, vem da je čudna ura, ne morem kaj dosti prej po tamalo v vrtec, ker ona tudi spi user posted image Tako da če se vama bo po spanju dalo še nazaj v mesto user posted image

Mi2 z Lukcem bi lahko. Imajo danes z očeti ustvarjalni dan in bo hitro doma.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.3.2012 9:02:20   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Iii, fajn...kje bi se pa dobili?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.3.2012 9:16:18   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Iii, fajn...kje bi se pa dobili?

Saj se lahko dobima pred vrtcem, da se ne boma iskale preveč po mestu. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.3.2012 9:21:00   
bambixxx

Tako da če se vama bo po spanju dalo še nazaj v mesto user posted image

dvomim, ker pol pa moram kosilo skuhat, pride ati lačen ko volk domov user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.3.2012 9:41:57   
Arwenko

dvomim, ker pol pa moram kosilo skuhat, pride ati lačen ko volk domov user posted image

Ni panike, pa drugič.

Ly...pol pa ob 14h pred vrtcem user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.3.2012 9:49:46   
ly117

Ni panike, pa drugič.

Ly...pol pa ob 14h pred vrtcem user posted image

Zmenjeno. user posted image Če pa pride slučajno kaj vmes pa javim.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.3.2012 11:04:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pojma nimam,katere so zdaj za šolske.Kaj ti je že kaj rekla? Ker kolko vem,lahko še ostane pri njej,samo zmenit se moraš z njo.Ima polno takih pacientov.

Pri Melinkovi me je sestra vprašala, če že imamo izbrano šolsko zdravnico, pa sem rekla, da ne, da zaenkrta sem hodimo. Je pa rekla, da lahko do 7. leta sem hodi..ostalo ničuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?