|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
29.2.2012 19:53:56   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Evo nas, na frišno stehtane in zmerjene: 9160 g in pa ceeeelih 75 cm!!! Moj mali velikan user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lepo. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.2.2012 20:31:57   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.2.2012 20:34:03   
Arwenko
Preživela dan. Najprej sem ugotovila, da sem šla zastojn v Ljubljano in to 15 minut pred sestankom. Tako da sem si pol privoščila kosilo v svoji najljubši restavraciji - en fajn Ceasar's Chicken Salad in limonado zraven. Pol pa sem šla ob Ljubljanico v en kafič pisat moje proste spise, ocene psov, za prijavo na izpit. In mi je uspelo, še na hitro odnesla v Vodice na zvezo in proti domu. Mojadva sta se pa šla podvig in sta šla z vlakom do Celja, malo na izlet pač, pol pa smo se v Celju našli. Zdaj zvečer pa še postrigla enega psa in dneva je konec.

Na kavo pridem...prinesem album user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.3.2012 8:15:49   
bambixxx
dobro jutro,

uuu kak sem se naspala. malega sem dala spat ob 21h, pa sem poleg še jaz zaspala. user posted image
pa sonček bo jeeej, se vidimo na kavi, koooončno!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.3.2012 8:24:21   
karmen7
Jutro!

Ne delam danes nič, tak user posted image Dedi!!! Počakam da se tast prisveti, pol pa grem ven z malim pa me ni cel dan. Upam samo da ne bo kak dež, se neki čudni oblaki svetijo tu okrog.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.3.2012 8:25:52   
oktober11
jutro

ponovno mam neke težave z internetom, tak da samo napišem da prideva na kavo (če bo mali sodeloval, včeraj ni bil pri volji za kofetkanje user posted image ) tak da ob 10 v EP na "zunanji strani MCcDonaldsa". al pa 10:10, al pa 10:15, kakor nama bo pač uspelo user posted image če pa naju do pol 11 ne bo, te pa sva najverjetneje na krožni vožnji do slovenske bistrice in nazaj user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.3.2012 8:28:35   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.3.2012 8:29:05   
matcar
Jaz tudi pridirkam na kofe,sicer ne bom dolgo,pridem pa.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.3.2012 8:33:47   
Arwenko
Jutro...priletim jaz tudi na kafe...zmatrana sem danes. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.3.2012 8:39:04   
karmen7
Pridem na kavoooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.3.2012 8:43:20   
oktober11
jooooj, danes bo spet konkretna gužva v EP, upokojenci majo popust user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.3.2012 8:47:57   
majakla
Jutro

se vidimo čez urco  user posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.3.2012 14:17:15   
karmen7
Huh nobene nikjer, se vidi da je sonček. V glavnem pri nas je zaspal ob 12.45 in še spi, upam da še bo nekaj časa, tak da je mir. Midva sma se pa tudi najedla, pospravljeno je, pol pa bomo vidli. Če bo se zbudil "pravi" čas gremo še malo ven.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.3.2012 14:34:42   
Arwenko

Huh nobene nikjer, se vidi da je sonček. V glavnem pri nas je zaspal ob 12.45 in še spi, upam da še bo nekaj časa, tak da je mir. Midva sma se pa tudi najedla, pospravljeno je, pol pa bomo vidli. Če bo se zbudil "pravi" čas gremo še malo ven.

Jaz sem tukaj, ampak nobena nič ne piše, nekaj pametnega za povedat sama pa tudi nimam user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.3.2012 14:36:54   
matcar
Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.3.2012 14:39:16   
matcar
Logoped za nama,čez dobro uro pa še en Z.Ta mi je dosti boljša,kot tista,ki sma jo prej imela,čeprav tudi ni bila slaba.Ampak,ta je takoj povedala,kako in kaj pri Saš-u.Izvid od testiranja sluha je tudi pogledala in mi pove,da ne sliši dobro,vendar ne tolko slabo,da bi potreboval slušni aparat ali kaki poseg.Me je skoraj kap zadela.user posted image user posted image user posted image Je pa še veliko dela pred njim,da se bo porihtal.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.3.2012 14:40:21   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem tukaj, ampak nobena nič ne piše, nekaj pametnega za povedat sama pa tudi nimam user posted image

jaz sem tudi malo tukaj,pol pa šibava naprej.Bom malo več zvečer,če ne bom preveč utrujena,ker sem že zdaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.3.2012 14:45:43   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

jaz sem tudi malo tukaj,pol pa šibava naprej.Bom malo več zvečer,če ne bom preveč utrujena,ker sem že zdaj!

matcar, zdaj sem psico peljala ven lulat in sem se prav zavzela in je res tale pedopsihiatrinja tukaj nasproti nas user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.3.2012 14:48:27   
matcar

matcar, zdaj sem psico peljala ven lulat in sem se prav zavzela in je res tale pedopsihiatrinja tukaj nasproti nas user posted image

Jap.In to je prav zdravnik,pa še psihologa imama.Mi je danes logopedinja povedala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.3.2012 14:51:55   
Arwenko

Logoped za nama,čez dobro uro pa še en Z.Ta mi je dosti boljša,kot tista,ki sma jo prej imela,čeprav tudi ni bila slaba.Ampak,ta je takoj povedala,kako in kaj pri Saš-u.Izvid od testiranja sluha je tudi pogledala in mi pove,da ne sliši dobro,vendar ne tolko slabo,da bi potreboval slušni aparat ali kaki poseg.Me je skoraj kap zadela.user posted image user posted image user posted image Je pa še veliko dela pred njim,da se bo porihtal.

A to pomeni, da prav slabo sliši? Mislim, jaz sem skoz mislila, da pač ni slišal zaradi masla in zabitih ušes ne. Ali to pomeni da je kak drug razlog za tale slab sluh?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.3.2012 15:10:04   
matcar

A to pomeni, da prav slabo sliši? Mislim, jaz sem skoz mislila, da pač ni slišal zaradi masla in zabitih ušes ne. Ali to pomeni da je kak drug razlog za tale slab sluh?

Ja,prav slabše sliši.Jaz sem enako mislila,pa sem se motla,oz. bolje rečeno,me moj občutek ni varal,da je še nekaj druga zraven.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.3.2012 15:14:45   
matcar
Se tipkamo,šibama mi2 počasi!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.3.2012 16:41:05   
ly117
Dan! user posted image

Zjutraj peljala L v vrtec in ko sem oddala peljala mamo po mesečni nakup. Domov prišla malo po 10h. na hitrco nekaj pojedla in se spravla z mojim čistit oken v dnevni. Končala sma pa pred uro. Vmes sma samo kosilo jedla.
Zdaj pa malo počivamo in čakamo na klic da nas otrok pogreša in moremo po njega k mojim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.3.2012 17:54:13   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! user posted image

Zjutraj peljala L v vrtec in ko sem oddala peljala mamo po mesečni nakup. Domov prišla malo po 10h. na hitrco nekaj pojedla in se spravla z mojim čistit oken v dnevni. Končala sma pa pred uro. Vmes sma samo kosilo jedla.
Zdaj pa malo počivamo in čakamo na klic da nas otrok pogreša in moremo po njega k mojim.

Danes sva se ravno križale v vrtcu, sem videla tvoj avto user posted image
Jaz se moram ta vikend tudi malo lotiit pospravljanja.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.3.2012 18:36:11   
bambixxx
huh, jaz sem se pa celo popoldne igrala in sem Tiborju naredilo tisto knjigico, ko sem razlagala na kavi. user posted image
zdaj ga pa še porihtam za spanje, pol pa šibam na aerobiko po dolgem času.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?