|
RE: Za tiste, ki še... 28.2.2012 12:05:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da nadaljujem, tamala me je neki rabla... V glavnem, jaz sem glavno že dala dol, pa moram rečt da se nisem neki pretegnila. Držala sem se tega, da sem ločevala in ne nujno po dnevih, važno da nisem jedla B in OH skupaj. Pa zvečer sem ponavadi jedla beljakovine, ker kot pravi Poka (BTW si prava enciklopedija zdrave prehrane ), je res, da ti ustavijo željo po sladkem. Če je bila kriza,sem se pa tud pregrešila. Hujšala sem tako,da nisem bila preveč oškodovana in pri dveh malih otrokih nisem stradala. Rada bi zgubila še ene 5 kil, da grem končno pod magično mejo 70 kil. Kaj si pa jedla? Malo zbiram ideje. Aja, pa dobrodošla! Ok, niso bile SAMO beljakovine ker meni sam sir in jogurt... ne vem, ne morem, ker od tega res nisem sita. Kot sem rekla, ponavad kak sirni namaz na prepečenec (polnozrnati) in jogurt (mogoče 0,1% maščobe ali pa 3,5, odvisno kaj je v hladilniku). Poleti in jeseni sem si pogosto naredila mešano solato s tuno - zelena solata, paprika, koruza, fižol, sir na kocke narezan, kumara in tuna čez. Čeprav to sem raje prakticirala za kosilo in zraven kos PZ kruha. Lahko za večerjo ješ tudi jajca (trdo kuhana) in zraven solato. zdej bo regrad kmalu pa ješ regrad z jajcem... Če mal poštudiraš, kaj so beljakovine, je idej veliko. Sam jaz sem res prepečenec zraven včasih, ker če bi sam sir, me to ne nasiti.
|
|
|