|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
14.2.2012 15:48:00   
sirenetta
Arwen_84 kot sem že napisala, me dogajanje v Izoli okoli EA ne tangira, ker je ne bom vzela. Kot sem tudi že napisala mi je dovolj, da vem za nekaj primerov nosečnic, ki so jih morali vlečt user posted image ven z vakumom, ena od teh se je zaradi vakuma strgala vsepovprek, da niti ni vedela več koliko šivov ima, pa niso raztrganine ta glaven razlog, ampak kot sem že rekla, otrokovo zdravje.
Tega pa ne mislim tvegat samo zaradi olajšanja svojih bolečin in vem o čem govorim, saj sem prvič rodila brez EA, imela našopane umetne popadke ne na 5 minut, ampak sem šla praktično z enega popadka skor direkt v drugega, glih do 30 sem preštela vmes med enim in drugim popadkom, trajali so pa 7 ur. To pa zato ker se nisem odpirala (not sem šla zaradi odteka plodovnice, tako da je bilo treba rodit).
No, iztis pa je bil potem na koncu mala malica in moj korenjak se je rodil čisto lepo v par minutah kljub svojim 4020 g in 56 cm in obsegom glavice 35 cm.

Enako me ne tangira tako opevana prijaznost postojnskega osebja in kakšna možna neprijaznost izolskega osebja (s katerim jaz sicer iz 1.poroda nimam nobenih izkušenj). Bolj se me dodatkne to, da imaš v Izoli novorojenčka ves čas ob sebi, v Postojni pa je praksa, da ti ga za čez noč odpeljejo. In iskreno si ne predstavljam, da že takoj prvo noč preživim ločeno od mojega user posted image , ki sem si ga tako zelo želela in tako zelo pričakovala.
Najbolj pa mi je od vsega spet pomembna varnost in zdravje mojega user posted image in sebe. V Izoli je bolnica skupaj s porodnišnico, v Postojni pa samo porodnišnica, torej v primeru zapletov v Postojni nimajo kaj kot peljat v KC. V času ko sem se pred 1.porodom odločala med Postojno in Izolo sta umrli 2 mamici v Postojni zaradi zapletov. Ena od teh je biološka mamica sinkota, ki ga je pri starosti 1,5 let posvojila ena od trenutnih marčevk. Tako da ga ni user posted image da me prepriča, da zaradi malo več prijaznosti grem rodit v Postojno. Bolj me prepriča strokovnost in usposobljenost in opremljenost porodnišnice v primeru zapletov.

Homeopatske remedije pa so tako znane po tem, da predoziranje oz. stranski učinki ne obstajajo, torej ali pomaga ali pa samo ne pomaga. Edini opažen stranski učinek je bruhanje, ki pa ga nevtralizira kamiličin čaj. Toliko se pa že spoznam na homeopatske remedije. V lekarni čez mejo pa je na razpolago homeopatinja, ki ti svetuje v primeru, da ne veš kako in kaj.
V lekarni v Škofji loki pa je farmacevtka, za katero sicer ne vem, ali ima prav naziv homeopatinja ali ne, vem pa da hodi na izobraževanja na to temo v razne evropsko priznane laboratorije za proizvodnjo remedij in zna tudi marskikaj svetovat. Pa poleg vsega imaš zraven na remediji listek z navodili za uporabo in doziranje.
Pa saj tudi če greš v "navadno lekarno" po zdravilo brez recepta ti farmacevtka svetuje, ne greš glih za vsako stvar spraševat zdravnika.user posted image

Puppika22 dobrodošla!!! Če želiš te dodam na seznam, samo mi napiši podatke PDP, spol in ostalo.

Eh, sem vesela tudi jaz, da se je ta burja polegla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puppika22)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Primorke!!
14.2.2012 18:47:14   
Arwen_84
sirenetta
Ja, kot sem rekla...vsaka ima svobodno odločitev o temu kje in kako (z ali brez lajšanja boličin) bo izpeljala svoj porod - vsaj dokler gre vse po neki ''narvni poti''. Eni so pač ZA, drugi proti..tako kot pri vseh ostalih stvareh. Zgodb čuješ iz vseh koncev tudi miljon. Ene imajo pozitivne, druge negativne izkušnje...v isti bolnici - par dni razlike v porodu in z istim osebjem...tko, da spet - kaj se je kje zgodilo je spet user posted image , lahko se tebi tudi, lahko pa ne. Tako kot se dogajajo take - prigode...se je tudi veliko +, kjer so tudi pordnice in prod rešili. Tako, da tega nima smisla primerjat...sej če želiš, statistike obstajajo..če rataš osebno del njih pa verjetno drugače razmišljaš. In otroka v PO imaš prav tako lahko ćez noč zraven - to je spet tvoja odločitev. In tako kot ene rečejo, da jim je to da so čez noč imele otročka stran pasalo...nevem zakaj bi mogle zaradi tega imet nek neg. prizvok, kot da one nebi otroke hotele imeti ob sebi,,,,spet sama sebe vsaka najbolj pozna in ima pravico se odločit kaj in kako ne?user posted image Meni ne gre zaradi prijaznosti, ker mislim, da tiste 4 dni ''preživiš'' kjerkoli že si...pa tudi občutljiva nisem, če bi mi kdo kej...ampak za stališče in sprejemanje le tega - če ti rečejo, da ukinjajo uporabo žoge (pri popadkih), ker je to lahko za porodnice nevarno...se mi že zdi malo primitivno razmišljanje...no, kakorkoli osebna odločitev spet.
hom. zdravila
Med pravilnim odmerjanjem in predoziranjem je pa razlika ponavadi, če ti stvar pomaga ali ne...in to nekdo, ki je končal farm. šolo žal ne more vedet (s parimi kliki po netu) zato se strinjam s sodelavko in nikoli nebi šla sama v lekarno ''kar nekaj iskat'' ko čemer bi prebrala na netu...Ne, ne greš k vsemu k zdravniku...v lekarni ti pa svetujejo tako,da ti ponudijo vse možne ''medijsko'' reklamirane izdelke, ki tako čudežno pomagajo proti vsem, ne?...noben pa se ne ukvarja s tem, da odpravi razlog..kot pravim meni so tudi takrat ''svetovali'' sirup PROTI KAŠLJU, ki mi je samo poslabšal stanje tako, da sem dobila oboljenje pljuč...čeprau sem kašljat res nehala...samo je na stvari treba gledat malo širše..ne pa prodat prvo kemikalijo, ki ti pod roke pride. Zdravniki predpisujejo tudi vsa možna težka zdravila (tudi otrokom), antibiotike (kot da je to res nekaj čisto mimogrede)..ki imajo malo dolgoročne posledice na organizem in se o tem noben ne ukvarja..dokler ni res tako hudo, da se česa ne ozdravi...pač, spet pravim...eni verjamejo v nekaj, drugi v drugo...in nevem zakaj bi koga v kaj prepričevalauser posted image Jaz osebno sem sicer skeptična glede vsega in ne ''obsojam'' ne ene, ne druge strani. Samo pravim, da je vse stvari treba jemat z nekim znanjem in razlogom, ...ne zato, ker je soseda rekla, da je nekaj dobro in pol tečeš to iskat.

Pozdravčke,user posted image


_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Primorke!!
17.2.2012 18:08:06   
simona84
hejjj punce....no da se vam spet po kratkem premoru javim....danes sem imela pregled v Postojni, so mi naredili CTG in potem me je gin še vprašal po počutju in ker je bil ctg super me je poslal domov in rekel naj pridem čez en teden...no pol ko je pa pogledam še materinsko in videl da imam nosečniško sladkorno in da sem na inzulinu pa je reku da naj pridem ali v torek ali sredo in da bomo videli naprej kako in kaj...tako da še vedno čakamo....no mogoče pa me kaj vrže luna v torek, heheheh....drugače pa sem ok, sicer zadnje dni me vse nekaj spodaj boli oz. ne tako boli ampak kot da bi mi rahlo pritiskalo dol sploh če malo več stojim ali hodim...tako da sem te dni bolj v izi...no to je pa to....in kako ste kaj ve, je pri kateri kaj novega?

uživajteeeee

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Primorke!!
18.2.2012 9:16:23   
škratka 007
Dobro jutro Primorke!

Kako ste kaj, kje pa sploh ste, vas je burja odpihala? user posted image

Jaz sem imela v sredo morfologijo in je vse super, Junior je še vedno Junior in po vseh merah ustreza svojim tednom (22 T), je pa lump že obrnjen na glavo in zelo nizko. Tako da mi je posledično izmerila MV in pogledala, če sem že kaj odprta, pa je tudi to OK. Očitno me boli smo zato ker je zelo nizko in zelo aktiven user posted image . Sem dobila eno slikico, ki pa mi ni všeč, sploh se nič ne vidi user posted image user posted image user posted image , pa dobro, ne bom preveč žalostna, samo da je z našim user posted image vse vredi.
Sem pa tudi v sredo imela test za sladkorno, zraven pa so mi vzeli kri še za toksoplazmo in rutinski pregled krvi. Rezultate dobim na naslednjem pregledu, ki ga imam 29.2. in sem prav pošteno že firbčna kaj bo test sladkorne pokazal. Kajti z nosečnostjo se je moja potreba po sladkarijah dvignila za 100% in pričakujem, da ne bo test najboljši. Me je prej bilo zelo strah, da bom pristala na kakšnem inzulinu, sedaj pa sem se sprijaznila, bom pač začela bolj zdravo jest in bojo vse sladkarije odpadle, saj tudi inzulin ne fašeš takoj. Verjetno te prej dajo na dieto in če to ne pomaga pa sledi inzulin. Vsaj jaz tako razumem.

Simona84 user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled.
Tudi v naši skupini junijk jih dosti jamra, da jih zadnje čase boli, vključno z menoj, tako da zna bit da je kaj v zraku user posted image

Kaj se boste kaj našemile in šle pustovat, ali boste samo opazovale povorko kot jaz?

No toliko od mene za danes, uživajte v vikendu.

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Primorke!!
18.2.2012 12:13:29   
sirenetta

PRIMORSKE NOSEČKE 2012


user posted image



JANUAR

kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo user posted image
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo user posted image
Pathra, 30.01.2012, doma 0 , Koper, pričakujemo user posted image


MAREC


simona84, 2.3.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemo user posted image
sirenetta, 30.03.2012, doma 1 user posted image 3 in pol, Koper, mogoče user posted image
 


APRIL


_vanilija_,01.04.2012, doma 0 , Nova Gorica, user posted image
smrketa3, 28.04.2012, doma 2user posted imageuser posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image

Arwen_84, 23.4.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemouser posted image

JUNIJ

mina88, doma 0 , 01.06.2012, user posted image
škratka 007, 20.6.2012, doma 0user posted image , obala, pričakujemo user posted image

JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l, Portotož, user posted image
bankc, 2.7.2012,doma 1user posted image user posted image 4L, Pomjan, user posted image


AVGUST

crtek, 16.8.2012, doma 0, Kras, user posted image


SEPTEMBER

manuelca, 4.9.2012, doma 1user posted image 4 in pol, Izola, user posted image (ali user posted image )


SKUPAJ = 13

št. user posted image : 5
št. user posted image : 2
št. user posted image : 6




(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Primorke!!
18.2.2012 12:16:36   
sirenetta


user posted image



Nena
, 21.12.2011, user posted image Gašper user posted image (2720 g, 52 cm)

Kimica
, 22.01.2012, user posted image Alina user posted image (3320 g, 51 cm)

Trobentica, 22.01.2012, user posted image user posted image

Pathra, 2.2.2012, user posted image Sofija user posted image (3555 g, 56 cm)



user posted image user posted image : 2
user posted image user posted image : 2

Skupaj št. user posted image : 4





(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Primorke!!
18.2.2012 12:37:21   
sirenetta

Ojla pupe!

Super za oba super pregleda user posted image user posted image user posted image Simona in user posted image user posted image Škratka! user posted image

Simona ti si par zdaj res že v odštevanju! user posted image user posted image user posted image
Evo potem bom pa že jaz na vrsti user posted image .
Se ne spomnim če sem te že vprašala, če bi bolj vodnarčico ali ribico? user posted image
Dobro, poleg tega, da je pikica zdrava itak!
V nedeljo so že ribice, tako da zgleda, da bova imele obe dve mali ribici doma user posted image user posted image user posted image .

Škratka moj prvi user posted image se je tudi že zelo zgodaj prekopicnil na glavo, mislim da tudi tam nekje kot tvoj...in je lepo ostal potem tako vse do konca, tako da ena skrb manj user posted image .
No nisem pa nič prej zaradi tega rodila, tudi če me je na koncu precej tiščalo spodaj ni to nič vplivalo na kakšno krajšanje MV ali pa odpiranje, tako da ne nič sekirat, da je že zdaj z glavico dol!

Tale zdaj pa tako telovadi in se suka in smuka po trebuhu, da nimam več pojma, kje je kaj,user posted image . Pa še načeloma nobenega UZ od ta zadnjega (v 32.tednu), da bi malo pokontrolirali položaj...tako da resno upam, da ne misli več delat kakih hudih akrobacij...in predvsem upam, da je glavica še vedno lepo prav naštimana.

Pustovanje jaz sem moja dva spokala v Koper gledat povorko in bom ta čas izkoristila za umit in zložit še zadnje oblekice za mojo pupco.
Sem dobila včeraj od prijateljice ene dve ogrooomne borše oblekic od njenih pupic in ne morem verjet, da so take cartaste stvari, sem bila prav ganjena, ko sem včeraj pregledala, kaj vse mi je dala in vse kot novo.

Moj triletnik pa si je za kostum izbral hudička user posted image . Je moj user posted image komentiral, da mu kar paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hec pa je, da ima sin ime nadangela, ki je hudiča izgnal iz nebes...in kaj si on izbere za maškare...ravno hudička! user posted image

Evo, že ena štorja letos glede kostumov: Sem gledala prejšnji teden v mercatorju te kostume za odrasle, če bi dobila voljo se našemit in kaj mi pride pod roke - obleka za nuno...sem si kar predstavljala sebe z ogromnim trebuhom oblečena v nuno...noseča nuna user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Primorke!!
20.2.2012 20:43:13   
bankc
Čer!

Vidim da me nekaj dni ni in rata kar tišina kle user posted image
Jaz sem bila od srede in do danes v bolnici! Mi je že pred 14 dnevi začel otrdevat trebuh, v sredo pa ni prenehal in tako sem pristala na urgenci, kjer so me dani na CTG in po 25 min je pokazal popadek, nato so mi opravili ginekološki pregled, odvzem brisa, vode, krvi ter naredili utrazvok ter me poslali na mirovanje ter na tablete!
Izvidi so bili vsi ok, kar pomeni, da mi ne preostane drugega kot da veliko počivam! Je pa z user posted image hvala bogu vse vredu in brca kot pri norcih user posted image .

Simona84 kako si kaj? Si še med nami ali si šla že rodit?

Škratka 007 user posted image user posted image user posted image za morfologijo!

Drugače je mogu pa moj dragi poskrbet za pustni kostim in je v soboto peljal malega na pustovanje! je pa bil nindža!
zdaj pa rabi dopust ker je tako zmatran, ker je bil sam za malega, živali, gospodinjsk dela,.... pa še spat ni mogu ker me ni bilo ob njem! moj revček!user posted image
so me pa v bolnici zalagali s krogi, da nisem bila lačna, ker hrana je bila obupna!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Primorke!!
21.2.2012 9:47:59   
simona84
hejla punce!!

sirenetta si me nazadje spraševala kaj si bolj želim, vodnarčico ali ribico....evo vodnarčica sigurno ne bo, tako da bo kar ribica, drugače pa mi je itak vseeno, samo da pride hitro ven in da bo vse ok ;))

bankc še sem med vami in zaenkrat ni še nobenega znaka da bi vas zapustila ;)), nič se še ne doagaja, danes je neka luna pa bomo vidli če me bo kaj vrgla hehehe, drugače pa grem jutri v PO na kontrolo, tako da jutri bodo kakšne nove informacije ;))).....in ti si pa pristala kar na urgenci, no upam da je sedaj vse ok, in da bo vse potekalo tako naprej....očitno boš mogla mal bolj počivat, ampak glavno da je z user posted image vse ok....

nič punce fajn se imejte, jutri se javim če me pošljejo domov, če pa ostane notri in me tukaj ne bo nič pa veste kje sem ;))
zdaj grem pa mal v vodoravni položaj, sem ponoči slabo spala, ker se je sosedu celo noč vklapljal hišni alarm in smo bili več budni kot pa spali....zdaj pa mi malo manjka...

lep dan, izkoristite ga ker kaže da bo res lep, sončen in upam da topel


(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Primorke!!
21.2.2012 10:31:54   
Arwen_84
Pozdravljene souser posted image ,

Se javljam iz pojstle, kjer preživljam zadnji teden...sem fasala to trebušno virozo, gripo..al karkoli za vraga že je...najprej moj user posted image potem pa še jaz...2 dni driskanja, bruhanja, krčev in bolečin v trebuhu 8sem že misnla, da bom šla rodit),...sedaj se je stanje umirilo (homeop. granule edino vzeto ''zdravilo''), sem pa brez energije, rahlo dehidrirana in na splošno...''like shit''...ampak ok, letos sem pust preležala...naslednje leto pa upam, da bomo vsi trije kje našemljeni skakali po soncu user posted image in se basali s krofiuser posted image .

simona84: srečno za jutri...oz. za vse kar slediuser posted image ...res je verjetno poseben občutek pričakovanja, ko si tik pred zdajci...pa še vedno nimaš pojma kako bo (če bo) narava vse speljala...v glavnem, vse pozitivnouser posted image

bankc: če sem prau pogledala imaš rok julija? - pa so ti v bolnici že nardili ctg, ki je pokazal popadek?...no, upam da se stvari pošlihtajo. Meni je pitje magnezija (donat ali šum.tablete) in kalcija res preprečilo ali vsaj omililo to otrdevanje oz krče (ker sem imela do zdaj mogoče 2x v nogo pa še to par sek ponoči)...otrdeva mi trebuh pa samo, ko sem na hrbtu in če si ga božam...pa še to ne zmeram in tudi hitro izgine.

spanje Me že en čas ponoči zbujajo bolečine v kosteh (bokih)...ko ležim na strani...pol se pa premetavam v nedogled (dobesedno postanem ''vravka'') dokler me obe strani ne bolijo tko močno, da se morem dat na hrbet (pol mi začne trebuh otrdevat in user posted image brcat)...trebušček me nekaj še ne moti pri spanju...ampak s temi kostmi nevem kaj narestuser posted image . Zjutraj me še par ur pol boli...in hodim na telovadbo..tko, da nisem nekaj ''zakrnela''...res je da se vse skupaj širi, ker se mi trebuh veča in se telo pripravlja...ampak to je res obupuser posted image ...aja, in imam tisto blazino ...ampak je isti drekec.

Lep pustni dan..pa naj katera še kakšen sončni žarek, namesto mene, uloviuser posted image

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Primorke!!
23.2.2012 8:14:29   
bankc
Dobro jutro primorke!

Kako lep dan je danes!
vidim da je tukaj kar malo zatišja!

simona vidim da se nisi nič javila! Upam da to pomeni, da si v porodnišnici in da boste kmalu dobili user posted image !user posted image user posted image user posted image

No jaz sem pa full pridna in več ali manj smo počivam! včeraj je prišla moja sestrica in mi za tri dni odpeljala sineka k sebi na počitnice! To bo samo razvajanje user posted image ! Danes ga pelje celo v kino, ker ve da ga jaz še nekaj časa ne bom!

Arwn_84
s kostimi imam pa tudi jaz težave in to že od prvega začetka! Kolki me noro bolijo, pa še sramna kost zraven! Spim pa tudi na hrbtu! Sem vprašala v bolnici če je to ok, in so mi rekli, da ja, če mi telo to odobrava, da nevarsnoti za user posted image pa ni! Menda da večino user posted image ne more spati na hrbtu, ker jim trebušček prtisne na žile ali živce in zato ne morejo! Menda da ti telo samo pove, kaj mu ustreza in kaj ne ter da naj se samo po tem ravnam!
Jaz pa imam že ogrooooomen trebušček in me že sedaj pri marsičem ovira kot je npr obuvanje čevljev in nogavic, prepogibanje, britju in podobno! Se bo treba kar malo navadit! Zato pa komaj čakam pomlad da začnem nosti balerinke ki jih samo natakneš na nogo, poleti bo še bolje- brez nogavic in japonke! jeeeej!

Sirenetta kako si kaj? Se že pripravljaš na prihod user posted image ? Kaj pa sinek je sedaj zdrav?

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Primorke!!
24.2.2012 8:08:35   
simona84
dobro jutro punce!!

bankc in vse ostale...nisem še v porodnišnici in moja štručka je še kar v trebuhu....nisem se vam mogla javit, ker nam nekaj internet zdaj dva dni ni delal....no evo danes zjutraj pa spet vse laufa kot mora, zato sem se vam mogla takoj javit....v sredo so mi naredili ctg, je bil ok in me poslali domov in rekli naj pridem čez 2 dni....tako da glih zdaj se odpravljam v Postojno, tako da bomo videli kaj bo danes....drugače pa sem dobro, počutim se super, nobenih znakov da bi se kaj dogajalo, tako da ne vem, jaz bi že rada da ta naša mala štručka pokuka ven user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim en lep dan, kaže da bo tudi danes lepo in toplo, pa seveda javim vam kako sem opravila

uživajteeeee user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Primorke!!
24.2.2012 8:18:57   
bankc
Jutro!
IZVIRNO SPOROČILO: simona84

dobro jutro punce!!

bankc in vse ostale...nisem še v porodnišnici in moja štručka je še kar v trebuhu....nisem se vam mogla javit, ker nam nekaj internet zdaj dva dni ni delal....no evo danes zjutraj pa spet vse laufa kot mora, zato sem se vam mogla takoj javit....v sredo so mi naredili ctg, je bil ok in me poslali domov in rekli naj pridem čez 2 dni....tako da glih zdaj se odpravljam v Postojno, tako da bomo videli kaj bo danes....drugače pa sem dobro, počutim se super, nobenih znakov da bi se kaj dogajalo, tako da ne vem, jaz bi že rada da ta naša mala štručka pokuka ven user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim en lep dan, kaže da bo tudi danes lepo in toplo, pa seveda javim vam kako sem opravila

uživajteeeee user posted image


Simona lepo da si se javila! Evo držim pesti, da bo tvoja štručka kej kmalu hotla pogledat ven user posted image user posted image user posted image . je pa najbrž kar naporno tale vožnja do postojne na CTGje! No upam da ti ne bo treba več kaj dolgo hodit tja!

Jaz sem pa sedaj full pridna, cele dneve samo počivam in klikam po netu! Sem si označila vse kaj bi rada kupila za user posted image , od sobice do vožička in ostalo! Sedaj pa bo treba samo še v akcijo! Če pa ne bom mogla sama, bom pa dragega s seznamom poslala! Počasi bo treba začeti migati, pa prostor za sobico naredit,..... Sem mojemu že določila kaj vse ga čaka zdaj v marcu, da naredi!

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Primorke!!
24.2.2012 14:16:32   
simona84
No pa se spet javljam od doma....hehe spet so me poslali domov....so mi rekli da ctg je super, in da če se dobro počutim itd, da naj grem domov in v ponedeljek grem nazaj na kontrolo.....drgač pa ta vožnja meni ne dela nobenih težav, ker se res zaenkrat dobro počutim, normalno se lahko gibam, ker res meni se skoraj nič ne pozna da sem noseča in potem če je tako je vse dosti lažje, tako da zaradi vožnje sploh ni problem, bolj je to čakanje mučenje, k čakaš in čakaš da bi se kaj začelo dogajat pa nikakor nič, hehehe, ampak ni hudič zdaj počasi bo moglo kaj začet, očitno user posted image nič ne manjka, oz. danes sem se spomnila da so počitnice, pa mogoče ima tud naša štručka še počitnice pa hoče počakat da bo konec hehehehehehe, malo heca more bit.....
bankc ti pa kr lepo fajn uživaj in počivaj, sej jaz načeloma tud zdaj te dni sem bolj doma in počivam, pa ne zaradi tega ker bi me kaj bolelo itd, ampak tko ne vem malo tud naredi psiha svoje ker si misliš da ti ne bo npr. voda odtekla glih ko bom v kopru itd....grem seveda tud v koper in malo okoli ampak tko v mejah normale...priznam pa da mi kr paše tako lepo lenarit doma in ležat, seveda te dni ko je tako lepo vreme pa izkoristit tud mal lenarjenja na sončku ;)))

uživajteeee

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Primorke!!
27.2.2012 7:51:48   
bankc
Dobro jutro!

simona84 saj veš kaj pravijo: kdor čaka, ta dočaka user posted image . No držim pesti, da se bo vaša kmalu spomnila, da bi bilo pa lepo na svet prikukat! Kaj veš mogoče te pa že danes zadržijo v Postojni! Če pa ne se pa le javi tako da vemo da še nisi rodila user posted image

Jaz sem ta vikend full uživala, mi je moj naštimal zunaj stolček in mizo ter ležalnik ter sem se mal sončkala oz. martinčkala. je takooooooooo pasalooooooo user posted image . se pa prav vidi da se je začelo lepo vreme ker ni nobenega na forumu in več ali manj kar sama samevam user posted image .

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Primorke!!
27.2.2012 12:19:41   
Arwen_84
Pozdravljene souser posted image !

No, kljub lepemu vremenu se še jaz javljam..sicer iz službe, malo pauze nobenemu ne škodi a ne?user posted image . Do porodniške imam uradno še 4 tedne, vendar mislim bit tu še 3 - če bom zmogla in bo seveda mati naravi to dopustilauser posted image . Sem pogodbeno zaposlena, preko spja-to, da mlade zaposljujejo samo še na tak način (porodniška in podobno) verjetno ne rabim razlagat....ampak mi zaenkrat paše, ker imam tako višjo plačo, ker mi oni plačajo vse prispevke,...res pa je da nimam dopustov in bolniške (oz imam kadar hočem, samo plačano neuser posted image ). Čeprav sem zdaj delo v laboratoriju že večino predala (sem pa še prejšnji mesec delala z vsemogočimi kemikalijami, kar sigurno ni dobro ne zame ne za user posted image ), ampak upam da je zaščita učinkovita.. mi to sedenje za računalnikom niti več ne paše...boli trtica (pa sem si prinesla poušter), križ...in popoldne mi tamala pritiska čist na spodnji del trebuha, tko da mam kdaj občutek, da mi bo kar ven zdrsnilauser posted image . Noge mi zaenkrat še ne zatekajo...in ko (če sploh) mi bodo, bo to sedenje čisto odveč....tko, da upam, bom že doma na porodniški.

Ko zdja pomislim, da bi mogla nabavljat in tekat po trgovinah po stvari za user posted image mi kar slabo rata...prej, ko je bil bušči še manjši mi ni bilo tako naporno po službi še šopingirat, zdaj pa skuham doma in zaspim ko klada..tko, da sem prau srečna, da imam stvari že zrihtane...no, ob vikendih še cunjice pripravljam (cenejši el. tok pa to) in malenkosti premeščam. Potem bom pa počivala, pa na kakšne sprehode hodila...čeprau si (glede na to, da sem precejšnji deloholik) ne predstavaljam bit toliko časa doma...aja, pa diplomo morem spisat user posted image , potem pa tko pride nov član...bo dela več kot dovolj, a neuser posted image . Aja, pa prejšnji teden sva bla v baby centru v supernovi, ki ga zapirajo...trgovina čisto oropana, vrsta pa za znoret...sicer sva neke oblekice že za zimo nabavila, ampak sem rekla da je blo to zadnjič, ko grem nabavljat kaj za user posted image , pred porodom (grozna vročina, slab luft, stanje 45min v koloni, itd...not more!).

Jutri imam pregled, sem v 32. tednu...potem v 35 še test za streptokok (enrkat sem že bila pozitivna in se zdravila)...potem pa s epočasi začnejo ctgji in ciljna ravninauser posted image Čeprau je nosečnost lepa, mislim da tazadnji mesec vse samo še čakajo kdaj kaj bo....s tem trebuščkom ratujejo naporna že najmanjša opravila...

No, lepo se mejte, pazite nas ein svoje pikice....pa čimveč vitamina D!user posted image

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Primorke!!
27.2.2012 12:56:55   
simona84
hejla

no punce jaz se ponovno javljam od doma, so me kar domov poslali, naredili so mi ctg in rekli da je vse super in zdaj imam kontrolo v sredo, ker v sredo imam rok po menstruaciji, v petek pa rok po nuhalni....dogaja se še nič, popadkov ni nič, vse je zaenkrat tako kot mora bit, user posted image se še lepo premika, ga lepo čutim, tako da to je to, najbolj kar me jezi te dni je to ker sem kar lačna in lačna, ta dieta očitno mi je prišla vrh glave in res zdaj že pogrešam kaj konkretnega, ampak če sem te dobre dva mesca zdržala, bom pa še kakšen dan, sej upam da naša pikica kaj pomiga in pride kmalu ven hehehehe, bo treba kakšno akcijo pa bo mogoče kaj sprožlo heheheheheh
drugače pa ja vreme je fenomenalno, sicer jaz sem zadržujem te dni kar bolj v domačem okolju, sem bolj doma in v okolici hiše, da me kaj sredi kopra ne zgrabi ali odteče kakšna voda hehehe, ampak vseeno izkoristim sonček lepo na balkončku, si dam ven stol in uživam :)))

arwen_84 tudi jaz sem bila prejšnji teden v baby centru v supernovi, in je bla res čisto zropana trgovina se je že na vhodu vidlo, ker mene je kar minilo ko sem vidla kakšna je gužva , sem stopila notri naredila en obhod in šla kar ven mah sej itak imam že vsega doma, tako da zdaj ko grem v kakšno trgovino (otroško) sam gledam in sam kupovala bi, a imam za oblečt toliko da niti vsega ne bom mogla uporabit....

uživajte tudi ve, izkoristite ta sonček :)) user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Primorke!!
27.2.2012 13:34:06   
Arwen_84
Simona84: hehe, očitno mu že nič ne manka na ''all inclusive'' v tvojem trebuhu...baje kombinacija malinovega čaja (no, nevem, če ga piješ od prej...) in kakšna posteljna akcija user posted image delata čudeže...user posted image . Sicer pa vse ob pravem času...čez 1 teden boš menda že sigurno....wwwwaaa kakšen more bit to feeling, ko neveš...lahko je čez 5 sek ali 5 dni...user posted image . Jaz bom vse nohte pojedla (še uno malo kar jih mam) user posted image . Drugače boš ''naravno'' rodila? Lega in to, vse OK?

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Primorke!!
27.2.2012 14:17:58   
simona84
hehe ja res je feeling je prov poseben, ker nikol ne veš kdaj te zgrabi, pa pol te neki špikne pa misliš aha zdaj pa mogoče je to to, pa spet ni nič....ah niti da ne omenjam, pa kr čakaš in čakaš da se bo začelo dogajat heheh...ja drgač pa ja namen imam naravno rodit, upam da se kaj ne zakomplicira, cca dobre dva tedna nazaj sem imela vaginalni pregled in je baje bila glavca že lepo spuščena dol, tud cca 2 cm sem bila odprta, tako da upam da je vse tako kot mora bit za normalni porod...tako da lahko sam še odštevam dneve, ure, minute, sekunde, nikol se ne ve, hehehe

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Primorke!!
27.2.2012 19:43:39   
Elieli
ojej, šele zdaj sem opazila, da imamo Primorke svoj forum, pa da malo še sem napišem
PDP 11.7. prvo dete, morfologije še nisem imela, ne veva kaj bo, roditi mislim v Izoli

lepo se imejte

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Primorke!!
27.2.2012 22:19:51   
Arwen_84
dobrodoslauser posted image !

simona84...v sredo so osmoljencki:))!

_____________________________

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Primorke!!
28.2.2012 9:07:48   
bankc
Dobro jutro!

Elieli dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Simona84 kaže da se tvoji pupi res nikamor ne mudi, mogoče pa čaka še malo lepše vreme in toploto user posted image . si pa res ne znam predstavljat kako je mučno tole čakanje, da se kaj začne dogajati.

Joj kako greste vse že proti koncu user posted image user posted image user posted image . nosečnost gre res hitro mimo, še meni, ki sem doma in ležim.

Kako pa to da je imem baby center tako akcijo? a ga zapirajo al kaj? No pa sej v nobenem primeru se ne bi šla gužvat in čakat v kolono, ker moram še počivat. je takoj narobe ko naredim malo preveč korakov user posted image


(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Primorke!!
28.2.2012 9:13:44   
bankc



PRIMORSKE NOSEČKE 2012


user posted image



JANUAR

kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo user posted image
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo user posted image
Pathra, 30.01.2012, doma 0 , Koper, pričakujemo user posted image


MAREC


simona84, 2.3.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemo user posted image
sirenetta, 30.03.2012, doma 1 user posted image 3 in pol, Koper, mogoče user posted image
 


APRIL


_vanilija_,01.04.2012, doma 0 , Nova Gorica, user posted image
smrketa3, 28.04.2012, doma 2user posted imageuser posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image

Arwen_84, 23.4.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemouser posted image

JUNIJ

mina88, doma 0 , 01.06.2012, user posted image
škratka 007, 20.6.2012, doma 0user posted image , obala, pričakujemo user posted image

JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l, Portotož, user posted image
bankc, 2.7.2012,doma 1user posted image user posted image 4L, Pomjan, user posted image
Elieli, 11.7.2012, doma 0user posted image ,?,user posted image

AVGUST

crtek, 16.8.2012, doma 0, Kras, user posted image


SEPTEMBER

manuelca, 4.9.2012, doma 1user posted image 4 in pol, Izola, user posted image (ali user posted image )


SKUPAJ = 15

št. user posted image : 6
št. user posted image : 2
št. user posted image : 7





(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Primorke!!
28.2.2012 16:45:51   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Dobro jutro!

Kako pa to da je imem baby center tako akcijo? a ga zapirajo al kaj? No pa sej v nobenem primeru se ne bi šla gužvat in čakat v kolono, ker moram še počivat. je takoj narobe ko naredim malo preveč korakov user posted image




Ne zamujaš nič! Trgovina je totalno izropana...praktično tričetrt prazna...edino oblačil imajo precej...ampak kljub znižanju so oblačila še vedno trikrat dražja kot recimo v Sparu ali Mercatorju...Za primerjavo: zimski kombinezonček za dojenčka v BC s 50% popustom stane cca. 15 do 20 eur, v Sparju sem dobila znižanega za 3 eur!!! user posted image user posted image user posted image

Imajo še ene par vozičkov, par lupinic, par jogijev za otroško posteljico, igrač, flašk in ostalih pripomočkov praktično nič. Samo oblačil full.

Ja, zapirajo, s 1.3. je BC zaprt...večino artiklov so preselili v BC v Planet Tuš, zato tako prazna trgovina.

Drugače pa, če je kaj kar veš, da rabiš, pokliči in vprašaj, če slučajno imajo (jaz sem klicala, če imajo kovterčke in pa slinge ali pestunje in nimajo več nič od tega).

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Primorke!!
28.2.2012 16:47:25   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Elieli

ojej, šele zdaj sem opazila, da imamo Primorke svoj forum, pa da malo še sem napišem
PDP 11.7. prvo dete, morfologije še nisem imela, ne veva kaj bo, roditi mislim v Izoli

lepo se imejte


Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image
Pridi še kaj počakulat na primorski forum! user posted image


(odgovor članu Elieli)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...





sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)


Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!