pelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Kdaj so vam vaši moški privlačni? Ko delajo gospodinjska opravila ali 'moška' fizična? Men je definitivno ko oprvalja fizična . Ni lahko današnjim moškim, ne ,mislim da se od njih preveč pričakuje. Bog nedaj, da pa svoji mami naredi uslugo....pol ga je oplel Meni je moj enako privlačen, ko v kratkih rokavih seka drva ali pa se v enaki opravi vrti pred štedilnikom...pravzaprav se mi zdi, da moška privlačnost še bolj seka ven v kuhinji, posebej, če mu gre stvar dobro od rok...Osebno sem mnenja, da moški ne rabijo žensk, da so bolj moški oz. da niso ženske tiste, ki jih poženščijo...V bistvu je vsak sam "kriv" kakšen vtis daje...Zame skrb za gospodinjstvo, otroke in podobne kao ženske stvari niso v bistvu ženske...mi je pa poženščeno, če se moški poleg osebne higiene v kopalnici posveča še temu, da si puli obrvi, depilira noge, ureja nohte s prozornim lakom, oblači v roza, se zakaja z sladkobnim parfumom, govori po otročje, si s krtačko kodra ali ravna lase in podobno...To slednje dela marsikateri sodobni fant, pa nimajo tu zraven nič dekleta in žene...to je za določene modni hit oz. način življenja...Še vedno pa so lahko ti slednji tipčki določenim dekletom všeč in jim delujejo ful moški, ker so mogoče v odnosu do njih čisto pravi deci, ki se le radi po babje opedenajo... Pa še to ...v mojih očeh ni bolj sexi moškega, kot takšen, ki crklja in skrbi za malega cukrčka...to drobceno bitje v velikih krepkih rokah.... Skratka...po moje so tipčki, ki so obrnjeni v žensko smer, že prej preden srečajo usodno žensko obrnjeni tja...takšni si po mojem najdejo takšno avtoritativno in v moško smer obrnjeno žensko, ki je v bistvu zanje sanjska....Pravih dedcev takšne dominantne ženske niti ne privlačijo...če se jim slučajno naredi , da se spetljajo z njo, pa vse skupaj ne traja dolgo, ker se ne pustijo čisto podrediti, poteptati in preoblikovati.... Ena takšnih je po moje tudi ga. Godina, ki ima očitno bolj malo izkušenj s pravimi moškimi ...v bistvu se mi zdi, da bi njeno strupeno mišljenje, komentiranje in zaničujoč pogled na sodobne očke kastriralo marsikaterega dedca...
|