|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
23.2.2012 5:39:19   
Paštetka
Saj, zato bo pa prigrizek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.2.2012 7:37:02   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Saj, zato bo pa prigrizek. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...itak zvečer ni priporočljivo preveč jesti user posted image user posted image user posted image ...upam, da sta uživala user posted image

Danes pa sankanje!!! user posted image user posted image user posted image Sanke so sicer prilično zarjavete, pa upam, da se zlavfajo user posted image , da ne bomo šli še navzdol peš user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.2.2012 8:52:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz sem malo boljše kot včeraj....stanje pa še ni v normali. user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
23.2.2012 9:18:32   
*bubi*
Punce, koliko pa kaj vaši prvošolčki delajo kaj za šolo zdaj med počitnicami?

Vem, da se bo kateri zdelo kruto vprašanje, pa vseeno user posted image  

Bubi je že cel teden pri babici, vidiva se sicer skoraj vsak dan, ampak domov pa on ne bi šel user posted image  No, mi je včeraj pokazal zvezek, da je napisal po eno vrsto vseh številk 1-10. Koliko je bil v to prisiljen, ne vem. Pa če je jokal zraven, tudi ne user posted image  Zadnjič je namreč moral doma nekaj številk napisat in je bila to največja muka na svetu user posted image

Se pa zadnje čase bolj usmerajmo v branje, tudi za domačo nalogo je imel zadnjič recimo označeno, kaj mora prebrati. Bolj kot ne bedne stavke z večino črk A, I, N in M user posted image . No, branje mu pa gre vedno boljše, prebere imena živali na kartah Safari manija ali pa slikopis. Opažam, da počasi opušča črkovanje in se trudi kar zlogovat.

Ja, ampak počitnice so počitnice, grem zdaj po njega in greva na en bowling. Da bova še midva malo skupaj user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
23.2.2012 10:33:48   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Punce, koliko pa kaj vaši prvošolčki delajo kaj za šolo zdaj med počitnicami?

NIČ user posted image oz. kar sama načečka na listke, kar sama prebere,....
Ma daj no, saj so POČITNICE! Še Anžetova učiteljica me je skoraj zjezala, ker mora čez počitnice pripravit govorni nastop user posted image - itak da je to Anžetu že tako muka.... no včeraj sva uspela najti temo o kateri bo govoril (po nasvetu ljube prijateljice user posted image , ki je učiteljica in ima nekaj idej user posted image ), na približno sva (sem user posted image ) skicirala miselni vzorec.... da bi pa on ponovil kaj pa itak ni bilo volje oz. pravi, da bo že nekaj povedal user posted image .... Bomo pa soboto, nedeljo MOGOČE malo ponovili - branje, računanje. 

Morda sem čudna, ampak vem koliko so meni pomenile počitnice, da sem malo spregla, se imela fajn,... no v srednji šoli ne več, ker sem se vedno mogla kaj za nazaj učit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
23.2.2012 11:10:32   
Paštetka
Mi ne delamo nič s prvošolčkom user posted image . Ima pa še dober teden dni počitnic. user posted image
Bere pa vsak dan. Lahko skoraj rečem, da bere že tekoče.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
23.2.2012 14:58:59   
petarda
Za šolo? Nič user posted image  

Čez vikend bomo malo pogledali zvezke in se pripravili na nov teden. Bere pa že itak tisto, kar mu je pač zanimivo. Piše tudi kar tako, se sam kaj spomne. user posted image  Črkoval ni nikoli, je takoj začel zlogovat...zanimivo, prej sploh nisem porajtala tega user posted image .

Zdaj bosta z juniorjem dva dni na počitnicah pri moji mamici user posted image user posted image user posted image user posted image  No, če bo zdržala, mogoče še v soboto, da si malo pospravim user posted image  Saj, če bi bil petardito sam, ne bi bil problem, bi ga imela verjetno lahko cel teden, ko pa je še junior zraven, se pa skoz nekaj cukata in mi je kar malo nerodno prosit za varstvo obeh. Čeprav moja mami pravi ponavadi, da ni problema in da tam sta pridna user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
23.2.2012 16:06:52   
Paštetka
No, pa sva mogla prestaviti obisk burža. Z malim smo bili pri zdravniku. Angina. Kuhalo se mu je že par dni. Pa saj sem rekla, da čutim, da bomo na dopustu zboleli. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
23.2.2012 22:20:09   
petarda

No, pa sva mogla prestaviti obisk burža. Z malim smo bili pri zdravniku. Angina. Kuhalo se mu je že par dni. Pa saj sem rekla, da čutim, da bomo na dopustu zboleli. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.2.2012 6:08:59   
Paštetka
M je antibiotik prijel, zdaj pa gremo v Abu Dhabi v ferarijev park. Slike dobite, ko bomo domauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
24.2.2012 7:04:21   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image

M je antibiotik prijel, zdaj pa gremo v Abu Dhabi v ferarijev park. Slike dobite, ko bomo doma

Veš kaj Paštetka kako kavico bi pa lahko kdaj skuhala za nas, ki smo "nekaj ur za cajtom" user posted image . Mimogrede: koliko ur prej se tam doli naredi dan?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.2.2012 7:15:16   
*bubi*
Samo res paštetka... zdaj nas je še nina brez pustila user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa upam, da se mi ne shladi tačas, ko bubiko v vrtec peljem. Drugače bo treba novo kuhat user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 24.2.2012 7:16:36 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.2.2012 9:58:24   
NinaŠ
... zdaj nas je še nina brez pustila user posted image user posted image user posted image

ups user posted image , no zdaj se bo počasi že druga prilegla user posted image user posted image user posted image
preden grem po Tino user posted image - je prespala pri prijatelju/sošolcu user posted image , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala user posted image ... pa je bila danes/včeraj prilika user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.2.2012 10:33:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

je prespala pri prijatelju/sošolcu user posted image , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala user posted image ... pa je bila danes/včeraj prilika user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
24.2.2012 15:41:43   
Paštetka
Tri ure smo prej. user posted image
Če pa ponavadi ni časa. Vstanemo, se zrihtamo in šibamo. Jutri gremo ob 10.00 na Kalifo, najvišjo stolpnico na svetu, popoldne pa v ZOO. Vi boste komaj vstali user posted image , ko bomo najvišje na svetuuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.2.2012 20:12:25   
petarda

je prespala pri prijatelju/sošolcu user posted image , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala user posted image ... pa je bila danes/včeraj prilika user posted image

Lepo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.2.2012 21:16:56   
petarda
Če bi še enkrat rodila....bi pa zahtevala, da se lubi izprsi in nas pelje semle

http://bibaleze.si/clanek/starsi/video-porod-v-babiski-hisi-je-nekaj-izjemnega.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.2.2012 4:55:27   
Paštetka
Dobro jutro. Evo kavice user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.2.2012 4:58:29   
Paštetka

user posted image user posted image

A vaša deca že imajo kakšne simpatije? Punce, fante? user posted image
Moj pravi, da so mu všeč fanti bolj kot punce user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.2.2012 5:35:31   
NinaŠ
Dobro jutro, hvala za kavico Patetka user posted image Uživajte visoko pod nebom in med exotičnimi živalmi user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

No Tina je zaljubljena (vsaj tako pravi user posted image ) v enega (hm, mlajšega user posted image ) fanta, ima pa še tri dobre prijatelje, ki jih tudi nikdar ne izključi iz debat o zaljubljenosti user posted image user posted image user posted image . Zihr je zihr user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.2.2012 9:38:44   
petarda
Dobro jutro, hvala za kavico user posted image

Petarditu so že od prvega leta v vrtcu všeč tri punčke user posted image . Ena še posebno. user posted image  Je pa bilo tudi obdobje, ko so mu bili fantje všeč. Zdaj se mi pa že zdi, da loči raznovrstne ljubezni, ker je za valentinovo nesel samo punčkam risbice in kinder jajčke.user posted image  So pa menda prvčki že tako resni, da so se okoli te punčke kar trije fantje nagnetli in en drugemu prepovedali osvajanje "njihove" punce. user posted image  No, potem so dali punčki možnost, da pove s katerim se bo poročila, ko bo velika. In je prvemu rekla NE, drugemu rekla NE...petarditu se je pa globoko zazrla (njegove besede user posted image ) v oči in mu samo pomežiknila...ampak z obema učkoma...on pa njej! user posted image user posted image user posted image  Njemu se zdaj zdi, da mogoče se pa z njim bi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.2.2012 9:41:57   
petarda
Izkoristite ta lep dan...jaz ga bom na najgrši način user posted image ....ampak res MORAM, ker se ven ne vidim. Dva otroka sta pri babici, lubi in mini sta šla tudi malo ven in naokoli, jaz pa zdaj čarobno paličico v roke in pospravljanje, da bomo lahko vsaj popoldne in jutri dobro izkoristili. user posted image

Sta pa petardito in junior zdaj prvič tako dolgo (od srede zvečer) na počitnicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.2.2012 11:25:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Če bi še enkrat rodila....bi pa zahtevala, da se lubi izprsi in nas pelje semle

http://bibaleze.si/clanek/starsi/video-porod-v-babiski-hisi-je-nekaj-izjemnega.html

Tisti ČE BI spremeni v KO BOM  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.2.2012 11:28:28   
*bubi*

user posted image

Paštetka, kaj pa si zdaj ti to citirala? Jaz že nisem tega pisala user posted image

Bubi ima itak že od nekdaj svojo izbranko. Včasih sicer še kakšno drugo omeni, ampak bolj kot ne ostaja zvest user posted image

Bubiki pa so fantje čisto odveč user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.2.2012 16:57:15   
Paštetka
Bubi, saj zdaj komaj vidim kako sem citirala user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.