Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 12:30:49
|
|
|
|
Niri
|
Hehe zanimive teme...jaz sem vedno mislila, da so ženske tiste, "ki ne dajo"...potem sem se pa poročila hahaha In ugotovila da treba včasih tud prosjačt za kej akcije ja... No zdaj sva itak na suhem že dober mesec, pa še malo bo treba počakat po abraziji...do maja sem pa vaša zvesta navijačica, ker šele takrat bova lahko začela kaj delat spet, čeprav zdaj naju čakajo že genetske preiskave...groza kaj vse je treba čez dat... Sem vas hodila sem gledat pa sem upala, da bo kmal prazna tale tema, ker boste vse drugje...sam očitno ste tak fajna družba, da se kar vztrajno vračam nazaj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 12:39:48
|
|
|
|
Kliki
|
Evo po pa vas še jast malo pozdravim. Navijam za vse ki kmalu lulate. Na žalost se vam bom pa tudi na seznamu pridružla ker ta mesec štrajkava za akcijo. Ampak sej mal pavze pa tudi paše a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 13:54:38
|
|
|
|
Vivaldi
|
Izabelina, svaka čast za pismo! Jaz sem mu včeraj rekla, da tko nikol ne bova imela otroka, pa če mu je ful muka seksat, ker men ni, in mi je fan to počet, pa je izjavil, da mu je muka, če to nekdo od njega hoče/pričakuje/ga sili v to. No, ampak to je itak zgodba njegovega življenja - opažam, da se mu to pojavlja na vseh področjih, tko da... Uglavnem, bom na izi, sem se odločila. Drugač bom pa enga posvojila, njega pa zapakirala pa nazaj mami dostavila. Pa basta!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 14:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa se bom jaz tudi pridruzila. Enega ze imamo, ki smo ga delali zelo dolgo, torej več kot 2 leti, na koncu je uspelo s klomifenom. Zdaj pa bomo pa poskusili brez na začetku, torej 1. krog, testek bo predvidoma 16.3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 15:01:37
|
|
|
|
mladika
|
ne bi jst dala svojga dragija nikamor Sam ni od vedno tak,mal je blo potrebno "dresure" pa mam zdej kar mam.Moj pa čeprav je katoličan je skapiru da jst tut nisem devica Marija in da bo namest molitve treba tut u akcijo!!Tko da zdej za časa O smo bolj pridni in slončkamo vsak drugi dan ko pa ni O pa na 3 dni
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 15:48:13
|
|
|
|
SILVA
|
Evo mene punce spet pri vas, očitno ne morem brez vas Zdaj bomo probali tri mesece naravno, potem pa v nov umeten boj Kdaj pa naj bi prišla v marcu bomo videli, če me ne bo kaj hecala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 16:18:19
|
|
|
|
Vivaldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Sam ni od vedno tak,mal je blo potrebno "dresure" pa mam zdej kar mam.Moj pa čeprav je katoličan je skapiru da jst tut nisem devica Marija in da bo namest molitve treba tut u akcijo!!Tko da zdej za časa O smo bolj pridni in slončkamo vsak drugi dan ko pa ni O pa na 3 dni Sveta Marija, al kaj naj rečem, meni je to znanstvena fantastika! Je pa res, da je moj ateist, ... Uf, moram nehat na to mislit, ker mi grejo same lupmarije po glavi!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 16:20:18
|
|
|
|
Vivaldi
|
Silva noben boj ni umeten (čeprav vem, kaj misliš) - totalna carica si in vsi se ti globo klanjamo. Če bo kakšen otrok iskal mamo, ga bom kar k tebi pripeljala. Boš imela svojega Malega Princa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 17:28:48
|
|
|
|
sonček85
|
milsim na vas ,ko zvem lepo novičko vam javim
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 19:19:33
|
|
|
|
*viva*
|
No, moram se malo "spljuvat". Vedno sem vesela, ko izvem, da sta komu uspeli ampak ko pa slišim kak bodo delali do poroda in tudi potem po porodu, ko bo dete staro mesec dni šli nazaj delat, otroka pa k babicam me pa ima sveta jeza... Pa ne bi rekla, če bi to bilo kako izredno mlado bitje, ki se jim otrok "ponesreči". Tu pa gre za unco z redno službo, partnerjem, preživetim SS in dolgim poskušanjem... zdaj pa ne vem...sem jaz smotana ali pač tako to je... Ah ja... No, zakaj sem bolj dejavna v marcu... imam neke občutke, da nam bo v marcu uspelo...čeprav bom tudi "februarčka" testirala šele 2.3.... na najino obletnico, upam na to, kljub temu, da imam občutek da bo nepridipravka prišla kar točno Me pa veseli, da je končno sonček nazaj...kljub vetru in mrazu je kar malo prjetneje, če nam sije sonček, kajne? Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 20:01:50
|
|
|
|
barvar
|
Čer punce. Da vas samo malo pozdravim. Naš mini že spi, mož je pa v nočni, tako da spet samevam. Mi2 probava ko nama je in ne preveč gledat na to kdaj je treba - če se to sploh da. Se mi je prvič že malo ko sva bila tako natempirana. Ti res kar mine do vsega. Sicer pa sva sedaj šele začela in še nič ne pričakujeva, kako bo pa če bova spet tako dolgo čakala na bomo pa videli . Grem še na hitro s psom ven, potem pa na kavč. Pa lep večer še naprej.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 16.2.2012 22:04:58
|
|
|
|
witch
|
Saj midva tudi ko nama pač je. Ker tisto na dva dni nama nekako ni uspevalo. Ampak mene nekje v podzavesti tam okrog O vedno malo na dva dni morava. Včasih se mi zdi da kar živiva en mimo drugega. Malo službe, delo doma, zvečer utrujena. Mah... Mogoče mi bo pa le brezmadežno uspelo zanositi. Jaz pravim da takrat ko mi bo usojeno bom zanosila. Pa mogoče bova glih takrat samo 1x na mesec. Drugače pa nama tam 2,3x na teden še kar uspeva. Včasih več, včasih manj. Ta teden je izgleda bolj pri manj....
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 8:04:46
|
|
|
|
Vivaldi
|
Witch, definitivno se bo to zgodilo takrat, ko bosta samo enkrat, pa še to s kondomom! In boš cela tečna, pa sploh ne boš vedela, zakaj, vse ti bo šlo na živce, ful boš imela malo časa za vse, in kar naenkrat se boš spomnila, da tele pa že nakm dolgo ni, naredila test, ga šla pobrat, in preden ga boš vrgla stran, boš zagledala ! Jaz vem, da bo tako. Itak si čarovnica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 9:04:23
|
|
|
|
Zewa
|
Dobro jutro punce, kako ste? Danes je tak lep sončen dan.. Upam da mi bo uspelo kaj iti ven, preden grem v službo.. Končno imam čas, da sem vas prebrala v celoti... Ne vem kaj je zdaj to, da se selite za mano iz februarske teme? A zato ker se bomo pol vse skupi selile na nosečniške teme? Pol pa v redu Nič, grem še malo RR pregledat, pol pa kosilo kuhat...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 14:18:05
|
|
|
|
ela008
|
Evo punce, sedaj pa sem se prestavila k vam, ki pričakujemo marca.... sem nova tukaj na forumu, in ravno včeraj sem dobila , ko mi je že 3 dni zamujala.... tk da se je pri meni vse zavleklo z datumi in sem si nekako zračunala, da sedaj 21.3. pričakujem, da ne bo prišla . Upajmo, da se bo pomlad začela brez . Želim vam lep vikend in naj vas spremljajo prijetne misli... pa za vse vas upam, da se vam čim prej pokaže .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 14:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No, pa se bom jaz tudi pridruzila. Enega ze imamo, ki smo ga delali zelo dolgo, torej več kot 2 leti, na koncu je uspelo s klomifenom. Zdaj pa bomo pa poskusili brez na začetku, torej 1. krog, testek bo predvidoma 16.3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 14:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No, pa se bom jaz tudi pridruzila. Enega ze imamo, ki smo ga delali zelo dolgo, torej več kot 2 leti, na koncu je uspelo s klomifenom. Zdaj pa bomo pa poskusili brez na začetku, torej 1. krog, testek bo predvidoma 16.3. Sem hotla že zgoraj nekaj napisat, pa prehitro enter stsnila No v glavnem citirala sem samo sebe, da veste da sem jaz ista anonimna, se še nebi razkrila zdaj namreč. Drugače jaz sem v sredo dobila in zdaj čakamo da mine, da lahko začnemo kaj migat. Teče pa tako z mene, kot da imam krvodajalsko akcijo Ko boste pa delale seznam me pa dodajte prosim kot anonimna če vam je prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 16:01:50
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce !!! In sem vaša !
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 17.2.2012 18:42:17
|
|
|
|
klopek
|
Mam sicer občutek, da se vam bom pridružila, ampak zaenkrat me dajte le pod navijačice. Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 18.2.2012 10:18:10
|
|
|
|
HeLenčica
|
Anonimna zajčica, welcome! Žabica, kaj naj rečem - končno te je nehala hecat!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 19.2.2012 0:54:53
|
|
|
|
tarinca
|
Tudi jaz se vam pridružujem v marcu. Sedaj pa ne vem kater datum naj vzamem... imam ciklus na 25 dni sedaj pa mi je 5 dni zamujala... Bom vzela kar daljšega, da ne bom delala testov prej. Torej ne pričakujem 17.3. to pa bo že 7. krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 19.2.2012 7:48:02
|
|
|
|
Vivaldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tarinca Torej ne pričakujem 17.3. to pa bo že 7. krog. Pravljično število 7 ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 19.2.2012 9:40:15
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce ! Uffff kakšne teme ! No jaz s in mojim nimam težav ! upam, da bo ta mesec še celo kak učinek od tega in zagledama + !!! Drugače pa me je ta mesec zelo jezla ta in še kar me - imam takoooo boleče krče, kot že dolgo ne ! Tolažim se, da je kmalu konec in da gremo v nove boje !!!
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 20.2.2012 19:41:19
|
|
|
|
Zewa
|
Ooo punce,kako? Vas je kaj zasnežil? Pri nas je noro.. Sem komaj domov prišla.. Mi je pa moj včerej dal, tko da zdej ma da mi da še ta teden ene 2x, pol ga bom pa pri miru pustila Marec bo en, dva, tri tukaj.. Pa bomo imeli novemberčke.. Kako pa ve kaj? Ima katera že kaj znakcev nosečnosti, da malo anaiziramo.. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2012 20.2.2012 19:50:52
|
|
|
|
Vivaldi
|
Jaz tudi pogrešam znakce in podrobne zapise izcedkov, špikljajev, tega in onega ... A se vse malo nazaj držimo, ane? Ker so vedno eni znakci, potem pa belina... Uglavnem, jaz se kar štulim zraven, ker bom lulala konec feb, začetek marca, in sem v bistvu tudi vaša Mene je nekaj dni zelo špikalo po joškah, prejšnje mesec se sploh ne spomnim, da bi me kaj Po trebuhu tudi malo, ampak ne preveč. In še celo - cel čas imam občutek, da bi morala na kahlo Toliko :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?