|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
15.2.2012 14:38:22   
mami 3m
user posted image  Hvala.
sem šla pogledat...oddati je potrebno mesec pred nastopom porodniške...torej v juniju moramo oddati. Zdaj, če je to odvisno od programa ok. Če pa vsak CSD dela po svoje, se bo potrebno pa interno dogovarjati. Mogoče je en mesec pred nastopom porodniške res pozno za oddajat - glede na to, da morajo izdati odločbo, jo poslati tebi in delodajalcu... Bomo videli... Itak je do porodniške še dolga in bom videla, kako bo z mojo plačo. user posted image

Sicer imam pa s svojim CSD dobre izkušnje.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.2.2012 14:46:52   
Maja T.
Mami 3m, jaz bom tudi šla direkt na SCD vprašat in upam, da se bo dalo razumno odgovorit user posted image .

Grem po našo punco v vrtec user posted image , upam da bo jedla mamin ohrot in krompir, za pečeno hrenovko me ne skrbi user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.2.2012 15:58:19   
zalenka
glede oddaje vlog je res vsaj 1 mesec pred nastopom porodniške. seveda imate za porodniško opcijo 28 ali 45 dni pred pdp. glede plač pomoje da se da z delodajalcem kaj zmenit, vsaj če ej kaj razumne sorte.

meni osebno s ebo bolj splačalo, da mi ne štejejo če bom v bolniški ker potem bo še manj.

glede pitja. jaz spijem nekje 2l, ampak je očitnopremalo. seveda se pozna tudi o dteže. suhicam ni treb atoliko pit. jaz sem med dojenjem spila več kot 4l, samo takrat sem res komot spila 0.5 l čaja naenkrat, zdaj pa več kot 2dcl naenkrat ne spravim vase. no manj kot 1,5l pa nsiem nikoli pila.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.2.2012 21:21:40   
moč81
Crtek naslednji pregled imam 14.3., opazla sem,da na seznamu ni sprememb glede moje nuhalne-super je blo! Vse o.k.!
ma_mi držim pesti, da se vse dobro izteče!!! user posted image
Vsem novim user posted image en velik user posted image za dobrodošlico! ;-)
Lep večer.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.2.2012 22:34:16   
duda13
iii živijo mamice sladkeuser posted image user posted image user posted image

no za menoj je tudi nuhalna katera je bila hvala bogu vredu... moja tamala štručka se je kr obračala in obračala prevale v levo in desno nenehno tko, da nismo mogli ugotoviti katerega spola je štručka...user posted image user posted image user posted image

no sem pa tudi opazila, da ste tudi na fb. in bi se tudi sama rada pridružila(seveda, če me sprejmete)user posted image user posted image

Drage mamice lepo carklajte svoje trebuščke in čim lepšo nosečnost vam želim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.2.2012 8:15:10   
tacanja
Pozdravljene avgustovkeuser posted image
Včeraj smo imeli NS pri dr.Strahovi v Domžalah in je vse superuser posted image PDP je prestavila za en dan prej in sicer 18., mala bebica pa je dolga 77,5 mm. Drobižek maliuser posted image Super je videt bebico na ekranu in komaj čakam da bo avgust da jo bomo lahko pocartaliuser posted image Smo dobili tudi slikico in posnetke premikanja, žal pa se ni vidlo spola ker je detece imelo popkovino med nogicami. Sicer pa je glavno da je zdravje okejuser posted image
Upam, da ste vse ostale vredu in da uživate s svojimi trebuščkiuser posted image

(odgovor članu duda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.2.2012 8:22:01   
urssi
pa da se še jaz malo javim..berem vas redno, a za pisanje kar zmanjka časa.
Danes sem prvič oblekla nosečniške hlače, saj svoje še zapnem, a sedeti cel dan v službi... me na koncu že vse tišči. Sem pa proti koncu 16. tedna. 
Zdaj, ko je slabosti zares konec, me pa hudo matra zgaga.
Naslednji pregled imam 19.3. in bo po vsej verjetnosti že morfologija. Komaj čakam!

Uživajte v svojih trebuščkih!!

(odgovor članu duda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
16.2.2012 9:44:22   
OrangeMoon
Res nas je že veliko, jupiii!

ma_mi, držim pesti za tebe in tvojega otročka!

Zadnjič po nuhalni sem pozabla napisat, da imam zdaj malo prej PDP, 23.8., pa da sem iz Celja. Če boš crtek popravila na seznamu.
Sem pa razvila neko obsesijo z rdečimi pomarančami, ki se mi jih kar naprej lušta (ampak morajo biti rdeče :))

Mogoče bi lahko dodala na seznam še spodnji link za izračun porodniške:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Mi se pravkar lotevamo prenove stanovanja, ki bo bolj ,,naredi si sam,, prenova, ker oba noro uživava v tem in seveda morava gledati tudi na denarčke.

Pa ker sem ravno iz tega bolj vizualnega foha je za bodoče mladoporočence tule ena krasna stran za inspiracijo:
priporočam zavihek real weddings in diy (do it yourself) weddings
http://www.oncewed.com

Čuvajte se in bodite vesele, da bodo vesela tudi srčeca v trebuščkih!

Lp

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
16.2.2012 10:12:25   
*pika*poka*
Za tiste, ki bi se rade poročile user posted image
http://www.zurnal24.si/sanjskaporoka

Drugače pa je moje počutrj super, trebušček se mi pa že lao pozna user posted image

crtek - 29.03. imam morfologijo ne amniocentezo, ko boš kaj seznam popravljala - HVALA

Punce pazite nase in na svoje zakladke user posted image

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
16.2.2012 10:20:56   
srečki
Živjo srečke nosečke,

sporočam žalostno novičko, danes na urgenci so ugotovili, da ni več utripa.

(odgovor članu *pika*poka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
16.2.2012 10:28:11   
*pika*poka*
srečki, meni je zelo, zelo žal user posted image , ne vem kaj naj ti rečem, ker te pomoje nič ne more potolažiti, drži se user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.2.2012 10:56:45   
OrangeMoon
ojoooj, srečki, zelo mi je žal! user posted image

(odgovor članu *pika*poka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.2.2012 11:05:39   
mami 3m
IZVIRNO SPOROČILO: urssi

pa da se še jaz malo javim..berem vas redno, a za pisanje kar zmanjka časa.
Danes sem prvič oblekla nosečniške hlače, saj svoje še zapnem, a sedeti cel dan v službi... me na koncu že vse tišči. Sem pa proti koncu 16. tedna. 
Zdaj, ko je slabosti zares konec, me pa hudo matra zgaga.
Naslednji pregled imam 19.3. in bo po vsej verjetnosti že morfologija. Komaj čakam!

Uživajte v svojih trebuščkih!!

user posted image user posted image
Tudi jaz sem danes prvič v službi v nosečniških hlačah. Nihče še ni opazil, govorila pa tudi še nisem preveč naokoli. user posted image
V prvi nosečnosti sem tudi jaz hlače oblekla šele okoli 16 tedna, no že prej, ampak so mi bile prevelike in sem se samo doma v ogledalu gledala. user posted image
Zdaj sem pa že pri 13t čisto okrogla-po moji oceni. user posted image

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
16.2.2012 11:06:45   
mami 3m
Srečki, zelo mi je hudo. user posted image

(odgovor članu OrangeMoon)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
16.2.2012 11:23:24   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image Oooo Srečki, zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Maja T. -- 16.2.2012 11:24:34 >

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
16.2.2012 11:51:07   
špica84
Srečki zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
16.2.2012 12:03:56   
*mommy to be*
Srečki zelo mi je žal zate... user posted image potolažit te ne more nič in nobeden... drži seuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
16.2.2012 13:12:09   
moč81
Srečki meni je zelo žal user posted image . Ne najdem besed, da bi te vsaj malo potolažila. Velik user posted image , za dobro počutje v tem žalostnem trenutku!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
16.2.2012 19:11:40   
wish87
Ojej srečki zelo mi je žal user posted image   user posted image iskreno upam, da se boš čim prej bolje počutila! In nikar ne obupaj, za vsakim dežjem posije sonce in tudi zate bo! Upam da te ne morim ampak, a si imela kakšne težave, da si bila na urgenci?

Zdaj sem pa tudi sama prestrašena...jutri imam namreč nuhalno in razmišljam samo o najslabšem...user posted image
Upam da bo vse uredu user posted image

Lep večer vam želim user posted image

(odgovor članu moč81)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
16.2.2012 19:46:25   
princeska Tia
Srečki mi je grozno grozno žal zate, upam da boš nekak našla moč za korak naprej in pozitivne misli user posted image
Zate in za vse ostale pa ena mala misel: Hey little Star, what are you doing? - Just shining :)
Bodite zvezdice in samo svetite, ne mislit na slabe stvari, ker jih je tko al tko preveč.

< Sporočilo je popravil princeska Tia -- 16.2.2012 19:48:02 >

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
16.2.2012 20:39:10   
zalenka
srečki objemčke še tule user posted image user posted image

tudi za vas bo posijalo malo sončece in upam da čimprej.

punce jaz bi pa jutri rabila da malo stiskate pesti. grem na pdc in upam na najboljše.

(odgovor članu princeska Tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
16.2.2012 20:43:53   
*pupika*
Seveda bomo stiskale pesti! Dobro opravi!!!

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
16.2.2012 20:46:52   
OranznaM
srecki zelo mi je zal.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
16.2.2012 21:32:04   
OranznaM
Hvala za dobrodošlico in hvala crtek za urejanje seznama. Res je lepo videti se sebe na njem. :)

bubalu a ni luštno, da vidiš še druge, ki imajo isti dan PDP? Mogoče bomo pa cimre v porodnišnici! :) No, saj vem, da lahko privekajo na svet ob zelo različnih časih...

Kar se tiče nosečniških oblek, bi tudi jaz z veseljem sledila kakšnim priporočilom. Toliko so mi že prijateljice povedale, da naj si grem v H&M po hlače, pa sem šla v najbližjega in izvedela, da imajo nosečniške stvari baje samo na Rudniku. Da ne bo še katera iskala jih drugje v LJ. Ah, ja se bo treba spravit na drug konc mesta. :P
Se pa spomnim, da so nekaj nazaj punce priporočale popek: http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/ nisem pa sama še nič tam kupovala.

Kar se tiče telovadbe za nosečnice v LJ sem do sedaj uspela zvedet, da na ZD Bežigrad, kamor sem sicer želela it, trenutno ni, ker je vaditeljica na porodniški... mogoče bo ponovno od aprila naprej. Edina, ki sem jo našla v okviru ZD LJ (ki mislim, da je pač najbolj ugodno, pride mislim da 30€/4 obiske na mesec oz. 60/8 obiskov mesečno) je na Fužinah http://bit.ly/yBbVXE a je katera bila?
Sicer je pa verjetno fajn http://www.tanergija.si/pilates_za_nosecnice/ , mi je v redu lokacija, ampak pride pač dražje.
Moja vaditeljica pilatesa mi je sicer priporočila http://www.sd-metulj.si/ponudba.php?id=49 samo lokacija mi ne ustreza najbolj - mogoče kateri drugi, pa dodajam link.
Sicer pa hodim na navadno jogo, pač ene par stvari delam po svoje, pri vajah, kjer mi je vaditeljica rekla, da naj se izogibam. Je fajn. :) Samo pozno imamo in bi jaz najraje spala še preden se odpravim od doma...

Ko sem gledala za to telovadno sem videla, da obstaja nek TEČAJ V ZGODNJI NOSEČNOSTI ali šola za starše na začetku nosečnosti, do 17, 20. tedna, nič nisem vedela, da to obstaja - a je katera bila?

A res popijete dva litra na dan?? Jaz se zelo trudim z litrom in pol. :/ Mi komaj uspe toliko spiti na dan.

crtek hvala za lepe misli. Sem se z nuhalno znebila veliko strahu (sva dobila še rezultate od krvnega testa po pošti danes in so izvidi sedaj še boljši kot prej! :D), pa tudi s tem, ko sem prišla že skoraj do drugega trimesečja (še do naslednje srede... sej bo, ne? :)). Glede na to, da je prvi otroček, res ni najbolj smiselno nič kupovati prej, ker res čisto nič nimam doma, edino ene copatke... je bil pač težek konec leta (SS in pogreb za nečakinjo eno za drugim), se pa s časom oddaljuje. Je pa tako s temi stvarmi za otročka, meni po splavu je bilo super, da nisem imela še nič kupljenega, da te čim manj stvari spomne na to. Edino oljček sem imela za trebušček mazat, ki vsakič, ki sem ga videla v predalu, me je zabolelo... pa knjige je moral lubi vrnit v knjižnico in mi še danes reče, kako mu je bilo težko to narest. Pač nimava velikega stanovanja in če ga napolniva z otročkovimi stvarmi in potem ne bomo otročka prinesli domov me kr stisne ko samo pomislim na to. Ampak ja, mi tudi prijatelji pravijo, da moram pozitivno gledat in bit optimistična, da itak te je potem za otroka še bolj strah, ko hodi okrog in da ne moreš živeti non stop tako prestrašen, ker pol je bolje, da otrok sploh nimaš. In od nuhalne naprej sem bolj optimistična. Ne bi niti pisala na forum, če ne bi bila. :) Sem se prej bala dodat se sploh na seznam.
Mi je pa za vsako, ki na forum sporoči, da je konec, tako hudo. In kasneje kot je, hujše je, ko vedno bolj misliš, da če si do semkaj prišel, bo pa naprej vse ok.

zalenka ne vem, kaj je pdc, ampak stiskam pesti vseeno.

(odgovor članu OranznaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
16.2.2012 21:49:29   
MADMAX
srečki zelo mi je žal user posted image .user posted image
Jaz sem bila pa danes na nuhalni in je vse ok.
Jutri grem pa še k mojem ginekologu, da mi pove kako je še s krvjo in vodo.
Glede nosečniških halč sem jih pa ta teden začela nosit, ker je moj trebušček že precejšen.
Pri prvi nosečnosti sem imela samo gumb odpet pa je blo ok, sedaj pa ni šansuser posted image

(odgovor članu OranznaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?