|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
11.2.2012 19:45:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz pa že cel popoldan gledam filme user posted image user posted image user posted image .

Jaz grem pa zdaj...neki me trese user posted image , pa ravno popoldne sem se hvalila kako sem zadnje čase zdravauser posted image ...upam, da ne bom rabila v ponedeljek napol mrtva v službo user posted image ...ker, da bi si bolniško zase vzela zdaj...me pa user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.2.2012 20:21:02   
NinaŠ

Jaz pa že cel popoldan gledam filme user posted image user posted image user posted image .
Nič ne pečemo, nič ne kuhamo danes user posted image

Fajn se mate user posted image user posted image user posted image

Mi smo morali še nalogo zraven torte naredit user posted image ... pa nekaj strojev cunj oprat user posted image ... zdajle smo z večernega sprehoda user posted image , smo se mogli mal zmigat, da smo torto v rit požokali user posted image ... Anže se mora pripravit za govorni nastop na temo "ko sem bil majhen" in seveda plakat pripravit zraven, tako da sva pregledovala fotoalbume....  no nastopa še ni pripravil user posted image , le plakat sva za silo izdelala (imava pa čas do torka, ker v ponedeljek imajo športni dan). 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.2.2012 20:22:10   
NinaŠ
Petarda user posted image user posted image user posted image ne zbolet.

Pri nas sta ta teden obležali dve sodelavki user posted image ...tko da ne vprašte koliko nadur sem naredila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.2.2012 20:36:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda user posted image user posted image user posted image ne zbolet.

Pri nas sta ta teden obležali dve sodelavki user posted image ...tko da ne vprašte koliko nadur sem naredila user posted image

petarda user posted image user posted image user posted image

Nina, bolj je vprašanje, če bodo plačane user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.2.2012 21:17:10   
ada2
jaz sem pa danes imela po dopustu prvi delovni dan in to kar takoj na polno - 12 ur in me zdaj kar malo piga.... pismo, nisem več navajena delatuser posted image
ampak res, 10 dni sem bila doma.... kako kruto, da se potem moraš z dopusta vrnit ravno v sobotouser posted image

kaj sem potem jaz edina, ki sem imela na informativnem dnevu zraven starše?user posted image  user posted image   ali lahko v svojo olajševalno okoliščino povem, da me je moral ata peljati v 25 km oddaljen kraj? da v našem malem mestu takrat še ni bilo nobene srednje šole...ok, pa tudi v zdajšnjih časih mi ta, ki je ne bi nič koristila, ker, tudi, če bi se še 1x vpisovala, se v gimnazijo verjetno ne bi vpisala - pač nisem material za gimnazijeuser posted image . bi pa verjetno izpustila ekonomsko in šla direkt v zdravstveno....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.2.2012 21:38:20   
NinaŠ
Nina, bolj je vprašanje, če bodo plačane user posted image user posted image user posted image

a-a user posted image glede ur čisti fer play user posted image user posted image user posted image - jih koristiš ali po želji plačajo. Imamo pa delovnike tudi nekoliko krajše od 8 ur, tako da kak tak izpad ali dopust potem to kompenzira user posted image . Na letni ravni smo ponavadi na neki pozitivni 0 z urami (mesečni fond 174 ur), dočim kak mesec pa npr. tudi 30 v minusu user posted image . Kaj naj rečem, če že sodelavce ves čas hvalim, lahko pohvalim tudi firmo kot firmo user posted image user posted image user posted image (da ne bom direktorja user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.2.2012 21:43:15   
NinaŠ
Uh Ada, mi je znano user posted image kakoooooo težkoooooo je it po (tudi krajšem user posted image ) dopustu v službo. Ampak ni kaj... je treba user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 882
11.2.2012 21:49:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ampak res, 10 dni sem bila doma.... kako kruto, da se potem moraš z dopusta vrnit ravno v sobotouser posted image

A ni tako, da ti tudi vikend pripada, če si cel teden koristila dopust?

Fora je v tem, da je osnova 4 tedne dopusta - če je tvoj teden 7-dnevni, bi ti morali dati 28 dni osnovnega dopusta, pa ti verjetno dajo 20 dni. Zato pa bi bilo potem fer, da dobiš še fraj vikend zraven.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.2.2012 22:46:19   
petarda
Kvaka...ali mogoče veš koliko sta plačala mladoporočenca, kjer si bila ti priča, za slikanje poroke? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.2.2012 22:46:48   
petarda
Ada...recimo, da te razumem, da je težko nazaj pridet user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.2.2012 22:47:26   
petarda

a-a user posted image glede ur čisti fer play user posted image user posted image user posted image - jih koristiš ali po želji plačajo. Imamo pa delovnike tudi nekoliko krajše od 8 ur, tako da kak tak izpad ali dopust potem to kompenzira user posted image . Na letni ravni smo ponavadi na neki pozitivni 0 z urami (mesečni fond 174 ur), dočim kak mesec pa npr. tudi 30 v minusu user posted image . Kaj naj rečem, če že sodelavce ves čas hvalim, lahko pohvalim tudi firmo kot firmo user posted image user posted image user posted image (da ne bom direktorja user posted image user posted image user posted image ).

you lucky girl user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.2.2012 8:58:13   
petarda
Kaviiiiiiiica

user posted image

Par minut samo zame....neprecenljivo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.2.2012 11:39:40   
NinaŠ
Je bila katera zadnje čase kaj v Toysu? Oz morda veste ali imajo kako pametno izbiro pustnih kostumov? Oz. morda veste kje se kaj pametnega dobi? Ker ponudba v BC, Mercatorju,.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.2.2012 11:47:21   
petarda

Je bila katera zadnje čase kaj v Toysu? Oz morda veste ali imajo kako pametno izbiro pustnih kostumov? Oz. morda veste kje se kaj pametnega dobi? Ker ponudba v BC, Mercatorju,.... user posted image

Se strinjam....sploh kostumi za smrkce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.2.2012 13:02:50   
*bubi*

Imajo vse v spletni trgovini. Kakšna je ponudba, ne vem.

Mi smo kupili v NKDju, ampak že kak mesec nazaj. V enem dnevu so vse prodali.
Itak bo bubika letos fuuuuul izvirna user posted image user posted image user posted image
Bubi bo pa imel lanski kostum, se je sam tako odločil.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.2.2012 16:07:32   
Paštetka
Nihče ne more imeti 7 dnevnega delovnika. Po zakonu vsakemu pripada tedenski počitek.
Teden je lahko kvečjemu 6 dnevni - delovni, vendar potem ne dela po osem ur, ampak manj. 40 ur na teden.
Dopust se določa v tednih. Če ima 6 dni delovnih, to pomeni miimalno 4 tedne, torej ld se piše od ponedeljka do sobote, nedelja je fraj, saj gre za tedenski počitek.. Če ima delovne dneve razporejene znotraj tedna npr. Po, sreda, , četrtek, petek, sobota nedelja , pomeni da je doma tudi v četrtek. Torej dopust je cel teden od ponedeljka do nedelje. (šteje se 6 dni . + en dan fraj kot tedenski počitek). Če ima 6 dnevni delovnik ima min. 24 dni dopusta. To pomeni, da se šteje 6 dni na teden.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 12.2.2012 16:09:55 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.2.2012 17:52:19   
*bubi*
eh user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.2.2012 17:53:57 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.2.2012 18:38:45   
petarda
Od včeraj na Daleronih user posted image ....ko prašek popusti, sem čisto paf user posted image ... Upam, da bo do jutra boljšeuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.2.2012 18:41:12   
petarda

Anže se mora pripravit za govorni nastop na temo "ko sem bil majhen" in seveda plakat pripravit zraven, tako da sva pregledovala fotoalbume....  no nastopa še ni pripravil user posted image , le plakat sva za silo izdelala (imava pa čas do torka, ker v ponedeljek imajo športni dan). 

Ste že pripravili? Koliko dolg pa bi moral biti govorni nastop? Pri nas so imeli 2 minuti.

Je pa taka naloga precej zamudna in res zahteva, da so zraven tudi starši...oz. vsaj eden od njih.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.2.2012 18:57:10   
NinaŠ

Ste že pripravili? Koliko dolg pa bi moral biti govorni nastop? Pri nas so imeli 2 minuti.

Nismo še user posted image je bila gužva dons user posted image . Sicer sploh ni rečeno "govorni nastop", samo si stvar pač tako razlagam, ko mora plakat potm predstaviti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.2.2012 19:01:45   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Od včeraj na Daleronih user posted image ....ko prašek popusti, sem čisto paf user posted image ... Upam, da bo do jutra boljšeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image glej da pospraviš torbico in vanjo namesto nepotrebne navlake naložiš Dalerone user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.2.2012 19:09:32   
petarda

user posted image user posted image user posted image glej da pospraviš torbico in vanjo namesto nepotrebne navlake naložiš Dalerone user posted image

Nepotrebna navlaka se še ni uspela nabrati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.2.2012 19:17:01   
*bubi*

Nepotrebna navlaka se še ni uspela nabrati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.2.2012 20:05:26   
ada2

Nihče ne more imeti 7 dnevnega delovnika. Po zakonu vsakemu pripada tedenski počitek.
Teden je lahko kvečjemu 6 dnevni - delovni, vendar potem ne dela po osem ur, ampak manj. 40 ur na teden.
Dopust se določa v tednih. Če ima 6 dni delovnih, to pomeni miimalno 4 tedne, torej ld se piše od ponedeljka do sobote, nedelja je fraj, saj gre za tedenski počitek.. Če ima delovne dneve razporejene znotraj tedna npr. Po, sreda, , četrtek, petek, sobota nedelja , pomeni da je doma tudi v četrtek. Torej dopust je cel teden od ponedeljka do nedelje. (šteje se 6 dni . + en dan fraj kot tedenski počitek). Če ima 6 dnevni delovnik ima min. 24 dni dopusta. To pomeni, da se šteje 6 dni na teden.

ok, vsega dopusta imam 34 dni, lani sem koristila 8 dni za morje in 2 dni za prvi šolski dan, ostalo še imam, ker ni bilo možno koristit, zato ga koristim zdaj, kot tudi ostali sodelavci. imela pa sem dopust od 1.2. , prejšnjo soboto sem za dopust dala, nedelja je potem pripadala, zdaj to sem pa morala delat. lahko bi edino imela prost vikend, ampak potem pa ne bi imela nobenega več ta mesec. sicer pa vseeno, ziher je tak ko mora bitiuser posted image
paštetka bi pa eno vprašanje mela glede službe, ampak ti ga ne bom tu gor postavljala, bomo že skup prišli, saj ni tak nujnouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.2.2012 20:06:06   
ada2

Od včeraj na Daleronih user posted image ....ko prašek popusti, sem čisto paf user posted image ... Upam, da bo do jutra boljšeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.